Találatok a következő kifejezésre: Miert buknak sracok (10 db)

A 15-17 éves srácok miért buknak ennyire a bunkó csajokra?

Ismerek egy csajt aki k?bunkó mindenkivel és még is olyan barátn?i/barátai vannak akik mindent megtennének érte és a pasiján látszik,hogy él-hal a csajért.... itt vagyok én aki tud normális beszélni mássokal és tisztelet tudó még se kellek senkinek:( ha bunkó lennék értem is ennyire oda lennének az emberek??

Legjobb válasz: Mert még nagy része éretlen és a belsõ dolgok nem érdeklik csak a külsõ. Tisztelet a kivételnek. Egy huszonéves férfinek már nem jönnek be az ilyenek, egyszerûen csak [email protected] hívjuk az ilyet.

Mert még nagy része éretlen és a belsõ dolgok nem érdeklik csak a külsõ. Tisztelet a kivételnek. Egy huszonéves férfinek már nem jönnek be az ilyenek, egyszerûen csak [email protected] hívjuk az ilyet.
Ne legyél bunkó ezek miatt. Valószínûleg a barátnõi/barátai is azok.
A kérdező hozzászólása: ht pl.: az egyik fiú (aki nem olyan jópasi mint az õ barátja) kiírta az üzifalára fb-n hogy szereti, õ meg alá írt, hogy mennyen a francba nincs esélye ne is próbálkozzon...vagy például osztálykiránduláson is olyanokat mondott másokra ( a szemükbe), hogy 'te szellemileg alultáplált' meg ilyesmiket...
Hasonlót akartam írni, mint a 14.58-as... én is kíváncsi vagyok ezekre, írj néhány példát.
Nem lehet, hogy összekevered a bunkóságot az õszinteséggel? Nem lehet, hogy az a csaj inkább mindenkivel õszinte csak ezt nagyon nyers stílusban teszi meg? Mondj pár példát, hogy miket csinál vagy mond. Ha valaki õszinte és erõsnek tûnik, akkor egyúttal magabiztosságot is sugároz, így az emberek közeledni fognak felé, mert megérzik rajta az erõt. Minden ember szereti az erõs, magabiztos személyeket. Szóval? Miket szokott csinálni?
Ne legyél bunkó én is a normális tisztelettudó csajokat keresem
Amiért a 14-28 éves csajok is a bunkó pasikra...
Kivel? Hogyan? Ismerek olyan csajszit, aki kõbunkó mindenkivel, ha velem beszél, akkor viszont egy épkézláb mondatot sem bír összehozni, hebeg-habog mint aki dilis. 34/F
ki nem állhatom a bunkó csajokat... azt hiszik valakik azt a béka segge alatt vannak..
Olyan életet akarsz élni ahol te vagy a vezér vagy vezéregyéniség ha jól értem. Ehhez szükség van némi arroganciára meg önfejûségre mert különben nem mindig az lesz amit te akarsz és már nemis vagy vezér. Ezenkívül más tulajdonságokkal is rendelkeznie annak akit követnek, de pl. a határozottság és céltudatosság nem olyan tulajdonság amit észrevesz az ember akkor amikor irigy...
Azért mert 15-17 évesen a normális lányoknak már van pasija, vagy a 40 évesekre buknak, így szegény ember ne válogasson alapon a hülyék és a rusnyák maradnak nekik.
A kérdező hozzászólása: és a barátnõi?? és amúgy a barátnõi/barátai/pasija nem bunkók csak a csaj...de látszik a csaj pasiján hogy szereti én is ilyen életett akarok mint az övé de én nem tudok bunkó lenni:S így olyan se tudok lenni mint õ:(
2 dolog lehet 1. a barátja csak meg akarja kúrni úgy ahogy a többiek 2. ha nincs közönség elõtt és a barátjával van akkor érzelmes
próbáld ki
Similis simili gaudet.
Szerintem õ inkább õszinte. Amikor az a fiú írt a faszbukjára, akkor csak elhajtotta, nyilván mert van barátja. Nyilván azt mondja neki, hogy nincs esélye nála és ne is próbálkozzon, mert szereti a barátját. Valakit durvábban kell elutasítani, mert egyszerûen nem ért a szóból. Másik esetben pedig amit mondtál, biztosan meg volt az alapja, amiért ilyet mondott. De legalább a szemébe mondta.

Miért buknak a csajok az olyan srácokra akiknek menő kocsijuk van?

A kérdés az lenne, hogy a csajok "biztonságra vágynak" és mégis más egy vagesz kocsiban ülni VAGY a férfinek a fontos hogy elhiggye hogy ? ett?l mekkora faja srác és emiatt könnyebben szerzi be a csajt. Melyik a fontosabb?

Legjobb válasz: Engem még az se érdekel, ha tömegközlekedéssel jár (törpénetesen én is tömegközlekedõ vagyok), rossz körökben mozogsz. Amúgy ha már kocsi, tudod, mit jelent nekem a jó kocsi? Ne robbanjon le váratlanul az út közepén, kényelmesen lehessen vele parkolni, legyen biztonságos minden szempontból, baj esetén könnyen és gyorsan ki lehessen szállni belõle, és ne legyen olyan divatos, hogy el akarják lopni (bár a környékünkön már Trabantot is loptak, de lehet, hogy azt a MÉH-be vitték...). De azért ezeket a szempontokat ráérek majd akkor figyelembe venni, ha én akarok autót venni majd. Apropó, a mi családunkban még sose volt új autó, mindig használt autónk volt, és szerintem (a leendõ anyagi keretet elnézve is) ezt a hagyományt én is fogom folytatni.

