Találatok a következő kifejezésre: Mien tunetei a mehen (21 db)

Az miért van h a havim magvolt rendesen elmúlt, 1 napig nem volt semmi és újra megjött? És mik a tünetei a méhen kívüli terhességnek? És ez a kettő kapcsolódhat össze?

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló, bár nekem 1 hét után jött meg újra. Én antibiotikumot szedtem, valószínûleg amiatt volt, te nem szedsz valamilyen gyógyszert, ami befolyásolhatta ezt? A tünetek szerintem megegyeznek a normál terhességgel, de a neten jobban utána tudsz nézni. Összefügghet a kettõ, mert ha méhen kívüli terhességed van, elõfordulhat,hogy mégis megjön. De ha amúgy is terhes vagy akkor is megjöhet. Ha attól félsz terhes vagy, csinálj tesztet, és ha más panaszod is van, menj nõgyógyászhoz.

Nekem is volt hasonló, bár nekem 1 hét után jött meg újra. Én antibiotikumot szedtem, valószínûleg amiatt volt, te nem szedsz valamilyen gyógyszert, ami befolyásolhatta ezt? A tünetek szerintem megegyeznek a normál terhességgel, de a neten jobban utána tudsz nézni. Összefügghet a kettõ, mert ha méhen kívüli terhességed van, elõfordulhat, hogy mégis megjön. De ha amúgy is terhes vagy akkor is megjöhet. Ha attól félsz terhes vagy, csinálj tesztet, és ha más panaszod is van, menj nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Igen szedtem nemrég antibiotikumot. Csináltam tesztet és negatív lett szóval biztos az antibiotikumtól volt! Köszönöm a válaszod!

Mik az elő tünetei a méhen kivűli terhességnek? Most vagyok 5 hetes terhes jövő héten megyek orvoshoz, de sokszor érzek jobb oldalon a petefészkemnél szurkálást. Vérzésem egyátalán nincs. Egy kicsit megijedtem.

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj, és ne gondolj rögtön roszra.Szerintem csak tágulni kezd a méhed.Nekem is sokat szúrkált és mindig a baloldalamon.De majd a doki megnyugtat.Mégiscsak egy ujj élet keletkezett benned,aminek szívbõl grátulálok.Boldog babavárást. 2 hós anyuka

Szia. Ne aggódj, és ne gondolj rögtön roszra.Szerintem csak tágulni kezd a méhed.Nekem is sokat szúrkált és mindig a baloldalamon.De majd a doki megnyugtat.Mégiscsak egy ujj élet keletkezett benned, aminek szívbõl grátulálok.Boldog babavárást. 2 hós anyuka
Szia! Ha valami hirtelen nagyon komoly fájdalmad lenne, vérzés azonnal irány az orvoshoz! DE! Szerintem nem lesz semmi gond! Én is féltem ettõl az elején, nekem is volt egyoldali szúrkálás, fájdalom (erõs mensis fájdalom) pedig teljesen helyén van a gyerkõcöm.:) Üdv: 22 hetes kismami
Szia! A szurkálás teljesen normális dolog, a szervezeted készül, növekszik a méhed. Nekem az egész terhességemet végigkísérte, igaz a vége felé már egyre ritkult, akkor volt más:) )
Ne aggodj, en is nagyon sokat agyaltam mert tenyleg nagy fajdalmaim voltak, kb az elso 10 hetig. Mindenki azt mondta tagul a mehem, ez hogy semmi baj nem lesz, persze egt paran meg is ijesztettek, hogy ebbol meg lehet baj...hallgass a szivedre erezni fogod! 18 hetes kismami

Ha nem vagyok terhes, mi okozhatja a tüneteket? Mell feszülés, bimbó erzékenység, hányinger, méh tájékon szúró érzés, kis fejfájás.

Legjobb válasz: Ha nem vagy terhes akkor hormonok is okozhatják a tüneteket sajnos.Én is igy jártam és most is vannak terhességi tüneteim pedig terhes sajnos nem vagyok!

