Találatok a következő kifejezésre: Mien az kapcsolat ha (150 db)

Ha felkapcsolom a helyzetjelzőt, vagy a tompítottat, akkor nem csak azok kapcsolódnak fel, ami olyankor szokás, hanem mindhárom féklámpám is! Ha fékezek, akkor mindösszesen annyi a különbség, hogy csak kicsit erősebben égnek! Mi lehet a probléma?

Itthon is megcsinálható, vagy szerviz? Ha szerviz, akkor nem szeretném, ha átvernének, mi lehet a probléma és átlagosan mennyibe kerül a javítás?

Legjobb válasz: Jah meg még annyit hozzá tennék, hogy egy Mercedes-rõl van szó, kicsit szövevényes, amíg nem kapcsolok helyzetjelzõt, vagy tompítottat, addig minden rendben, de ha mondjuk felkapcsolom akár csak a helyzetjelzõt is, és fordítok egyet a kulcson, tehát nem kettõt, ami ugye a gyújtás, na és egy kulcsforgatás után rálépek a fékre, azt érzékeli gyújtásnak és kigyullad minden, felmegy a benzinmutató és a hõfok mutató is! Ekkor is természetesen folyamatosan ég a féklámpa, viszont ilyenkor ha rálépek a fékpedálra, akkor pedig halványul kicsit mindhárom féklámpa. Szóval érdekes. 3 éve van meg az autó, de még soha nem csinált ilyet. Mi lehet szegénnyel?

A kérdező hozzászólása: Jah meg még annyit hozzá tennék, hogy egy Mercedes-rõl van szó, kicsit szövevényes, amíg nem kapcsolok helyzetjelzõt, vagy tompítottat, addig minden rendben, de ha mondjuk felkapcsolom akár csak a helyzetjelzõt is, és fordítok egyet a kulcson, tehát nem kettõt, ami ugye a gyújtás, na és egy kulcsforgatás után rálépek a fékre, azt érzékeli gyújtásnak és kigyullad minden, felmegy a benzinmutató és a hõfok mutató is! Ekkor is természetesen folyamatosan ég a féklámpa, viszont ilyenkor ha rálépek a fékpedálra, akkor pedig halványul kicsit mindhárom féklámpa. Szóval érdekes. 3 éve van meg az autó, de még soha nem csinált ilyet. Mi lehet szegénnyel?
A középsõ is csak azért világít, mert visszakap a többitõl némi feszültséget. Szerintem. Vonóhorog nincs rajta?
A kérdező hozzászólása: ez egy 99-es Mercedes CLK automata. Így esetleg tudsz segíteni? Azt értem az oldalsó két lámpát, de ugye 3 féklámpám van, ott van a hátsó ablak mögött az a hossú LED-es. Azzal mit tudnék csnálni? Az is ég egyfolytában, ha lámpát kapcsolok.
Ha ez a része sincs meg, akkor inkább szakember, vagy valaki aki kicsit ért hozzá. Amúgy ki kell venni a lámpát, befelé. Típusonként változó, van amelyiknél égõ cseréhez is az egész lámpabelsõ kijön az összes izzóval. Ott egy csatlakozó van, amit le lehet húzni
A kérdező hozzászólása: A lámpára menõ csatlakozókat h megpucoljam, hol keressem? Hogy fogjak hozzá?
A kérdező hozzászólása: Szóval ezt lehetne itthon orvosolni? nincs pénz szervizre :S
test hiba szerintem. A lámpára menõ csatikat le kell szedni, és szépen megpucolni.Ott ahol látszik a vezeték, megnézni, nincs e kidörzsölve.
Ja, és ilyenkor szokott indexeléskor - ha közben fékezel is - felváltva villogni a féklámpa és az index.
Gyakran okoz ilyen hibát a lámpák hibás testelése is! Én a csomagtartóban kezdenék: kiszedném a kárpitot, és követném a hátsó lámpáktól kijövõ kábelköteget. Valahol kell lennie a karosszériához kötve egy vezetéknek, azt szedném le elõször és megtisztítanám a kötést.
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen nagyon megbízható, eddig teljesen jól mûködött minden, soha nem csinált még csak hasonlót sem, szóval jól vannak bekötve a dolgok, de ma jöttem vele haza este és felhívta rá a figyelmem egy kedves autós.
Ezzel szerintem autóvillamossági szerelõhöz kell menni. Ott valahol nagyon el lehet kötve valami... Nagyon nem tudnak átverni, ha szerviz után megszûnik a hiba akkor megcsinálták. Ha keresel valami korrekt villamosságist és rájön fél óra alatt, akkor pár ezer. Sokáig mindenesetre nem használnám így az autót, nehogy véletlenül kigyulladjon alattam.
A kérdező hozzászólása: Nincs rajta, dehogyis.
Wifirõl megy a net?
A kérdező hozzászólása: Hát a gépen sehogy se megy a net.:S pedig az van kiirva hogy van internet kapcsolat, de mégse hoz fel semmit.://
oké, de mirõl megy az internet?
A kérdező hozzászólása: wifirõl.
indítsd újra a wifit.