Engem még az se érdekel, ha tömegközlekedéssel jár (törpénetesen én is tömegközlekedõ vagyok), rossz körökben mozogsz. Amúgy ha már kocsi, tudod, mit jelent nekem a jó kocsi? Ne robbanjon le váratlanul az út közepén, kényelmesen lehessen vele parkolni, legyen biztonságos minden szempontból, baj esetén könnyen és gyorsan ki lehessen szállni belõle, és ne legyen olyan divatos, hogy el akarják lopni (bár a környékünkön már Trabantot is loptak, de lehet, hogy azt a MÉH-be vitték...). De azért ezeket a szempontokat ráérek majd akkor figyelembe venni, ha én akarok autót venni majd. Apropó, a mi családunkban még sose volt új autó, mindig használt autónk volt, és szerintem (a leendõ anyagi keretet elnézve is) ezt a hagyományt én is fogom folytatni.
Én a motoros pasikra bukom. Mert dögösek a bõrszerkóban, és mert egyszer én is szeretnék motort:D Vagy a bringásokra, mert velük meg lehet jókat túrázni, és nem nekem kell õt bevárni:D Egyébként ez akkora butaság! Szóval ezt már több kérdésnél is leírtam, de itt is megteszem, hogy nem izgat az autó, mert nem szeretem õket! Környezetszennyezõk, csúnyák, hangosak, büdösek. (Bár a trabi benzinjének a szagát imádtam:O:D). Még nem volt olyan barátom, akinek jó autója lett volna, sõt most van az elsõ olyan barátom, akinek egyáltalán autója van. (A komoly kapcsolataim közül.) És neki sem egy jaguarja, vagy mifene. Annak is csak azért örülök, hogy van neki, mert el tudtunk menni nyaralni kötöttségek nélkül, de ha nem lenne kocsija, megoldottuk volna máshogy:)
"Nem gondolom hogy csak a lóvéra hajtanak és azt sem hogy ettõl k.-k, de vhogy mindig a szép autóban kötnek ki. És ebben van egy nagy ellentmondás." Nem ertem, hogy hol van itt az ellentmondas. Adott egy atlagnal csinosabb no, aki kihasznalja a kulsejet. Mivel neki a kulso nagyon fontos, igy a masik szemelyt illetoen is a kulsosegekre fog menni - a kocsira tehat, ha a srac nem egy marlonbrando.
Kifejtve a bringásat: Nem a gazdag iq-nulla kocsikázók jönnek be. Vágyom a biztonságra, igen: Legyen biztos, hogy hûséges, hogy hagyja magát megismerni, hogy szeret, hogy megértõ, hogy oda lehet bújni hozzá, és nem egy üresfejû. (Cserébe mindez igaz visszafele.) Hogy egymásért legyünk, és ne egymás ellen. És a vagesz kocsisok nem ilyenek... Kocsit meg veszünk közösen, ha nagyon szükség van rá. Addig meg ott a bicikli, amivel isteni bringáspopó képezhetõ! :-)
Itt erre hiába vársz választ! Mert a csajok itt csak ezt mondják: Én nem ilyen vagyok! Nagyon mossák maguk!! Sajnos cimbi ilyen világot élünk, csak arról szól minden hogy ki néz ki jól, és kinek milye van!! A közhelyek, na azok közhelyek maradnak! Éa akkor a csajok még bemesélik maguknak hogy ez nem így van! Szánalmasak!
Miért te hol élsz?
09:07: nyilvan nem rolad szol a kerdes, hanem arrol a retegrol, aki draga kocsiban ul. Azert, mert kinez x modon, ami tetszetos, de tartalom nem biztos, hogy van mogotte, igy mindket fel kompenzal. A fiu is meg a lany is a kulsosegekkel. Szerintem a kerdezo hibaja, hogy ezzel foglalkozik, mert rossz retegbol keres lanyt, igy meg elkerulhetetlen a csalodas. Ha meg felkinaljak a lehetoseget, akkor hulye lenne a rossz kocsit valasztani. Nem parvalasztasrol van szo, csak a kocsirol. Lehet, hogy neked a bicikli meg a motor jon be, de ha ott elnel, ahol en, a boltig nem jutnal el. Szoval van ok arra, hogy kell kocsi.
A kérdező hozzászólása: 1. Nem vagyok felháborodva 2. nem vagyok csalódott. Én elfogadom, csak szeretném egy kicsit megérteni. Nekem egy nõ = test + lélek. "Neked" a férfi = test + lélek + a körülmények. De Te legalább beismered. Ki beszélt itt kopasz mercisrõl meg plázacicákról? Én normális emberekre gondolok.
Én spec. nem bukok az ilyenekre! Viszont bomlok a bringásfiúkért! Kéne egy itthonra! ;-)
A kérdező hozzászólása: 5.55 Ez igaz mindenkinek megvannak a bûnei, nekem nagyon fontos hogy tuti szép legyen a lány, legyen ízlése, legyen kedves, humoros stb. A körülményei viszont egy kicsit sem érdekelnek.
A kérdező hozzászólása: Sokkal szorosabb összefüggést látok a jó kocsi-jó nõ között, mint a jó srác - jó nõ között. Elég ha kiállsz egy forgalmas utcára és látni fogod. Nem gondolom hogy csak a lóvéra hajtanak és azt sem hogy ettõl k.-k, de vhogy mindig a szép autóban kötnek ki. És ebben van egy nagy ellentmondás.
Nem lattam a valaszodat elobb kerdezo. Bocsanat. Na, az a helyzet, hogy feltettel egy kerdest es nem ertem, hogy miert nem tudod elfogadni a valaszt. Nem azert kerdeztel, hogy oszinte valaszt kapj? En egy szoval sem mondtam, hogy NEKEM ferfi=test, lelek es korulmenyek. Csak arra valaszoltam, amit kerdeztel - azokrol a lanyokrol, arrol a retegrol, akitol te azt varod, hogy a te kocsidba, biciklidre stb. uljon a masike helyett es nem latod, hogy igazabol azzal van a baj, hogy rossz (=szamodra nem megfelelo) lanyoknal probalkozol. Tok mindegy, hogy plazacica vagy sem, arra probaltal utalni, hogy egy atlagon feluli kinezetu (csinos) no miert a jo kocsis pasit valasztja. Mert megteheti. Ahogy a jo kocsis pasi is megteheti, hogy jo megjelenesu noje legyen, hisz mindkettonek a kulso korul forog az elete.

