Találatok a következő kifejezésre: Mien szerek, teák, (23 db)

10 éves lányomnak mit vegyek szülinapjára? Nem olyan válaszra gondolok, h "te tudod mit szeret", hanem valami emlékezetest-

Legjobb válasz: Vidd el állatkertbe vagy valami olyan helyre ahova nagyon szeretne eljutni. Én leginkább annak a híve vagyok hogy elhívom magammal és mondja meg mit szeretne (persze egészséges kereteken belül) és azt veszem meg, minthogy veszek olyat amit soha nem használ.

Vidd el állatkertbe vagy valami olyan helyre ahova nagyon szeretne eljutni. Én leginkább annak a híve vagyok hogy elhívom magammal és mondja meg mit szeretne (persze egészséges kereteken belül) és azt veszem meg, minthogy veszek olyat amit soha nem használ.
ékszer félét ( fülbevaló, karkötõ, medál) emlékkönyv fényképezõgép telefon
Egy olyan emlékkönyvet vagy csináltass fotókönyvet, amiben az õ képei vannak az elmúlt 10 évrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
Szia! én mindenképp valami társasjátékot vennék neki, amivel az egész család együtt játszhat! mondjuk Twistert, én a mai napig imádom! vagy Jengát, de az nem túl interaktív... vegyetek gazdálkodj okosant, vagy valamilyen családi társasjátékot! nem tudom, hogy 10 évesnek nem túl ovis dolog-e, de én imádom azt a kártyajátékot, amikor minden le van fordítva egyesével és a párokat kell megkeresni. van barbis, meg hannah montanás meg mindenféle változat. meg persze süss saját készítésû figurás tortát! mindig az a nap fénypontja! :) 11hkm
valami állatos torta+közös kirándulás, pl állatkertbe, színházba, ha közel laktok Pesthez, akkor ajánlanám a Madáchban a Macskákat, Vígben a Padlást vagy erdei sétára vidd el
rajta van a tájékoztaton!
Ha gyógyszertárban veszel gyógyszert, mondjad hogy milyen tabit szedsz, és meg tudják nézni a rendszerükben, hogy befolyásolja-e. Én mindig megkérdezem, mert vannak olyan antibiotikumok, amik csökkentik a hatást.

Isten szeretete garantálja számukra az örök megmentést. Veled mi a helyzet? Te érzed azt, hogy Isten szeret téged? Szerinted mit tett érted, amivel bizonyítja, hogy szeret?

Isten, szeretete

Legjobb válasz: Én nagyon hálás vagyok azért, mert önállónak, erõsnek, gondolkodónak teremtett, és mert megadta az akarat szabadságát. Így mindenki a maga sorsának kovácsa lehet, és innentõl kezdve a felelõsség is ránk hárul, tehát nem igazán lehet hibáztatni. De én nagyon szeretek így élni, ilyen változatos, lehetõségekkel teli világban, szabad döntési lehetõséggel.

