Találatok a következő kifejezésre: Mien erzes egy (448 db)

Milyen érzés egy nőnek az orgazmus? Mit érez?

Mit is érez? pl.: reszket... ilyenek kérlek válaszoljatok

Legjobb válasz: hm...egy elég érdekes érzés, amit máshoz nem is nagyon lehetne hasonlitani... fokozatosan jön valami, amit már nagyon vársz, és mikor az eljött az csodálatos érzés, igen reszkethet is a tested, hirtelen összehúzódásokat érezhetsz...:)

hm...egy elég érdekes érzés, amit máshoz nem is nagyon lehetne hasonlitani... fokozatosan jön valami, amit már nagyon vársz, és mikor az eljött az csodálatos érzés, igen reszkethet is a tested, hirtelen összehúzódásokat érezhetsz...:)
Nagyon nehezen lehet leírni, de nagyon jó érzés. Az egést test remeg, és végigcikázik rajta egy bizsergetõ érzés. Egyszóval: felemelõ :)
Igen, és lehet egy kicsit hülyeségnek, esetleg kiábrándítónak hangzik, de kicsit olyan mint a hapcizás. Érzi az ember hogy jön-jön és egy "robbanás" és akkor megkönnyebbülés :) persze ezek mellett nagyon jó!!! :D
Jót. Jót érez.

Mien erzes mikor egy 15 eves csaj menstrual?

fiu vok es szeretnem megtudni h mien erzes pontosan miko egy fiatal csaj menstrual es mien helyen erzodik az a fajdalom

Legjobb válasz: Hát, ez változó minden lánynál/nõnél. Valakinek jobban fáj van akinek kevésbé.A has alsó részén érzõdik a fájfdalom, amit pontosan nem lehet leírni.De ez egy erõs görcsnek mondható érzés.De a menstruáció ideje alatt nem csak a has fáj, valakinek a feje, melle is érzékeny.És a közérzet sem vmi jó...Egy fiúnak ezt nem nagyon lehet jobban elmagyarázni. Remélem vmit segítettem!

Hát, ez változó minden lánynál/nõnél. Valakinek jobban fáj van akinek kevésbé.A has alsó részén érzõdik a fájfdalom, amit pontosan nem lehet leírni.De ez egy erõs görcsnek mondható érzés.De a menstruáció ideje alatt nem csak a has fáj, valakinek a feje, melle is érzékeny.És a közérzet sem vmi jó...Egy fiúnak ezt nem nagyon lehet jobban elmagyarázni. Remélem vmit segítettem!
A kérdező hozzászólása: koszike:*
Ezt mindenki másként éli meg.Valakinek nagyon fáj a has alsó fele, fõleg a vérzés elött és az elsõ és második napon.Valakinek nem fáj nagyon, éppen csak egy kis görcsölést érez. A menstuáláshoz hozzátartozik a PMS is, ami egy tünetegyüttes, a lány a vérzés elötti kb.1 hétben érzi, ilyenkor rosszkedvû, jobban igényli, hogy foglalkozzanak vele, hogy babusgassák.Sok lány érzékenyebb lesz, jobban érzi az érintéseket is.
Csak arról tudok írni, amit én érzek mensi közben:) Semmi félem PMS (premenstruációs) tünetem nincs, csak tudom mikor kell megjönnie, és akkor meg is jön.Hacsak a farkasétvégyat nem soroljuk ide, mert akkoriban a vasszöget is megenném.Általában az elsõ napon nagyon erõs görcsök.Olyan mintha éppen a hasad csikarna nagyon, csak ott lent van a fájdalom.Kicsit fáradékonyabb és ingerlékenyebb vagyok.Aztán ah túl vagyunk az elsõ 3 napon utána mintha elvágták volna a dolgot.Egyre kevesebbet eszem és minden happy:)
A kérdező hozzászólása: olyankor szabad fogdossam ott alol?
Szia. Szerintem nem "illik". Szabadni éppen szabad, csak valószínûleg nem fog örülni neki. Én biztos megtiltanám. Legyél ilyenkor vele nagyon türelmes. Gondolom nem lesz nehéz, ha már ilyen gondos vagy, hogy megkérdezed, mi van ilyenkor... Szóval a legtöbb lány ilyenkor jóval érzékenyebb, mint máskor. Ez ilyen sajna..:-)
A kérdező hozzászólása: kossz szepen.engedni engedte egyszer mikozbe menstrualt de azota nem hagya es azert kerdeztem ha normalis-e.de ugyelek;)

Mivel másabb érzés egy egészsges babát szülni, mint egy beteg magzatot, melyet 15 hetesen szültem?