Lányok, miért bukik minden csaj a lebarnult srácokra, mi bennük a vonzó?

Miért van az, hogy a fehérb?r?eket már kutyába sem veszitek?

Legjobb válasz: Én is barna vok,mert szolizok,hát régen kaptam egy kis beszólást hogy olyan vok,mint egy hulla,nah azóta szolizok,és szép barna vok,magabiztosságot add ez is.És eléggé megfigyelnek a csajok,nem csak emiatt,de mondták,már,hogy milyen szép barna vagyok.

Én is barna vok, mert szolizok, hát régen kaptam egy kis beszólást hogy olyan vok, mint egy hulla, nah azóta szolizok, és szép barna vok, magabiztosságot add ez is.És eléggé megfigyelnek a csajok, nem csak emiatt, de mondták, már, hogy milyen szép barna vagyok.
én kifejezetten szeretem ha fakó fehér bõre van:)
én nem vagyok oda a csokikért:S
azert ennyire nem mervado ez a tema:D egyaltalan nem veszem semmibe a vilagos borueket sem...nem ez szamit...es szerintem a tobbi lanynak sem....
én meg azért nem vagyok oda aki már annyit szolizott, h szinte sárga a bõre pfújjj a jelenlegi leendõ pasimnak(ez a fogalmazás XD)is fehér bõre van sztem én barnább vagyok, de engem most megfogott a nap is, tehát nem a bõrszín számít...
én nem igazán vagyok oda a barna bõrû pasikért
számomra semmi vonzó nincs benne...hogy úgynézki mint vmi afrikai bérmunkás... -.- 16/L
ez azért így nem igaz. de tény, hogy az egészséges, barna bõr vonzóbb, mint a hófehér. legalábbis nekem. mindenkinek más tetszik.
Hát én nem szeretem a barna bõrû fiúkat, jobban szeretem ha valaki hófehér. jómagam is fehér vagyok, napra se mentem nyáron :D
ez nem teljesen igaz, mert egy lány nem hinném h az alapján fog ítélni. inkább az összhatás és fõleg a belsõ tulajbonságok a fontosak. de ha egy fiún látszik h sötét hajú- szõrú (szal le tud barnulni nem ugy mint a szõkék) akkor igenis barnuljon. én ha meglátok egy barna srácot rögtön arra gondolok h sokat van kinn: focizik, strandol, röpizik, bicózik h szépen lebarnuljon nem a gép meg a tv elõtt ül egész nap :S 17L
Szebb..persze az máe nem szép, ha szolizott, és erõs..de a természetes barna szín nagyon kellemes:)
nekem hófehér bõröm van, és nem is tervezek lebarnulni..és pasikon se szeretem ha barna -.- szerintem sokkal szebb ha fehér^^ 15L^^
Nálam egyáltalán nem kritérium a csokibarnaság, sõt az a szolis, narancssárgás "barnaság" kimondottam taszít. de azért sápkóros se legyen egy pasi, mert az is csúnya. legyen egészséges színe, ennyi. 23 N
nem tudom ... engem a barna boruek vonzanak.. de telen en is feher vagyok ( persze ezt utalom is ) nah de nyaron lebarnulok telen meg gyonyorkodok a paromba :)
Szerintem a fehér jobb...


Miért bukik rám ennyi srác?

160 cm magas vagyok, és 100 kg. Tudom, hogy sok, de rossz a pajzsmirigyem, és még nem kaptam rá gyógyszert, így bármit is csinálok, nem fogyok semmit.

Legjobb válasz: Valószinüleg egy különleges kisugárzásod van ! A fiúk különösen kedvelik a kicsit húsos lányokat. :) Nincs gond nyugi.

