Találatok a következő kifejezésre: Mien szoveget a csajomnak (24 db)

Hogy dughatok meg egy csajt csajok szerintetek mi az a szöveg amitöl gerjedtek es lefeküdnetek velem?

pls

Legjobb válasz: szövegtõl nem gerjednék én be. Ha jól nézel ki, akkor nyert ügyed van. Ha egy ronda pasi nyomná a szöveget, nem hatna meg. Olyannal nem tudnék összefeküdni, aki nem vonz.

szövegtõl nem gerjednék én be. Ha jól nézel ki, akkor nyert ügyed van. Ha egy ronda pasi nyomná a szöveget, nem hatna meg. Olyannal nem tudnék összefeküdni, aki nem vonz.
gyere cica dugni!! erre minden nõ be indul!!
Van egy bankkártyám 5 millio van rajta , kéred?Erre biztos beindul.
"hmm.. ne haragudj, de ilyen nõt még soha életemben nem láttam, valami megragadott benned és nem ereszt el.. hadd kényesztesselek ma éjjel..."
Bocs, de szerintem veled semmilyen szöveggel sem...

Az elsõ magyar gengszter rap ami a nõi dominanciát hirdeti egy szinte már pornográf kihívó bizarr klippel és szöveggel. Mi a véleményetek hogy végre nem a csajokat alázzák a szövegben?

a href='https://www.youtube.com/watch?v=kesC3Dl6V1E' class='kulso_link'>https://www.youtube.com/watch?v=kesC3Dl6V1E

Legjobb válasz: Ez egy szar. Nem a téma miatt, hanem szöveg és az elõadás mód is borzalom.

Ez egy szar. Nem a téma miatt, hanem szöveg és az elõadás mód is borzalom.

Mi lehet a címe? Tudom tű a szénakazalba de 1 számnak a címe kellene nekem Angol szöveg persze, refrénje: " 1 sor szöveg utána meg óóóóóó, áááááá, ééééé énekel benne a csaj.

Nem régi szám pár hete megy a kereskedelmikben is csak nagyon ritkán 1-2 hallom / hét Youtubon is kerestem de eddig semmi... ( Majd az 1 sor szöveget később beírom ha eszembe jut..) ( sztem valami rihanna hasonló közép fiatal csajszitól lehet ) !

Legjobb válasz: jA! NEM SHAKIRA-TAVALY ELÕTTI SZÁMA..

A kérdező hozzászólása: jA! NEM SHAKIRA-TAVALY ELÕTTI SZÁMA..
A kérdező hozzászólása: Million Voices Otto Knows nem is ez!
Pedig azt akartam írni :DD
Loca?
A kérdező hozzászólása: nem a loca

Hogyan szólítsak le egy lány az utcán? Mik azok a szövegek, amik nem cikik, és bejön a csajoknak? Ja, és a csajok ismeretlenek, akkor látom őlet először.

Legjobb válasz: Szia hiszel a szerelembe elsõ látásra, vagy menjek el elõtted mégegyszer? Na jó ez elég gáz:D Sztem utcán nemnagyon tudsz csak úgy. Ha esetleg olyan dolog történik akkor esetleg. De akkor se úgy, hogy szólsz neki valamit.

Szia hiszel a szerelembe elsõ látásra, vagy menjek el elõtted mégegyszer? Na jó ez elég gáz:D Sztem utcán nemnagyon tudsz csak úgy. Ha esetleg olyan dolog történik akkor esetleg. De akkor se úgy, hogy szólsz neki valamit.
Utcán sehogy.
A kérdező hozzászólása: mert?
Szia cica, van gazdád?
A kérdező hozzászólása: de olyan, ami nem ilyen k*csög, hanem valami normális, de azért mégis jó
Hát, engem egyszer azzal próbáltak felszedni, h megkérdezték az idõt (az idiótája az üres téren kiabálta át vagy 20 méterrõl), és aztán "ha már úgyis elöl van a mobilod, megadhatnád a számodat is" szöveg jött... szerintem aranyos volt, kicsit rámenõs, csak olyan messzirõl nem láthatta, hogy nagy turistáskodásom közben a fényképezõgépemen néztem az idõt :P ráadásul kisgyerekkel voltam, nem akartam rosszra tanítani szegényt, úgyhogy lekoptattam :D
Te:Szia Õ:szia te:ne haragudj de lefeküdnél velem 10 millió forintért? Õ:ó persze bármikor te: és 20 ezerért Õ:nem, minek nézel te engemet?! te: Hogy mi is vagy az már tény, most már csak az áron vitatkozunk :D
Szia! Hát szerintem utcai csajozásra nincs jó szöveg. Próbálj máshol ismerkedni.:)
Az utcán nem nagyon lehet ismerkedni. Bár, nekem volt egy kapcsolatom, ami így indult; még sem javaslom ezt az ismerkedést. Ha tetszik az utácn egy lány, akkor nyomozgass utána. Lehet, hogy van is közös ismerõsötök.

