Találatok a következő kifejezésre: Miert csereltek egy (5 db)

Az elsõdlegese fiókot nem is lehet törölni csak gyári visszaállítással.
A kérdező hozzászólása: probáltam aztis, de minden vissza áll az eredeti helyzetbe, azaz még az eredetitse törli ki!
Pedig akkor törölnie kell. Újraindul, bejön az androidos képernyõ és akkor újra megadhatod a fiókot. Na mindegy. Mivel a 2.3-as romok egy gt540 esetében tuti biztos, hogy fõzött rom, azok meg rootoltak ezért még ezt a módszert megpróbálhatod: http://www.sleetherz.com/2011/05/how-to-change-gmail-account..
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget

Miert csereltek le egy masik szereplore Noemit a Baratok koztbol?

Legjobb válasz: mert az õt játszó Csifó Dorina színházi és egyéb teendõire kívánt összpontosítani.

mert az õt játszó Csifó Dorina színházi és egyéb teendõire kívánt összpontosítani.
16 éves koráig tanult amikor a Barátok Közt-ben szerepelt, 8 általánosa volt. Ha jól tudom akkor egy olyan iskolába ment ahol 1-2 év alatt letudja tenni az érettségit. A másik, hogy színházba és szinkronizálni jár.
Mert már régóta játszott a Barátok köztbe és beszeretné fejezni a sulit és szinkronizál!És most szüleivel és a barátjával él!
Nem járt az semmi extrás suliba... Barátnõm évfolyamtársa volt, annyi, hogy levelezõn végezte a gimnáziumot. Csak éppen úgy nehezebb, most én is úgy csinálom. Gondolom így nem volt olyan egyszerû, így több ideje lett tanulni.
+ Suéiba megy
Gondolom mert szerettek volna helyette egy pontyszemû, csirkehajú fülbevalós bányarémet berakni helyette!
A kérdező hozzászólása: ezzel egyet ertek mert szerintem is az uj Noemi hot rondan nez ki:) ))


A számítógépemet most cseréltem le egy másikra. Újra telepítés után azt tapasztalom, hogy az alaplapi audio kimeneten nincs hang. Miért?

Viszont ha félig bedugom a csatlakozót megszólal a gépben lév? hangszóró, ugyanakkor a rácsatlakoztatott hangszóró meg se mukkan. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Driver felkerült a gépre a hanghoz? Ha igen, akkor lehetséges, h hibás.

Driver felkerült a gépre a hanghoz? Ha igen, akkor lehetséges, h hibás.
A kérdező hozzászólása: persze, mint írtam mûködik is a hang csak épp nem a szokványos módon.Hisz a gépben lévõ hangszóró szólal meg, amikor hátulsó jack dugót rövidre zárom.
Alc ac'97 sound driver-t telepíts fel. Aztán indítsd újra a gépet.

Kezdo akvarista vagyok van egy 60 literes akvariumom nem tudom miert 2 hete csereltem benne vizet es homalyosodik be. Nem tudnatok tanacsot adni hogy tudjam megelozni hogy behomalyosodjon a vize? Valaszaitokat elore is koszonom .

Legjobb válasz: Hát mondjuk elõször is olvass utána, 60 literes akváriumban hetente kell részleges vízcserét csinálni. Ha ezzel nem vagy tisztában, akkor valószínûleg a nitrogén körforgással sem, ami az akvarisztika alapja. Ajánlom, hogy elolvasd: http://www.akvarista.hu/images/ebook/kezdeti_lepesek.pdf

Hát mondjuk elõször is olvass utána, 60 literes akváriumban hetente kell részleges vízcserét csinálni. Ha ezzel nem vagy tisztában, akkor valószínûleg a nitrogén körforgással sem, ami az akvarisztika alapja. Ajánlom, hogy elolvasd: http://www.akvarista.hu/images/ebook/kezdeti_lepesek.pdf
ha nem akarsz túletetni, akkor annyit adj, amennyit fél perc alatt megesznek, napi 1-szer!
Aktív szénrõl leírás: http://www.nigro.hu/2009/12/21/mi-fan-terem-az-aktivszen/ http://www.donauchem.hu/Products---Solutions/----by-Industry.. Annyi kaját adj nekik amennyit pár percen belül megesznek. Napi 2x. Ne etess túl. Azzal is rontod a vizet.
A kérdező hozzászólása: es korulbelol menyi kajat adjak ennyi halnak
A kérdező hozzászólása: van 2 nagy es 2 kicsi guramim, 2 doktor harcsa , 1 algaevoharcsa, 3 blakmolly, 3sargamolly, 3zebradanio, 4 platti, 3 guppi az egyik szult es megmaradt 2 pindurka szerintetek tul van telepitve
Kb semmit nem csinál a vízzel. Az akvarisztikai aktívszén egy kicsit más, a használata is más, meg a használat oka is más. Egyszerûen ne telepítsd túl az akváriumot, inkább kicsit kevesebb hal legyen benne, a szûrõ szivacsát ritkán mosd ki, és akkor se teljesen. Csak kinyomkodod egy kis leszívott akvárium vízzel és kész. Végezd a heti részleges vízcseréket, és be fog állni a víz. A túletetést kerüld.
A kérdező hozzászólása: ha beleteszek egy darab kb 4x4 centimeteres faszenet az nem lesz karos vagy ep hogy jo lesz mert fertotleniti a vizet
Rakhatsz mellél egy bio sziacsszûrõt.(kicsit csunya lenne bent a kettõ):D http://www.aquaimpex.hu/webshop/product/atman-bioszurok-2856 vagy egy nagyobb belsõt. Esetleg valami kémiai töltetet lógas be az aksiba pl aktívszenet 2-3 hétig, nem lehet sokáig benne mert megtelik és akkor kezdi kiengedni magából a káros anyagokat, de ez csak egy próba nem biztos hogy bejön.:) de akkor is a hosszútávba gondolkodsz akkor érdemes belefektetni.
A kérdező hozzászólása: azt irja a dobozan 60 tol 100 literig es 60 literes az aksi. A szuro markaja aquael fan 1 plus
Lehet a szûrõ is. Mekkora van benne?
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen remelem ez fog segiteni de meg tovabbi tanacsokat is irhattok
A kérdező hozzászólása: es 2 3 nap mulva amikor enikadok akkor csereljem le a vizet
A kérdező hozzászólása: 2-3 napig egyaltalan ne etessek es ne vilagitsak
Egyelõre ne cserélj több vizet, csak ha majd aktuális a heti 30%. Pár napig ne etess, ne világíts, és levegõztess erõsen. A szûrõ állandóan menjen! Ezután pedig kerüld a túletetést, és próbálj állandó, és jó vízminõségre törekedni. Sok dologtól behomályosulhat, de valószínûleg segít.
A kérdező hozzászólása: hat mar 5 napja is kicsereltem 30 szazalekat es ma is de nem nagyon javult most mar egy kicsit jobb de meg mindig homalyos
A kérdező hozzászólása: es kb mennyit tegyeek egy 60 literes aksiba


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!