Találatok a következő kifejezésre: Mien erzes egy 15 (10 db)

Mien erzes mikor egy 15 eves csaj menstrual?

fiu vok es szeretnem megtudni h mien erzes pontosan miko egy fiatal csaj menstrual es mien helyen erzodik az a fajdalom

Legjobb válasz: Hát, ez változó minden lánynál/nõnél. Valakinek jobban fáj van akinek kevésbé.A has alsó részén érzõdik a fájfdalom, amit pontosan nem lehet leírni.De ez egy erõs görcsnek mondható érzés.De a menstruáció ideje alatt nem csak a has fáj, valakinek a feje, melle is érzékeny.És a közérzet sem vmi jó...Egy fiúnak ezt nem nagyon lehet jobban elmagyarázni. Remélem vmit segítettem!

Hát, ez változó minden lánynál/nõnél. Valakinek jobban fáj van akinek kevésbé.A has alsó részén érzõdik a fájfdalom, amit pontosan nem lehet leírni.De ez egy erõs görcsnek mondható érzés.De a menstruáció ideje alatt nem csak a has fáj, valakinek a feje, melle is érzékeny.És a közérzet sem vmi jó...Egy fiúnak ezt nem nagyon lehet jobban elmagyarázni. Remélem vmit segítettem!
A kérdező hozzászólása: koszike:*
Ezt mindenki másként éli meg.Valakinek nagyon fáj a has alsó fele, fõleg a vérzés elött és az elsõ és második napon.Valakinek nem fáj nagyon, éppen csak egy kis görcsölést érez. A menstuáláshoz hozzátartozik a PMS is, ami egy tünetegyüttes, a lány a vérzés elötti kb.1 hétben érzi, ilyenkor rosszkedvû, jobban igényli, hogy foglalkozzanak vele, hogy babusgassák.Sok lány érzékenyebb lesz, jobban érzi az érintéseket is.
Csak arról tudok írni, amit én érzek mensi közben:) Semmi félem PMS (premenstruációs) tünetem nincs, csak tudom mikor kell megjönnie, és akkor meg is jön.Hacsak a farkasétvégyat nem soroljuk ide, mert akkoriban a vasszöget is megenném.Általában az elsõ napon nagyon erõs görcsök.Olyan mintha éppen a hasad csikarna nagyon, csak ott lent van a fájdalom.Kicsit fáradékonyabb és ingerlékenyebb vagyok.Aztán ah túl vagyunk az elsõ 3 napon utána mintha elvágták volna a dolgot.Egyre kevesebbet eszem és minden happy:)
A kérdező hozzászólása: olyankor szabad fogdossam ott alol?
Szia. Szerintem nem "illik". Szabadni éppen szabad, csak valószínûleg nem fog örülni neki. Én biztos megtiltanám. Legyél ilyenkor vele nagyon türelmes. Gondolom nem lesz nehéz, ha már ilyen gondos vagy, hogy megkérdezed, mi van ilyenkor... Szóval a legtöbb lány ilyenkor jóval érzékenyebb, mint máskor. Ez ilyen sajna..:-)
A kérdező hozzászólása: kossz szepen.engedni engedte egyszer mikozbe menstrualt de azota nem hagya es azert kerdeztem ha normalis-e.de ugyelek;)

Mivel másabb érzés egy egészsges babát szülni, mint egy beteg magzatot, melyet 15 hetesen szültem?

El?z? terhességemet Down-syndróma miatt szakítottam meg!14 órán keresztül iszonyatos fájdalmaim voltak!