Ha nem vagy terhes akkor hormonok is okozhatják a tüneteket sajnos.Én is igy jártam és most is vannak terhességi tüneteim pedig terhes sajnos nem vagyok!
Szerintem biztos nagyon várod!Én is minden hónapban bebeszélem magamnak.De ez nem biztos...
Én is produkáltam egyszer ezeket e tüneteket, amikor legelõször próbálkoztunk. Azt hittem elsõre sikerülni fog, és minden tünet erre utalt. Feszült a mellem, érzékeny lettem szagokra, néha hányingerem lett, persze teszt negatív lett. Most hogy sikerült és jöttek az igazi terhes tünetek, hát ez merõben más. Hacsak a hányingert nézzük sokkal rosszabb és alig várom hogy vége legyen:) Valószínû te is annyira biztos vagy hogy összejött és ezért érzed a tüneteket, de biztos összejön majd, ha ebben a hónapban nem is sikerült!!!
szia! mi lett veled végül?:)
sziasztok látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával, énis minden hónapban bebeszélem magamnak hogy biztos terhes vagyok.4és fél hónapja 8 hetes bébit veszítettem el mert nem vert a szíve ez azóta tart.
helló megint én!!!de ha állandó mellfeszülésem van ebbe a hónapba szerintetek ez terhesség????

Mik a méhen kívüli terhesség tünetei?

A teszt kimutatja? Ami nálam most van "tünet": - Két hetes menstruáció késés (1 hét késé után teszteltem és nem vagyok terhes) - 3 hét alatt híztam 3-4kg-ot - 2 napja furán érzem magam, letört, lehangolt, és nem tudom, hogy a hasam vagy n?gyógyászati részen érzek e fájdalmat, szúrkálás, feszülést (nem tudom mi pontosan) - ma nagyon megszédültem egyszer er?s folyásom van kb. 1 hete, de pár napja már darabosabb. Nem viszket, szóval nem gomba, sajnos azt jól felismerem. Orvoshoz megyek ahogy tudok, de el?ként érdekelne a ti véleményetek/akár személyes tapasztalatotok. Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Méhen kívüli terhességet is kimutat a terhességi teszt, mert ugyanúgy termelõdik HCG.Tesztelj,de akármi is az eredmény menj orvoshoz.

Méhen kívüli terhességet is kimutat a terhességi teszt, mert ugyanúgy termelõdik HCG.Tesztelj, de akármi is az eredmény menj orvoshoz.
A méhenkívülitõl sem lehet ennyit hízni ilyen rövid idõ alatt, a teszt valóban kimutatja a terhességet, bárhol is van. Lehet hogy inkább valami hormonzavar lesz, csak a hízásból gondolom. De irány az orvos mielõbb.
ha a teszt negatív akkor nem vagy terhes valószínûleg, sem méhen belül sem méhen kívül. Orvoshoz viszont mindenképp menj el.
Szia! Ez hormonzavarra utal. Stresszes idõszakomban én is tapasztaltam ilyet. A folyás pedig fertõzésre. A méhen kívüli terhességet is kimutatja a teszt, ahogy a korábbi hozzászólók írták, ugyanis a szervezetben akkor is jelen van a HCG nevû hormon.
A tüneteket kérdezted azért írtam másoltam be a cikket, demivel nega a teszted így nme erõl lesz szó....
A kérdező hozzászólása: MA Megjött :)

Missed ab után vagyok 1 héttel.1 napig véreztem, görcsöm nem volt de szúrkál a méhem és pisilnem is gyakran kell, a vizelet nem csíp. Ezek normális tünetek? Meddig tart majd? Mikor jövök rendbe?

Legjobb válasz: Sajnos én is átéltem ezt, nagyon sajnálom. Ezek mind természetes tünetek, velejárói a mûtétnek. Gondolom, téged is kitisztítottak, eközben egy kicsit megnyomódhat a hólyag is, ezért érzékenyebb. Nekem is volt ilyen, pár nap, és elmúlik.

Sajnos én is átéltem ezt, nagyon sajnálom. Ezek mind természetes tünetek, velejárói a mûtétnek. Gondolom, téged is kitisztítottak, eközben egy kicsit megnyomódhat a hólyag is, ezért érzékenyebb. Nekem is volt ilyen, pár nap, és elmúlik.
Igen, sajnos ez normális.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Pusz Nektek!

Mi a méhen kívüli terhesség tünete?

Legjobb válasz: Szia. Én úgy tudom, nem másabbak a tünetek, mint a rendesnél. De életveszélyes, azért kell minél hamarabb orvoshoz fordulni, ha valaki úgy gondolja, hogy terhes.

