Találatok a következő kifejezésre: Miert beszel parom (25 db)

Miert beszel a parom neha hazassagrol, s ha en szolok valamit megijed es temat valt? Miert olyan kenyes ez a tema a ferfiaknal?

A baratommal elhagytuk az egy es fel evet. Igaz fiatalok vagyunk (20 evesek) es a csaladdal lakunk meg, egyetem, stb.A baratom neha olyanokat mond, h kiakaszt, amikor hazassagrol beszel.Mondja h jaj elvenne felesegul par ev mulva ha meglesz egyetem utan a hattere,s kivinne kulfoldre, h minel szebb eletet adjon, meg h ha a 3 evet megerjuk, akkor biztos lehetek h elvesz felesegul,s h jo feleseg lennek. Latom rajta mikor mondja, h olyan boldog, es ugy orvend. De ahogy ezeket kimondja, el is tereli a temat. S ha en beszelek ilyensmirol, bar csak finoman probalom megkozeliteni a temat, latom rajta h megijed egybol, s kezd viccelni a hazassaggal, mintha ot nem is erdekelne.Tudom, h a ferfiak felnek a hazassagtol, merthogy elveszitik a szabadsagukat, foleg ilyen fiatalon. Mondtam, h en meg nem gondolok ennyire komolyan, mert ott az egyetem, ami mindkettonknek fontos. majd eljon az ideje ha lesz...de akkor is..miert fel ha errol beszelek?Es ha egy 20 ev koruli srac errol beszel, gondolhatja komolyan, vagy csak engem hulyit?

Legjobb válasz: azt mondanám inkább hangosan gondolkozik, álmodozik. Nem kifejezetten neked szánja a dolgot. Csak mi szeretjük hangosan is megbeszélni valakivel (pontosabban elmondani, vagy szóban összefoglalni) a dolgot. Segít rendezni a gondolatokat. (én pl. a kedvesemmel beszélem meg, amikor van egy tervezési problémám és elakadok, namost õ ápolónõ én meg gépészmérnök, segíteni csak annyit tud, hogy amíg neki elmagyarázom, bennem is leülepszik.) Leginkább magában nem biztos, illetve nem mer elõre tervezni, akarja is, meg meg is ijed tõle, azért vált témát, vagy vicceli el a dolgot. 20 évesen egyetem mellett, a családdal lakva még nem kell komolyan venni az ilyesmit. Se neked, se neki.

azt mondanám inkább hangosan gondolkozik, álmodozik. Nem kifejezetten neked szánja a dolgot. Csak mi szeretjük hangosan is megbeszélni valakivel (pontosabban elmondani, vagy szóban összefoglalni) a dolgot. Segít rendezni a gondolatokat. (én pl. a kedvesemmel beszélem meg, amikor van egy tervezési problémám és elakadok, namost õ ápolónõ én meg gépészmérnök, segíteni csak annyit tud, hogy amíg neki elmagyarázom, bennem is leülepszik.) Leginkább magában nem biztos, illetve nem mer elõre tervezni, akarja is, meg meg is ijed tõle, azért vált témát, vagy vicceli el a dolgot. 20 évesen egyetem mellett, a családdal lakva még nem kell komolyan venni az ilyesmit. Se neked, se neki.
Biztosan arról álmodozik, hogy milyen lenne ha megházasodna.és késõbb meg nem meri bevallani.Az én pasim is a házasságon gondolozik, hogy milyen lene pár év mulva ha összeházasodnánk.De már azt is mindennap szokta emlegetni hogy szeretne egy saját gyereket.Ezt mindennap elharangozza a fülembe és még csak 18 éves.Nagyon szereti a gyerekeket. :) Van aki szeret házasodni van aki fél a házasságtól.Változó. De ennyit a pasikról :)

Miert beszélik be a páromnak a kollégái hogy egy idő után ugyis meg fogom csalni?