Valószinüleg egy különleges kisugárzásod van ! A fiúk különösen kedvelik a kicsit húsos lányokat. :) Nincs gond nyugi.
Valószínüleg van a sok srác között olyan is aki komolyan gondolja a kacsintgatást meg stb, de (saját tapasztalatból tudom) h sokan gyúnolódásképp csinálják, h akkor õk majd mennyire menõk h a "duci csajt" sikerült zavarba hozni... Remélem komolyan gondolják, és akk használhatsz az alkalmon, összeszedhetsz valakit!;)
ÖRÜLJ NEKI!!:D szegény fogpiszkáló alkatú lányok ott szerencsétlenkednek a fiúk között, rázzák magukat, csak hogy nincs mit! És a fiúk épp a husi" lányokat kedvelik, legalábbis a legtöbb. És valóban lehet hogy van sexis kisugárzásod, és az is jó hogy igényes vagy ;)
Nekem pl. soha nem volt lényeg, h most a lány vékony, vagy kicsit duci, ha jófej és van kisugárzása, akkor nekem nagyon is megfelel. Amúgy meg örülj neki, h ennyire jó a kisugárzásod.Szinte soha nem leszel magányos.
Azért azt tegyük már hozzá , hogy az egód sincs alacsony szinten ! Még nem hallottam , hogy valaki így adta volna elõ , hogy túlsúlyos . Na mindegy . Nem fikázódni akartam , de picit nagyképûen adtad elõ a helyzetet . Tényleg ne ordítsd le a fejem légyszi :D
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok
160/100? Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Van önbizalmam :) Képet nem szeretnék felrakni, barátaim is ismerik ezt az oldalt :) Különben nem szeretnék bizonyítani neked ;) Senkim sem vagy. :)
szereintem a kérdezõ önbizalom-növelésbõl írta a fenti sorokat. nemhiszem hogy 160centis 100kilós lány jól tud kinézni...rakj fel egy képet magadról, úgy lehet reálisan válaszolni a kérdésre. elmondásod alapján szerintem csak szórakoznak veled :)
A kérdező hozzászólása: Köszönök mindenkinek mindent :) )
Nagyon nagy szerencséd van, h ilyen, úgymond képeséggel rendelkezel, becsüld meg és bánj vele szépen.:) Sokaknak a bomba külsõ mellé egyszerûen ez nem adatik meg, és magányosak maradanak. Ez az eset is mutatja, h a küldõ megközelítõleg sem a minden;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Aranyosak vagytok :) Különben eddig se voltam magányos, szinte mindig szakítás után 1-2 héttel találtam mást.. :)
Mennyi, de mennyi molett imádó férfi van! :) Én is súlyosabb vagyok, mint az átlag és imádja párom a "husimat". Persze nem minden férfi ilyen. A kisugárzás nagyon fontos, amikor totál szerelmes voltam, engem is állandóan leszólítgattak az utcán, mert csak úgy ragyogtam. :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy összeszedni valakit nem akarok, mert van barátom :) De régen volt már rá példa, hogy így jöttem össze valakivel..
A kérdező hozzászólása: Nem tudnak zavarba hozni :) Különben állítólag "szexuális kisugárzásom van.." :D Volt olyan is, hogy aki kacsingatott, rámosolyogtam, odajött hozzám, dumálgattunk, tök jól elvoltunk. Nem hiszem, hogy heccelésbõl:)
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egómanó.. :D szerintem egészséges önbizalmam van. Jobb, mintha nem lenne.. :) ;)

Miert buknak a sracok a szuz csajokra? Kihivas szamukra?

Legjobb válasz: Hogy kihivás-e? Nem tudom. De hogy szeretnek hencegni a szüz csajaikkal, az tuti. Baráti körömbe mki a szüz csajokra hajt. És megtiszteltetésnek is veszik. Ismerek olyan pasit, aki meg is köszönte a csajnak, hogy neki ajándékozta, hogy ö tehette növé a csajt. De hogy büszkék a szüz csajokra , az is tuti!

Hogy kihivás-e? Nem tudom. De hogy szeretnek hencegni a szüz csajaikkal, az tuti. Baráti körömbe mki a szüz csajokra hajt. És megtiszteltetésnek is veszik. Ismerek olyan pasit, aki meg is köszönte a csajnak, hogy neki ajándékozta, hogy ö tehette növé a csajt. De hogy büszkék a szüz csajokra , az is tuti!
Szia! Az én párom megtiszteltetésnek veszi. Nagyon boldog volt, amikor megtudta. Nem csak a kihívás miatt, hanem azért, mert megtisztelve érzi magát, hogy õt választom. Talán neki többet jelent, mint nekem :-) És az, hogy úgy tanít, ahogyan neki a legjobb, nem teljesen igaz. Mert ha az nekem nek jó, akkor nem fogom megtenni. A szûz lányokról elég sokan gondolják, hogy azért mert még nem feküdtek le senkivel, fogalmuk sincs a szexrõl, ezért úgy bánnak velük, ahogyan akarnak. Pedig van, hiszen pl. petting során elég sok dolgot meg lehet tapasztalni!
Azt mondta a párom, hogy azért, mert durván fogalmazva, azt csinál a fiú egy szûz lánnyal amit akar, és ha jó bármikor vissza is fogadja. nincs a csajnak tapasztalata, és õ formálhatja. ja, ez az én véleményem(mert szûk a csaj)
Tozse: Már akik, Én biztos nem!!!
Kíváncsiak, hogy milyen. De nem kihívás számukra. Miért lenne az? Tapasztalatlanok, nem tudják mit csináljakan. Puszta kíváncsiság. Na meg tudják, hogy az elsõhöz viszonyítják a többit a lányok. Ha az jó élmény volt nekik, akkor azt nem fogják elfelejteni. Ja és azt el ne felejtsem, hogy úgy taníthatják a szûz lányokat, hogy a pasinak az a legjobb legyen.
szerintem azért kedvelik, mert ha elrontják nem kell belátniuk a hibát, valamimt õk dominálhatnak az ágyban.viszont, ha valamit nagyone lszúrnak, az egy lábyn örökre megmarad.
Nem buknak. Ezt honnan veszed? Épp ellenkezõleg. Tapasztalatlan nõvel nem nagy élmény a szex.
Szia! Mer hiszékenyek
Mert nem bírják a kritikát =)

Miért csak a trendi, úgymond eléggé bu. Is öltözékû helyes srácokra buknak a csajok? Másokat, akik nem így öltözködnek azokat legtöbbször miért nem veszik észre?

a href="http://mensworld.hu/index.php/stylist/item/1202-%C3%B6lt%C3%B6zz-a-korodnak-megfelel%C5%91en-20" target="_blank">http://mensworld.hu/index.php/stylist/item/1202-%C3%B6lt%C3%..