Nekem kikapcsolja. Elõször elkezd elhalványodni, utána kikapcsol. Linux Mint Mate Nadia (14.1)verzióm van. Neked?
A kérdező hozzászólása: Linux Mint Xfce 13 Maya
A kérdező hozzászólása: Kikapcsoltam a képernyõvédõt, és csak az energiakezelõben a képernyõ energiatakarékos módba kapcsolását (10 perc) és a képernyõ kikapcsolását (15 perc) állítottam be. De nem kapcsolja ki.

Mi az az eszköz (talán kapcsoló) amivel egy izzó fény erejét tudom változtatni, jó lenne ha minél kisebb lenne?

Legjobb válasz: Kaphatók tirisztoros fényerõszabályzók, de ezek általában a hagyományos fali kapcsolók helyére szerelhetõk. Ezeknél kisebb is létezik biztosan, mert az állólámpák között is vannak szabályozhatók, de külön beszerezni nem tudom hogy sikerülne. Villamossági szakboltokban rá kellene kérdezni. Vigyázat: energiatakarékos izzókkal nem mûködnek!

Kaphatók tirisztoros fényerõszabályzók, de ezek általában a hagyományos fali kapcsolók helyére szerelhetõk. Ezeknél kisebb is létezik biztosan, mert az állólámpák között is vannak szabályozhatók, de külön beszerezni nem tudom hogy sikerülne. Villamossági szakboltokban rá kellene kérdezni. Vigyázat: energiatakarékos izzókkal nem mûködnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Az a problémám hogy a számítógépem, mikor a leállításra kattintok, újraindul és nem kapcsol ki. Csak úgy tudom kikapcsolni ha lekapcsolom az áramot. Ennek mi az oka? mi a megoldás?

Legjobb válasz: Ez akkor szokott lenni, ha valami problémája van leállításkor a gépnek + és be van állítva, hogy probléma esetén induljon újra. A beállítást ki tudod kapcsolni, de jó lenne az eredeti problémát is orvosolni.. Sajátgép jobb klatty --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és helyreállítás --> Beállítások --> Rendszerhiba --> pipák ki. A probléma eredetére utalhat az újrainduláskor megjelenõ hibaüzenet, kék képernyõ (van ilyen?), esetleg az eseménynaplóban található bejegyzés az újraindulás elõttrõl. valami baja tuti van.

Ez akkor szokott lenni, ha valami problémája van leállításkor a gépnek + és be van állítva, hogy probléma esetén induljon újra. A beállítást ki tudod kapcsolni, de jó lenne az eredeti problémát is orvosolni.. Sajátgép jobb klatty --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és helyreállítás --> Beállítások --> Rendszerhiba --> pipák ki. A probléma eredetére utalhat az újrainduláskor megjelenõ hibaüzenet, kék képernyõ (van ilyen?), esetleg az eseménynaplóban található bejegyzés az újraindulás elõttrõl. valami baja tuti van.
dobd ki, vegyél másikat
Telepítsd újra az oprendszert!

Mit lehet tenni, ha szakadozik az internet-kapcsolat?

A hibakeresõ nem talál semmit, élõ kapcsolatot mutat.A kiszolgálóm felé a kapcsolat valóban megvan (pingelés rendben), de weboldalakat nem tudok betölteni. Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: addig kéne eljutnod,hogy behatárold a hiba helyét, ha ez megvan,akkor tudunk tovább lépni, -tehát mi az ami miatt nem mindig van neted ? kizárásos alapon menj végig : modem e router e a te szgéped e (kérj kölcsön egy laptopot,hogy azon is szakad e) netán a gépeden lévõ egyik böngészõ a ludas e stb -és írj vissza,