Csajok! Ha valaki leszólítana egy ilyen szöveggel titeket, mi lenne a reakciótok?

Szóval,a szöveg maga: "Adj gyorsan egy napszemüveget,mert megvakít a szépséged"

Legjobb válasz: Sírnék.

Sírnék.
Kiröhögném :D
Én csak mosolyognék, ráznám a fejem és mennék tovább.
Nem adnék neki napszemüveget, had vakuljon meg. Legközelebb nem néz oda.
Ennyi kegyetlen csajt, pedig ez tök kreatív duma. Még sosem hallottam fiúként! :D
Inkább azt mondd, hogy: Heló. Láttalak már párszor egyedül. Te merre mész?..... Ó én is arra. Elkísérhetlek? Ha szimpatikus vagy neki még azt is mondja, hogy : Gyere te gyík :D
A legcikibb ami volt eddig, hogy megkérdezi angolul az idõt majd elmagyarázza hogy ez egy teszt volt és késõbb visszajön ismerkedni, szóval szerintem ez nem is rossz biztos nevetnék majd szépen tovább sétállnék, hiszen nincs mirõl tovább csevegjünk...
hát ha csak gúnyból mondta, akkor figyelembe se venném ;)
"Nem beszélni magyar nyelv"
Nagyon kiröhögném
Ez tipikusan az a szöveg, amit nem lehet válaszra se méltatni, már bocs. És még nem is vicces, nevetni se tudnék. Ha valaki értelmesen jön oda hozzám, akkor normáisan beszélek vele, de egy ilyen... ebbõl látszik, hogy igazából semmit se akar, azt hinném, hogy csak röhögni akar egyet a haverjaival a reakciómon. :D 21L
Ez nagyon tré...:DDD
Ez tuti kapna egy "hülye vagy?" pillantást :D
A legbénább szöveg, amit valaha hallottam. :D Szerintem ki se röhögném. Csak mennék tovább. :D
Hülyének nézném, de mosolyognék :)
nem tudnék mit mondani :) talán ha nõnemû lennél kapnál 1 ölelést :D
Ej ha ezt hallanám a hasamat fognám a röhögéstõl :D
Én diszkóban vagy hasonló helyeken ahol sokan vanak ezt a dumát szoktam nyomni: Oda megyek hozzá, és azt mondom.Szia.Észrevettem hogy észrevettél, és csak azt szerettem volna hogy tudd, én is észrevettelek téged.

Mien szoveget mondjak a csajomnak?

szeretnek tudni vmien beceneveket vagy szovegeket vagy kerdeseket vagy vmit amit peldaul messengeren vagy akar elobe lehet mondani egy csajnak 14-16 ev koruli csajnak. koszike:*

Legjobb válasz: szerintem ha neked ezen elõre kell gondolkodni, akkor inkább ne mondj semmit.

szerintem ha neked ezen elõre kell gondolkodni, akkor inkább ne mondj semmit.
Hogy mit mondj azt neked kéne tudnod, mert te ismered a csajt. A beszélgetés csak úgy jön magától, nem kell ahhoz forgatókönyv. Beceneveket nem minden csaj szereti, cicus, baba, husi(ezt csak akkor ha nem dagi, mert félreérthetõ), nyuszó muszó, szívem tücske:D Ezeket szokta mondani a barátom nekem:)
Szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája :) )
Muc-muc-puncicus :)
Becenév: Életem, Szerelmem, Cicám, Drágám, Drágaságom, Picikém Szöveg: Te vagy a mindenem!
A kérdező hozzászólása: koszike

Csajok, mi volt a legrosszabb ismerkedõs szöveg, amivel próbálkoztak nálatok?

