Találatok a következő kifejezésre: Miert beszelnek egyre (143 db)

Miért beszélnek egyre többben trágárul és szelng szavakat használva?

A szomszédom diplomás, vezet? beosztású 32 éves férfi és olyan ocsmány szavakat írt egy email váltásunk alkalmával, hogy elképedtem teljesen, leírta magát el?ttem, mondanom sem kell. Az egyik volt kollégám is f?nök létére, volt hogy olyan szavakat használt, hogy csak kerekítettem a szemem, hogy honnan ismer ilyen kifejezéseket.

Legjobb válasz: Nem beszélnek egyre többen így, csak egyre többrõl van tudomásunk a kiterjedt és szabad, gyors kommunikációnak hála. A 17. században is ugyanannyit káromkodtak és le is írták. Csak az nincs az orrod elõtt. ;)

Nem beszélnek egyre többen így, csak egyre többrõl van tudomásunk a kiterjedt és szabad, gyors kommunikációnak hála. A 17. században is ugyanannyit káromkodtak és le is írták. Csak az nincs az orrod elõtt. ;)
A szleng ellen sok kifogás nem lehet, a nyelv "természetes" képzõdménye, és létrejötte megakadályozhatatlan. (Már egy 2-3 tagú kis csoport is képes sajátos rétegnyelvet kialakítani.) A trágársággal önmagában nincs gond, a kommunikáció része, és nagyon kifejezõ. Szerintem sznobizmus azzal érvelni, hogy a mûvelt ember nem káromkodik. Hát hogyne tenné! Az, hogy téged nem kifinomult módon, türelmesen kritizál, hanem szándékosan megsért, az nem függ a nyelvhasználattól. Ha azt nézed, a célját eléri, a kommunikáció hatékony, amennyiben a szerzõ is ezt szerette volna. Mindenkinek egyéni vehemenciája határozza meg, miként él a nyelvével - nem feltétlenül hülye az, aki káromkodik és eszméletlenül p.raszt módon beszél valakivel. Ettõl még nem lesz szép dolog, csak általánosságban ez az, ami körvonalazódik elõttem.
kísért a gyerekkor. :D aki otthon káromkodást hallott, ha a szülei mérgesek voltak, annak nagyon nehéz levetkõznie ezt a szokást, annyira ráragadt.
Mert a szlenget néhány ember jobban megérti , és így könnyebb párkapcsolatot alakítani , és sajnos ez van .
Szerintem a szomszédod példája teljesen tükrözi a magyar közoktatás milyenségét. Diplomát ma már nem csak az értelmes, okos, mûvelt emberek kapnak, hanem mindenki.
A kérdező hozzászólása: Kedves pelgrim! Valóban igazad van, hogy szabadon dönthetünk, hogy melyik "táborhoz" csatlakozunk. Én is maradok abban a táborban, akik inkább tartózkodnak az efféle beszédtõl.
Kedves kérdezõ én is úgy gondolom, hogy nem beszélnek egyre többen trágárul és szleng szavakat használva, mégis, ha már csak egy valaki is van közelünkben, kinek talán minden második szava káromlás, az már túl sok. Fiatal koromban az én környezetemben is voltak többen akik hasonló módon beszéltek, és nagy volt az esély hogy én is átveszem ezt a szójárást, de mintha valami azt súgta volna, ne tedd ez helytelen dolog! Akkor elhatároztam, hogy nem követek ilyen példát. Most lehet hogy sokan sznobizmusra gondolnak, ám legyen. Én örvendek, hogy nem követtem a példát. Nem ítélem el azokat akik ilyen módon beszélnek, és ha dolgom van velük akkor a lehetõ legilledelmesebben szólok hozzájuk. Hol is hallottuk: „Hisz a száj a szív bõségébõl beszél.” ?
A cégnél ahol tanuló vagyok az ügyvezetõ igazgató diplomás ember és õ is szokott néha káromkodni. Nem csak a szakmunkások beszélnek csúnyán.
A kérdező hozzászólása: rugva=rúgva Bocsi!
A kérdező hozzászólása: Ezen jót mosolyogtam!!! Nem hinném egyébként, hogy be lett volna rugva.
nem lehet, hogy be volt rúgva, mikor a levelet írta?
A kérdező hozzászólása: Nem nekem szánja egyébként azokat a szavakat. Ezzel kezdni a levelét, nekem ez már durva: "Az elõzõ lakódat hagyjuk, az egy [email protected] hárpia volt, ha nem lett volna vesztenivalóm megfojtottam volna, esküszöm." És hasonló stílusban ír a levél többi részében is. Jó, néha indulatból kicsúszik az ember száján, de egy levélben ilyen szavakat leírni, szerintem nem túl intelligens, igényes dolog. Max. írjon ilyeneket a haverjának, de nekem ne.
A kérdező hozzászólása: Én szomorúnak tartom, ha valaki csak trágár módon tudja magát kellõen kifejezni. Valószínûleg gond lehet a szókincsével. Olyan agresszió, feszültség árad a szomszédom soraiból, nem tudom eldönteni, hogy miattam, vagy õ alapjáraton ilyen, de félelmetes nekem ezek után.
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy én otthon sosem hallottam ilyet.
A kérdező hozzászólása: Vagy akkor a szomszédom engem ennyire alpárinak tarthat, hogy ilyen szavakat használ, egy nekem írt emailben? Szerintem nem illik, meg a párom is kiakadt, hogy egy nõnek ilyen stílusban írni nem szokás.
Aki igy beszel veled, vagy ir, nem csak hogy egy bunko, hanem tisztan latva nem tisztel.