addig kéne eljutnod, hogy behatárold a hiba helyét, ha ez megvan, akkor tudunk tovább lépni, -tehát mi az ami miatt nem mindig van neted ? kizárásos alapon menj végig : modem e router e a te szgéped e (kérj kölcsön egy laptopot, hogy azon is szakad e) netán a gépeden lévõ egyik böngészõ a ludas e stb -és írj vissza,
Elsõ hozzászólónak igaza van, be kell határolni a hiba helyzetét. Ehhez azért több infót is megadhatsz: -milyen az internetkapcsolatod (ADSL, kábelnet, mobilnet), illetve hány Mbps-es (2, 4, 8, 10, 20, 40 stb.) -ha van modem az milyen, ha van router az milyen, a szolgáltató adta vagy te vetted -milyen windows-t használsz
A kérdező hozzászólása: Nos, sejtettem hogy sokismeretlenes lesz a dolog. Tehát: Wifis modemen kerersztül kapcsolódom ADSL-hálózatra, Win7-es oprendszerrel. A modemet a szolgáltatóm adta (Invitel), és 5 MB/sec-os a sávszélem. A modem ledjei alapján nem látszik hibás mûködés. Annyit tudtam elérni a hiba behatárolásban, hogy ha letiltottam a helyi kapcsolatomat, és utána engedélyeztem, az mintha megoldaná a problémát, legalább is egy idõre. Sajna gõzöm sincs, hogyan szabadulhatnék meg ettõl.
Mióta jelentkezik a probléma? Szolgáltatás kezdete óta? Milyen gyakran? Ha napi rendszerességgel, akkor érdemes Egy Linux lemezt kiírni (késõbbi hibakereséshez is jól jöhet - akár újraírható dvd-re ha idõnként frissíteni szeretnéd) majd errõl indítani a gépet (Live módban - a merevlemez érintetlen marad). Ezzel szoftveres gondokat lehet kiszûrni, ugyanis ha itt is jelentjezik a probléma, akkor nem a windows rendszerben lesz a gond, hanem vagy a modemben, vagy a szolgáltató felén. De ha nem jelentkezik a gond pár napig (elõbbi feltevésem szerint, hogy naponta elõjön a hiba), akkor akkor lehet szoftveres/windows beállításokkal foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Hogy naponta, az kissé túlzó lenne, van mikor egy hét is eltelik, hogy nem jelentkezik a probléma. Ez arra utal, hogy nem a gépemen belül lehet a gond, ugye? Nem vágom igazán azt a linuxos javaslatot. Mirõl kell másolatot készítenem? Ez olyan lenne, mint egy telepítõ lemez? Kérek még infót! Kösz elõre is.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A Live Linux rendszer a szoftveres hibák tesztelésére jó, mert nem kell ûjratelepíteni a gépet, hogy másik rendszerben tesztelhesd az internetkapcsolatodat. Ha van hogy egy hétig nem jelentkezik, az tényleg a szolgáltató, vagy a hálózat felé tolja a hibalehetõséget. Na még pár kérdés: -milyen modem/router van (talán valamelyik az Invitel listából?): [link] -víruskeresõt, külsõ tûzfalprogramot használsz, ha igen melyiket? -ADSL kapcsolatnál a telefonkábelen "jön" a net, nincsen több toldás (kézi szigetelõszalagos kötés) a telefonkábeleken a háztartáson belül?
A kérdező hozzászólása: Tehát: a modemem (routerem) az elsõ tipus a felsoroltból (iptv nélkül). Leágazás csak hivatalos van, amit a szerelõk csináltak a bekötéskor a telefonnak.A vírukeresõm és a tûzfalam az ESET Smart Security.Most próbálkoztam a Chromium OS betöltésével pendrájvról, sajnos a bejelentkezõ kép megjelenése után lefagyás következett. Lehet hogy az Ubuntuval kellene próbálkozzak?

Mi van akkor, ha nagykorú vagyok, és a kiskorú barátnőmmel az utcán sétálva igazoltat minket egy rendőr csak úgy szúrópróbaszerűen, és látja, hogy nem teljesen legális pl ha szexuális kapcsolat van köztünk?

Legjobb válasz: Elõször is: hány éves vagy te és a barátnõd? Egyébként ennek kb annyi az esélye mint annak, hogy holnap nyerek a lottón. Kettõ. Mibõl gondolja, hogy jártok? Lehettek akár rokonok, ismerõsök, stb.

