Találatok a következő kifejezésre: Mien hasizom léteznek (1 db)

Mien hasizom gyaorlatok léteznek?

Legjobb válasz: 1. egyszerû felülés 2. felülések hasizompadon 3. úgynevezett római szék használata konditeremben 4. hasprés 5. lábemelés 6. lebegõülés 7. alkarodon lógsz úgy emelgeted a lábad 8. alkarodon lógsz és térdfelhúzás 9. hátadon fekszel megfogsz valamit a fejed mögött, és összekuporodsz, hogy a lábad a fejednél legyen 10. lógsz fejjel lefelé, és a fejeddel érinted a térded

1. egyszerû felülés 2. felülések hasizompadon 3. úgynevezett római szék használata konditeremben 4. hasprés 5. lábemelés 6. lebegõülés 7. alkarodon lógsz úgy emelgeted a lábad 8. alkarodon lógsz és térdfelhúzás 9. hátadon fekszel megfogsz valamit a fejed mögött, és összekuporodsz, hogy a lábad a fejednél legyen 10. lógsz fejjel lefelé, és a fejeddel érinted a térded


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol ugrókötelezzek?

A szobámban nincs elég hely. Se az előszobában, se a fürdőben, se a konyhában. A nappaliban lenne, de oda meg nem állhatok be apám elé miközben nézné a tévét. Esetleg az erkélyen? Attól félek az is túl kicsi hely.
Az utcára nem mehetek le, hülyének néznének...meg nem is érezném magam biztonságban. Főleg most így télen... Iskolába se lehet ott maradni. Mi a megoldás? :(

8

Van kung-fu edzés valahol a 16. kerületben Budapesten?

Igazából Wing Tsun féle kung-fu t keresek de eddig nem nagyon találtam. Valahol a 16. kerületben vagy az Örs vezér területe környékén közel hozzá nem tud valaki segíteni hol tartanak kung-fu edzéseket? Nem egyesületi szinten, hanem ahová szimplán le lehet járni edzeni!

0

Futás futópadon normál tempóban vagy 10fokos dőlésszögben hegymenetben a jobb zsírégető?

nyilván hegymenetben nem tudok olyan tempóban kocogni/futni mint vízszintes padon, de a kérdés hogy melyik a jobb zsírégető, melyik intenzívebb?

3

FjallRaven kabátról valakinek véleménye?

0

A légkürt teteje használható sűrített levegős palackkal?

Az a helyzet, hogy van még régebbről a kürtnek a teteje, csak nem találok sehol a városban (Debrecen) rendes kürtöt. Így arra gondoltam, hogy a Media-ból vennék sűrített levegőt, amit számítógépek kifújatására is használnak és arra tenném rá. Hiába szabvány, nem biztos, hogy jó és ezért kellene a segítségeket.

Előre is köszönöm!

0

Tényleg 2 Berki Krisztián van, akik ismertek? Xd

a focista meg az olimpikon tornász?

6

Rúdtánctanfolyam Budapesten, nem túl drágán? Versnyszerűen szeretném csinálni.

Nem túl drága alatt a 10 alkalom-15000 forint alatt-ot értem.

3

Amikor futok, fáj az oldalam, miért, mit tudok ellene tenni?

Elmagyarázta anya hogy hogy vegyem ilyenkor a levegőt, de nem segített semmit. Amugy ha nem fájna az oldalam vagy 20 percig is birnám, mert lassan fáradok, szóval nem tudom mi lehet a baj.

2

Savate és a szabadfogású bírkózás jó kombinációt tesznek ki?

5

A boxba minek van külön sima kesztyű és zsákoló kesztyű?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!