Legjobb válasz: 1. Kikérem magamnak hogy én a bu-is rossz kis köcs-gökre bukom. 2. V-nyakú póló, szûk farmer, torna cipõ meg valami idióta elnyalt haj, gusztustalan. 3. Úgy néznek ki mint a meztelen csigák. Az még hagyján hogy a hónaljukon nincs szõr, de hogy az arcukon se nõ semmi 20-25 évesen se, na eléggé ciki. 4. Világ életemben a normális ölTöZéket szerettem egy pasin meg azt ha értelmes a haja és van rajta szõr. Én a pasikat szeretem nem azt aki csak annak hiszi magát miközben lánynak öltözik.

1. Kikérem magamnak hogy én a bu-is rossz kis köcs-gökre bukom. 2. V-nyakú póló, szûk farmer, torna cipõ meg valami idióta elnyalt haj, gusztustalan. 3. Úgy néznek ki mint a meztelen csigák. Az még hagyján hogy a hónaljukon nincs szõr, de hogy az arcukon se nõ semmi 20-25 évesen se, na eléggé ciki. 4. Világ életemben a normális ölTöZéket szerettem egy pasin meg azt ha értelmes a haja és van rajta szõr. Én a pasikat szeretem nem azt aki csak annak hiszi magát miközben lánynak öltözik.

Miért van az hogy a csajok olyan srácokra buknak akik ilyen utolsó "b zigyerekek"?

Saját pofájukba fésült hajúaktól a lógós sapkás,nadrágos ig:)

Legjobb válasz: A csajok talán ilyenekre buknak, de a nõk nem.