Miért beszél egy fiú szinte állandóan szexuális dolgokról?

Másról is szokott/szoktunk, de valahogy mindig feljön a szex. Nincs ezzel semmi gond? Ez a norm? Fiúk, vélemény? Kinél hogy van ez?

Legjobb válasz: Tetszel neki, és örülne, ha veled gyakorolhatna... miért ne lenne normális?

Tetszel neki, és örülne, ha veled gyakorolhatna... miért ne lenne normális?
Ha nem teszi, friend zone-ba kerül papucsnak.
Nem véletlenül kerül szóba mindig.
Mert egy fiú állandóan arra gondol. Még akkor is, amikor nem.
Úgy általában gyakori téma, vagy komolyan, vagy viccelõdve. De ha állandóan csak arról akar beszélni, az lehet nem véletlen.
A kérdező hozzászólása: Igen, nem véletlenül. De én nem csak azt szeretném...
Õ se biztos, hogy CSAK azt szeretné... de azt is. Én például nagyon odavagyok egy lányért, és elég gyakran beszéltünk a szexrõl... persze, úgy rámásznék, hogy a lakás szétesne a dologtól, de ettõl még hosszú távon szeretném magam mellett tudni
Azért mert mi nem szeretjük túl kombinálni a dolgokat. Meló, pénz uralja az életünket.Azon túl minden jó dolgot orrba szájba nyomni kell.Csak ti még nem jöttetek rá erre.

Miért beszél egy férfi a "majdnem" hódításairól egy nőnek?

Olyanokról, hogy ha akarta volna az illetőt, akkor megkaphatta volna, mert az nyíltan kikezdett vele. Dicsekvés? Vagy figyelemfelhívás, hogy figyelj csak, férfi vagyok ám! Amúgy csak munkatárs a férfi és a nő.

Legjobb válasz: Szerintem ilyennel dicsekedni egy nõnek bunkóság ! Engem abszolút nem érdekelne, mi több, meg lenne a véleményem az ilyen férfirõl. Mégis mit vár tõlem ? Hogy helyeseljek ? Vagy próbáljam ki, nálam hogy hat a receptje ? Esetleg dicsérgessem meg érte ? Ettõl nálam nem lesz valaki kívánatosabb és férfiasabb, inkább az ellenkezõ hatást éri el.