Szia. Én úgy tudom, nem másabbak a tünetek, mint a rendesnél. De életveszélyes, azért kell minél hamarabb orvoshoz fordulni, ha valaki úgy gondolja, hogy terhes.
Elég erõs alhasi fájdalom!
Az elõzõ válaszokon kívül még annyit, hogy erõs vérzéssel is járhat, erõsebbel, mint amilyen egyébként a havi vérzésed. Ha csak gyanúd van, menj UH-ra, mert életveszélyes is lehet!
Szia! Nekem tavaly márciusban volt egy méhenkívüli terhességem. A 6. héten fogtak gyanút az orvosok. Nálam barnás pecsételõ vérzéssel kezdõdött. Aztán oldalt néha nagyon szúrt a petevezetékemnél (én nem tudtam akkor még, h a petevezetékem, azt hittem, h a petefészkem fáj), éles nyilalásokat éreztem. Elmentem a dokimhoz, és az ultrahang nem mutatott semmit a méhemben. Innentõl kezdve vérvétel stb. és kiderült, h méhenkívüli. Ha erre gyanakszol, mindenképpen menj dokihoz!!!
A méhenkívüli terhességnél az történik, hogy a megtermékenyített petesejt nem a méhben, hanem a petevezetõben ágyazódik be. Az elsõ jelek ugyan azok, mint norm. terhességnél: poz. terhességi teszt, elmarad a menses stb. Ahogy növekszik a magzat, úgy feszül a szûk petevezetõ, és ha már nem tud tovább tágulni, egyszerûen szétreped. Ez akut hasi katasztrófának számít, életveszélyes állapot! Pillanatok alatt elvérezhet az ember a saját hasába! Emellett olyan erõs késszerû hirtelen fájdalom lép fel, hogy azonnal elvesztheti az ember az eszméletét, shockos állapotba kerül! Azonnal mûtétre van szükség, különben meghal! Ha véletlen felmerül ennek a gyanúja, mihamarabb be kell avatkozni! De ez már az elsõ UH-n kiderül, úgyhogy ne aggódj. Sok sikert!
Nincs tünete, csak ha már baj van, csak az UH-n lehet észrevenni

5+2 vagyok. Tegnap este mikor lefeküdtem egyszerűen ki kellett futnom hányni. A tüneteknek nem a 6. héten kell kezdődniük? Ha a hasam nem fáj nem azt jelenti ugye h nem nől a méhem? Bocsi ha hülye kérdések, első baba!

Legjobb válasz: Nem. A tünetek teljesen változók, van akinek végig semmi, van, aki végighányja, én speciel 12 hetes vagyok és hányingerem volt néha, hányás sosem. Nekem 5+2 hetesen még nem fájt a hasam, utána változóan, néha szúrkált, 10 hetesen fájdogált és azóta sem. Bízz benne, hogy minden rendben van!!

Nem. A tünetek teljesen változók, van akinek végig semmi, van, aki végighányja, én speciel 12 hetes vagyok és hányingerem volt néha, hányás sosem. Nekem 5+2 hetesen még nem fájt a hasam, utána változóan, néha szúrkált, 10 hetesen fájdogált és azóta sem. Bízz benne, hogy minden rendben van!!
A kérdező hozzászólása: oké bízok!! köszönöm szépen!! :)
Ha a hasad nem fáj, nem azt jelenti, hogy nem nõ a méhed (ha fáj, az sem azt jelenti hogy nõ a méhed, hanem hogy nyúlnak az izmok és a szalagok). Ha nem fáj, az azt jelenti, hogy elég lazák az izmaid, nyugodt tempóban tud növekedni majd a baba. Az, hogy mikor kezdõdnek a rosszul létek mindenkinél teljesen más, én pl nem hánytam és csak egyetlen egyszer forgott velem az egész szoba reggel te egy kocka csoki megoldotta és azóta se volt semmi bajom. Egy ismerõsöm viszont végighányta az egész terhességét kivéve az utolsó 3 hónapot. Gratulálok a babához és remélem hamar átvészeled a kellemetlen idõszakot! Szép baba várást! 14 h km
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon kedves vagy megnyugodtam :) és én is gratulálok!!!

A méhen kívűli terhességet kimutatja a teszt? Mik a tünetei?