Õ volt nekem az els?, vele veszetettem el a szüzességem, soha nem voltam más férfival rajta kivül. Akkor 16éves voltam, most pedig 19. Már jo 1 éve eggyütt élünk, nagyon szeretem ?t és nem fogom megcsalni tudom. Mert ha másra vágyom akkor inkább szakitanék vele, nem pedig aljas modon lefeküdni mással. Neki a napokban lett volna lehet?sége hogy megcsaljon, mert egy n? csak ugy be akarta hivni magához azért, utalt is a dologra. De nem ment, és az egészet elmesélte nekem. Bizunk egymásban. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: A barátodnak a kollégái felérnek egy "legjobbarátnõ"vel. :D Azért beszélik tele a fejét, mert hülyék, és fingjuk sincs arról, hogy milyen egy normális kapcsolat. A továbbiakban se hallgassatok senki másra. Ez a Ti kapcsolatotok, nem másé... ;) 20F

A barátodnak a kollégái felérnek egy "legjobbarátnõ"vel. :D Azért beszélik tele a fejét, mert hülyék, és fingjuk sincs arról, hogy milyen egy normális kapcsolat. A továbbiakban se hallgassatok senki másra. Ez a Ti kapcsolatotok, nem másé... ;) 20F
Szia. Mi 6 éve vagyunk együtt, nekem is a párom volt az elsõ úgy és õ is azt mondta eleinte hogy majd biztos ki akarom próbálni mással s megcsalom... nem értem miért nem lehet elhinni és felfogni hogy nem vágyok másra... Szerencsére õ már letett a bolond gondolatairól... 24/L
Mert igazuk van, tapasztalatból beszélek és nem csak a sajátomból. Megfogod csalni, ez nem is kérdés a kérdés az mikor. Miért? A választ te magad írtad le, 16 évesen, most is még csak 19 vagy, õ az elsõ stb. Tehetsz akármit ez elõbb utóbb be fog következni csak ne akkor amikor már gyerekek is vannak.
bárcsak nekemse kellett volna csalódnom... hiába bíztam benne
Nem kell haragudni azokra az emberekre, akik nem képesek hinni, és bízni, bántotta õket már eleget a soros. A véleményem az, hogy a párod engedje el a füle mellett ezeket a megjegyzéseket, nevesse ki õket, egy idõ után a munkatársai számára lesz kellemetlen, abba fogják hagyni ;)
Lehet, hogy meg fogod csalni, lehet, hogy nem. A nõk biológiailag úgy vannak kódolva, hogy az elérhetõ legjobb férfi mellett legyenek. Ez nem baj, ez nem [email protected]ág ez tény. Nekünk férfiaknak ezért kell kihoznunk magunkból a maximumot, hogy olyan életünk legyen, amiben egy nõ mindennél jobban szeretne részt venni. Az ösztönökön lehet uralkodni, amikor az exemmel voltam 4 éven keresztül észre se vettem más nõket, mert mindent megkaptam tõle érzelmileg és szexuálisan, amire szükségem volt. Verd ki a fejedbõl ezt a hülyeséget, a párod is nagyfiú, nem fog veled szakítani, csak azért mert mások mondtak valami hülyeséget. Nekem pl. a fejemben meg se fordult, hogy barátnõm megcsalna, pedig 1200 km-re lakott. Nekem is mondták, hogy hülye vagyok, már az irányítószám is más, de erre csak annyit mondtam: "Nem fog megcsalni, bízom annyira magamban." 25/F
Fogadjunk hogy ha szakit veled mert netan sikerul telebeszeljek a fejed....1 het mulva mar azon marakodnak hogy ki hajtson rad elobszor.... elvegre irigyek a baratodra hogy talalt egy jo not! Ne hagyd magad..oket meg rugd tokon! :) Sok Boldogsagot..es ne okozz csalodast!
a kollégák irigyek rátok, olyanok, mint amilyenek csak a legjobb barinõk szoktak lenni egymással, igazi rosszindulatú tanácsok a törõdés, jóakarat álcája mögé rejtve
Szerintem nem kell aggódnod. Csak legyél ott neki és mindíg érezze, hogy szereted. Na ne vidd túlzásba mert egyesek attól is a falra másznak. Csak akkor fogod megcsalni ha megakarod. Urai vagyunk a tetteinknek, csak azért mert pár balfék aztmondja, hogy meg fogod csalni nem lesz ez a helyzet, ha nem akarod. És gondolom nem akarod. Igaz?
A kérdező hozzászólása: Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 16:05 menj a jo budos francba. Párom 21 éves, nagyon sokmindenen mentünk keresztül, sokmindent feladtunk azert hogy egyutt lehessünk, mert a szulei nem engedték hogy talalkozzunk, de amugy mas lanyokkal se negyon engedték, mert mindig dolgoztatták, mert van kertjuk, es minden nap oda kellett menjen, nem hagytak élni, meg sokszor csak akkor jöhetett hozzám ha hozta a hugat is, teljesen terrorizálták, egyszoval nem élhette ugy az életét mint más kamaszok, pedig már akkor 19-20 éves volt. És akkor egyszer csak fogtuk magunkat és összeköltöztünk.
miért is ribanc a kérdezõ? ne már... szerintem is féltékenyek a kollégái. párod mennyi idõs?
úgy is te csalod meg elõször, mit játszod az eszed? ribanc
csak féltékenyek, hogy ti összejöttetek...
Velem is ez volt. Miután megtaláltam a szerelmemet mindenki azon parázott hogy megfogom csalni, mert ugye "ki kell élnem magam". Hülyeség. Csak akkor tudod megcsalni ha meg AKAROD, de te NEM akarod, szóval nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon jol tudom hogy nagyon sok csaj van akik csak ugy odaadják magukat, sokat ismerek. De vannak kivételek, és én nem ugy lettem nevelve. Nem birnék a családom elé se állni ha megtudják hogy milyen aljas modon csináltam. Ha a régi idõben az emberek ki tudtak tartani egymás mellett, akkor ma miert nem??? En hiszem hogy nem vagyok egy romlott nöi személy.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!