Szerintem csak fel akart vágni. Talán még annyi lehetett benne, hogy ezzel fényezte magát elõtted, hogy vonzóbbnak találd. Nem hinném, hogy akarna is tõled valamit (ezt te tudnád megmondani a legjobban), hanem egyszerûen tudat alatt ez volt a szándék: egy ellenkezõ nemû szaporodásra képes egyednek felhívni a figyelmét rá.
Szerintem ilyennel dicsekedni egy nõnek bunkóság ! Engem abszolút nem érdekelne, mi több, meg lenne a véleményem az ilyen férfirõl. Mégis mit vár tõlem ? Hogy helyeseljek ? Vagy próbáljam ki, nálam hogy hat a receptje ? Esetleg dicsérgessem meg érte ? Ettõl nálam nem lesz valaki kívánatosabb és férfiasabb, inkább az ellenkezõ hatást éri el.
Ilyen velem is sokszor elõfordult régebben.Meg állandóan arról beszéltek, hogy õk kit, hogy vertek össze, meg hogy fél kézzel leterítették.Fogalmam sincs, hogy ez most jó, vagy rossz.Kicsit mintha az oviban lennék:D
Ha 40-es, akkor kapuzárási pánik.
Súlyos kisebbségi komplexusa van. Az összes ilyen "hódításokkal" dicsekvõ szerencsétlennek az van. Nyakamat rá, hogy legalább a fele nem is igaz. Hiszen ezek úgyis ellenõrizhetetlen dolgok, nem? Azt mond, amit akar. Rám is hajtott már ilyen "férfi". De számomra hihetetlenül taszító volt. Nekem nem jönnek be a frusztráltak, és szerintem egy normális nõnek sem (ahogy látom, neked se jött be ez túlzottan, Kérdezõ :D).
Sztem ezzel a kicsit fura móddal akarja felhívni a nõ figyelmét magára úgy. Általában oka van az ilyen önfényezésnek. Kivéve, ha a nõt nagyon ilyen fiús havernak látja, de az meg egyértelmû szokott lenni a nõ számára (vagy az elõadás stílusából, vagy abból, ahogy hátbaveregeti a nõt, vagy az egyéb témákból... "És láttad a múltkori meccset? XY meeeeeekkkkkkora gólt rúgott!" stb. :D)
csak magát akarta olyan fényben feltûntetni, hogy õ milyen szuper, kapós (hátha ezek után te is bevállallnál vmit...hmmm...) nekem egy haverom mondott hasonlót, de õ meg szerintem azért, mert kell neki egy lelki szemetes. azért ne vesd el ezt a verziót sem, ha ilyen idõs, lehet hogy nem visszaigazolást vár.
A kérdező hozzászólása: A legviccesebb az egészben, hogy már nem vagyunk tinik. Egy negyven éves férfiról van szó! Családos, komoly egzisztenciával rendelkezõ ember, és én sem kamaszlány vagyok már!
Vagy akar tõle valamit. Bármelyik lehet, de inkább a három kombinációja.
A kérdező hozzászólása: Kb. én is így éreztem, mint a 6. válaszoló, hogy nem tudtam hirtelen mit reagáljak, mit vár tõlem. Csak ráztam a fejem, hogy ilyen nõk miatt gondolják azt a férfiak, hogy nekik mindent szabad, pedig igazából fogalmam sem volt, hogy mit gondoljak, miért mondja ezt el nekem, amikor mi nem vagyunk ennyire bizalmas kapcsolatban. Fõleg hogy odáig mindig annyira vigyázott arra, hogy teljesen semleges témákat érintsen.
A kérdező hozzászólása: De mivel még csak nem is barátok, vagy haverok, ahogy a kedves utolsó válaszoló írta, így nem áll fenn ez a feltételezés. Természetesen senki sem beszélt itt házasságról, vagy akármirõl... szimpla munkakapcsolat van közöttük, és azért különös ez a téma kettõjük között, mert a férfi egyébként borzasztóan vigyáz arra, hogy kinek mit mond, nehogy valami félreérthetõ legyen... de talán csak nekem furcsa ez az egész.
Na figyelj én is férfi vagyok és én is szoktam néha nõi ismerõsnek ilyenrõl beszélni és nem azért, mert ez valami trükk, hanem csak egyszerûen haverként tekintek rá és elmesélem neki. Jó hogy nem az jön már ebbõl ki, hogy feleségül akarja venni...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem illett bele a témába, õ kezdett bele teljesen váratlanul. És elmesélt egyszerre kettõ vagy három ilyen sztorit.
Nem kell ám mindent túlbonyolítani, megakarta vele osztani és kész, lehet beleillett a témába.
nekem soha egy srác sem dicsekedett a hódításaival, és csak olyanok hozták fel szóba egyáltalán a bnõjüket is, akik vagy rokonom, vagy a barátom tesója, meg ilyenek. szóval ez szerintem igen negatívan jellemez egy férfit, ha egy nõ elõtt hódításaival dicsekszik/edne