Legjobb válasz: Nem mutatja ki. A pozi teszt után az elsõ nõgyógyászati vizsgálat egyik célja pont az, hogy megnézik, nem méhen kívüli-e a terhesség.

Nem mutatja ki. A pozi teszt után az elsõ nõgyógyászati vizsgálat egyik célja pont az, hogy megnézik, nem méhen kívüli-e a terhesség.
A kérdező hozzászólása: ha késik és a hõ fentvan még mindig (sõtt feljebb is ment) és a teszt negatív, akkor lehet méhenkívüli?
Szerintem meg kimutatja, mert a hcg termelõdés akkor is beindul, ha méhen kívül tapadt meg!
Kimutatja a teszt ha terhes vagy, akkor is ha nem tudni hol tapadt meg...HCG akkor is van a szervezetben..
Persze hogy kimutatja!!!!! Ugyan olyan terhes az ember olyankor csak nem jó helyen van a pici. Ugyanúgy termelõdik a HCG. Én már voltam 2x méhenkívüli terhes, úgyhogy nagyon képbe vagyok!
Szerintem az elsõ válaszoló félreértette a kérdést, vagy rosszul válaszolt, szerintem õ azt hitte hogy az a kérdés, hogy a teszt kimutatja-e ha a baba nem a méhen belül van, hanem méhen kívüli! Amúgy a többi válaszolónak igaza van, pozitív lesz a teszted ha méhen kívüli a terhesség, és tényleg az elsõ uh-on megnézik, hogy jó helyen van-e a baba!
Igen, kimutatja. Én nekem is volt méhen kívüli és igaz, hogy halvány volt, de pozitív volt. Tünetek nekem mint ált. másnak normális esetben: hányinger, mellfeszülés. És ami más a vérzés, erõs, és hasgrörcs.

Mien tunetei vannak a mehen kivuli terhessegnek?

Legjobb válasz: a kerdezo vagyok.a terhessegi teszt kimutatja a mehen kivuli terhesseget?

A kérdező hozzászólása: a kerdezo vagyok.a terhessegi teszt kimutatja a mehen kivuli terhesseget?
Szia! Igen ugyanugy pozitiv lessz a test! Viszont nem lessz semmilyen tüneted! Csak egy dologból lehet rájönni hogy gond van , hogy iszonyúan begörcsöl töle az ember. De annyira hogy jöhet a mentö! Én már voltam méhenkivüli!

43 éves vagyok. 2008-ban eltávolították a méhemet nagyméretű mióma miatt. 2010-ben pedig mindkét petefészkemet, mivel mindkettő elcisztásodott. Sajnos 1 hónapja veszem észre a klimax tüneteit fokozottan. Éjszakai álmatlanság, hőhullám, száraz bőr, vékonyo

43 éves vagyok. 2008-ban eltávolították a méhemet nagyméretű mióma miatt. 2010-ben pedig mindkét petefészkemet, mivel mindkettő elcisztásodott. Sajnos 1 hónapja veszem észre a klimax tüneteit fokozottan. Éjszakai álmatlanság, hőhullám, száraz bőr, vékonyodott őszült haj stb. Mit tud ajánlani, ami csökkentené a panaszaimat, de hormont nem szívesen szednék.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A klimax tünetei az évek múlásával várhatóan egyre fokozottabban fognak jelentkezni, ezért mindenképpen mielőbbi kezelést javaslok! A mostani orvosi gyakorlat egyértelmű álláspontja szerint első lépésben mindenképpen a nem hormonális módszerek jönnek szóba. A hőhullámok kezelésére bizonyítottan hatékony a Remifemin Plusz tabletta, míg a hüvelyi panaszok (hüvelyszárazság, csípő, égő érzés, viszketés, közösülési nehézségek) csökkentésére, …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A klimax tünetei az évek múlásával várhatóan egyre fokozottabban fognak jelentkezni, ezért mindenképpen mielőbbi kezelést javaslok! A mostani orvosi gyakorlat egyértelmű álláspontja szerint első lépésben mindenképpen a nem hormonális módszerek jönnek szóba. A hőhullámok kezelésére bizonyítottan hatékony a Remifemin Plusz tabletta, míg a hüvelyi panaszok (hüvelyszárazság, csípő, égő érzés, viszketés, közösülési nehézségek) csökkentésére, … Olvass tovább »

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!