Én nagyon hálás vagyok azért, mert önállónak, erõsnek, gondolkodónak teremtett, és mert megadta az akarat szabadságát. Így mindenki a maga sorsának kovácsa lehet, és innentõl kezdve a felelõsség is ránk hárul, tehát nem igazán lehet hibáztatni. De én nagyon szeretek így élni, ilyen változatos, lehetõségekkel teli világban, szabad döntési lehetõséggel.
Engedi, hogy megertsem az akaratat, ami nekem mindenkepp jo.
Nekem 5-6 éves koromban megjelent Jézus. Én azóta nem tudom elképzelni, hogy nem létezik se õ, se Isten. És érzem, hogy szeret. Mindig segített rajtam, amikor szükségem volt rá (még ha nem is tudtam hogy szükségem van rá), még akkor is, amikor még nem foglalkoztam ezzel annyira komolyan és akkor is, amikor a saját fejem után mentem, tudva hogy valószínûleg hibát követek el. Sose fordult el elõlem hosszú távon. Mindig érezteti velem, hogy szeret. 20/L
Láttam a kérdést, és tudtam, hogy te kérdezed.
Mióta megtértem, azóta érzem Isten szeretetét csak igazán! Mindig is hittem, imádkoztam.. de vak voltam, mert sok mindent nem tudtam, ami szükséges ahhoz, hogy bejuthassak az örök életbe.. nem leég csak hinni, úgy kell cselekedni is! Isten akarata szerint kell élni, az õ TÖRVÉNYEI SZERINT! (Biblia- minden benne van, hogyan élj.. pl a paráznák nem jutnak a Mennybe.. sokan kimagyarázzák, pedig ott van.. Isten szava ez, nem az enyém) És sokkal hamarabb eljön Krisztus, mint mi azt gondolnánk.. ezek már az utolsó idõk.. bármikor eljöhet.. adj hálát.. mert még van esélyed, hogy megtérj és változtass az életeden! Utána már hiába bánkódsz.. Egyébként az én életemben nagyon sokat segített már.. és folyamatosan segít.. pl. Isten felszólított arra, hogy kérjek valakitõl bocsánatot.. egy olyan embertõl, aki nagyon sokat bántott engem lelkileg és a családomat is szidta.. Isten nemrég szólt, hogy menjek el és kérjek tõle bocsánatot.. emberileg persze az ember zt kérdezné.. én? miért én? hisz õ volt az, aki kezdte, aki szidott... neki kell bocsánatot kérni.. haha.. ez nem így mûködik.. mit számít az, hogy ki a hibás? Az a lényeg, hogy megbocsássunk mindenkinek, az ellenségünknek is, hisz mindenki magáért felel... hát elmentem.. és ezáltal ennek a személynek a kapcsán valaki segített nekem, akire álmomban sem gondoltam volna.. a részletekbe most nem szeretnék belemenni.. de milyen csodás ez.. én bíztam Istenben, tudtam hogy nem véletlenül akarta ezt.. és tudtam hogy Õ csakis jót akar nekem.. akkor én mit féljek bocsánatot kérni.. ha Isten velem, ki lehet ellenem??? Ráadásul még Isten úgy rendeztem hogy pont jó kedvében volt az a személy és nagyon jól sült el minden.. Istenben bíztam és benne megéri bízni! Na Õ aztán SOHA nem szúrna téged hátba! Csak annyi a dolgot, hogy õt kövesd és az õ akarata szerint élj.. aztán volt olyan is, hogy nem egy családtagom halálos betegségben szenvedett.. Isten meggyógyította õket.. de az igazat soha nem kell bizonyítani.. aki Isten felé fordul és vágyik rá, az érezni fogja az Õ jelenlétét és látni fogja a segítségeit.. hinni kell, hûségesnek kell maradni..
Ja még annyi, hogy sok mindenki aggódik a jövõje miatt... miért is? Ha Isten akaratát követed, akkor csak annyi a dolgod, hogy bízz benne... õ úgyis csak jót akar neked, hisz annyira szeret téged! Csakis jó lehet a vége a dolognak! Csak légy türelemes és hûséges..

Mi van akkor ha a barátod teljes szívéből szeret de te azt hiszed hogy kezdesz kiszeretni belőle?

légyszíves válaszoljatok!

Legjobb válasz: Hát cink, Próbáld neki megmondani h inkább csak legyetek nagyon jó barátok, mert most még nem vagy felkészülve rá, fel vagy dúlva lelkileg, most még vegyes érzelmeket érzel iránta. Ha szeret meg foglya érteni.

Hát cink, Próbáld neki megmondani h inkább csak legyetek nagyon jó barátok, mert most még nem vagy felkészülve rá, fel vagy dúlva lelkileg, most még vegyes érzelmeket érzel iránta. Ha szeret meg foglya érteni.

Ki milyen homeopátiás szereket szedett a szülés megkönnyítésére, mennyit és mikor? A málnalevél teát 36 hetes koromtól iszom. Napi 1*2, 5 dl, egy csészébe egy evőkanál tea. Más hogy itta/issza? 38+5 hetes km

Legjobb válasz: Én a 36. héttõl ittam napi 2 csészével. Fél liter vizet felforraltam és 2,5 evõkanál teát raktam bele. Amikor elkezdõdtek a fájások, még itthon ittam pluszban 2 pohárral, biztos, ami biztos. Nekem használt!

Én a 36. héttõl ittam napi 2 csészével. Fél liter vizet felforraltam és 2, 5 evõkanál teát raktam bele. Amikor elkezdõdtek a fájások, még itthon ittam pluszban 2 pohárral, biztos, ami biztos. Nekem használt!
Én a 36. héttõl szedtem. Arnica ch9 napi 1x5 golyó Caulophillum ch5 napi 1x5 golyó cimicifuga ch5 3 napontaa 5 golyó Málnalevéltea napi 2x2 bögre Szülésznõm javaslatára kellett így szednem.
Caulophillum ch5-öt szedtem, a vajúdás kezdetétõl félóránként 1x5 golyót. Arnica chnemtommennyit, napi 2x5 golyót a szülést követõen kb egy hétig.
Nekem nem használt a hoeopátia.Hosszú és nehéz szülésem volt.Legközelebb semmit nem fogok szedni inni, hátha könnyebb lessz.
A második válaszolóhoz hasonlóan és is azokat szedtem a második szülés elõtt. És tényleg nagyon jó volt. Egyáltalán nem voltak olyan erõsek a fájások, könnyebben tágultam, és a szülés sem fájt annyira. Ja és hihetelen gyors volt az egész. Reggel 8-kor elment a magzatvíz. Fél 10-re bent voltam a kórházban. Fél 11-re felkerültem a szülõágyra (elõkészítések után) 10 óra 55-re megszületett a baba. Ebbõl 55 perc volt a vajúdás. Mindenkinek ajánlom ezeket a szereket!