Miert beszel egy srac arrol, hogy milyen eskuvonk lesz? Ez beteg? (tobbi lent)

na szoval, egyebkent nincs koztunk semmi... 19e.mondtam hogy egy orult de csak annyit mondott, hogy szeret marhaskodni velem. xd Vlki tapasztalt mar ilyet? aztan persze, en sem birtam nem hulyulni, szoval ugy 2 orat beszeltunk a jovonkrol stb.

Legjobb válasz: Szerintem tetszel neki;)

Szerintem tetszel neki;)

Miért beszélnek egyre többen és többet a világ végéről, amikor nem is hisznek benne?

Ma olvastam egy helyi lapban, hogy egy afrikai törzs is világ végével fenyeget?zik.

Legjobb válasz: tudod.. bolond aki elhiszi :) és hát vannak bolondok :) jó üzlet :D

tudod.. bolond aki elhiszi :) és hát vannak bolondok :) jó üzlet :D
A kérdező hozzászólása: Kössz, de valami csak lehet ebben ha ennyire beszélgetnek róla, nem?
Kedves kérdezo, nefoglalkozz idota emberekkel......Akik tudják-azok kevesen vannak-eljon....Lehet nem akkor, kicsit késob, de hadjd meg magadnak, mert felesleges. Ezek az ostoba emberek azt se tudják, hogy Isten létezik, akor mit akarsz toluk? Hagyd rajuk, majd rájonnek azon a napon!

Egy pasi miért beszélt egyfolytába a farkáról?

Elkezdte mondani ,hogy neki mindig áll,meg milyen nagy stb.. ,pedig úgy annyira szóba se került a szex. Engem is vonz ő . Hogy hozzam fel majd neki,hogy lefeküdnék vele??

Legjobb válasz: Volt az alapkérdés: "Egy pasi miért beszélt egyfolytába a farkáról?" Aztán a végén ez: "Hogy hozzam fel majd neki,hogy lefeküdnék vele??" Döntsd el mire kérsz választ! Azért beszél arról, mert szeret hencegni. A másik kérdésedre a válaszom az hogy mond neki, hogy szeretnék veled lefeküdni!

Volt az alapkérdés: "Egy pasi miért beszélt egyfolytába a farkáról?" Aztán a végén ez: "Hogy hozzam fel majd neki, hogy lefeküdnék vele??" Döntsd el mire kérsz választ! Azért beszél arról, mert szeret hencegni. A másik kérdésedre a válaszom az hogy mond neki, hogy szeretnék veled lefeküdni!
szerintem csak kérdezz rá, hogy azért emlegeti-e, mert beléd akarja tenni..
lehet hogy ö is le akar veled feküdni azért mondja annyit h neki mekkora...bár elég fura modszer...legközelebb ha megint mondja mondj csak annyit hogy "hát megnézném azt hogy produkál" :D
Azért beszél róla, mert azonosul vele: egy p_cs! :D Ezek szerint jól csinálta...
Én és a volt barátnõm között is 20 év volt és egyikünket sem zavarta! Nagyon jól éreztük egymást!;)
A kérdező hozzászólása: Az õ javára van
20 év van köztetek? Kinek a javára, mert ha õ 20 évvel idõsebb tõled akkor korához képest baromi gyerekes ilyen szövegeket nyomni.
Tudod hányan vannak akiknek nagy farka van és ne beszél róla és nem reklámozza magát? Mert lehet hogy szart sem ér vele! Azért reklámozza! Nekem is aránylag nagy van és nem reklámozom! Igaz nem sok partnerem volt eddig de aki hajlandó volt megismerni az nem csalódott.
A kérdező hozzászólása: Hát igen a korral van a baj 20év van kb közöttünk, de engem nem zavar sztem õt se
ldhet hogy ö sem tudja hogy kezdjen hozzá..érdekelne hogy hány évesek vagytok :)
A kérdező hozzászólása: De akkor nem értem miért nem lép?? Csak a szexre hajtana?? Nekem csak annyi gáz van benne , hogy én szerelmes vagyok belé.
Mondd neki, hogy nem hiszed el.
A kérdező hozzászólása: Kedves 1 es mindkettõ kérdésre szeretnék választ kapni.
Ha már esze nincs, legalább f.s a legyen!