Miért mond engem lelki társának, miközben alig beszélünk pár szót egész nap?

Nem értem... Van egy osztálytársam. Kedvelem és úgy látom ? is kedvel, de majdnem hogy egész nap csak egy két szót szólunk egymáshoz. Másokkal tölti ideje nagy részét. De még is lelki társának tart engem. Ami nekem nagyon jól esik, de nem értem így az egészet...

Legjobb válasz: > Miért mond engem lelki társának Viccbõl? :D Jólvan na, elmegyek oda ahová gondolod...

> Miért mond engem lelki társának Viccbõl? :D Jólvan na, elmegyek oda ahová gondolod...
A kérdező hozzászólása: Viccelt volna? Nekem egészen komolyan hangzott... De ha tényleg viccelt, akkor végül is már nincs mirõl beszélni.
Meg lehet érezni, ha valakivel egy hullámhosszon van az ember.Nem tartom kizártnak, hogy lesz köztetek egy erõs szál.Ezt értem akár barátilag is.
Elõzõ vagyok:lehet, mással van egész nap, de ha 2 percben veled beszéli meg a komolyabb, illetve a mélyebb érzelmi dolgokat, pl., akkor már lelki társ vagy!

Miért beszél velem ok nélkül is a párom csúnyán, odaszólogatva, arrogánsan, lök el magától, mert éppen kedve tartja? (Más nõkkel, férfiakkal tud kedvesen is beszélgetni úgy láttam)

Hozzáteszem a szüleivel is beszél így néha, azok is csak tûrik, meg inkább nem szólnak ilyenkor... Nem tanították meg a tiszteletre?