El?z? terhességemet Down-syndróma miatt szakítottam meg!14 órán keresztül iszonyatos fájdalmaim voltak!

Legjobb válasz: rettenetesen sajnalom hogy ez tortent veled,es rem hamarosan egy egeszseges babat szulsz a 40.heten.az is faj csak a kulonbseg hogy mint elottem is irta a holgy,latod ertelmet a szenvedesnek,mert a fajdalommal egy uj eletet adsz,amit sajnos te nem tehettel meg.nekem nagyon fajt a szules es nem felejtettem el az erzest a mai napig,es nem hiszem hogy tenyleg elfelejtik masok.de mas egy 4 kilos baba egeszsegesen es utanna a karodban mint egy picike beteg aki nem lesz a melledre teve hogy egyen...:((((((azthiszem utobbi ezerszer fajdalmasabb.baratnom a 35.heten szulte meg halva a kislanyt mert leallt a szive es nem ereztemozogni,meg jo hogy par ora mulva bement a korhazba.meginditottak es a kezebe is vette.februarban,most ujra terhes es rem nem lesz gond.neked is sok sikert egy uj terhesseghez.

rettenetesen sajnalom hogy ez tortent veled, es rem hamarosan egy egeszseges babat szulsz a 40.heten.az is faj csak a kulonbseg hogy mint elottem is irta a holgy, latod ertelmet a szenvedesnek, mert a fajdalommal egy uj eletet adsz, amit sajnos te nem tehettel meg.nekem nagyon fajt a szules es nem felejtettem el az erzest a mai napig, es nem hiszem hogy tenyleg elfelejtik masok.de mas egy 4 kilos baba egeszsegesen es utanna a karodban mint egy picike beteg aki nem lesz a melledre teve hogy egyen...:((((((azthiszem utobbi ezerszer fajdalmasabb.baratnom a 35.heten szulte meg halva a kislanyt mert leallt a szive es nem ereztemozogni, meg jo hogy par ora mulva bement a korhazba.meginditottak es a kezebe is vette.februarban, most ujra terhes es rem nem lesz gond.neked is sok sikert egy uj terhesseghez.
Hogy nem derült ki idõben hogy Down-kóros?! Ha észreveszik idõben (12. hét!), nem kell megszülni, mûszeresen befejezik! A további terhességeknél mindenképpen csináltass genetikai vizsgálatot! Kockázatos, de elkerülöd a tragédiát!
Valószinüleg pszihikailag hatott rád az a tudat, hogy beteg a kisbabád, a terhességet meg kell szakítani, azért fájhatott olyan iszonyatosan. A normális szülés is fájdalommal jár, de azért nem olyan szörnyû, hogy ne lehetne kibirni. A fájdalom abban a pillanatban megszünik amikor a pici megszületik, az öröm, amit akkor érzel amikor meglátod és a kezedbe adják, az pedig leírhatatlan. Kivánom Neked, hogy mihamarabb részed legyen benne.
Még annyit tudok írni az elõttem szólókhoz, hogy az idõre érkezõ egészséges baba "segít" a szülésnél. s gondolom a szervezet is jobban felkészül a 40 hét alatt.

Voltak vegyes érzéseid a terhességedről? 3. Babánkat várom, aki véletlen baba, és még mindig vegyesek az érzéseim. Pont eldöntöttük hogy nem lesz 3. , mikor kb egy hónap múlva terhes lettem.