Legjobb válasz: rettenetesen sajnalom hogy ez tortent veled,es rem hamarosan egy egeszseges babat szulsz a 40.heten.az is faj csak a kulonbseg hogy mint elottem is irta a holgy,latod ertelmet a szenvedesnek,mert a fajdalommal egy uj eletet adsz,amit sajnos te nem tehettel meg.nekem nagyon fajt a szules es nem felejtettem el az erzest a mai napig,es nem hiszem hogy tenyleg elfelejtik masok.de mas egy 4 kilos baba egeszsegesen es utanna a karodban mint egy picike beteg aki nem lesz a melledre teve hogy egyen...:((((((azthiszem utobbi ezerszer fajdalmasabb.baratnom a 35.heten szulte meg halva a kislanyt mert leallt a szive es nem ereztemozogni,meg jo hogy par ora mulva bement a korhazba.meginditottak es a kezebe is vette.februarban,most ujra terhes es rem nem lesz gond.neked is sok sikert egy uj terhesseghez.

rettenetesen sajnalom hogy ez tortent veled, es rem hamarosan egy egeszseges babat szulsz a 40.heten.az is faj csak a kulonbseg hogy mint elottem is irta a holgy, latod ertelmet a szenvedesnek, mert a fajdalommal egy uj eletet adsz, amit sajnos te nem tehettel meg.nekem nagyon fajt a szules es nem felejtettem el az erzest a mai napig, es nem hiszem hogy tenyleg elfelejtik masok.de mas egy 4 kilos baba egeszsegesen es utanna a karodban mint egy picike beteg aki nem lesz a melledre teve hogy egyen...:((((((azthiszem utobbi ezerszer fajdalmasabb.baratnom a 35.heten szulte meg halva a kislanyt mert leallt a szive es nem ereztemozogni, meg jo hogy par ora mulva bement a korhazba.meginditottak es a kezebe is vette.februarban, most ujra terhes es rem nem lesz gond.neked is sok sikert egy uj terhesseghez.
Hogy nem derült ki idõben hogy Down-kóros?! Ha észreveszik idõben (12. hét!), nem kell megszülni, mûszeresen befejezik! A további terhességeknél mindenképpen csináltass genetikai vizsgálatot! Kockázatos, de elkerülöd a tragédiát!
Valószinüleg pszihikailag hatott rád az a tudat, hogy beteg a kisbabád, a terhességet meg kell szakítani, azért fájhatott olyan iszonyatosan. A normális szülés is fájdalommal jár, de azért nem olyan szörnyû, hogy ne lehetne kibirni. A fájdalom abban a pillanatban megszünik amikor a pici megszületik, az öröm, amit akkor érzel amikor meglátod és a kezedbe adják, az pedig leírhatatlan. Kivánom Neked, hogy mihamarabb részed legyen benne.
Még annyit tudok írni az elõttem szólókhoz, hogy az idõre érkezõ egészséges baba "segít" a szülésnél. s gondolom a szervezet is jobban felkészül a 40 hét alatt.

Ma láttam egy 15 év körüli lányt egy 50 év körüli pasival. Nem az apja volt, és összevesztek vmin. Részletek lent. Nektek volt ilyen érzésetek? Mit takarhat ezaz érzés?

Nos a lány elég szép volt, és olyan érzésem volt, gondolom a lány miatt h odamennyek, nem ismerkedni, hanem csak megvédeni.

Legjobb válasz: lehet hogy a nagybátyja volt, vagy a bátyja, és a csaj nem is 15 éves volt, meg a csávó sem 50.