Elõször is: hány éves vagy te és a barátnõd? Egyébként ennek kb annyi az esélye mint annak, hogy holnap nyerek a lottón. Kettõ. Mibõl gondolja, hogy jártok? Lehettek akár rokonok, ismerõsök, stb.
ó te jó ég
szex közbe igazoltat?????
Gratulálok, hogy kislányokat kefélgetsz te barom.
Nem tenne semmit. De amúgy ezt hogy gondolod? Ránézésrõl megállapítja, hogy már megfektetted? Még ha ne adj' Isten úgy is van, akkor sem tudna semmit tenni, mert amint betölti valaki a 14. életévét, "megkapja a jogot" ahhoz, hogy azzal létesítsen hivatalosan is szexuális kapcsolatot, akivel akar, mindenféle jogi következmény nélkül.
15:53 "-18 éves korig liliomtiprás ami ugyszint törvénytelen, hogyha a lány akarata ellenére van", ez érdekes, akkor 18 fölött már erõszakolhatok lányokat vagy mi? 14-18 között akkor van büntetõ eljárás ha a szülõ jelent fel, 14 alatt mindenképp
lemardat a 15-18
A kérdező hozzászólása: Mittudomén, csak eszembe jutott a kérdés :D Köszi a válaszokat :D
Mennyi álszent, prûd IQ-harcos van itt...büntessék csak meg azt a srácot, akinek a barátnõje még csak 13, 99 éves, mert holnap lesz a 14. szülinapja, ugye?!
A helyszínen levágják a fütyidet.
14 éves miatt nem csücsülsz, de 13-ért igen. Amúgy is hogy együtt lát az utcán ahoz semmi köze. Ha utcán csókolózol és mégis igazoltatna (amit kétlek) akkor se büntethet meg érte. Ha rajta kap, hogy szexelsz akkor igazoltathat és ha büntethetõ akkor dutyiban fogod folytatni a jelenetedet.
Mekkora a korkülömbség?? o.O az ha 18-24 évesen van egy 15-17 éves barátnõd , az nem ütközik törvénybe, sem semmiféle etikettet sem szeg meg, viszont ha 14 alatt van, akkor kösd fel magad, és zárjanak börtönbe, amúgy a rendõr nem fog semmi tenni igazoltatás közben, nem is kell bevallani neki hogy a barátnõd, csak akkor fogalkoznának az üggyel ha valaki feljelentene evégett, Tehát 14 alatt pedofília /törvénybe ütkötõ/ 15-18 éves korig liliomtiprás ami ugyszint törvénytelen, hogyha a lány akarata ellenére van illetve ha feljelentenek vele, de ez nyilván nem a 16-18 éves párokra vonatkozik
xDDDDDD Bocs, ezt nem bírom tovább már xDDDDDD.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak sétálunk, de kezd-e vele valamit, h gyanusít egybõl, v vmi.. Vagy mûködik az ártatlanság vélelme?
A kérdező hozzászólása: 21/F és 14/L
Semmi nincs. Odaadjátok a személyiket, esetleg lekérdezi a központtól, ha nem vagytok kõrözés alatt, akkor visszaadja elköszön. Ha megjegyzést tesz (önjelölt erkölcsrendõr-aki egybõl csak arra gondol mert beteges a lelkülete), akkor csak tegye, a sétálás agyarországon nem büntethetõ.
a lefolyóba kerül csak mivel az a gép ledarálja nem dugítja el:)
jaj rossz linket adtam bocsi ezt akartam :) http://www.alfakonyhatechnika.hu/konyhamalac/
Az a "konyha malac" vagyis a hulladék daráló.
az valami ételdaráló szerûség. most pontosan nem tudom a nevét.
igen lehet csak nem olcsók sajnos :) http://www.google.hu/search?source=ig&hl=hu&rlz=&=&q=konyham.. itt van néhány de ha google-ba beírod sokat találsz :)
A kérdező hozzászólása: és hova kerül a hulladék?
A kérdező hozzászólása: na hát ez tiszta jó.Van ilyen Mo-n?lehet kapni?

LG G2 - Ugye nem levehetõ a hátlap, nem tudod kivenni az akksit. De mi van akkor, ha lefagy a telefon? Hogy kapcsolod ki?

Legjobb válasz: Ha csak simán újra akarod indítani lefagyásnál akkor a power bekapcs. gombot 8 mp-ig nyomod. Ha újra kell rakni gyári beállításra akkor LG G2 hard reset [link]

Ha csak simán újra akarod indítani lefagyásnál akkor a power bekapcs. gombot 8 mp-ig nyomod. Ha újra kell rakni gyári beállításra akkor LG G2 hard reset [link]
Elég ritkán fagy le egy telefon, de ha mégis lefagyna, akkor a bekapcs gombot kell hosszan nyomni, ahogy elõzõ is írta.
A kérdező hozzászólása: Huhh, köszönöm :) Most vettem egyébként a telefont. A fenti kérdés fel sem merült bennem, csak egyik távoli ismerõsömnek meséltem, hogy vettem, meg hogy nem lehet bõvíteni, stb.. és hogy a hátlapot sem lehet levenni. Aztán õ kérdezte, hogy mi van akkor, ha lefagy, mert ugye mindenkinek volt már rá példa, hogy nem nagyon tudtál mit csinálni, hanem kivetted az akksit. Remélem én is, hogy nem fog elõfordulni ilyesmi, bár ennél a telefonnál valahogy kétlem :) De most már tudom, mi a helyzet. Nagyon köszönöm a segítõ válaszokat!!!!
Es mi van akkor ha leesett az Lg G2õm es kicsit lejott a hatla? Viszapatintottam de ez baj? Vigyem szervizbe? (Majusba kaptam es a bolond ocsem ledobta)ervenyes lenne igy a garancia?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!