Párom örült neki,én viszont sírtam,mert tudtam hogy el vetetni nem tudnám,így lesz mégegy gyerekem.Még most sem érzem felkészültnek magam egy 3.gyerekre,és lelkiismeret furdalásom van,hogy talán a baba érzi ezt.Haragszom magamra,amiért nem úgy várom őt mint a testvéreit vártam.Ugye őt is ugyanúgy fogom szeretni?Volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Hányadik héten vagy? Mi a munkád? Hány éves vagy? Csak mert én 29 évesen éreztem így a 14- héten. a munkám orvos

Hányadik héten vagy? Mi a munkád? Hány éves vagy? Csak mert én 29 évesen éreztem így a 14- héten. a munkám orvos
Persze hogy szeretni fogod csak nyugodj meg és ne gyötörd magad. Majd meglátod hogy minden rendben lesz.
Ha negatív véelmény nem érdekel, akkor ne olvass tovább. Én is így voltam, csak én a másodikkal: a "nagy" 1 éves, férjem nagyon boldog volt. Azt hittem, a szülés után majd jönnek az anyai érzések. Nem jöttek :-( Depressziós lettem, a házasságunk teljesen megromlott, egymást hibáztattunk. Amikor 8 hónapos volt a kicsi, öngyilkosságot kíséreltem meg. Ezután hozzánk költözött anyósom én pedig eljártam pszichológushoz, abbahagytam a szoptatást és szedtem gyógyszert. Közel 1 évet élt itt anyósom, rengeteget köszönhetünk neki. Õ mentette meg a házasságunkat, talán az életemet is. Most 7 és 5, 5 évesek, már teljesen rendbe jöttünk. De az a 2 év pokoli nehéz volt, egész életemben azon leszek hogy a gyerekeimet kárpótoljam.
Hasonlóképpen érzek mint te, most tudtam meg, hogy ismét babát várok, bár nekünk még csak a második, viszont a lányunk még csak 7hónapos és a férjem se nagyon örül, szarul érzem magam emiatt és kicsit be is pánikoltam. Kitartást neked is én bízom benne, hogy idõvel elõjönnek azok az érzések amivel a lányunkat vártam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azt nem gondolom, hogy az anyai érzéseim nem jönnek elõ, csak van úgy , hogy (és most csúnyán fogalmazok)minek-nek érzem az egészet.De amikor pl. Mocorog, rugdal akkor olyan jó, úgy érzem imádom.Uh-on is jó látni.Magán orvoshoz járok, hogy minden rendben legyen, oda figyeljenek rá.
persze hogy ugyanúgy fogod szeretni.most lehet hogy úgy érzed nem szeretnéd ezt a babát de amikor a kezedben tartod majd elõször, minden megváltozik.boldog babavárást kívánok neked
Szeretni fogod, de nem ugyanúgy.
Nekem a legkisebb öcsémmel édesanyám úgy volt várandós, hogy 3 hónapig menstruált, nem vette észre, hogy várandós. Nem tartotta volna meg a babát, de már hála Istennek késõ volt errõl döntenie:) ) Hogy õ mit érzett a terhessége alatt, azt nem tudom, de boldognak látszott. És természetesen a megszületett legkisebb fiú testvérem lett édesanyám és a család mindene, szeme-fénye. Azóta is tartja a pozícióját.... De most már kiüti a leendõ kislányom a nyeregbõl!:) )
Teljesen megértelek, én a másodikat várom, és ugyanezt érzem. Illetve nem érzem. Iszonyatos lelkiismeret furdalásom van, amiért nem örülök neki úgy, mint az elsõnek. Akkor majd kiugrottam a bõrömbõl, alig vártam, hogy nõjön a hasam végre, hogy mindenki lássa. Most viszont úgy állunk anyagilag, hogy a lehetõ legrosszabbkor jön. Tele vagyunk tartozással, árverés elõtt állunk, azt se tudjuk, mi lesz velünk. Nekem még most is sokszor eszembe jut, hogy nem kell ez a gyerek, de közben meg esténként, mikor a nagy alszik, és megsimogatom a pocakot, én már látom, érzem, hogy nõ odabent. És bennem is vannak olyan gondolatok, hogy mi van, ha ezt az egészet õ is érzi, vagy neadjisten beteg lenne (közvetlen környezetemben volt ilyen, hogy végig minden rendben volt minden vizsgálaton, minden ultrahangon, és súlyos szívproblémával született), akkor az az én hibám, mert én nem akartam annyira...

Mien érzés ha ki nyalnak egy lányt?

Legjobb válasz: Ha nyalnak egy lányt, neked az semmilyen érzés lesz.

