Találatok a következő kifejezésre: Miert all orankent (2 db)

Miért áll le kb fél óránként, óránként a videokártyám driverje?

Mindig elsötétül a kép 1mp-re, aztán visszajön, és kiírja a win7, hogy a driver leállt, de újraindult. Miközben sötét a képerny?, hang ugyanúgy van továbbra is. Már újraraktam, és frissítettem, de hiába.

Legjobb válasz: Nem hinném, de letöltök vmit, hogy ellenõrizzem a hõmérsékletét. Passzív hûtésû. Nem játszok vele, csak nem melegszik túl.

A kérdező hozzászólása: Nem hinném, de letöltök vmit, hogy ellenõrizzem a hõmérsékletét. Passzív hûtésû. Nem játszok vele, csak nem melegszik túl.
A kérdező hozzászólása: A videokártya típusa Nvidia Geforce 8400GS.
A kérdező hozzászólása: Elindítottam a GTA IV-et. Kb.: 30 perc játékkal 75°C-ra ment fel a videokártya hõmérséklete. De ha nem játszok, akkor is 10-15 perc alatt 68°C-ra felmegy. Ti milyen hûtõt ajánlotok hozzá?
na ha csak netre és filmre használod és 68C na az sok! azt hittem hogy játszol is! de nem! az már veszélyes mindenképp venti!
A kérdező hozzászólása: Ha nem muszáj, nem cserélném le. Nekem nincs rajta venti, mert passzív hûtésû. Azt mondták még anno, hogy ennek alapból magasabb a hõmérséklete. De holnap veszek rá egy ventit. Cserélni azért nem akarom, mert csak hétköznapi dolgokra használom a gépet. Pl.: netezés, film nézés. Erre meg elég ennyi.
Figyelj szerintem cseréld ki egy Radeon-ra nekem is az van és még egy hibája sem volt pedig nyáron van benn (a gépes szobában) kb. (és most nem túlzok)40 C-fok. Radeon HD 5450
A kérdező hozzászólása: Ha közvetlenül berakok egy ventit a videokártyára, az úgy jó lesz?
ha passziv lehet az a baja! sztem rakj a házba ventiket!
A kérdező hozzászólása: 67-68°C-os.
Nem melegszik túl?
A kérdező hozzászólása: Raktam rá egy 6cm-es ventit, most már 43°C fölé nem megy. :)

Miert all fel orankent? Az nem baj ugye?

szex utanis felal miert?????

Legjobb válasz: nem baj. még fiatal vagy. majd elmúlik. :)

nem baj. még fiatal vagy. majd elmúlik. :)
Ezen nem csodálkozni kell hanem használni, szóval ha felál sex után akkor kezdeni azonnal újra akkor a jó ha a csaj már alig él a sorozatos élvezéstõl >:P
A kérdező hozzászólása: csak ne muljon el!!! neha egy kicsit kinos de oankor a baratnom elem all h ne lassak
Orvossal beszélj
A kérdező hozzászólása: lehet elmegyek de ha fel all az termeszetes nem ??? az a jo nem mint masnak h miko fontos nem all fel bocs akit ezel sertek de igy van
Csuki a barátnõd hogy így takargat. Ha mikor nem a kellõ idõben merevedésed van, ha másra gondolsz, pl. elmondod magadban a Thalesz-tételt és próbálod bebizonyítani, tuti lelankad közben ;) Ha feszes sportgatyót hordassz, akkor kevésbé látszik a merevedés. A párom a kapcsolatunk elején, mikor sûrûn volt merevedése, akkor már eleve úgy húzta fel a kisgatyót, hogy a fütyijét felfelé állította benne. Így szinte észrevehetetlen volt a merevedése, mert nem nyomta ki a nadrágot, volt helye felállni. :) )
Hány éves vagy? Ha most serdülsz, akkor teljesen természetes. A szervezet ilyenkor állítja be az üzemi nyomás paramétereit :-) Ha szép lányt látsz, vagy rá gondolsz, akkor is teljesen természetes :-) Azért a tanító nénivel óvatosan... lehet, hogy férje van. Szex után... hát, az már kérdéses. Ha sokszor ismétlõdik, akkor már értem, hogy a barátnõd miért takar. Nem akarja, hogy a többi lány megtudja! :-) Ja: egyébént mit nevezel "szex"-nek?
A kérdező hozzászólása: szex allat azt ertem h amikor egy csaj meg egy fiu nemi kontaktust teremtenek remelem ertheto vok vagy irjam le durvabban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!