Legjobb válasz: Mert talált egy balekot azért csinálja :P

Mert talált egy balekot azért csinálja :P
már bocsáss meg:miért vagy még ezzel a kreténnel egyáltalán együtt?? ennél bármi és bárki jobb a válaszom: ez egy kretén azért
Mert megteheti veletek. Gyanítom, ha mással beszélne így, úgy pofánvágnák, hogy vért köpne. Na ezért nem beszél másokkal így :) Egyébként pedig én otthagynám a helyedben (ha lehetne, a szülei helyében is :D)
Ez a pasi egy gyökér, már bocsi. Szépen leépíti az önbizalmadat, hogy aztán annyira ne legyen önbecsülésed, hogy meg sem próbálsz mást keresni és mellette maradsz, tûrve a megaláztatást. Ha jót akarsz magadnak, gondolkozz el, hogy vele akarsz-e maradni. Mert nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz.
És ez az a"ember" neked a "párod"?! Miért is?!
Te meg mindezek mellett képes voltál összeköltözni vele... Én a helyedben venném a cókmókom és elköltöznék. Ha valóban fontos vagy neki akkor majd tesz érte hogy visszakapjon, ha nem akkor meg örülj hogy megszabadultál egy ilyen alaktól. Ne hogy már lábtörlõnek nézzen, vagy mi a fac? Ember vagy, Nõ! Nem egy kapcarongy! Állj ki magadért. Ilyen körülmények között nem lehet egy életet leélni. Ha a szüleivel, a szerelmével így viselkedik, akkor vajon hogy fog bánni a gyerekeivel? Tipli csajszi mielõbb!

Mit tegyek, ha a volt párom folyton keresztbe akar nekem tenni? Van egy 3 éves kislányunk is. Miért beszél velem csúnyán, mindig van valami kellemetlen beszólása, ha jön a gyerekért.

Legjobb válasz: Vidd el a barátnõdhöz a gyereket, és ott vegye át. Te ne legyél jelen sem az átadásnál, sem az átvételnél. Így nem kell meghallgatnod, amiket mondd.

Vidd el a barátnõdhöz a gyereket, és ott vegye át. Te ne legyél jelen sem az átadásnál, sem az átvételnél. Így nem kell meghallgatnod, amiket mondd.
Én ugyan ebben a cipõben vagyok, csak én megyek a gyerekekért! Nem értem emberek miért nem tudnak lezárni normálisan egy kapcsolatot!
Mondd meg neki, hogy a bunkóságával a gyereknek árt. Ha lehet, ne te add neki át a gyereket, hanem a mamád vagy valaki. Nálunk is ez volt.
Szerintem egy kapcsolat is, meg egy kapcsolat lezárása is alapvetõen két emberen múlik... mivel még legalább 2 évtizedig együtt kell mûködnötök a közös gyerek érdekében, talán nem lenne haszontalan, ha leülnétek (gyerek nélkül) valahol, és megbeszélnétek egymással a dolgot.
Mondd azt neki, hogy nagyon örülsz amiért állandóan ilyen bunkó, mert újra és újra hálát tudsz adni azért hogy elváltatok. Így ha újra bunkó lesz akkor csak neked ad igazat. Ez bántani fogja õt, és befogja a száját, meglátod. A lényeg, hogy légy nagyon nyugodt és higgadt amikor ezt mondod neki, és bármivel folytatja ne szólj vissza. Pár alkalom és abbahagyja, meglátod. A hiúsága gyõzni fog, és saját maga csapdájába esik.
Miért bunkó? Nem lehet, hogy viszonoz valamit? Ha te hagytad ott, és elszakítottad a gyerekétõl komoly ok nélkül, akkor pl. ne is várd, hogy kedvesen mosolyogjon, mert akkor ez jár neked. Ha közös döntés volt a válás, akkor valószínû, nem jött be a számítása, rosszul alakulnak a dolgai. Ekkor érdemes lenne beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: Én hagytam el, mert nem szerettük egymást, meg mindig kötözködött velem. de azóta neki van barátnõje, és nemsokára meglesz a gyerekük, azért nem értem, miért így viselkedik, legalább ne szólna semmmit.

Miért beszéli meg szinte minden pár előre mostanság, hogy mikor fekszenek le először?

Kicsit kifejtem: Sokszor olvasgatok itt, hátha van valami értelmes kérdez? akinek érdemes válaszolni a kérdésére és egyre többször látom, hogy ,,Megbeszéltük a pasimmal, hogy ekkor meg akkor lesz szex..". Mi értelme van megbeszélni? Csak görcsösebb lesz az egész, nem? Én úgy szeretném elveszíteni majd, hogy késznek érzem magam rá és megtörténik.

