Találatok a következő kifejezésre: Mien kapcsolat ha soha (3 db)

Mit csináljak ha soha nem volt meg köztünk a jó anya-ánya kapcsolat?

Anyám nagyon szigorú, és tényleg nem lehet vele megbeszélni semmit.. Már nagyon bosszant és tök rossz így. Nem beszélhetek meg vele semmit, itthonról el nem mehetek...mint egy börtön...Barátaimmal nem mehetek sehova, és csak a maga dolgait fújja.. nem fogadja el ha másnak is igaza van... Ahjj tök rossz.. semmit nem beszélhetünk meg, meg semmi... mit csináljak valaki segítseen?:( 13/L

Legjobb válasz: Én is nagyon aggódós vagyok, hidd el, ez egy átok. Néha már pánikrohamom van, ha a lányom(16) nem veszi fel a telefont. Ez egy betegség, ez a szorongás, én mindent megteszek, hogy elmenjek a határig, de megbeszéltem vele, hogy ha lehet, mindig vegye fel a telefont, tudjam, hova megy, kivel, mikor jön haza.És egyre jobban "eddzem" magam, egyre többet próbálok engedni. Remélem, bejut az egyetemre, és koliba megy, az mindkettõnknek használni fog.

Én is nagyon aggódós vagyok, hidd el, ez egy átok. Néha már pánikrohamom van, ha a lányom(16) nem veszi fel a telefont. Ez egy betegség, ez a szorongás, én mindent megteszek, hogy elmenjek a határig, de megbeszéltem vele, hogy ha lehet, mindig vegye fel a telefont, tudjam, hova megy, kivel, mikor jön haza.És egyre jobban "eddzem" magam, egyre többet próbálok engedni. Remélem, bejut az egyetemre, és koliba megy, az mindkettõnknek használni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! De már nevetségesen túlaggódik mindent :((
éled=éld
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... Hát nem akarok én alkoholizálni sem cigi meg semmi csak egy kicsit ÉLNI.. Tágabb korlátokkal meg minden...

Mien kapcsolat az ha soha nemlathatom a pasim?

Legjobb válasz: nem írtál konkrétat amagtokról. Mióta avgytok együtt és hány évesek vagytok? persze ebben az esetben nem ez a mérvadó inkább, hanem a helyzet. De mi miatt nem láthatod? külföldön dolgozik, vagy tanul? vagy másik hazai városban?

nem írtál konkrétat amagtokról. Mióta avgytok együtt és hány évesek vagytok? persze ebben az esetben nem ez a mérvadó inkább, hanem a helyzet. De mi miatt nem láthatod? külföldön dolgozik, vagy tanul? vagy másik hazai városban?
Érdekes!
Kétségkívül nem túl felemelõ.

Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a barátotok, akivel már komoly a kapcsolat, szinte soha sehova nem vinne el benneteket?

Se szórakozni, se kettesben, szinte mindig itthon, vagy náluk ülünk. Egy elég nehéz időszakon megyek/mentem keresztül az elmúlt időben, és ennek ellenére, ha ő el is megy néhány ismerőssel, engem nem visz, és nem is kérdezi meg, hogy lenne-e kedvem. Többször említettem neki, hogy szükségem lenne szórakozásra, kikapcsolódásra, pontosan amiatt, hogy nehéz időszak volt az utóbbi. Nem vagyok ráakaszkodó típus, nehogy félreértsétek, de ez már rosszul esik. Más téren minden rendben van köztünk. 22L

Legjobb válasz: menj el a barátnõiddel találj ki programokat, ahova te hívod el õt

menj el a barátnõiddel találj ki programokat, ahova te hívod el õt
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: Nagyon sok olyan program van, amihez nem kell pénz...
Kinek van pénze állandóan menni valahová???
Szia! Nalunk is ugyan ez volt a helyzet, azzal a kulonbseggel, hogy nalunk voltunk mindig. Volt olyan, hogy buli utan egybol hozzank jott.. Emlekszem, mikor o penteken bulizott, szombaton itthon punnyadtunk, vasarnap pedig el szerettem volna menni valahova. Kitalaltam, hogy legyen mozi, az ugyis jo lesz vasarnapra, olyan kis lightos program. Reggel 9-tol delutan 3-ig konyorogtem neki, es nem vitt el.. Anyu akkor utalta meg a sracot.. Mondhatni ez is volt a fo okom a szakitasra. 2 evig voltunk egyutt, 2 hete szakitottunk, de azota ezerszer jobban erzem magam. Szerintem mondd el neki hatarozottan, hogy mit szeretnel, lehet, hogy eszre sem veszi magat. Ha ezek utan sem tortenik valtozas, szerintem lepj le. :/
A kérdező hozzászólása: Jó kérdés, ezek után már át kellene értékelnem. Egyébként anyu is mondta, hogy õ nem akarta mondani, mert nem szól bele a kapcsolatomba, de már neki is feltûnt, hogy õ ezeken az alkalmokon, amikor elmegy (nem olyan sûrûn) kiszórakozza magát, aztán pedig persze utána nem megyünk sehová, nem visz el sehová.
engem is baromira idegesít, hogy nem megyünk néha sehová.ha vele nem tudsz, menj el a barátnõiddel, bulizzatok egyet, aztán mondd el neki, milyen jól érezted magad, és hátha leesik neki, hogy jó lenne, ha együtt is elmennétek szórakozni vagy vhova kikapcsolódni.Meg is említheted neki, hogy nem szereted, hogy mindig otthon ültök, szükséged van kikapcsolódásra, egy normális kapcsolatban mindent meg lehet beszélni.
Én se értem, hogy lehet komoly kapcsolat.Inkább szexkapcsola szerintem...
ez mégis hogy lehet komoly kapcsolat?
A kérdező hozzászólása: Ezeket meg is teszem, de az õ részérõl azt látom, hogy a hobbijában, illetve amikor elmegy az ismerõsökkel szórakozni, õ "kiéli" magát, egyébként pedig velem van, és itthon ülünk. Kezd fojtó lenni ez számomra, fiatalok vagyunk, és szinte sehova nem megyünk.
Azért nem olyan sok az.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!