Ha nyalnak egy lányt, neked az semmilyen érzés lesz.
valahol most is csinálják. Na, mit érzel?
De azért elötte fürödj meg alaposan (ott is)És borotváld le simára, nekem legalábbis így jön be.
A kérdező hozzászólása: oké :P
De ha már õ olyan rendes, hogy kinyal téged akkor te is légy olyan rendes és szo*d le jól a farkát neki is legyen jó.
férfiként jó, és izgató, és finom.A nõnek ahogy észre vettem kifejezetten élvezetes.
A kérdező hozzászólása: oké :P
Azért kicsit irányítsd a fiút, mert nem biztos, hogy elsõre tudni fogja, mi a jó neked. :)
A kérdező hozzászólása: akor nekem is az lesz hétfõn :P remélem :P
Ha engem nyal a barátom, az NAGYON JÓÓÓÓÓÓ! :)
Ha jól csinálja a partner akkor mindkettejüknek nagyon jó..fõleg a lánynak.
én imádom csinálni és barátnõmnek is nagyon tetszik, ;-) és az ize is jó :-D van amikor kicsit rossz de többnyire finom édes, :-D 19/f

Mikor szűnt meg az az érzés egy hosszú kapcsolat megszakítása után, hogy ugyan jól döntöttem-e?

Fél éve már, hogy külön élünk, de még mindig gyötör az érzés, hogy ugyan jól döntöttem-e?

Legjobb válasz: Nekem mindig akkor szûnik meg ez az érzés, amikor jön egy újabb társ. Volt, hogy ezen rágódtam 3évig.

Nekem mindig akkor szûnik meg ez az érzés, amikor jön egy újabb társ. Volt, hogy ezen rágódtam 3évig.
A szakításkor, váláskor azonnal. Ennek egy oka van, az utolsó kb. 1-2 év a házasságunkban maga volt a pokol. Mire kimondtam, hogy nem bírom tovább, már kiégett bennem minden jó érzés és érzelem. Határozott döntés volt, amit azóta sem bántam meg.
Ezt is, mint minden elválást meg kell "gyászolni". Nálam egy évig tartott válás után. Most 8.éve nevelem a fiam egyedül és nem panaszkodom. Semmit nem bántam meg! 16 év házasság+4 év együtt járás utánról beszélek.
A pénz miatt szakítottam a volt párommal, aztán gyorsan bele mentem egy másik kapcsolatba, terhes lettem, ezen oknál fogva férjhez is mentem. Viszont most pokol az életem, és a férjem egy alkoholista lett. Bánom, hogy nem az elõzõ páromnak szültem gyereket, mert õ figyelmes, házias volt. Hát elrontottam, nem kicsit, nagyon.
Nem tudom, mi miatt szakítottatok, ki kezdeményezte, és azt sem, hogy mit takar a "hosszú kapcsolat", de szerintem nagyon sok idõ el fog telni, mire leülepednek a dolgok.Akkor azonnal érzed a megkönnyebbülést, ha nagyon gáz volt már, és tarthatatlan az állapot.Ha ez az érzés nincs, akkor jó ideig fog még fájni, mert ezt egyfajta kudarcélményként éli meg az ember, hogy nem sikerült.Ha már másik kapcsolatban fogsz élni, lesz összehasonlítási alapod, és látni fogod, jól döntöttél e...
Hát nekem kb. két év kellett a válásom után, hogy összeszedjem magam. 35 F
ha jön a másik..:)
Elhagyott egy másik nõért, és még te agyalsz, hogy jól döntöttél-e? Hát persze, hogy jól. Ha elhagyott, azt jelenti nem szeretett téged. Akkor mégis mi lett volna a helyes döntés? Hogy visszafogadod? És amint lesz lehetõsége, újból lelépjen?
Igy már egészen más a helyzet, hogy ezt leírtad.Ha képes volt elhagyni, ne bánkódj miatta, hanem próbálj magadhoz méltó társat találni.Gondolom nem volt olyan kényelmes az új kapcsolat, csak ezt meg kellett tapasztalnia, most meg persze kaparná vissza magát.Nem szeretek így látatlanban ítélkezni, de lehet, hogy a megszokott dolgok hiányoztak neki. Úgyis örökre benned marad ez a tüske, szerintem lépj tovább
A kérdező hozzászólása: A hosszú kapcsolat az 14 év házasság volt. Képbe került a részérõl egy új szerelem, emiatt lépett le már egy fél éve. Két hónapja próbált volna visszafarolni a házasságunkba, de én úgy éreztem, hogy én már semmit nem tudok, és nem is akarok tenni ezért a kapcsolatért. De még mindig õrlõdök, hogy jól döntöttem-e.