lehet hogy a nagybátyja volt, vagy a bátyja, és a csaj nem is 15 éves volt, meg a csávó sem 50.
Bassszki, kérdezõ, Te sosem éreztél még együtt senkivel? Az gáz...
A kérdező hozzászólása: #6: Itt annyi különbség volt h egy 15 éves lányról van szó, és ez azért mégse normális...
A kérdező hozzászólása: 1: Igen, azt kifelejtettem a leírásból a vita elõtt eléggé egyértelmû "érintések" simogatások voltak, de nem csok és nem csöcsörészés, csak pl. a karjánál magához huzta aztán elengedte, ugyanigy a derekánál magához kozelebb huzta de ahogy kozelebb ment akkor elengedte. Szval olyanok voltak mintha jarnananak. 2: Nem érdekepnek az ilyen oltogatások, de nyugodtan irjatok le, mások biztos szivesen olvassak :)
egyszer, kb. 10 éve én is láttam egy ilyen jelenetet a metróban, amikor egy szép fiatal lánnyal úgy beszélt egy idõsebb, szerintem részeg, de nagyon lepukkant férfi, mint az utolsó szeméttel, nagyon megalázóan, nem is tudom már pontosan, régen volt, de megdöbbentõ volt, miért hagyja az a lány, már felnõtt lány volt, és tényleg nagyon szép. Nagyon furcsa volt ezt látni.
Mibõl gondolod, hogy nem az apja volt? Lehetett a keresztapja vagy a nagybátyja, stb. Még, ha úgy is van akire mindenki gondol, a kapcsolat jogilag teljesen rendben lenne, ez van. Az érzés pedig amit éreztél az empátia.
És neked mi a fax közöd van hozzá? Meg honnan veszed, hogy nem az apja vagy már rokona volt?
Szerintem inkább az iskolába "mennyél" ahelyett, hogy mások életével foglalkozol.
Nem érdekelnek mások problémái. 20/F
Miért kell ezen csodálkozni?! Mindenki tudja, hogy a lányok ösztönösen vonzódnak a tapló fickókhoz, ellenben a tipikus kedves, jó fiúkat lealázzák, élbõl lekoptatjk, ha megérzik a szagát...

Minden maszturbálásnál, kb 7-8 perc után, egyszer csak érzek egy nagyon jó érzést, de nem jön semmi. Sokszor próbáltam már sok módszerrel. Mi leheta baj? 15 éves fiú vagyok.

Legjobb válasz: Még nem termelsz :) Ennyi. Valakinek késõbb jön. Nekem is csak 15 évesen kezdett megjelenni a spermám... Örülj addig míg nem jön :) Anélkül élvezkedhetsz, hogy utána takarítanod kéne, vagy azt figyelned, hogy nem e lõsz le valamit :D

Még nem termelsz :) Ennyi. Valakinek késõbb jön. Nekem is csak 15 évesen kezdett megjelenni a spermám... Örülj addig míg nem jön :) Anélkül élvezkedhetsz, hogy utána takarítanod kéne, vagy azt figyelned, hogy nem e lõsz le valamit :D
velem is ez volt, és egy idõ után jött. akard erõsebben! 14/f
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom.
Talán, ha egy kicsit tovább folytatnád... Ha valóban 15 éves vagy, akkor már kellene termelnie a heréidnek spermát...
Lehet, hogy még nem termelõdik a spermád.
Te milyen gyakran maszturbálsz? Próbáld csak 2 naponta egyszer... Mert, ha óránként kivered...
A kérdező hozzászólása: Kössz mindenkinek.:D Csak fura, azt hittem már hamarabb megjön.
ha még sosem jött akkor valószínû, hogy még nincs spermád...verjed annyiszor ahányszor csak jól esik. ha megjön a spermád sokkal nagyobb orgazmusod lesz én is ien voltam 12évesen és egyszer csak megjött. nincs veled se semmi baj csak késõn érõ típus vagy 16/f
Igen, megsérült kend be hámosító krémmel.
Kend aloe vera géllel vagy bármi hasonlóval ami sebekre való. Hideg gyantákra jellemzõ, hogy inkább a bõrt tépik le, nem a szõrt... máskor meleg gyantát használj ilyen helyekre.

Segítség 14 éves vagyok 15 leszek idén és mindig van egy olyan érzésem amikor sexelni akarok és olyan ujjazom magam mitcsináljak mi történik ilyenkor velem?

nem tudok mást csinálni segitség?!

Legjobb válasz: Érdekes, vannak, akik megértették h mit akart kérdezni.