A csajok talán ilyenekre buknak, de a nõk nem.
Az elõttem szóló 22/L-nek üzenem: én is dettó ilyen vagyok. Megnézem a srácokat, de mihelyst elkezdek járni valamelyikkel, úgy érzem nem akarok idõt szakítani rá, nincs kedvem randikra járkálni és a legjobb oldalamat mutatni. Aztán kibírok pár hetet, de eddig mindig az volt, hogy dobtam a srácot és a randi dolgot is. :D Na persze lehet csak egy normális társ kéne... Mondjuk rá is érek, még csak alig leszek 17. Ettõl függetlenül a kérdés írójának csak annyit tudok mondani, hogy valamilyen szinten igaza van sajnos, de nekem például pont a teljesen átlagos srácok jönnek be, és szerintem nem vagyok egyedül. Van még remény. :D A hosszú hajú srácnak üzenem: valóban nem elsõ blikkre kell ítélni, és én is szeretem, ha egy srácnak hosszú a haja, ilyen dolog miatt nem kellene belerúgni párat. Ezek csak külsõségek...
Én is nagyon nehezen kötöm le magam, szükségem van a kapcsolatra, de képtelen vagyok függeni valamitõl, én szabad ember vagyok, saját önálló gondolatokkal és fiatal vagyok még ahhoz, hogy kompromisszumokat kössek. Egyszer szerettem meg annyira valakit, hogy feladtam volna a fiatalsággal járó örömöket, de ez a vonat már elment :)
Mivel én nem vagyok ilyen faszi, ezért az én csõrömet is piszkálja ez.
21:38-as vagyok. persze általánosítani sem lehet, mert olyat is láttam akinek nagyon jól állt! (:
hát figyelj én egyszerûen undorodom az ilyen b*ziktól. fõleg egyik-másik uupf. : D 14/L
01:10 Hát...egyet értek..:D Én mondjuk lány vagyok de nem hiszem hogy így külsõre lelehet degradálni bárkit is anélkül hogy bármit is tudnál róla..:D amúgy énis mérnöknek készülök :D pedig senki se nézné ki belõlem :D mellesleg ha valakit szeret vaalaki akkor azt nema stílusa vagy a trendi haja miatt teszi :D
01:10 tetszett :) amúgy, nekem se jönnek be ezek, de úgy általában alig-alig kezdek fiúkkal kapcsolatba. átlag vagyok, a fiúk tetszenek, meg is jegyzem, ha látok egy jobb fiút, hogy helyes, vagy ilyesmi, de képtelen vagyok kapcsolatot kezdeni, mert nem tudnék lekötve élni valaki mellett, aki hívogat, eláraszt mindennel. szabadság kell. na jó, bevallom, a múltbéli problémáim is közbe szólnak, de ezekre nem térek ki. ja, és normális vagyok. lehet, igazából, az aki normális, az tulképp magának való, ezért kevesebbet találni, mert nem kezdeményeznek. 22/L
Az elsõ bu.zikra (rád) nem buknak?
A válasz megírásának idõpontja: ma 01:10 Te vagy az a srác, aki egyetemre jár, akit a szülei nem támogatnak és a net a tanuláshoz kell?
"Például tegyük fel... ku.rva ronda vagy? ":DDDD
Kérdezõ, nem jutott még eszedbe az, hogy veled van a hiba? Például tegyük fel... ku.rva ronda vagy? Már nem azért, de te most irigykedsz rájuk, vagy utálod õket? Én nem vagyok emo. Teljesen átlagos cuccokban járok, de bevallom, hosszú a hajam, mer' ku.rvára szeretem ha hosszú a hajam. Szoktak nekem is beszólni. Sajnos vékony is vagyok, mert itthon nincs mit enni. Pontosabban örülök, ha kenyérre futotta még pénz már a hónap elején! Nem a végén. Ez nem is azért van, mert nem tudnánk megélni, hanem a szüleim inkább cigarettát és alkoholt vesznek, de ez engem nem érdekel, elvagyok a szobámban. Mindemellett amíg te külsõ alapján ítélsz addig azok, akik nem, azok legjobb barátnak tartanak, mint például egy hungarista mérnök is, egy ex gárdista. Amúgy én is mérnöknek tanulok, bár lehet, hogy lenézed azt, akinek hosszú a haja és vékony, és mondjuk talán meg is teheted azt, hogy hülyének nevezel, mert csupán 4-es az átlagom. Mindemellett nekem is elegem van az olyan csökött agyú barmokból, akik beszólnak másnak az utcán, mikor még sza.rt se tudnak róla. Mindemellett nem értem, most tényleg. Az, hogy az emok úgy néznek ki ahogy, az divat (pont mint az a ku.rva 30 ezer forintos telefon a zsebedben). Persze hogy nem életérzés, pont olyanok mint te, vagy én. Én nem irigykedem rájuk, sõt, nem cserélnék egyikükkel sem. Abból az életbõl én már kinõttem, de abból is, amilyen most te vagy.
Azt hiszem most jó lesz:)
ez a mai divat:/
A csajok erre buknak? Azok, akik erre buknak nem kellenek az értelmesebb pasiknak, tehát felmerül a kérdés: A pasik miért az idióta lotyókra buknak? Hogy teljes legyen a válaszom: ne p*csát keress, hanem értelmes lányt/nõt, és akkor sikerrel jársz, ha ilyen csajra vágysz akkor pedig válj te is b*zigyerekké, mert az a divat.
Ez azér van barátom mert a mostani csajoknak nincs ízlésük ! Nemmindtha én öreg lennék 16 éves vagyok de 18 éves barátnõim vannak mert nemilyen b*zi stílusom van mind a Sp cimboránknak :DDe minde 1 elkell fogadnunk :) Sajnos !! Nem is akarok beleszolni mások életébe, de aza öltözködés, ááá tiszta idegbeteg leszek mikor meglattok egy , , pasit, , rozsaszin hajjal vagy nõi gatyában.Én elegánsan öltözködök és eddig senkisem panaszkodott ráá!
mert nemlátja a fátol az erdõt
Nekem meg pont az a problémám, hogy csak ilyen b%zigyerekek vannak, és nem találok egy olyan embert, aki férfi a talpán és nem egy hisztis, vasalt hajú, anorexiás nõ.
ittvok ---> privi
én is itvvok :) :D Less meg Facebookon :P:D
de nem kapom meg az e-maileket :S
akkor dobj ide nekem egy email cimet :D
Van olyan lány akit pont az ilyenektõl támad hányingere... Pl: én. Az egész nagy majmolás, azok az emberek csinálják ezt, akiknek nincs saját identitásuk, személyiségük, és azt akarják, hogy népszerûek legyenek. Ilyenbõl sok van, a média meg zsinóron rángatja õket, akármit is mondanak. Rohannak a boltba új telefonért, mert az 1 pixellel jobb, mint a másik, veszik az , , új rucikat" mert Hu.ggyos Marcsinak, a Szerelem és Hányingerbõl is az hordja. Ha neked ilyen csaj kell legyél majom, állj be a tömegbe, de értelmes emberre, aki nem csak a felszínenen mutatja magát annak, nem találsz. Remélem, ezzel segítettem.

Miért van az hogy ma sok lány az ilyen 50kg-os nagy hajú srácokra bukik?

Eléggé bánt hogy van egy lány, aki nekem tetszik, de neki olyan pasi kell, aki sovány, egyeltalán nem izmos, és nagy vasalt haja legyen neki... Múltkorjában nekem is nagy volt a hajam már a szemembe is lógott, levágattam kisebbre, erre ilyet ír facebookon nekem az a lány, hogy "így kezd emberi fejem lenni" -.-... Lehet az is hogy túl ronda vagyok? Egyébként nem vagyok emos, mégis annak tartanak sokan, hogy úgy nézek ki, de nem értem hogy mit esznek azokban a fiúkban... Egy kép rólam, hogy meg tudjátok állapítani mivel lehet itt a gond:

Legjobb válasz: hat szerintem ha a hajadat nezi ez mar nem kicsi egy sracnak! amugy en az ekkora hajtol is frazt kapok! nem szeretem ugy hogy ha csak a hajader szeretne valaki azt hagyd a francba! te se a lanynak a hajaba leszel szerelmes! vagy nem?