Nagyon star érzes mikor elvesztel egy barátot?

valakivel megtortent mar?

Legjobb válasz: Nagyon szar érzés hogy nem tudsz írni? sokszor történik ez veled?

Nagyon szar érzés hogy nem tudsz írni? sokszor történik ez veled?
Sokszor megtörtént már, nagyon rossz volt. Most már senkivel sem ápolok olyan mély érzelmi viszonyt, így ha valakivel meg is szakad a kapcsolat, nem különösebben ráz meg.
Igen nagyon rossz 1 érzés, 1 egész hétre elment az életkedvem is.
Nos, én kétféleképpen is elvesztettem már barátot, az egyik elhunyt, a másik átvert, és hatalmasat csalódtam benne. De rosszabb volt mikor meghalt, 18 éves voltam, 15 év barátság.
én is már kétféleképpen elvesztettem barátot. az egyik amolyan gyermekkori "szerelmem" volt és autóbalesetben meghalt. A temetése és minden utána nagyon megrázott. A legjobb barátom pedig visszaélt a bizalmammal és aztán egyszerûen kitalált dolgokkal vádolt és megszakadt a kapcsolat. Ez nem fájt, hanem dühített.

Fiúk! Mikor simogattok egy lányt, az nektek milyen érzés? 16/L

Azért kérdem, mert én imádnám, ha simogatna, ölelgetne a nem létező barátom (az eddigieknél nagyon szeretem) de érdekel, hogy nektek is jó érzés-e , vagy csak azért csináljátok, mert a lány akarja?

Legjobb válasz: igen valóban jó érzés simogatni azt akit szeretsz de azért nem úgy kell simogatni mint 1 kutyát ...

igen valóban jó érzés simogatni azt akit szeretsz de azért nem úgy kell simogatni mint 1 kutyát ...
én nagyon emberközpontu vagyok a kapcsolatok terén, azaz: nekem fontosabb a testi kontaktus, mint mondjuk pár üres szeretlek szó. Szeretem simogatni a barátnömet, szeretem ha hozzámbujik vagy én hozzá. Jó érzéssel tölt el mikor végigsimithato ka testén és érzem hogy szeretem és ö is engem.
Nagyon jó érzés, nálam ösztönösen jön.
Én nagyon szeretek simogatni! Ha együtt voltunk akkor szinte állandóan simogattam. Mindenhol, ahol csak értem. F.
Én szívesen megsimogatlak, sõt meg is csikizlek. :P :D

Egy éjszak alatt hagyjátok h töbször puncitokba élvezzen pasitok? és az mien érzés

Legjobb válasz: Babát akartunk. Sikerült. Mennyei érzés!

Babát akartunk. Sikerült. Mennyei érzés!
Olyan érzés, mint amikor kinyitod a Magyar Helyesírás Szabályait.
Az elõttem válaszoló biztos nyelvész...
Persze, csak pihenj közben, hogy összehúzódj!

Mit kezdjek egy érzéseit ki nem mutató férjjel?

Régebben is ilyen volt,de akkor azt hittem,a kapcsolatunk el?tt lev? nagy csalódása miatt van így.Arra vártam,majd HA...Most van egy csodaszép gyerekünk,autó,lakás..stb.Mindene megvan,mégsem mutatja boldognak magát!Mindenben a rosszat látja,és teljesen el van zárkózva minden érzelmi megnyilvánulástól.Emiatt elhidegültünk,mert nekem hiányzik,hogy érezzem,hogy szeretnek meg ilyenek,és emiatt nem tudom én sem kimutatni az érzelmeimet,már lassan kiöli a maradékot is bel?lem a viselkedésével.Félek,hogy teljesen tönkremegyünk és a gyerek is.Mondtam,hogy segítek neki,de neki nem kell semmilyen segítség.Sokszor már trehányságnak érzem t?le,olyan,mintha lesz'rná,mit érzek.