Miert beszelnek manapsag egyre tobbet igy az emberek, mint pl. hús helyett husi?

Hus helyett husi

Legjobb válasz: * Miert beszelnek ...

A kérdező hozzászólása: * Miert beszelnek ...
Egyik osztálytársam is használja a -csi-t a szavak végén :) mi kiröhögjük, mint egyetlen ilyet az osztályban, és már születtek gúnyos megjegyzések is :D de husival nekem sincs bajom, az mára eléggé megszokott szerintem. Én csak ha nagyon sietek akkor írok olyanokat (és csak ha gépelek) hogy: sztem = szerintem h = hogy nekem ennyiben ki is merül a hülyeségem :)
jah és még vmi... amit viszont én is gyûlölök az a -csi becézõ, képzõ vagy nem tuodm mi... szupcsi, szarcsi stb... és ha halmozzák akkor meg aztán végkép... szupcsika kis fülcsike, kircsi kis napszemcsi... borzasztó... -.-
én fentrõl a hetediknek üzenem h a magyar nyelv nem teljes mert nincs benne jövõidõ...:P kiveszett(régebben volt) A kérdésre válaszolva pedig szerintem aranyos néha, de ha folyton így beszélsz az már nevetséges és komolytalanná tesz... am én is szoktam néha becézgetni...:P és a tejcivel meg a babácskám ruhácskájával egyáltalán semmi baj, hisz kisbabákra vonatkozik. ez a szeretet jele...:)
Ez az infantilizálódás része. Most éppen ez a divat. "Eddig édi voltam, de most már Cuki vagyok..." :DDDDD A nyelv nem változik, csak egyes részei változnak rugalmasabban, de ezek a részek folyamatosan, így nem is nagyon kell vele törõdni. Nem érdemes rajta aggódni. Aki olvasta mondjuk a Gépnarancsot az gondolkodjon el, hogy most vajon hallja-e a 50-es 60-as évek szlengjét. Sehol sincs. És szinte nincs is szó ami onnan került volna be a formális nyelvbe. Ez is elmúlik, nyomtalanul. Sajnos az, hogy agyatlanok tudunk lenni, az nem múlik el, mert ugyanazok akik most cukin beszélnek a gyerekeiket majd leszólják ha "furcsán" beszél. :DDD
Én még a magyar szavak magyar becézését elfogadom, bár nem nagyon használom, mert én is idiótának tartom. ("Jaj, tegnap olyan depi voltam, majdnem öngyi lettem...") Na de az angol szavaktól rosszul vagyok (felling, shoppingolni, lightos satöbbi). Ki is szoktam javítani, ha valaki olyan mondja, akit ki szabad. :)
Én is elájulok ezektõl a kicsinyítgetõs, nyehegõs szavaktól. Fiatal vagyok(26), nem egy begyöpösödött, idõs valaki. Kabi=kabát, naci=nadrág, köcce=köszönöm, stb... És egyre többet lehet hallani, holott szörnyû. Rendben , hogy a nyelv mindig változik, de a magyar nyelv ezek szerint hátrányára. Én azt gondolom, becsüljük meg a nyelvünket és használjuk rendesen!
SZia en Olaszorszagban elek es itt is van becezgetes..igaz az olasz nyelv nem olyan gazdag, mint a magyar de itt is valtozik a nyelv...itt pl. nagyon sokat hasznaljak a ka, -ke kicsinyito kepzot pl. gatta-cica gattina-cicacska, vagy stregha-boszorkany streghetta-boszorkanyocska, cara-kedves carina-kedveske( de lehet csinos is-mondanivalotol fuggoen).....de pl hus vagy husi, tej es tejci igy itt meg nem hallottam, igaz neha en krealok uj szavakat amin az ismeroseim vagy