Találatok a következő kifejezésre: Miert budos lent (4 db)

Miert budos ott lent?

Oral szex kozben nem jo "illata" van ott lent a pasimnak...alitollag furdik meg minden, mashol nem is erzek rajta kellemetlen szagot vagy ilyesmit...Hogy adjam a tudatara ezt h jobban torodjon a baratjaval??Nagyon kinos lenne a szemebe mondanom...

Legjobb válasz: hàt igen,elég kellemetlen ha kényezteted pàrod,közbe meg majd meghalsz a kellemetlen szagtol...talàn nem rendesen tisztalkodik,lekell huzni a fitymat finoman és alatta is gondosan megtisztitani...nem kell hogy szolj,mert elhiszem hogy szégyelled,de avass be szex elött egy kellemes fürdést,vagy zuhanyt,és te tisztisd meg neki,ez lehet egy elöjàték a szexnek.én tiszta vagyok,de a partnerem gyakran mossa meg nekem,vagy borotvalja a nemi szervem persze ez oda vissza jàték.

hàt igen, elég kellemetlen ha kényezteted pàrod, közbe meg majd meghalsz a kellemetlen szagtol...talàn nem rendesen tisztalkodik, lekell huzni a fitymat finoman és alatta is gondosan megtisztitani...nem kell hogy szolj, mert elhiszem hogy szégyelled, de avass be szex elött egy kellemes fürdést, vagy zuhanyt, és te tisztisd meg neki, ez lehet egy elöjàték a szexnek.én tiszta vagyok, de a partnerem gyakran mossa meg nekem, vagy borotvalja a nemi szervem persze ez oda vissza jàték.
Ohh igen, azt hiszem ennél nagyobb gáz talán nincs is.Általában azok a pasi pasik büdösek akik pisilnek és kész, tezsik is el.Viszont hogyha rászokik, arra, hogy pisi után egy wc papírral azt az utolsó csepp nedvet letörli a hívvesszõjérõl akkor nem pálik be.De persze tudom, hogy nem lehet ezt így elmondani, mert fél az ember attól, hogy megsértõdik stb.Hozzáteszem nekem is idõ volt. Osztom az elõttem szólónak a véleményét, esetleg miután az már bejön, akkor rá tudod vezetni úgy, hogy meséled neki, mit hallottál, sokan megtörlik és akkor nem pálik be a fityma alatti rész, így mindig "akcióra kész-" a barátja és te mennyire szereted ezt.:O) Nem tudom, hogy segítettem-e.. Üdv
Iszonyat kínos a szitu! De szerintem is próbálj meg egy közös fürdõzést megejteni, mint elõjáték, vagy valami storyt találj ki, hogy az egyik fiú ismerõdöd hogy járt, mert nem megfelelõen tisztította, és szegénynek orvoshoz kellett mennie, stb...jobban nem tudok. De valamit lépned kell. Ez hosszú távon nem lesz jó.
Huuu a valaszokat olvasvan, rajottem, hogy en egy bunko vagyok...en kerek-perec megmondtam a kedvesemnek anno, hogy kellemetlen szag terjeng odalenn es nem kivanom a szamba venni igy a legnemesebb testreszet, sot szex sem valoszinusitheto...azota sok ido eltelt o a ferjem es mondhatom, nagyon tiszta! De melobol hazaesve furdes nelkul nincs szex az biztos. Nagyon ugyel ra, hogy megegyszer elo ne forduljon az ilyesmi. Lehet, hogy az oszinteseg celravezet? Lehet neki cikibb volt mint nekem? Szep a furodjunk egyutt stb...de en hiszek az oszintesegben.
csatlakoznék az elõttem szólóhoz. már miért lenne kínos szitu? ha valami nem frankó, akkor beszélünk róla, van szánk nem? Nekem most is szól a feleségem, hogyha munkából izzadtan hazatérek, hogy menjünk fürödni, mert izzadságszagom van. Aztán megfürdünk, és megmosom ott is, hogy ne legyek sehol büdös, és kész is. :-) Ha már olyan nagylányok vagyunk, hogy orálisan akarunk szexelni, talán az õszinteséget is kipróbálhatnánk nem? Az legalább olyan izgi, elhihetitek! :-)
korulmeteles elonyei;)
Lehet az is hogy túl , sok méregenyag van a barátodban!!!!

A nap végén mindig büdös "ott" lent. Miért van ez?

Fehér szín? folyadék folyik szinte minden nap de semmi elszínez?dés..

Legjobb válasz: Mindenképpen orvoshoz kell menned, mert a büdös folyás valamilyen fertõzést jelent! Vagy a puncid büdös? Akármelyik, akkor is menj orvoshoz!

