Találatok a következő kifejezésre: Mien szavakat Hogy mondjam (4 db)

Mi tegyek hogy jobban tudjak ismerkedni más emberekkel és ne legyek csendes? Egyes szaka szavakat, idegen szavakat) egyszerûen nem tudom mit jelent és ez a kommunikálásban másokkal szemben hogy is mondjam szégyellem, mit tegyek?

Néha aszt gondolom újra kéne születni.

Legjobb válasz: rakj piránnyákat a pics*dba és nem leszel csöndes jah és mond el másoknak mit tettél máris instant téma, hajrá te alfahím

rakj piránnyákat a pics*dba és nem leszel csöndes jah és mond el másoknak mit tettél máris instant téma, hajrá te alfahím
Ne mondj idegen szavakat. Ne kommunikálj, hanem beszélgess, úgy sokkal könnyebb. Beszélj nagyon egyszerûen, ahogy kigondolod. Nem az a mûvelt és jó társalgó ember, aki érthetetlenül beszél. Olyan gazdag a mi nyelvünk, majdnem mindent lehet magyarul mondani.
De azt ne feledd, ha újraszületsz, okosabb leszel, mert minden egyes életedben továbbfejlõdsz!

Mien szavakat használjak? Hogy mondjam neki?

A pasimnak szeretném elmondani ,hogy én télleg szeretem és , hogy soha nem fog elvesziteni megnyugtatás képpen ..!! De nem tudom , hogy mi olyat mondjak amib?l télleg a "szivébe hatolok vele", mert már sokszot próbáltam de nem sikerült , mert valahogy nem tudtam ugy kifejezni magam :( kérlek segitsetek !! elöre is köszike

Legjobb válasz: Sszia. Hát, egy-egy angolul megírt sms is segíthet. (Pl. I love you for good -örökké szeretlek) , akár ez is jelezhet komoly szándékot,de ha ezt még nem akarod neki mondani, akkor is leírhatod neki bárhogy máshogy egy sms-ben. Szerintem pl. egy olyan sms, amiben csak egy "Szeretlek!" van, eléggé komolyan vehetõ. De ha elmondod neki, hogy szeretnéd, ha tudná, hogy számíthat rád, és hogy mindig mellette leszel... Szereted. Akár így is. Ennek a szívedbõl kell jönnie, amit õ is érteni fog. Ne stresszelj, lehet, hogy amiatt rontod el. :)

Sszia. Hát, egy-egy angolul megírt sms is segíthet. (Pl. I love you for good -örökké szeretlek) , akár ez is jelezhet komoly szándékot, de ha ezt még nem akarod neki mondani, akkor is leírhatod neki bárhogy máshogy egy sms-ben. Szerintem pl. egy olyan sms, amiben csak egy "Szeretlek!" van, eléggé komolyan vehetõ. De ha elmondod neki, hogy szeretnéd, ha tudná, hogy számíthat rád, és hogy mindig mellette leszel... Szereted. Akár így is. Ennek a szívedbõl kell jönnie, amit õ is érteni fog. Ne stresszelj, lehet, hogy amiatt rontod el. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen de személyesen jobb szertem ezeket a dolgokat :)
Azért jobb az sms... mert mikor vhol van.. tegyük fel, jó esetbe egyedül, és kap egy ilyen sms-t, szerinted nem gondolkozik el rajta? Ezzel szemben, élõben nagy nehezen kinyõgöd neki, egyrészt nem nagyon tud elsõre mit reagálni (márha látja rajtad, h komolyan gondolod) , másrészt, ha reagál vmit, az is amolyan.. tök komolytalan lesz. És sose fog rendesen elgondolkozni a dolgon, mert akkor épp veled van! (mondhatjuk, h eltereled a figyelmét :) )
én pasiként igazából az alapfelvetést nem értem. Mármint, hogy minek akarod? Egy pasi másképpen gondolkodik, mint egy nõ. Számára minden feladat, megoldandó probláma, kihívás. A párkapcsolat is. Nem feltétlenül jó gondolat arra emlékeztetni, hogy ebbõl a feladatból sosem fog szabadulni. Persze, a párkapcsolat biztonságot ad. Ez tény. De gürcölni is kell érte, fõleg egy férfinak. Nem mintha a nõk nem tennének semmit, csupán számukra ez jóval természetesebb. Egy férfinak nem.
Szia! Nagyon sok szép idézetet lehet találni a neten, nem mindegyik sablonos. Hátha találsz olyat, ami tetszik.
Van aki csak 3 évesen kezd el beszélni... Tök változó...
Hivatalosan 3 éves kor után tartjuk kórosnak, ha egyáltalán nem beszél. De ez gyermekfüggõ, mint szinte minden. Ismerek olyat, aki 3 éves koráig szinte semmit se mondott, utána pedig hirtelen beindult. Sokat beszélgess vele, mesélj neki, mondókázz, énekelj, nevezd meg az õt körülvevõ tárgyakat, dolgokat! Most ez segít a legtöbbet. De fõként ne aggódj, nincs elkésve!!!!
1 évesen még nagyon korai, szerintem ritka az a baba, aki beszél. Néha becsúszik egy-egy értelmesnek hangzó szótag, de sok esetben a szülõ hallja bele. Ilyenkor még utánoznak, a saját nyelvükön mondják el, amit szeretnének. Az egyszerûbb szótagokat, szavakat utánunk mondják, ha!!! van kedvük. Nincs semmivel sem lemaradva a babád, ne aggódj 9 hós kislány anyukája, magyar tanár