Érdekes, vannak, akik megértették h mit akart kérdezni.
Értelmesen is meg tudod fogalmazni a kérdést? Amúgy ez természetes, masztizz ha jól esik. Tombolnak a hormonok.
Ne is csinálj mást! Csak simogasd magadnak! "Másra" ráérsz majd pár év múlva!
Normális.. ébredezik a szexualitásod..:)
Ha te egy ilyen mondatot olvasnal, tudnad, hogy mit akar az iroja? Na latod! Mi sem tudjuk mit zagyvalsz itt ossze-vissza. Javaslom, elkuldes elott olvasd el amit irsz, es hasznalj irasjeleket.
Kezd ébredezni a szexualitásod, csak tedd ami jó esik, érezni fogod mi kell :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik válaszoltak
Beleverem a fejem a falba és fáj. Miért van ez? Hát pont azért! Ha ujjazod magad és ingerled a puncidat akkor persze hogy érzed a bizsergést! Tulajdonképp mit is szerettél volna megtudni?
Ilyen velem is volt már. Roppant is a térded?
leginkább menj orvoshoz
A kérdező hozzászólása: Nem akarok menni orvoshoz! Van ötletek mi lehet a baj?
A 17:39-es vagyok. Nekem pár nap után elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm remélem nekem is úgy lesz :D
ha rá tudsz lépni akkor keresztszalag, ha nem tudod megtartani a saját súlyod akkor oldalsó szalag nyúlás nekem hasonlóképpen nyúlt meg az oldalsó szalagom (illetve kapuskirúgásnál; de az én szalagjaim eléggé trék :D)

14-e körül volt az ovum mi együtt is voltunk 12-én és 15-én most a hüvely váladék egy kicsit csökkent viszont 2 napja megjön érzésem van és enyhén görcsöl a hasam ez jelenthet valamit? 28-ára nem várom

Legjobb válasz: Lehet most van peteérésed. Bár szerintem 5 nap után még bármit korai lenne mondani. Ekkor még csak, ha sikerült is a fogantatás még csak vándorol az érett pete. A beágyazódáshoz legalább egy hét kell.

Lehet most van peteérésed. Bár szerintem 5 nap után még bármit korai lenne mondani. Ekkor még csak, ha sikerült is a fogantatás még csak vándorol az érett pete. A beágyazódáshoz legalább egy hét kell.
5 napja volt a feltételezett ovulációd. Ilyenkor még semmit nem jelentenek ezek a dolgok.

15 vagyok fiú, van egy lány aki tetszik nekem, de ő nem nagyon viszonyozza, néha kedves velem, néha meg olyan érzésem van h utál mit tegyek? Megmondjam neki h tetszik nekem?

segítsetek

Legjobb válasz: Helló én 14 vagyok fiú és dettó nem tudom megfejteni mitõl van.... szentem nem is értjük meg...

Helló én 14 vagyok fiú és dettó nem tudom megfejteni mitõl van.... szentem nem is értjük meg...
nem lehet h attól van hogy õt nem érdekled? Mond meg neki s max õ is elmondja amit én.
Szia én 15/L vagyok. Sztem bejössz a csajnak, ezért kedves veled, de nem tudja, hogy te mit érzel pontosan iránta, vagy azt nem tudja, hogy mit akar, és ezért az egyik végletbõl a másikba esik. Figyeld meg, mikor jön el egy jó alkalom, és ne hagyd ki, beszélj vele!Ha olyan helyzetben vagy, mondd el neki, de ha nem az a legjobb az alkalom, akkor inkább csak jelezz neki. Sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: am baz megyébõl
Van egy fiú akivel úgy érzem, hogy azt csinálom amit leírtál, pedig semmi bajom vele, sõt. Tetszik, de én nem fogom megmondani neki.
A kérdező hozzászólása: miért?
honnan írsz?
én is 15/L vok (mint sokan mások) és jól tud(juk) h milyenek a kamaszok, össze-vissza csinálnak mindent, (gondolkodás nélkül) és míg õk nem akarnak félre vezetni és nem rejtenek titkos jelentést a tevékenységük(ünk)-be mégis így van. =P
ha 1csaj kedves veled de néha meg nem akkor tetszel neki de lehet h más csajokkal is szoktál "szórakozni" és ilyenkor féltékeny azért goromba olyankor...de sztem mond meg neki:) vagy legalább is utalgass rá;) 15/L
hány éves a lány? honnan ismered? amúgy szerintem mondd meg neki! lehet, hogy fél vagy nem tudja mit érzel iránta.
Ne az érdekeljen, hogy ezek miért vannak, hanem hogy te mit teszel azért hogy tetszel neki. Szerintem játsszál nyílt lapokkal. Mond meg neki hogy tetszik és hívd el valahova. pl.: séta vagy teázás, vagy egy beszélgetésre kettesben. A mozit nem ajánlom 1 randinak, mert ott csak a kezét tudod megfogni vagy megpuszilni, de nem lesz véleménye rólad. Hívd el valahova és lassan közeledj felé.
szia! szerintem tetszel neki, de vagy elbizonytalanodik rajtad (lehet azért, mert félénk vagy) vagy rossz kedve van. ha úgy érzed, hogy utál akkor viccelõdj egy kicsit, majd jöhetnek egy bókok. én imádom az ilyen fiúkat, akik próbálnak felvidítani ha rossz kedvem van :)
nemlehet kiismerni a 15éveseket:) olyanokat csinálnak/csinálunk, amire nemtudunk ésszerû magyarázatot adni. szerintem semmit sem jelent, amit csinál, de ha megmondod neki h tetszik, akkor azzal rosszat nem tehetsz. maximum visszautasit. egyebkent az nem viszonyozza, hanem viszonozza
A kérdező hozzászólása: kösz szépen
Azért csinálja mert gyerek és azt hiszi, hogy így kell csinálni...
Sok sikert!