a parom nagyokat derulnek :) ) de en is falra tudok maszni ezektol az uj magyar szavaktol....szerintem mindez csak kenyelem, ami a magyar nyelv elkorcsosulasahoz vezet...mert ugye miert hasznalnak az egyik legszebb magyar szavunkat a "tunemenyt" ha ugy is jo, hogy "tunci"....vagy ugye tejci, udito-uccsi, unalmas-uncsi.....bar vannak szavak, amik mar szinte mindennapossa valtak....a suli, kolesz, husi, tv, kaja stb...bar en igy is ellene vagyok....foleg miota egy grillezesen egy csaj megkerdezte tolem: "Kersz a husihoz csemi ubit is???" En meg csak neztem ki a fejembol, hogy mi is az a csemi ubi....azutan rajottem....csemege uborka...nahaaaaat.....:) ))
A kérdező hozzászólása: mert a husi semmivel nem szebb, mint a tejci, nyami, stb. Szerintem. Felall a szor a hatamon mikor ilyen szavakat hallok!!! Probalok nem foglalkozni vele, de neha azert kiborulok, foleg olyan emberek tarsasagaban akiknek minden masodik szava becezo!!! De pont ezert kerdeztem, mert kivancsi voltam, hogy masnak mi a velemenye.
höh
Emberek! A magyar nyelv folyamatosan változik! Miért állunk hozzá magához a változáshoz pesszimistán? Miért ne lehetne jó egy változás, fõleg, ha ezzel színezi a nyelvet, szélesíti a szavak sorát? Ezzel nem azt mondom, hogy az elfogadható nyelvhasználatba tartozzon pl a "jaj de fincsi ez a tejci, de cukrocskát kéne csöppintgetni beléje, hogy picikét nyamibb legyen" sõt, ez így talán sok is egy mondatba:) de pl a husit miért ne lehetne használni?
Nem csak az ilyen csinált magyarosítás gáz, hanem az is, amikor egy angol kifejezést angolul több dologra is használnak, és akkor azt tükörfordítják magyarra, és úgy használják. Pl. amikor a filmr azt mondják manapság, hogy mozi. Mert ugye a movie szó mozit jelent és filmet is. És használják mindkettõre. De könyörgöm, a magyar nyelvben a mozi egy helyiség, ahol filmet lehet nézni. Rém hülyén hangzik, hogy pl. X.Y. legújabb mozijában...
Nem tudom. En is meglepodom a koszi szo "y"-al valo irasan millioszor. Nem ertem, miert van erre az idetlen beszedre szukseg. Szerintem nem kedves hanem inkabb idetlen. Mellesleg a szlav eredetu nyelvekben gyakori a becezgetes mint "ka"...es egyaltalan nem igaz, hogy mas nyelveken nem gyakori a becenevek hasznalata. Ehez mar csak annyit tennek hozza, hogy a magyar nyelv igazi teljes, gyonyoru nyelv. En azt kerdeznem, miert "trendi" szingli lenni es hasonlo mas angol szavakbol magyarositani...? Ez is idetlen.
Mert így lágyabb és kedvesebb amit mondunk.
Tiszta nyál, én kifejezetten utálom hha így beszél vki. Valaki elkezdte a másiknak megtetszett, innen meg már "trend" és hû de jó pfff
mert nem normálisak
Ez nem más, mint nyálaskodás, kényeskedés! Mert olyan "trendi" !
ez egy elég magyaros szokás a becézgetés. más nyelvekben kevésbé fordul elö. pl a név becézés is sokkel ritkább más országokban, itthon 10 emberböl 11-nek van beceneve vagy csak a nevét becézik. ez még jobb mint a mai szleng amit néha itt olvasok.
Csiripöri parisalival.