hat szerintem ha a hajadat nezi ez mar nem kicsi egy sracnak! amugy en az ekkora hajtol is frazt kapok! nem szeretem ugy hogy ha csak a hajader szeretne valaki azt hagyd a francba! te se a lanynak a hajaba leszel szerelmes! vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Hát köszi szépen...-.- Amúgy meg ápolt vagyok, mosok fogat mindennap, meg fürdök is, de a szavaidból ítélve szerintem te vagy ápolatlan, igénytelen...
Amíg úgy nézel ki, mint egy ápolatlan hajléktalan, addig nem is lesz csajod! Talán kezd a holnapi napod egy fodrásznál.
a 14 évesek :D
Tök normális kinézeted van, helyes srác vagy. Találsz még ezer más lányt is. Ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy. A bõrébõl nem bújhat ki senki. Fõleg senki kedvéért ne csinálj bohócot magadbõl. Ha annak a lánynak nem vagy így jó, akkor inkább keress másik lányt. Van annyi.....
A kérdező hozzászólása: Hát nem gyõzködöm, hanem õ írt nekem hogy tetszek neki satöbbi, aztán utána meg egy idõ után mondja hogy neki más tetszik:/
lehet, hogy az arcod nem tetszik a csajnak a hajad elég hosszú, azzal nem lehetne baj, ha ilyenekre bukik, de lehet nem vagy elég jóképû ahelyett, hogy egy csaj miatt össze-vissza változtatod a külsõdet, találj magadnak egy lányt, aki olyannak szeret, amilyen vagy nem a hajon múlik a szerelem pláne, akit már gyõzködni kell, hogy szeressen beléd, az már nem normális
Még annyit lefelejtettem h az a lány aki ilyet ír h "így kezd emberi fejem lenni" azt nem hogy otthagynám és nem érdekelni de arra érzek késztetést h felakasszam
Nekem is ilyen hajam van egyébként (fiú) de nekem maximum viccbõl mondják h bieber vagy h emó de komolyan soha sem ...
A kérdező hozzászólása: Hát nem kicsi az én hajam sem, de nem vagyok emo, kiskorom óta nagy a hajam, nekem ez tetszik, hát igaz nekem sem a lány haja tetszett meg, de amúgy kérdeztem a csajt mi tetszik neki az ilyenekben, mondta a haja meg az arcuk, ezt a kettõt nézi
A kérdező hozzászólása: 15:31-esnek. Hát köszönöm, de az a baj hogy azt tapasztaltam, hogy szinte minden lány a hülyébb srácokra bukik általában, meg hát legfõképp mindenki ezeket az emos srácokat kedveli:S.

Az egyenes szárú, szűk nadrágra miért mondják egyesek, hogy bu. Zis? Pedig kifejezetten jól áll, ha jó az alakja a srácnak, nem?

Szóval ezt nem értem, jó pár olyan srác van, akinek állat szép alakja van, és szépen mutat rajta egy feszül?s nadrág, most miért lenne bu.zis ???

Legjobb válasz: Figyelj,sajnos ez van,sok az elõítélet,pedig én is úgy gondolom,hogy szexis aki ilyen nadrágot visel,ugyanis én fenék párti vagyok,tehát nagyon szeretem a férfi feneket,és totyakos nadrágban elég nehéz megfigyelni :)Könnyû mindenkit szapulni azzal,hogy ilyen meg olyan,meg elküldeni a francba.Ez a legkönnyebb.Mondok valamit,egyáltalán nem b**is,ha mellette olyan ruhákat visel egy férfi,ami kifejezetten elegáns vagy férfias,és persze a nadrág színe és anyaga sem mindegy,hogy milyen.

Figyelj, sajnos ez van, sok az elõítélet, pedig én is úgy gondolom, hogy szexis aki ilyen nadrágot visel, ugyanis én fenék párti vagyok, tehát nagyon szeretem a férfi feneket, és totyakos nadrágban elég nehéz megfigyelni :) Könnyû mindenkit szapulni azzal, hogy ilyen meg olyan, meg elküldeni a francba.Ez a legkönnyebb.Mondok valamit, egyáltalán nem b**is, ha mellette olyan ruhákat visel egy férfi, ami kifejezetten elegáns vagy férfias, és persze a nadrág színe és anyaga sem mindegy, hogy milyen.
A kérdező hozzászólása: jaja, sztem is kifejezetten csinos, és izgató, ha egy srácnak jó alakja van és jól áll rajta egy ilyen szûk cucc csak valamiért nálunk ez bu.zis .... , én se értem miért, de elnézegetek 20 körüli srácokat ilyenben, és állat izgató némelyik

Miért van az hogy a csajok olyan srácokra buknak akik ilyen utolsó "b zigyerekek"?

Aki normális elegáns tisztelettudó fiatalember azt le se szarják.Olyanokkal barátkoznak akiknek annyi pénzük nincs hogy gyalog hazamennjenek.

Legjobb válasz: Mert ilyenek vannak a Viván meg az MTV-ben, ezért õk a menõk.