Hogy tudnám kideríteni azt hogy most mit is szeretne tőlem? Gáz ha a lány ír a pasinak? Milyen utaló szavakat mondjak neki h én Õt akarom?

Szimpatizálok egy fiúval már kb 6 hónapja.Õ kezdte ezt az egészet én meg sodródtam az "árral".Szokott szépeket írni néha néha,de ugyanakkor majdnem össze is jöttem vele de kiderült h van bn?je:S de nem hinném h akarja vele folytatni ezt a dolgot és még utal is rá. A probléma az h mindig én irok neki mostanában pedig a tudttomra adta, hogy tetszem neki,és ha nem lenne a csaj akkor velem járna ..

Legjobb válasz: Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.

Sajnos, pasija válogatja. Van aki szereti, ha egyértelmû jelzéseket adnak neki és van akinek, mert "így már nem kell a csaj, mert nem is kell harcolni érte". Tehát ahány pasi, annyi féle megoldás létezik. Amúgy meg nem gáz, ha egy csaj ír egy pasinak, de ne vidd túlzásba, hagyj néha szünetet. A fontos ilyenkor az, hogy hogyan reagál, egy-két szavas válaszokban vagy valóban ha kérdezed vagy Te mesélsz akkor Õ is ontja magából a szavakat/mondatokat. Ha 1-2 szavas válaszokat ad, akkor inkább hagyd mert valószínû nincs ideje/kedve Veled foglalkozni (van ilyen barátok esetében is), de a biztos jele, hogy érdekled, ha Õ is mesél. Persze ez nem azt jelenti, ha nem ír, akkor nem érdekled, csak akkor vegyél vissza egy kicsit a "tempóból" és ne mutass akkora érdeklõdést felé, ne írj neki minden nap vagy legalábbis ritkábban mint ahogy szoktál. Az, hogy van barátnõje és utalt rá, hogy nem mûködik Vele még mindig nem jelenti azt, hogy 100%-ban így is gondolja. Az én tanácsom, hogy tegyél továbbra is finom utalásokat, hogy szimpatikus Neked, figyeld a reakcióit. Viszont ha kb. 1 (max 2) hónap múlva sem szakít azzal a lánnyal akkor fújj visszavonulót és keress inkább valaki mást. Az utaló szavakban általánosan nem vagyok jó, mert ez emberfüggõ; mindenkinek máshogy kell a tudtára adni, de természetesen lehetnek rá szavak/mondatok, de ezt inkább másra bíznám jelen esetben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!