Legjobb válasz: Igen, valóban szükség lenne némi spontaneitásra. Mi a barátommal az elsõ elõtt megbeszéltük, hogy 1 közös nyaralás alkalmával megtörténik majd. Beszereztük a kellékeket, sokat beszélgettünk róla. Végül úgy történt meg, hogy elmentem hozzájuk a sok cuccommal, mert másnap indultunk nyaralni, és aznap este rámmászott. Én pedig hagytam magam, konkrét idõpontot nem beszéltünk meg, nem fájt, nem vérzett, egyikünk sem bánta meg. Szép emlék.

Igen, valóban szükség lenne némi spontaneitásra. Mi a barátommal az elsõ elõtt megbeszéltük, hogy 1 közös nyaralás alkalmával megtörténik majd. Beszereztük a kellékeket, sokat beszélgettünk róla. Végül úgy történt meg, hogy elmentem hozzájuk a sok cuccommal, mert másnap indultunk nyaralni, és aznap este rámmászott. Én pedig hagytam magam, konkrét idõpontot nem beszéltünk meg, nem fájt, nem vérzett, egyikünk sem bánta meg. Szép emlék.
jól látod
"rámmászott" hát te sem vagy egy romantikus lélek :)
Elsõvagyok - nem, nem vagyok éppen egy romantikus lélek, de attól még én is szeretem, ha szeretnek, és ugyanúgy odavagyok a gyengéd szexért, mint a vadabbért. :) Csak nem szeretek nyálasan fogalmazni.
és van a nyálas duma, meg a "rámmászott" :) )
Mert mindkét félnek készen kell állnia hozzá. Pont azért, mert ha nem beszélitek meg, a barátod nem tudja hogy mikor állsz készen és rádmászik azzal a gondolattal hogy most szex lesz.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Én 3 hónapja járok a barátommal. Az elején letisztáztuk, hogy hova teheti a kezét és hová nem.:D Ha egy lány nincs kész a szexre, akkor ne adjon olyan jeleket a barátjának, amirõl ezt gondolhatja.(: Mellesleg azt gondolom, hogy nem "durr bele legyen már szex" alapon kéne csinálni, fõleg nem ezeknek a 13-14 éves lányoknak. Elõbb pettinggel kellene kezdeni.Akkor meg már ha a fiú arra gondol, hogy na legyen komoly szex, lehet szólni, hogy nem úgy megy az.. De ez csak az én véleményem.(:
Igazad van, kérdezõ! Én sem beszéltem meg a barátommal a dolgot. Lépések jöttek maguktól, maximum mikor már benne voltunk a dologban, megkérdezte, hogy biztosan akarom-e. Ha akkor azt mondom nem, megértette volna. De akartam. :) Egy normális kapcsolatban ez így mûködik szerintem is. 22/L
Ne mondj el nekik semmit, mert pletykásak!
Ki akarnak csinálni! Ne foglalkozz velük!!
Harapd makkon õket!
Én megtanultam, hogy az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni, velem is állandóan ezt csinálták. Kerestem másik társaságot.
Mond el nekem, tõlem senki nem tud meg semmit :D
Csak irigyek... velem is ez van.
Ne foglalkozz velük és ne mondj el nekik semmi titkot ! , , Egyik füleden be , másikon ki ! "
Én sem tudok nagyon véget vetni ennek.Õszintén? nem is akarok.Vannak barátaim, azt a pár órát meg kibírom a gyengeelméjûek közt. jó szórakozás nézni, ahogy erõlködnek... viszont hogy mondjak valami újat, kutyaharapást szõrével! legalább is nálam így volt. A suliban egy senkinek hittek, és ez nem nagyon érdekel, mivel suli után mindig normális emberek közt voltam, haverokkal sokszor mentünk próbálni (hobbi szinten zenélünk..)vagy csak szimplán sétálni. Általában 4-5 fõs csoportokban megyünk, így volt ez akkor is, mikor egyik nap ugyanarra a buszra vártunk, amire a drágalátos osztálytársaim. na több se kell, amint megláttak a többiekkel engem, rögtön ilyen tettetett cuki kislány mosoly, hogy legyen valami, amivel ki tudják mutatni, hogy õk ám aranyosak és nagyon szimpatikusak, mert bizony tetszik nekik innen nem is egy ember, de aztán ezt félre tették és megy a súgdolózás. Erre csupán véletlenül megszólal az egyik srác: na basszus megint két pletykás nõszemélyel leszek összezárva a buszon. Várj, ezek nem az osztálytársaid?Na a csajok tovább mosolyognak, mintha ezt bóknak vennék... aztán mondom: öö.. de, igen. Erre: Basszus, ezekkel kell lenned egésznap? Nem elég, hogy igénytelenül rondán néznek ki de még ehhez illõen viselkednek?Atyaég... Aztán ilyenkor több sem kellett, lefagyott arcukról a cuki kislányos mosoly, és fapofa, majd szépen riszálva elmentek egy másik buszmegállóba.A helyzet filmbe illõ volt. :') Nos, én nem tehettem semmirõl, végülis... Minden esetre tetszett a helyzet. És beigazolódott: az osztályban lehet hogy senki vagyok, de ez iskolán kívül másképp van. Én most is azt mondom, hogy kell valami, amivel megmutathatod, hogy több vagy náluk észben, tehetségben, vagy bármi másban, vagy ha mást nem, csak próbáld ezt "elhitetni" velük, hogy te jobb vagy mint õk. Amúgy meg jót lehet rajtuk szórakozni, csupán nem kell magadra venni, amit mondanak. ;)