Mi a jobb? egy olyan pasival együtt lenni, aki jobban szeret téged, mint te őt vagy egy olyannal, akit te jobban szeretsz?

az a helyzet,hogy pár hónapja ért véget egy 2 éves kapcsolatom,ahol a barátom tudom sokkal jobban szeretett engem,mint én őt.. szerintem én csak azért voltam vele,mert támaszt nyújtott,ő pótolta a szüleimtől meg nem kapott szeretet is.Most van egy új párom,akibe meg télleg nagyon szerelmes vagyok,az előzőbe is az voltam,de az inkább szeretet volt,mint szerelem.. nos a mostaniba tudom,hogy én jobban szeretem a párom,mint ő engem,de a helyzet az hogy a volt barátom meg hiányzik nagyoon :( ő a másik felem is volt,ő tud rólam mindent,és tudom hogy soha többet nem lesz még egy ilyen kapcsolatom,ahol ennyirre önmagam tudok lenni.Nem arról van szó,hogy vissza akarok menni hozzá,mert részemről az a tűz nincs meg.. és úgy gondolom ahhoz még fiatal vagyok,hogy 17 évesen ne legyek többet szerelmes.. mégis annyirra hiányzik,hogy hihetetlen.. és fáj a tudat,hogy mással nem lesz többet igy,és vele boldogabb voltam,mert tudtam hogy ő örökre szeretni fog.. a mostani viszont bizonytalan,lehet azért mert mégcsak 3 hete vagyunk együtt,de úgy érzem mellette soha nem leszek az az igazi én,és nemtudok vele olyan dolgokról beszélni,mint az előző párommal.Tudom,hogy szeret engem,de nem annyirra,mint az előző,és tudom hogy én jobban szeretem és ez megijeszt.

Legjobb válasz: Szerintem ez csak idõ kérdése, 3 hét alatt még nem alakul ki olyan kötõdés, nem ismeritek egymást, még nincs meg az a bizalom, nem tudtok oldottak lenni egymás társaságában. A kérdésre a válaszom, az hogy fogalmam sincs. :D Én (mint utólag kiderült) jobban szerelmes voltam a páromba amikor összejöttünk, de én ezt nem így érzékeltem, szóval ideális esetben szerintem nem tud ilyen szinten különbség tenni a saját szeretete és a másik szeretete között, hisz azt csak õ érzi, hogy mennyire erõs. 28/n

Szerintem ez csak idõ kérdése, 3 hét alatt még nem alakul ki olyan kötõdés, nem ismeritek egymást, még nincs meg az a bizalom, nem tudtok oldottak lenni egymás társaságában. A kérdésre a válaszom, az hogy fogalmam sincs. :D Én (mint utólag kiderült) jobban szerelmes voltam a páromba amikor összejöttünk, de én ezt nem így érzékeltem, szóval ideális esetben szerintem nem tud ilyen szinten különbség tenni a saját szeretete és a másik szeretete között, hisz azt csak õ érzi, hogy mennyire erõs. 28/n
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, de az elõzõ páromnak már 1 nap után olyanokat elmondtam, amiket szerintem neki soha sem fogok.. nemtudom miért, elõtte zavarban vagyok, lehet azért mert jobban szerelmes vagyok, de én azért nem vagyok egy visszahúzódó kisegér, és elbeszélgetni sem tudok vele annyirra, érzem hogy õt nem annyirra érdekli, mint az elõzõ párom.. és a volt barátomnak ha azt mondtam hajnali 4-kor hogy gyere el hozzám(2oo km-re)ugrott és jött, nem volt papucs de megtett volna értem bármit(még most is).A mostani tudom, hogy szeret de inkább én futok utánna úgy érzem.. mondjuk igaz hogy õk viz és tûz.. de mikor fog már elmúlni ez a hiány? félek hogy késõn jövök rá, hogy nekem mégis az elõzõ kell és mellette lehetek csak boldog.Tudom, hogy nekem õ volt az a bizonyos igazi..
Hát én ebbõl a bizonytalanságból azt érzem, hogy nem zártad le az elõzõt. Csak azért lett vége, mert belõled elmúlt a tûz? Igazából az, hogy neked mire van szükséged neked kell érezni és tudni, de mivel fiatal vagy, változol te is. Személyiséged az most van még csak kialakulóban. Lehet, hogy amikor az elõzõvel összejöttél akkor sokkal nyitottabb voltál. Nem feltétlenül visszahúzódó az, aki kevesebbet tud elmondani magáról, lehet valaki zárkózott és beszédes. Nagyon friss még a kapcsolatod, és hiányzik az elõzõ kapcsolatban meglévõ érzelmi biztonság, viszont az csak idõvel alakul ki.

