Találatok a következő kifejezésre: Mien hatással a kutyákra az (2 db)

Mien hatással van a kutyákra az ivartalanítás?

Ha ivartalanítják a kutyust akkor nem is lesz kedve túlzottan rohangálni, olyan sokat játszani és rakoncátlankodni? mert az nem lenne túl jó...:S:)

Legjobb válasz: Noveremnek yorkija van, amiota ivartalanitottak, azota meg bolondabb mint volt. De szerintem ez minden kutyanal mashogy van.

Noveremnek yorkija van, amiota ivartalanitottak, azota meg bolondabb mint volt. De szerintem ez minden kutyanal mashogy van.
Szia! Nekem decemberben ivartalították a kutyusom, mert mindent szétrágott és egész nap énekelt a lányoknak. Én annyit vettem észre, hogy sokkal nyugodtabb, de ha a játékról van szó, na abban nem változott semmit. Állandóan játszani akar velünk csak kb. 2 kilót hízott, pedig nem eszik többet, de jól áll neki, most olyan mint egy kisgombóc! :)

Azt mondjak hogy ha egy Husky kutyat hozunk ide a mi kornyezetunkbe ahol melegebb van, es nem ott tartsuk ahol szoktak elni, akkor az rossz hatasra van a kutyara?

Legjobb válasz: A husky-k már nemzedékek óta itt élnek. nem szibériából veszed gondolom. és a kutya annyi szõrt növeszt amennyire szüksége van.

A husky-k már nemzedékek óta itt élnek. nem szibériából veszed gondolom. és a kutya annyi szõrt növeszt amennyire szüksége van.
Ez nem igaz :D Viszont amint kicsit melegszik az idõ iszpnyatosan vedlenek.Ha lehûl akkor kinövesztik a téli bundát...egy hát allatt képesek bundát váltani szóval amikor ilyen hülye idõ van mint mostanság, hogy hideg-meleg-hideg-meleg akkor folyamatosan vedlik hiába van fésûlve.Huskyt csak furminátorral tudok elképzelni tartani :D
Bõven élnek Mo-on huskyk, minden probléma nélkül. De ugyanúgy, ahogy egy hoszúszõrû kutyát fésülni kell, vagy egy afrikai oroszlánkutyánál figyelni kell, meg ne fázzon télen, a huskynál figyelni kell, hogy nyáron 40 fokban el tudjon bújni a nap elõl hûsölni. Am. jól alkalmazkodik, a nyári bundájuk nem olyan sûrû és ha kicsit odafigyelsz, hogy ne melegedjen túl, nincs vele probléma.
A miénk félig az, de ismerek fajtisztákat is. Télire bundásak, aztán a vedlés, igen az rossz... tele a kert a szõrével:) Azért számolni kell vele, hogy az életciklusuk kicsit más, pl. a kicsik télen születnek.
A kérdező hozzászólása: nem fogja birni itt?
A kérdező hozzászólása: aham ertem.koszi a valaszokat :) meg johetnek ;) (zold kez)
nekem van, lakásban tartom, télen nagy bunda, idén jan. közepén kezdett vedleni. Furminátor van, de inkább fémfésût használok, mert tavaly furminátorral téptem és úgy nézett ki, mint aki nagyon beteg (hirtelen kijött a sok bunda). Nem feltétlenül igaz, hogy máskor ellenek, enyémnek április közepén születtek meg a babái... Teljesen alkalmazkodnak az adott éghajlathoz, nem bírja rosszabbul a nyarat, mint egy Golden vagy egy n.juhi, de a telet annál inkább! Amúgy van jópár másik fajta, ami nagyobb bundával rendelkezik (szerintem legalábbis: moszkvai, skót juhász, újfundlandi, stb...)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!