Miért beszélitek be magatoknak, hogyha egy személy veletek negatív és csak a rossz dolgokrol beszél (pl traumák), akkor leszívja a az energiátokat?

Furcsa módon mikor valaki velem negatív mégse küldöm el a francba, és mégse szívja le az energiámat vagy életer?met.

Legjobb válasz: És éltél már egy lakásban ilyen emberrel éveken át?

És éltél már egy lakásban ilyen emberrel éveken át?

Miert beszélik be a páromnak a kollégái hogy egy idő után ugyis meg fogom csalni?

Õ volt nekem az els?, vele veszetettem el a szüzességem, soha nem voltam más férfival rajta kivül. Akkor 16éves voltam, most pedig 19. Már jo 1 éve eggyütt élünk, nagyon szeretem ?t és nem fogom megcsalni tudom. Mert ha másra vágyom akkor inkább szakitanék vele, nem pedig aljas modon lefeküdni mással. Neki a napokban lett volna lehet?sége hogy megcsaljon, mert egy n? csak ugy be akarta hivni magához azért, utalt is a dologra. De nem ment, és az egészet elmesélte nekem. Bizunk egymásban. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: A barátodnak a kollégái felérnek egy "legjobbarátnõ"vel. :D Azért beszélik tele a fejét, mert hülyék, és fingjuk sincs arról, hogy milyen egy normális kapcsolat. A továbbiakban se hallgassatok senki másra. Ez a Ti kapcsolatotok, nem másé... ;) 20F