Mert ilyenek vannak a Viván meg az MTV-ben, ezért õk a menõk.
Azért keresnek a mai lányok utolsó bunkókat, mert annál nem tûnik fel, hogy a csaj is full-hülye.
az ehhez hasonló kérdések mindig csõ látás szagúak:)
Nem mindegy hogy miért? Keress más korosztályt vagy értelmiségi réteget és azoknak már nem ez kell. Mert valószínû " ez a menõ " abban a korban, amiben.
sztem azért mert a "normális elegáns tisztelettudó fiatalember"- ekben nincs anyi hogy azt mondja: b*zdmeg most a csajom leszel oszt kész :P..nem szeretünk kezdeményezni..ez van 20/L
22:34-nek: Ha meg mi kezdeményezünk, elküldtök a p.csába, vagy szóba se álltok velünk, lenéztek...stb. 22f
Nanana! Elõzõ, szerintem rossz társaságban keresgélsz! A primitív nõk díjazzák csak a primitív férfiúi viselkedést. Intelligens nõ nem fog rád nyomulni, másképpen ad "zöld utat". A normális, tisztelettudó pasi is lehet többféle. Lehet "nyúlbéla", aki gyenge, látszik rajta, hogy apa mintája nem sok volt (vagy apa is nyúlbéla otthon), anyuci kívánságára lett tisztelettudó, és lehet erõs és magabiztos, aki ennek tudatában tisztelettudó a gyengébb nemmel. A lánykák inkább az utóbbit díjazzák. Persze van bõven átmenet is, most nagyon leegyszerûsítettem a dolgokat. Az elsõ mondatom viszont szerintem örök érvényû: a primitív nõk buknak a primitív pasikra. (vagy a nagyon sérültek)
"Ha meg mi kezdeményezünk, elküldtök a p.csába, vagy szóba se álltok velünk, lenéztek...stb." épp errõl beszélek... az ilyen b*zik határozottabbak semmint hogy el lehessen küldeni..+általában sajnos csak az ilyen bunkók értik meg hogy az nem elküldés, csak még nem udvaroltatok eleget hogy rábólintsunk...
Valahol én is egyetértek a kérdezõvel, mert nekem nem jönnek be azok a csajok, akik primitívebb, vagy olyan fiúkkal akarnak járni, akik köpködnek az utcán, cigiznek, stb. Nekem tetszik egy lány, aki helyes csaj, nem olyan nagyon szolid, de nem is nagyon heves, értelmes, és nem bukik az ilyen srácokra! Tudom, hogy én is tetszem neki, de mégsem akar velem járni, vagy legalább is azt mondja, hogy nem kell neki senki se. Szóval nagyon nehéz olyan lányt találni magadnak, aki megfelel neked, és neked is!
"csak még nem udvaroltatok eleget hogy rábólintsunk..." és mielõtt belekötnél ebbe...tudod aki nem "udvaroltat" azt szokták le k*vázni
azért, mert magukat látják bennük =) de am ez a kérdésmód picit idegesít..-"Olyanokkal barátkoznak akiknek annyi pénzük nincs hogy gyalog hazamennjenek."- Nem a pénz teszi az embert!!! Ne akarj a pénzeddel csábítani, mert lehet hogy pont ezért nem kellesz nekik, ne vedd sértésnek lehet hogy milliomos vagy de érzelmi szinted meg nulla, akkor próbálkozhatsz../Ez egy válasz volt, nem bíráskodás feletted../
Hahóóó!! Köszi, h engem is beskatujáztál! Én nem tartozom bele ebbe a körbe! Nem vagyok olyan, akinek az ilyen 40 kilós, "jaj de menõ vagyok, szvjunk füvet, basszunk be"..stb hímegyedek csoportjába tartozó lények tetszenének! Hányok az ilyentõl. Sõõt! Én pontosan olyan ffit keresek, aki ismeri mi az a tisztelet, meg tudja becsülni magát, és a másikat, tisztelettudó, udvarias, kedves, de emellett férfias! Csak elég nehéz ilyet találni..fõleg az én korormban... 18L leírta a lényeget, én is így gondolom 15/L
Te hány éves vagy? az ún. EMO-k általában 14-16 éves korosztályban "menõk" megjegyzem, nálam most sem azok, nem is lesznek.. minimum egy srácban, hogy meg tudjon védeni, kiálljon mellettem amit ezek a 30 kg-os homik nem tudnak biztosítani.. szeressen, hûséges legyen, nyílt, figyelmes, tiszteljen
Mert lehet, hogy bennük több empátia van, mint egy olyan "tisztelettudó fiatalemberben", aki azért hív valakit utolsó b.zigyereknek, mert nincs elég pénze, vagy mert népszerûbb a lányoknál mint õ. Figyelj, ne stresszelj, ha nincs barátnõd, hibáztathatod a csajokat akik nem veled randiznak, meg a fiúkat, akiknek összejött egy randi, de ettõl nem fog semmi változni. Szedd össze magad, a világot nem tudod megváltoztatni, csak te változhatsz. Várj, míg találsz egy rendes csajt, vagy szitkozódj életed végéig.
akkora sz.r kliséket írtok .. egy 25 éves nõnek miért ez jönne be ?
A kérdező hozzászólása: De az embernek elmegy komolyan a kedve az élettõl mikor meglátja ezeket.
Hahóóó!! Köszi, h engem is beskatujáztál! Én nem tartozom bele ebbe a körbe! Nem vagyok olyan, akinek az ilyen 40 kilós, "jaj de menõ vagyok, szvjunk füvet, basszunk be"..stb hímegyedek csoportjába tartozó lények tetszenének! Hányok az ilyentõl. Sõõt! Én pontosan olyan ffit keresek, aki ismeri mi az a tisztelet, meg tudja becsülni magát, és a másikat, tisztelettudó, udvarias, kedves, de emellett férfias! Csak elég nehéz ilyet találni..fõleg az én korormban... 18L
Akinek nem inge...
A kérdező hozzászólása: 20:38 Én meg ilyen lányt keresnék, de el vagyok keseredve mert nagyon kevés van:(
tisztelettudó egy bzigyerek lehetsz . menj kurv ázni a magadfajtának az való
20:38 vagyok! Nekem meg egy rendes pasi kéne! ;) Viszont egy dologhoz hozzáfûznék még annyit, h nem az a legnagyobb baj, h egyre kevesebb ilyen lány van, hanem az, h az ilyen szolidabb, kedvesebb, aranyosabb lányokat nem nagyon akarják észre venni a pasik....
A kérdező hozzászólása: Nagy baj van a fiatalsággal, és a tendencia se javuló.
Én meg multkor megyek az utcán meglátok egy elég jó kinézetü csajt és mellete a barátja ...... uristen azt hitem lehányom xD ere énis kiváncsi lennék hogy miért a legparasztabbaknak vannak a legjobb csajaik....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!