Miért nem kommunikál velem a párom? 5 éve vagyunk együtt, újabban tartozkodó ingerűlt türelmetlen, nem figyelmes. A problémáinkat másokkal közös barátainkkal beszéli meg a hátam mögött S NEM VELEM.28 (L), Õ 34 (f)

Legjobb válasz: Szia! Egyidõsök vagyunk veletek. Én vagyok a nõ. Iszonyú lehet. Nekem volt ilyen idõszakom. Akkor valaki másnak mondta el a problémánkat (nõ volt), de nem akart megcsalni, meg ilyesmi, csupán -elmondása szerint- nem érzett magához közel. A probléma megbeszélésekor vannak szabályok amiket betartva tök jó lehet a kapcsolat. Mára már mindent elmond, de tényleg mindent. Olyan mint egy kis pletykafészek. De jobb is így. Próbáld meg megértõen kezelni õt. Mindig hallgasd végig. Nézz a szemébe amikor hozzád beszél. Belsõségesebb a beszélgetés, ha közben megfogod a kezét, vagy a térdét. Csendes, nyugtató hangon beszélj vele. Nekem ez segített! Sok sikert! ;)

Szia! Egyidõsök vagyunk veletek. Én vagyok a nõ. Iszonyú lehet. Nekem volt ilyen idõszakom. Akkor valaki másnak mondta el a problémánkat (nõ volt), de nem akart megcsalni, meg ilyesmi, csupán -elmondása szerint- nem érzett magához közel. A probléma megbeszélésekor vannak szabályok amiket betartva tök jó lehet a kapcsolat. Mára már mindent elmond, de tényleg mindent. Olyan mint egy kis pletykafészek. De jobb is így. Próbáld meg megértõen kezelni õt. Mindig hallgasd végig. Nézz a szemébe amikor hozzád beszél. Belsõségesebb a beszélgetés, ha közben megfogod a kezét, vagy a térdét. Csendes, nyugtató hangon beszélj vele. Nekem ez segített! Sok sikert! ;)
A nõket sokszor csak a saját gondjaik érdeklik, fel sem merül bennük, hogy a párjuknak is lehetnek problémáik. Te is túlságosan azt nézed, hogy mit nem ad meg neked. Közben pedig talám épp azt kéne megtalálni, miért nem õszinte veled, miért máshoz megy a gondjaival. ha érezné, hogy érdekelnek a dolgai, talán megnyílna. persze nem ajtóstúl kell rontani és faggatni, hanem éreztetni vele, hogy érdekel, mi van vele. Figyelmet adnod is kéne ahhoz, hogy kapj. És ehhez nem kell türelmetlenkedõnek lenni. Sokszor a csend nyitja meg legjobban az embereket. Eltekintve a párkapcsolattól, az emberek sokkal könnyebben nyilnak meg egy hallgatag, akár tök ismeretlen embernek, mint a családtagjaiknak. pusztán a csendes lénye ösztönzi õket arra, hogy beszéljenek.
Az én 28 éves párom is ilyen. Nálunk nem maradt más, mint a szakítás.
Egyértelmû hogy valami probléma van amit ráadásul másokkal beszél meg..minnél elõbb üljetek le és döntsétek el mi legyen.Kinek mi a gondja.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy én már többszõr megkérdeztem h mi a problémája velem, mit nem csinálok jól, de erre azt mondja h nem velem van a baj hanem vele..de nem akarja kifejteni már mondtam neki ha baja van velem szakítsunk, de azt mondja h õ nem akarja befejezni a kapcsit..nem értem