Mivel édesítsem a teát? Méz vagy édesítő szer?

Legjobb válasz: * Vagyis amelyik jobban bejön, azzal idd a teát. :-) (Én személy szerint cukorral iszom..)

* Vagyis amelyik jobban bejön, azzal idd a teát. :-) (Én személy szerint cukorral iszom..)
A mez az tulajdonkeppen cukor, viszont van benne egy csomo hasznos dolog. Az edesito nem rakkelto, de sztem nem egeszseges ettol fuggetlenul. En citrom, cukor nelkul iszom a teat, de ha mar mindenkepp izesiteni akarod akkor mez, de csak mertekkel. Napi par csesze teaval bevitt 2-3 mez annyira keves, hogy nem feltetlen kell szamolni vele. Es lehetoleg NE hipermarket-es mezet vegyel, hanem termeloit. (Tigi)
Hát ez attól függ, hogy mennyi teát iszol. Ha csak egy vagy két bögrét akkor mézzel, mert nagyon egészséges, ha többet akkor édesítõszerrel, mert azért hízlal egy kicsit. Szóval mindent szabad, fõleg ami egészséges csak mértékkel.
Szerintem a méz - ha nem boltban veszed, hanem házimézet veszel - sokkal jobb, mint az édesítõszer, mert az édesítõszer rákkeltõ. Viszont mindenki máshogy szereti, az édesítõszeres és a mézes is másmilyen. Mindkettõvel próbáld ki, és amelyik jobban bejön, azt próbáld ki. :-)
Napi 2-3 KANAL mezet akartam irni... (Tigi)
Édesítõszer, a mézben cukor van.
Mindenképp méz, a méz azért nem cukor, az édesítõszer meg nem rákkeltõ. Fölösleges ezzel tömeghisztériát kelteni. Deettõl függetlenül sokkal egészségesesbb a méz.
MÉzzel. Elég nagy baj az , mikor a mézben cukor van. Termelõit vegyél, ne a boltban szerezd be.

Mit tegyek missed ab után? Milyen teát igyak, szert szedjek, hogy megerősödjön a méhem, mire újra próbálkozhatunk?

Úgy általában minden érdekel, hogy mit tehetnék, hogy minél el?bb babás lehessek és megmaradjon a kövi baba. Köszi.

Legjobb válasz: A cickát az elsõ felében, a palástfüvet ovu után. 3 hónap után tarts szünetet, legalább 1 hónapot.