15. ciklusnapon mi ez az érzés? 28 naposak a ciklusaim. Bal oldalon egy pontban szinte egész nap görcsölget valamint a hasamban tompa zsibbadásszerű fájdalmam van.

Tudom egy rendes 28 napos ciklusnàl ez az ovut jelenti...DE!!! Az ovutesztem totàl negatív és 1hete éreztem erős ovus fàjdalmakat (akkor még nem tesztelgettem, korainak talàltam) Lehet hogy korai peteérésem volt és most kezdődött a beàgyazódàs? Olyan vàlaszokat nem kérek hogy nem làtunk beléd meg hogy honnan tudjuk... Tapasztalatokra lennék kívàncsi, volt e vki akinek korai peteérésből lett babukàja és milyen tünetekkel jàrt! Köszönöm

Legjobb válasz: Én a 12. napon vagyok,és ugyanezt érzem a jobb oldalon.tudom ezzel nem sokat segítettem,de ha valaki ír neked én is okosabb leszek!

Én a 12. napon vagyok, és ugyanezt érzem a jobb oldalon.tudom ezzel nem sokat segítettem, de ha valaki ír neked én is okosabb leszek!
A kérdező hozzászólása: Megírom mindenképpen :) akkor ez a 3. próbàlkozós hónapotok? Nagy lelki erõ kell hogy ne tesztelj...de megértem :)
Nem, ez az elsõ "éles" hónapunk, mert most jött meg elõször a szülés óta (7 hós a babánk). Nektek elsõ baba? :)
A kérdező hozzászólása: De jó Neked hogy már van babád :) Nekünk elsö babóka lenne, egy vetélésen sajnos már túl vagyok :( Minden vágyam egy kisbaba és így hogy elsöre ez történt velem, nagyon fáj a lelkem... Na de remélem hamarosan pocakosak leszünk mindketten :)
Nagyon sajnálom, szörnyû érzés lehet. Én az elsõ terhességemet nem is igazán tudtam felhõtlenül élvezni, mert rettegtem nehogy baj legyen. Utólag persze már mókás, hogy mindig az újabb mérföldkövekre hajtottam, elõbb a 12., aztán a 24. hét, a 36. után mintha egy tonnás terhet vettek volna le rólam. Persze Õfelsége bent tartózkodott a 40.-ig :D Na de a következõ babánál már nem akarok ennyit aggodalmaskodni, arra bõven ráér az ember amikor már kint van a gyerkõc... :)
Egyébként nekem van egy (pozitív) megérzésem ;)
A kérdező hozzászólása: Remélem bejön a megérzésed :) én is bizakodom... :)
Szia! Én írogattam eddig neked:) Teszteltél ma? Vagy csak holnap fogsz? Nekem sajna esett picit a hõm, de még reménykedek :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Teszteltem, de szerintem negatív... A bal oladalam tegnap óta megint rendesen görcsöl és ma már jelentekezett barna folyás. Holnap tuti megjön....és akkor még idegesít ez a baloldali fájdalom is.... En nem mérem a höemt igy arról nem tudok írni, de azért remélem Neked legalább nem jön meg :)