Miért nem dumál? Egy pár hete azt vettem észre, hogy sokkal kevesebbet "beszél", mint 4-5 hónpos korában.

Fiam 7 hós lesz 1 hét múlva. Amikor pelenkázom, öltözünk akkor vagy némán figyel, vagy bömböl és alig bírok vele. Nevedgélni szokott, amikor játszunk, csikizem, de spontán nem gagyorászik.

Legjobb válasz: Igen lehet öszefüggés. Már nem tudom hogy hol,de olvastam mikor nálunk is volt ilyen,hogy ha valamilyen mozgást tanul akkor lassul a beszédfejlõdés és ez fordítva is így van. Lányom most egy éves, egy hónapja megy önállóan,szinte egész nap végigjárja a lakást segítség és kapaszkodás nélkül, viszont nem beszél semmit. Elõtte volt baba,mama,apa,ana,tete, most meg csak tátátátátátá...

Igen lehet öszefüggés. Már nem tudom hogy hol, de olvastam mikor nálunk is volt ilyen, hogy ha valamilyen mozgást tanul akkor lassul a beszédfejlõdés és ez fordítva is így van. Lányom most egy éves, egy hónapja megy önállóan, szinte egész nap végigjárja a lakást segítség és kapaszkodás nélkül, viszont nem beszél semmit. Elõtte volt baba, mama, apa, ana, tete, most meg csak tátátátátátá...
A kérdező hozzászólása: Köszi a megerõsítést! Remélem tényleg csak ennyi. Már alig várom azokat a szavakat, amiket a Te kislányod is tud :-) Olyan édi lehet!

Miért lehet az, hogy álmomba beszélek, sokszor motyogok vmi amit nem lehet érteni? Előfordult, hogy remegtem, amit a párom mesélt el. Kellemetlennek érzem, főleg most amikor új kapcsolatom van.

Legjobb válasz: jaaj, az semmi. én is beszélek néha, sõt pofont is adtam már anyának, amikor kisebb voltam:D úgy másfél hónapja meg itt aludt a barátnõm, én pedig éjjel felültem és néztem magam elé:D:Dérdekes dolgok ezek:)

jaaj, az semmi. én is beszélek néha, sõt pofont is adtam már anyának, amikor kisebb voltam:D úgy másfél hónapja meg itt aludt a barátnõm, én pedig éjjel felültem és néztem magam elé:D:Dérdekes dolgok ezek:)
Hát, emberi szokás. Sok mindenkivel elõfordul. Ha nincs titkolnivalód akkor nem hiszem hogy aggódnod kéne az új kapcsolat miatt.
hehe a tesommal 1 szobaban alszunk es pont ugyanezt csinalja XD jaj hanyszor ijedtem mar meg tole mikor elkezdett almaban motyogni, volt olyan h felult par masodpercre aztan meg viszafekudt. de en sem vagyok jobb, 2x voltam alvajaro. szerintem ez normalis masnap meg jot rohogtog csak az egeszen XD abszolut nem ciki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!