18/L

Legjobb válasz: Hogy azért fogdossa fojton a fenekemet, mert mágnes van benne. :D

Hogy azért fogdossa fojton a fenekemet, mert mágnes van benne. :D
szia cica, van gazdád? ennél kevésbé fantáziadúsabb szöveget nehéz lenne mondani
Hmm, Kicsi, szepek a combjaid, mikor nyitnak?! :D
szopó e boré?
"Olyan jegesen nézel, felolvasszalak?" 16L

Csajok! Mi volt a legviccesebb, és leggázabb szöveg amivel bepróbálkoztak nálatok?

Kort is írjatok,és azt is hogy hol történt(utcán,diszkóba,suliba stb)

Legjobb válasz: A srác lakásán történt: Relax, bébi relax, merrelaksz? Na itt végem volt. 22/L

A srác lakásán történt: Relax, bébi relax, merrelaksz? Na itt végem volt. 22/L
Haverral beszélgettünk és ez lett az eredménye:) : Csajra ránézel, kacsintasz, kis mosoly, rámutatsz mindkét mutatóujjaddal majd megszólalsz: -Nálam 3kor -lány: azt se tudom hol laksz... ._. -(még egy kacsintász + nyomatékosítva): NÁlam 3kor ;) Kíváncsi vagyok a véleményekre, bár van egy olyan érzésem h ezt is inkább a szõnyeg alá kellett volna és nem ide xD
A kérdező hozzászólása: UTOLSÓ: ez nagyon sz.r Elhajtottad legalább, vagy hogy reagáltá rá.A többieknek köszönöm :)
Elsõ randin: ma egész nap rád gondoltam, ezért majdnem el is buktam egy több milliós üzletet. Arra gondoltam, hogy ez most komoly?! 22N
gázak: a legtöbb buliba: -van kedved csókolózni? (elröhögtem magam) -a szemeid szebbek, mint az égen a csillagok :) -jól állna a szádba a f.rkam (ott hagytam a pic.ába :) -te leszel a szerelmem (wtf?) osztálytársam fb-n : -felmérést végzek, hogy az osztályban melyik lánynak ki tetszik, én bejövök neked? (persze csak engem kérdezett meg, a többi lányt nem :D) A legjobbakat a barátom mondta, mikor megismert :D (szülinapját ünnepelte, részeg volt :D), a mai napig mosolygok ezeken, annyira aranyosak :D *rámkacsint* *én mosolygok* -na, semmi visszakacsintás?:D körbenéz (egy csapat szerencsétlen csávó volt körülöttünk, cigók meg suttyók) -melyik a barátod? én: egyiksem :D -akkor megyünk táncolni ?:D -ha valakire emlékezni akarok, arra fogok is.*kacsint* (:$) (kikombinálta, hogy én valakinek a barátnõje vagyok ?! :D) -kiütöm xy-t és akkor az én barátnõm leszel :) ennek már egy éve :) ) 16L
Egyszer mesélte az egyik barátnõm a következõ incidenst: a strandon voltak, õ éppen napozott, mire felbukkant egy srác, egy olyan szöveggel, hogy "szia, nálad lehet fánkot venni?"
Kért egy térképet, mert elveszett a szemeimben :D És ne röhögjem el magam :DDD A másik pedig kijelentette, hogy minden nõnek szüksége van valami férfihelyettesre, ha nincs ott a pasija. Nem tudom azt várta-e esetleg, hogy meghatódom, de én hülyére röhögtem magam ezen is, egyszerûen szánalmas volt.
A relax az én dumám, szóval nálam voltál :)
A kérdező hozzászólása: XD De gáz.. És mi lett a vége??Hazamentél egybõl?
A kérdező hozzászólása: Hát ez is elég béne sztem nem sok sikere lesz ennek, de ha kipróbáltad írd ide, hogy mi lett az eredménye :)

Csajok! Mi volt a legbénább szöveg, amivel fel akart Titeket szedni egy pasi?