A cickát az elsõ felében, a palástfüvet ovu után. 3 hónap után tarts szünetet, legalább 1 hónapot.
Sajnos én is átestem ezen. Én ittam utána 2 hónapig cickafark és palástfû teát, valamint E vitamint szedtem. Lelkileg kell elõbb túljutni rajta, a testünk hamar megerõsödik. Nekem sajnos azóta sem sikerült. SOk sikert!
Húú, nem vagyok pesti az ország másik felében lakom. Sajnálom h. nem tudok segíteni
kedves utolsó! megírnád nekem a reflexológusod elérhetõségeit, ha budapesti vagy? az enyém sajnos vidéken van, nehezen jutok el hozzá....itt pesten még nem találtam meg az "igazit". köszi:)
Nekem cisztám lett utána, majdnem mûtét lett belõle, de talpmasszõrhöz mentem, aki kikezelt, és a baba is összejött. azért mentem hozzá, mert sok baba sikerült általa. 6 hónapra rá jött össze. barátcserjét szedtem meg villa rosát.
Szia! Én is javaslom a cickafark-palástfû teákat!és sok-sok vitamnt!Én egy hónap alatt teljesen rendbejöttem!Femibion 800-at.folsavat és Eurovitot szedtem és szedem azóta is, mert ismét babára"gyúrunk"!!! A folsav nagyon fontos a baba korai fejlõdése szempontjából is! Személyszerint a teákat a 2.mensiig innám(és ittam is), mert nekem kezdett kicsit bekavarni. Hány hetes voltál?
Szia nekem 2009-ben volt egy missed ab.-om, rá egy évre lettem terhes újból és most itt az 5 hós kisfiam :) . Nem ittam teákat, viszont szedtem a Gravidát és ahogy pozitív lett a tesztem már másnap a dokimnál voltam és õ egybõl írta fel a Duphastont. :) teljesen probléma mentes volt a terhességem. Sok sikert neked is és kitartást!
Tavaly szenteste 8 hetesen spontán vetélésem volt. 2 havi menstruációt kellett megvárnom, fogyókúráztam, (Duphastontól híztam 6kg-ot) így 3 hónapra nyúlt a védekezés.Most 5 hetes kismama vagyok. Elsõre sikerült. Nem szedtem, nem ittam semmit. 35 éves vagyok, a párom 44. Sok sikert nektek, próbálj ne stresszelni, és ne foglalkozni vele, tudom nagyon-nagyon nehéz!
Szia!Én én nem teát, hanem elevitet szedtem . És mindenképpen várj a babával néhány hónapot!Nekem a fõorvos azt mondta 6 hónap, utána biztonságos!Én kivártam, és most van egy egészséges 1 éves fiam!Megéri nem elkapkodni, hiszen a méhednek erõsödnie kell, hiszen ez mégiscsak egy mûtét volt, ahol sérülések is keletkeztek!Attól hogy nem látja az ember, még ott vannak a hegek, amik a méhfalon keletkeznek ilyenkor!Azoknak idõ kell míg begyógyulnak!Nekem ezzel magyarázta a dokim!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi a választ. Nagyon sajnálom, hogy veled is megtörtént, és hogy még mindig nem jött össze. A cickafarkot iszom én is, meg méregtelenítek mellette. A málnalevélrõl hallottam még, hogy nagyon jó, majd iszom azt is. A palástfûvet úgy tudom, csak a ciklus második felében kell inni. Vagy lehet folyamatosan?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszi a válaszokat!
Szabadságra vágyhat ..de jegyezzük meg baszott nagy bunkó :D
Az a hírhedt férfiúi szabadság vágy tört rá. Hagyni kell had menjen ha õ ezt akarja. De bunkó az már biztos.
Én kirúgnám mint macskát szarni.
Közölném hogy akkor ragadjon a haverjaiba, valljon szerelmet nekik! Ugye te se gondolod hogy egy ilyen tahóval élj? Hagyd a francba, olyan tuskó hogy magától reped!
Én megértem, a másik partnernek kell szabad teret is engedni, bár nem értem, hogy miért nem akarja veled tölteni a szülinapját. Mondjuk az nagyobb baj lenne, ha a te szülinapodon nem akarna veled lenni... Attól függetlenül, ha így mondta, rohadt nagy bunkó lehet... Az h szeret pedig ak hazugság, vagy legalábbis non közel áll hozzá...

Mivel tudnék 5-10 kilót lefogyni? PCOs vagyok. Van valami jó szer vagy tea ami nem árt? Babaügyön vagyunk, de még nem vagyok terhes, viszont szeretnék előtte lefogyni kicsit. Természetesen amint megtudnám, hogy sikerült a baba abbahagyná, m.

Legjobb válasz: Én is az vagyok. :) Készülj fel, nem lesz könnyû és rövid sem. Én a GI (glükémiás index) segítségével diétázom. Ebben a táblázatban megvan, hogy mi az, amit ehetsz és jót is tesz. Eddig hét hét alatt -7 kiló. Kerülni kell minden fehér lisztes dolgot, kenyeret, finomított cukros dolgokat, gyümölcsléket, üdítõket, sok fehér húst, zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot, teljes kiõrlésû pékárukat kell fogyasztani. Nem szedek semmit mellé, és jól haladok. Nem kell nagyon drasztikusan fogni a dolgokat, elég odafigyelni magadra. Sok sikert! :)

Én is az vagyok. :) Készülj fel, nem lesz könnyû és rövid sem. Én a GI (glükémiás index) segítségével diétázom. Ebben a táblázatban megvan, hogy mi az, amit ehetsz és jót is tesz. Eddig hét hét alatt -7 kiló. Kerülni kell minden fehér lisztes dolgot, kenyeret, finomított cukros dolgokat, gyümölcsléket, üdítõket, sok fehér húst, zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot, teljes kiõrlésû pékárukat kell fogyasztani. Nem szedek semmit mellé, és jól haladok. Nem kell nagyon drasztikusan fogni a dolgokat, elég odafigyelni magadra. Sok sikert! :)
Hogyne volna! Hashajtó :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!