Legjobb válasz: Nem a férjed hibája, hogy te mást hittél, mint a valóság. Fogadd el olyannak, amilyen, te meg viselkedj annak megfelelõen, amilyen te vagy (mutasd ki az érzéseidet). Az nem baj, hogy különbözõek vagytok, de az igen, ha nem tudjátok ezt tolerálni, és a saját képetekre akarjátok formálni a másikat. Ha ezt nem látod be, tényleg tönkre fog menni a házasságod. A szeretet azt jelenti, hogy olyannak szereted, amilyen. Nem olyannak, amilyet képzelsz.

Nem a férjed hibája, hogy te mást hittél, mint a valóság. Fogadd el olyannak, amilyen, te meg viselkedj annak megfelelõen, amilyen te vagy (mutasd ki az érzéseidet). Az nem baj, hogy különbözõek vagytok, de az igen, ha nem tudjátok ezt tolerálni, és a saját képetekre akarjátok formálni a másikat. Ha ezt nem látod be, tényleg tönkre fog menni a házasságod. A szeretet azt jelenti, hogy olyannak szereted, amilyen. Nem olyannak, amilyet képzelsz.
keress egy szeretõt, az megadja az érzelmi szükségleteidet!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsónak:nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás. A férjem sok idõ után kezdett velem új kapcsolatba, sokáig nem kellett senki neki a csalódása után.Nem menekült hozzám. És ami azt illeti, megfontolt nõ vagyok, nem véletlenül házasodtunk, meg vállaltunk gyereket. Igen...lehet, hogy depressziós...Totál úgy viselkedik.Minden segítséget megadok neki, de hogyan?Ha depressziós, hogyan tudnék neki segíteni?
A kérdező hozzászólása: Ja és van szex, csak néha és természetesen romlott a minõsége is...
Én 6 év után kezdtem új kapcsolatba, de az is csak menekülés volt. Egyáltalán nem voltam szerelmes, de úgy gondoltam, nekem már mindegy, úgyse leszek újra szerelmes. Olyan is volt az a kapcsolatom, egyáltalán nem voltam boldog benne. Ismerek olyan fiút, aki lassan 8 éve nem kezd új kapcsolatba. Még mindig nincs túl rajta. Csak azért írom, hogy nem mindig idõ alapján lehet eldönteni, hogy túl van valaki egy csalódáson. Ha szerelmes lesz, az egyértelmûen jelzi, hogy túljutott rajta. Beléd szerelmes volt? Én 10 év után lettem újra szerelmes.
A kérdező hozzászólása: Azt állítja, még mindig az...szerelmes...Nála lehet, másként mutatkozik...
Orvos gyógyszerrel tudja kezelni a depressziót, el kéne vinni pszichiáterhez, esetleg csak pszichológushoz a diagnózis végett. Lehet, hogy néhány hét elteltével egyszerûen megoldódna a probléma, hiszen õ is szenved, nem nem akarja, hanem nem tudja kifejezni az érzéseit. Recept nélkül lehet kapni a Remotiv extrát, egy próbát megér, hogy használ-e valamit. (De a többi kérdésemre nem válaszoltál.)
A kérdező hozzászólása: Köszi! bocsi, igen, vannak rokoni-baráti kapcsolatai, ott nem mutatja, milyen, otthon adja ki magából azt, hogy õ milyen is.Más el sem tudná képzelni, hogy itthon hogyan viselkedik.Kérdeztem már, hogy itthon miért hallgat, ha máshol tud beszélni, az én hibám-e, illetve mit változtassak, hogy ez ne legyen.Válasz természetesen a semmit-volt...
A kérdező hozzászólása: Ja!Munkáját nem nagyon szereti, de ez van, nem keresne más munkával ennyit.Ha felhozom a témát, akkor pedig kitér, õ nem tud errõl beszélni-mondja, így nem szívesen faggatom, csak" harapófogóval-típus"....De meg kéne tudnom, mi baja!
Akkor nincs konkrét baja, amit meg tud fogalmazni. Depressziós, pszichológushoz vagy pszichiáterhez kell menni, a párterápia szerintem nem járható, mert ahhoz erõfeszítés kell. Beszéld rá, hogy ne hagyjon mindkettõtöket szenvedni, felelõsséget esküdött neked. Olvass utána a depressziónak.