Én is csaj vagyok és végighallgattam már jópár tré csajózós dumát!Gondoltam segíthetnénk a pasiknak,hogy mit ne....:)

Legjobb válasz: jó a melled. iszunk egyet?

jó a melled. iszunk egyet?
Szia! Megmondanád mennyi az idõ? -Persze 7:35 -Jeee az óránk már együtt jár, járjunk együtt mi is! Hiányzik a macim, aludnál velem? Garantálom, hogy aludni nem fogsz, de jó lesz!!!!! Ha szeretnéd tudni, hogy mitõl áll ilyen sátorszerûen a gatyám, gyere velem ide ebbe a félreesõ szobába.. Nem jössz fel hozzám Cd-t hallgatni? Ha nem tetszik a CD, felöltözhetsz és hazamégy. Tudsz egy feszítõvasat adni, hogy leszedjem a lábaidról a szemem.
jó a farod nem akarod??!!:)
Engem egyszer majd hogy nem feleségül kértek egy buszmegállóban XD A pasi már a buszon rámkattant az iszákos haverjával együtt és ott szállt le ahol én. Fel sem tûnt neki hogy nem érdekel amiket hablatyol nekem... A megállóban megszólal h : Adjunk egymásnak olyan 5 évet és templomba visz nem fogom megbánni O.o 17 voltam heh... Elindultam és még utánam jött csak akkor kopott le mikor elõvettem a telóm.
Nekem egy pasi ezt mondta valamikor: Szepek a labaid de hat meg ahonnan kinottek. :P
Hiányzik valami a két lábad közül. Berakhatom? Ezt egy igen részeg fiatalember mondta, majd fél óra múlva a szórakozóhely elõtt összefutottam vele, erre letolta a gatyáját és megkérdezte: Láttál már ekkorát? Én meg röhögve mondtam, hogy hát ekkorát még nem :) Nem tudom mi a fenére volt olyan büszke :)
Van egy hülyegyerek aki rendszeresen átkarol és kijelenti hogy éhes, ha van nálam szendvics :D
Akkor írjunk olyat is, ami (szerintem:D) aranyos is tud lenni, ha megfelelõ stílusban adják elõ, megfelelõ helyzetben : Nem fájt, amikor leestél az égbõl?:$ :P
Heló szia, mennyi a tarifa?
Szerintem tré egy csajt felszedni. Vannak bizonyos sztereotípiák amik nagyon is valóságosak pl van az a bizonyos nõi megérzés...na elkezdesz hablatyolni egy csajnak totál bezavarod és lehet h tök jó képet festesz ezzel magadról de ha fel is szeded az nem lesz hosszú kapcsolat mert totál félreismer. Persze vannak kivételek, de a türelem meghozza gyümölcsét, hagyd, hogy belédszeressenek :) Az lesz az igazi kapcsolat ;) Mindent megtesz majd érted a csaj, hogy megtartson :)
most jött el az alkalom hogy ugráljál a farkamon (vagy ilyesmi)
igaz fiu vagyok.. de már nekem is voltak ilyen eseteim.. :D legjobban azt jegyeztem meg.. mikor kb 5 csaj buszon rámszállt leszáltunk.. vagyis leszáltam és követtek.. és igy az egyik rámugrott és átölelt :|... hát képzelhetitek milyen boldog voltam.. mikor a napra szivesebben néztem mint rájuk.. :D
Én egyszer egy laza "na mi van, légcsõhurut?" kérdéssel indítottam az utcán egy köhögõ csajnál. Sikeresen.
A kérdező hozzászólása: Ezek nagyon jóók!:) Az utolsó válaszoló nem tudom, hogy hogy értette, amit írt, mint már írtam, csaj vagyok!Csak valamelyik 7végén ilyen szöveggel jött oda hozzám egy srác: -van barátod? -igen. -akkor 2 lesz! :) Hát nem volt semmi, gyorsan leráztam...Gondoltam kell egy ilyen kérdés is, és továbbra is várom a válaszokat!:)
Munkásforma: Szia oylan ismerõs vagy, nem nálatok betonoztam?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!