Igen, de már két teszt volt negatív és most már 1000%-osra szeretnék menni...persze a kísértés nagy, de most ellenállok kivételesen. :) De te írd meg légyszi az eredményed majd, mert helyetted is izgulok :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem mérem a hömet...csak ovutesztelek. Én leghamarabb pénteken tesztelek! :) De ha már 14 napja volt ovud akkor elvileg már most is mutatná :)
Fú, nekem már nem kéne tesztelnem a nemvárt idejéig, viszont magamat ismerve... de most ünnepélyesen megfogadom, 21.-ig nem nyúlok teszthez :) Akkor nálad is nagy izgalmak vannak :) A hõdet méred? Nekem magas a tippelt ovum óta, kb 14 napja, ha jól számolom, de annyira nem vagyok gyakorlott ebben.
Mikor csináltad az ovu tesztet? Az ugyanis 24-36 órával elõre jelzi az ovulációt. Azaz ha ma van az ovud, akkor tegnap vagy tegnapelõtt volt pozi a teszt, ma simán lehet negatív.
A kérdező hozzászólása: Màr 6 napja tesztelek, azóta negatív. 1 héttel ezelõtt mikor nagyon ovusan fàjtam akkor meg még nem teszteltem. Pedig olyan szabàlyos volt eddig minden...múlt hónapban is olyan szep + volt az ovutesztem napra pontosan...
Kiderült azóta valami? :) Nekem ugyanilyen furcsa, zsibbadó érzésem van, néha enyhe görcsölés is, és szerintem rögtön a menzesz után volt ovum (7-8. napon). Most a 18. napon vagyok.
A kérdező hozzászólása: Azóta sem tudom mi volt az a fájdalom(a mai napig is tart egyébként, csak enyhébben). Kései ovum lett a ciklusom 24. napján(ovuteszt alapján) és a jobb oldalon éreztem... most várakozok... :)
Köszi, hogy írtál! :) Hát ez nagyon érdekes... akkor lehet hogy amit én annyira ovunak hiszek, nem is az? :D Vagy nem lehet hogy már babás vagy? Én sajna már 2 teszttõl is megkaptam a magamét... :(
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyok terhes, teszteltem és tuti h a 24. napon volt ovum. De holnap felhívom a nõgyógyàszom... Nem biztos h neked nem korai ovud volt. Nem hasznàlsz ovutesztet?
Mondott valami okosat az orvosod? Nem ovuteszteltem, most várok... 21-én kéne nem megjönnie, úgyhogy várhatok eleget :)
A kérdező hozzászólása: Nem hívtam fel a dokit, mert péntek óta alig fáj... Én 19re nem várom. Megvárom hogy tesztelhessek és remélem + lesz :) akkor úgy is mennék orvoshoz :) De ha visszatér a fájdalom azonnal hívom. 1, 5 hónapja voltam nála kontrollon, akkor minden rendben volt. Te mikor tesztelsz?
Hát bevallom, én is csináltam egy tesztet 2 napja... negatív lett. De még bízom abban hogy elnéztem az ovu idejét és bepozitivul :) És megértem azt is, hogy "idegesítõ" az a fájdalom, mert én meg émelygek rendszeresen már vagy egy hete, és ha nincs baba a dologban akkor kifejezetten bosszantó ez a dolog... Hát szurkolok, hogy ne jöjjön meg nekünk! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!