Nem lehet, hogy depressziós? Annak jellemzõje az érzelmi sivárság, passzivitás (mindenben a rosszat látja, neki nem kell semmilyen segítség). Más rokoni-baráti kapcsolatai vannak? A munkáját szereti? Mit mond, amikor felhozod a témát? Tudnia kell, hogy nem háztartási alkalmazott vagy hanem feleség és neked is vannak elvárásaid. (Feltételezem, hogy szex sincs.) Csak el kellene menni valami családterápiára. Ha nem megy, választás elé állítani õt is és magadat is: vele vagy nélküle. Lehet, hogy másvalakivel boldog lennél, ahhoz pedig jogod van.
na, ezért kellene a kérdezõnek bebizonyítania(nem nekünk), hogy õ a legjobb a tyúkólba4De ezt veszekedéssel, szemrehányásokkal nem lehet. Óriási helyzeti elõnyben van.Ismeri a férjét!Azért sok kört nem kell egy nõnek se futni, ha komolyan el akarja csavarni egy pasi fejét(mégha a férje is) Persze más a tészta, ha inkább elege van a kérdezõnek és azt várta, hogy azt írjuk neki itt, hogy egy ilyen tuskót hagyjon el...Akkor tényleg nem tanácsokat adnék. Szerintem igen is fontos, hogy egy nõ el tudja mondani, mit akar(ott a bal fülcimpámat morzsolgasd barátok közt alatt), vagy éppen õ az aki rácsap a párja hátsójára. Egy ilyen helyzetbe szerintem többet ér a veszekedés helyett, ha némi infantilizmust mutat az ember(a hülyeség mindig ragadós :-)
Hát láss olyannak, amilyen valóban vagyok. Nem én hazudtam, ha szemed csak a részt látta bennem, és a jóban, mely részem, ismerni vélt engemet. Álmoddal mértél; én az álmodónak mit mondhatok? Ne légy a börtönöm! Csalódtál, de ne tarts engem csalónak, amiért álmaidhoz nincs közöm. (Szabédi László)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!A gond az, hogy a férjemnek sem jó ez így, de nem tudja, hogyan változtasson...
szokd meg, vagy szökj meg, vagy íratkozzatok be együtt egy önismereti drámajáték körbe!http://www.dramajatek.hu/
Elõzõnél a pont, a hibát ott követed el hogy abban a hitben éltél, hogy majd te megváltoztatod, hogy majd oyanná alakítod amilyet képet elképzeltél róla.Nem sikerült, ne õt hibáztasd, senki nem tud kibujni a bõrébõl, akkor is ilyen volt már , te igy is õt választottad.
Ha a férjednek sem jó, és szeretne változtatni, akkor könnyebb a helyzeted. Legfontosabb, hogy legyél türelmes és állandóan biztosítsd róla, hogy mindenképp szereted, és hogy értékeled a próbálkozást. Mondd el, hogy neked mi esne jól, pl. ha hazajön, szó nélkül öleljen meg, vagy ha tévéztek, öleljen át, vagy bármi, amit szeretnél. Elõször lehet, hogy mindig emlékeztetni kell majd, de egy idõ után neki is lesz igénye rá, ha megérzi, milyen jó dolog az intimitás. Esetleg lehet keresni egy pszichológust, ha annyira zavarja a dolog.
A férjeddel ne kezdj semmit. Neked kell elfogadni a helyzetet. Esetleg szokj rá, hogy ahányszor elmész mellette rácsapsz a fenekére, meghúzogatod a haját.Elöbb-utóbb visszaadja...aztán haladhatsz tovább...
Elõzõ ez hülyeség, nem hinném hogy az megoldás lenne ha rácsap seggére annak aki nem érez iránta semmit.
16.43: Mégha semmit se érez iránta a férje, a "szerelem" egyszercsak elkezdõdik.Általánban azzal, hogy az egyik fél felhívja a másik figyelmét magára... Azért itt már gyerekek is vannak, tehát "valami" már történt. Arról nem is szólva, ha én valakitõl kedveskedést akarok, akkor én is adok neki. (egyébként te nem szoktál belecsípni a párod hátsójába közbe?)
De bele szoktam csípni, mást is szoktam , jól megvagyunk, és kimutatja az érzéseit.A szerelmes pasi kimutatja amit érez.A kérdezõ párja vagy nem szerelemes a kérdezõbe már vagy sose volt csak kelett egy nõ, már sorry a brutális õszínteségért, és elhidegült, közömbös lett, vagy van neki más akinek viszont kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokat foglalkoztál a kérdésemmel!:) Szép napot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!