A barátodnak a kollégái felérnek egy "legjobbarátnõ"vel. :D Azért beszélik tele a fejét, mert hülyék, és fingjuk sincs arról, hogy milyen egy normális kapcsolat. A továbbiakban se hallgassatok senki másra. Ez a Ti kapcsolatotok, nem másé... ;) 20F
Szia. Mi 6 éve vagyunk együtt, nekem is a párom volt az elsõ úgy és õ is azt mondta eleinte hogy majd biztos ki akarom próbálni mással s megcsalom... nem értem miért nem lehet elhinni és felfogni hogy nem vágyok másra... Szerencsére õ már letett a bolond gondolatairól... 24/L
Mert igazuk van, tapasztalatból beszélek és nem csak a sajátomból. Megfogod csalni, ez nem is kérdés a kérdés az mikor. Miért? A választ te magad írtad le, 16 évesen, most is még csak 19 vagy, õ az elsõ stb. Tehetsz akármit ez elõbb utóbb be fog következni csak ne akkor amikor már gyerekek is vannak.
bárcsak nekemse kellett volna csalódnom... hiába bíztam benne
Nem kell haragudni azokra az emberekre, akik nem képesek hinni, és bízni, bántotta õket már eleget a soros. A véleményem az, hogy a párod engedje el a füle mellett ezeket a megjegyzéseket, nevesse ki õket, egy idõ után a munkatársai számára lesz kellemetlen, abba fogják hagyni ;)
Lehet, hogy meg fogod csalni, lehet, hogy nem. A nõk biológiailag úgy vannak kódolva, hogy az elérhetõ legjobb férfi mellett legyenek. Ez nem baj, ez nem [email protected]ág ez tény. Nekünk férfiaknak ezért kell kihoznunk magunkból a maximumot, hogy olyan életünk legyen, amiben egy nõ mindennél jobban szeretne részt venni. Az ösztönökön lehet uralkodni, amikor az exemmel voltam 4 éven keresztül észre se vettem más nõket, mert mindent megkaptam tõle érzelmileg és szexuálisan, amire szükségem volt. Verd ki a fejedbõl ezt a hülyeséget, a párod is nagyfiú, nem fog veled szakítani, csak azért mert mások mondtak valami hülyeséget. Nekem pl. a fejemben meg se fordult, hogy barátnõm megcsalna, pedig 1200 km-re lakott. Nekem is mondták, hogy hülye vagyok, már az irányítószám is más, de erre csak annyit mondtam: "Nem fog megcsalni, bízom annyira magamban." 25/F
Fogadjunk hogy ha szakit veled mert netan sikerul telebeszeljek a fejed....1 het mulva mar azon marakodnak hogy ki hajtson rad elobszor.... elvegre irigyek a baratodra hogy talalt egy jo not! Ne hagyd magad..oket meg rugd tokon! :) Sok Boldogsagot..es ne okozz csalodast!
a kollégák irigyek rátok, olyanok, mint amilyenek csak a legjobb barinõk szoktak lenni egymással, igazi rosszindulatú tanácsok a törõdés, jóakarat álcája mögé rejtve
Szerintem nem kell aggódnod. Csak legyél ott neki és mindíg érezze, hogy szereted. Na ne vidd túlzásba mert egyesek attól is a falra másznak. Csak akkor fogod megcsalni ha megakarod. Urai vagyunk a tetteinknek, csak azért mert pár balfék aztmondja, hogy meg fogod csalni nem lesz ez a helyzet, ha nem akarod. És gondolom nem akarod. Igaz?
A kérdező hozzászólása: Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:05 menj a jo budos francba. Párom 21 éves, nagyon sokmindenen mentünk keresztül, sokmindent feladtunk azert hogy egyutt lehessünk, mert a szulei nem engedték hogy talalkozzunk, de amugy mas lanyokkal se negyon engedték, mert mindig dolgoztatták, mert van kertjuk, es minden nap oda kellett menjen, nem hagytak élni, meg sokszor csak akkor jöhetett hozzám ha hozta a hugat is, teljesen terrorizálták, egyszoval nem élhette ugy az életét mint más kamaszok, pedig már akkor 19-20 éves volt. És akkor egyszer csak fogtuk magunkat és összeköltöztünk.
miért is ribanc a kérdezõ? ne már... szerintem is féltékenyek a kollégái. párod mennyi idõs?
úgy is te csalod meg elõször, mit játszod az eszed? ribanc
csak féltékenyek, hogy ti összejöttetek...
Velem is ez volt. Miután megtaláltam a szerelmemet mindenki azon parázott hogy megfogom csalni, mert ugye "ki kell élnem magam". Hülyeség. Csak akkor tudod megcsalni ha meg AKAROD, de te NEM akarod, szóval nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon jol tudom hogy nagyon sok csaj van akik csak ugy odaadják magukat, sokat ismerek. De vannak kivételek, és én nem ugy lettem nevelve. Nem birnék a családom elé se állni ha megtudják hogy milyen aljas modon csináltam. Ha a régi idõben az emberek ki tudtak tartani egymás mellett, akkor ma miert nem??? En hiszem hogy nem vagyok egy romlott nöi személy.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Miért beszélnek mostanában a fiúk egyre többet a tökükről?

Ezzel mennek azt agyamra. Pár fiú kivételével az osztlyból mind tesz megjegyzéseket a tökér?l. Megy hogy elkezdik mondani, hogy xy-nak nincs is [email protected] vagy azzal a 2 cm-el él. De ezt akkor f?leg ha 100% minden csaj jelen van. Nállam nem fognak bevágódi azzal, hogy a tökükr?l dumálnak. S??t...Ez olyan fura.:S

Legjobb válasz: Ilyen az élet, a nõk meg a kilóikról, mellükrõl, ruhákról, havi bajaikról, fejfájásról... beszélnek, nekünk csak ez az egy dolgunk van. ^^

Ilyen az élet, a nõk meg a kilóikról, mellükrõl, ruhákról, havi bajaikról, fejfájásról... beszélnek, nekünk csak ez az egy dolgunk van. ^^
nincs másról beszélniük..hála égnek...
Nyilván fel akarnak vágni..
Mert kamaszok.
Még jó darabig ez lesz, szokd meg. És ne foglalkozz velük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!