Mindenképpen orvoshoz kell menned, mert a büdös folyás valamilyen fertõzést jelent! Vagy a puncid büdös? Akármelyik, akkor is menj orvoshoz!
Ha büdös, akkor valószínû gomba. Menj orvoshoz.
fertõzés(gomba?)menj el nõgyógyászhoz, ha helyi a fertõzés(és nem máshonnan terjed rá)akkor könnyen kezelhetõ kúppal és/vagy tablettával.
A nõgyógyászati szakrendelésen leoltják, kiderül, hogy gomba, vagy baktérium. Aminek szaga van, ált, omba, de az inkább sárga. Kérj beutalót, mert még meddõséget is okozhat a kezelés elmaradása
nõgyógyászhoz nem kell beutaló csak idõpontot kell kérni...
nem lehet h folyásod van?!

Mikor reggel felkelek és barátnőmmel töltöttem az estét miért érzem büdösnek a számat? (többi lent)

Akkor is ez van ha nem alszik mellettem. Magamon persze nem érzem de nem mentolos az biztos. Pedig lefekvés előtt is mosok fogat minden. Ilyenkor mindig hamarabb felkelek és vagy 1 rágót veszek be vagy kiszaladok és megmosom a fogam. Õ még alszik és így nem veszi észre. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Nem sok olyan ember van aki reggel rózsaillatú szájszaggal ébred

Nem sok olyan ember van aki reggel rózsaillatú szájszaggal ébred
Kedves Kérdezõ! Az nem volt gyanús, hogy a filmekben egészen véletlenül "frissen" belõtt frizurával és sminkben ébrednek? :D :D Nyilván, vannak napok, mikor az ember kellemetlenebb szájszaggal kel... Ezt befolyásolja az elõzõ nap/este is. (pl. pia, meg a gyomortartalom, fogmosástól függetlenül) Mindent összevetve voltak már olyan reggeleim, hogy bizony a reggelt egy szex indítottuk... Ez ilyen bicikli... Aztán lelehet pontozni, mert nem használtam elõtte fogselymet és nem mostam fogat...
Ez normális. Jó a fogmosás, a rágó annyira nem, én inkább a szájvizet javasolnám.
Most hatalmas titokról fogom lerántani a leplet de mindenkinek büdös a szája reggel... Reggeli lehelet és kész.
A kérdező hozzászólása: Jó tudom, hogy az csak film de ott felkelnek és nyugodtan csókolóznak. Na ezt akarnám elérni vhogy? Akkor ez nem lehetséges mi?:D
A kérdező hozzászólása: Mondjuk nincs most barátnõm de lesz úgy is nem sokára :D
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem a cikis helyzetek:)
olyan aranyos vagy hogy így gondolsz a barátnõdre :3 :)
A kérdező hozzászólása: A fogaimmal nincs gond. Egyszer se volt még lyukas fogam. Mindig alaposan megmosom. Szépek és fehérek. Sõt még a nyelvemet is megmosom mindig. Mondjuk nem is õ miatta mert, persze nekünk is volt már csók meg több is. Csak zavart a dolog. De, ahogy látom ez mindenkivel így van. Most megnyugodtam, hogy nem gáz..)
Az eddig elhangzottakhoz hozzátenném, hogy kellemetlen lehelet ide vagy oda reggel, ha szerelmes vagy valakibe, ez sokkal kevésbé zavaró, mint gondolnád (amennyiben egészségesek a fogaid, és elõzõ este tényleg alaposan fogat mostál/öblítettél). Mi még sosem rohantunk párommal ébredés után azonnal a fürdõbe, ellenben csók mindig van, és a csókolózás sem ritka. Nem mondom, volt már, hogy viccelõdtünk a másik leheletével (pláne hagymás vacsora után...), de egyikünk sem undorodott igazán.
Nem kell rögtön smacizni. Ha egyszerre keltek, egy szájrapuszitól még nem hányod el magad és õ sem. Aztán kimentek fogatmosni és lehet smacizni.
Mondjuk egészséges fogak, és száj, alapos(!) esti fogmosás és reggel nem lesz oylan gáz. Persze pár puszi és úgyis menni kell a fürdõbe, szóval fogmosás és kész. Ilyne egyszerû
Általában én kelek fel elõbb, kimegyek és szájöblítõt használok, a páromnak meg elkészül a kávéja vagy teája, õ azt issza meg. Az is leviszi a rossz ízt és szagot.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére az sose volt:)
A kérdező hozzászólása: Ti hogyan szoktatok csinálni ilyenkor? Ugyanezt mint én? Mert ahogy én sem szeretek büdös szájú lánnyal csókolózni gondolom õ se szeretne.
Alapból más az ember szájíze, lehellete reggel, de ezen még ronthat ha van rossz fogad! Szóval egy lyukas fog elég dúrván hozzájárul a rossz szájízhez és lehellethez! 23/F
Nem lehetséges.
Ilyen a szex utoize...inkabb orulj h van :D
Ha máskor nincs ennyi folyásod, akkor jobb lenne ha orvoshoz mennél.
A kérdező hozzászólása: mindig sok van :/
Azért érdemes elmenni orvoshoz. Sima folyás lehet gomba is. Ha átázol az nem normális. A sok folyás valaminek az elõjele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!