Találatok a következő kifejezésre: Mien az kapcsolat ha (143 db)

Ha felkapcsolom a helyzetjelzőt, vagy a tompítottat, akkor nem csak azok kapcsolódnak fel, ami olyankor szokás, hanem mindhárom féklámpám is! Ha fékezek, akkor mindösszesen annyi a különbség, hogy csak kicsit erősebben égnek! Mi lehet a probléma?

Itthon is megcsinálható, vagy szerviz? Ha szerviz, akkor nem szeretném, ha átvernének, mi lehet a probléma és átlagosan mennyibe kerül a javítás?

Legjobb válasz: Jah meg még annyit hozzá tennék, hogy egy Mercedes-rõl van szó, kicsit szövevényes, amíg nem kapcsolok helyzetjelzõt, vagy tompítottat, addig minden rendben, de ha mondjuk felkapcsolom akár csak a helyzetjelzõt is, és fordítok egyet a kulcson, tehát nem kettõt, ami ugye a gyújtás, na és egy kulcsforgatás után rálépek a fékre, azt érzékeli gyújtásnak és kigyullad minden, felmegy a benzinmutató és a hõfok mutató is! Ekkor is természetesen folyamatosan ég a féklámpa, viszont ilyenkor ha rálépek a fékpedálra, akkor pedig halványul kicsit mindhárom féklámpa. Szóval érdekes. 3 éve van meg az autó, de még soha nem csinált ilyet. Mi lehet szegénnyel?

A kérdező hozzászólása: Jah meg még annyit hozzá tennék, hogy egy Mercedes-rõl van szó, kicsit szövevényes, amíg nem kapcsolok helyzetjelzõt, vagy tompítottat, addig minden rendben, de ha mondjuk felkapcsolom akár csak a helyzetjelzõt is, és fordítok egyet a kulcson, tehát nem kettõt, ami ugye a gyújtás, na és egy kulcsforgatás után rálépek a fékre, azt érzékeli gyújtásnak és kigyullad minden, felmegy a benzinmutató és a hõfok mutató is! Ekkor is természetesen folyamatosan ég a féklámpa, viszont ilyenkor ha rálépek a fékpedálra, akkor pedig halványul kicsit mindhárom féklámpa. Szóval érdekes. 3 éve van meg az autó, de még soha nem csinált ilyet. Mi lehet szegénnyel?
A középsõ is csak azért világít, mert visszakap a többitõl némi feszültséget. Szerintem. Vonóhorog nincs rajta?
A kérdező hozzászólása: ez egy 99-es Mercedes CLK automata. Így esetleg tudsz segíteni? Azt értem az oldalsó két lámpát, de ugye 3 féklámpám van, ott van a hátsó ablak mögött az a hossú LED-es. Azzal mit tudnék csnálni? Az is ég egyfolytában, ha lámpát kapcsolok.
Ha ez a része sincs meg, akkor inkább szakember, vagy valaki aki kicsit ért hozzá. Amúgy ki kell venni a lámpát, befelé. Típusonként változó, van amelyiknél égõ cseréhez is az egész lámpabelsõ kijön az összes izzóval. Ott egy csatlakozó van, amit le lehet húzni
A kérdező hozzászólása: A lámpára menõ csatlakozókat h megpucoljam, hol keressem? Hogy fogjak hozzá?
A kérdező hozzászólása: Szóval ezt lehetne itthon orvosolni? nincs pénz szervizre :S
test hiba szerintem. A lámpára menõ csatikat le kell szedni, és szépen megpucolni.Ott ahol látszik a vezeték, megnézni, nincs e kidörzsölve.
Ja, és ilyenkor szokott indexeléskor - ha közben fékezel is - felváltva villogni a féklámpa és az index.
Gyakran okoz ilyen hibát a lámpák hibás testelése is! Én a csomagtartóban kezdenék: kiszedném a kárpitot, és követném a hátsó lámpáktól kijövõ kábelköteget. Valahol kell lennie a karosszériához kötve egy vezetéknek, azt szedném le elõször és megtisztítanám a kötést.
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen nagyon megbízható, eddig teljesen jól mûködött minden, soha nem csinált még csak hasonlót sem, szóval jól vannak bekötve a dolgok, de ma jöttem vele haza este és felhívta rá a figyelmem egy kedves autós.
Ezzel szerintem autóvillamossági szerelõhöz kell menni. Ott valahol nagyon el lehet kötve valami... Nagyon nem tudnak átverni, ha szerviz után megszûnik a hiba akkor megcsinálták. Ha keresel valami korrekt villamosságist és rájön fél óra alatt, akkor pár ezer. Sokáig mindenesetre nem használnám így az autót, nehogy véletlenül kigyulladjon alattam.
A kérdező hozzászólása: Nincs rajta, dehogyis.
Wifirõl megy a net?
A kérdező hozzászólása: Hát a gépen sehogy se megy a net.:S pedig az van kiirva hogy van internet kapcsolat, de mégse hoz fel semmit.://
oké, de mirõl megy az internet?
A kérdező hozzászólása: wifirõl.
indítsd újra a wifit.


Nekem kikapcsolja. Elõször elkezd elhalványodni, utána kikapcsol. Linux Mint Mate Nadia (14.1)verzióm van. Neked?
A kérdező hozzászólása: Linux Mint Xfce 13 Maya
A kérdező hozzászólása: Kikapcsoltam a képernyõvédõt, és csak az energiakezelõben a képernyõ energiatakarékos módba kapcsolását (10 perc) és a képernyõ kikapcsolását (15 perc) állítottam be. De nem kapcsolja ki.

Mi az az eszköz (talán kapcsoló) amivel egy izzó fény erejét tudom változtatni, jó lenne ha minél kisebb lenne?

Legjobb válasz: Kaphatók tirisztoros fényerõszabályzók, de ezek általában a hagyományos fali kapcsolók helyére szerelhetõk. Ezeknél kisebb is létezik biztosan, mert az állólámpák között is vannak szabályozhatók, de külön beszerezni nem tudom hogy sikerülne. Villamossági szakboltokban rá kellene kérdezni. Vigyázat: energiatakarékos izzókkal nem mûködnek!

Kaphatók tirisztoros fényerõszabályzók, de ezek általában a hagyományos fali kapcsolók helyére szerelhetõk. Ezeknél kisebb is létezik biztosan, mert az állólámpák között is vannak szabályozhatók, de külön beszerezni nem tudom hogy sikerülne. Villamossági szakboltokban rá kellene kérdezni. Vigyázat: energiatakarékos izzókkal nem mûködnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Az a problémám hogy a számítógépem, mikor a leállításra kattintok, újraindul és nem kapcsol ki. Csak úgy tudom kikapcsolni ha lekapcsolom az áramot. Ennek mi az oka? mi a megoldás?

Legjobb válasz: Ez akkor szokott lenni, ha valami problémája van leállításkor a gépnek + és be van állítva, hogy probléma esetén induljon újra. A beállítást ki tudod kapcsolni, de jó lenne az eredeti problémát is orvosolni.. Sajátgép jobb klatty --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és helyreállítás --> Beállítások --> Rendszerhiba --> pipák ki. A probléma eredetére utalhat az újrainduláskor megjelenõ hibaüzenet, kék képernyõ (van ilyen?), esetleg az eseménynaplóban található bejegyzés az újraindulás elõttrõl. valami baja tuti van.

Ez akkor szokott lenni, ha valami problémája van leállításkor a gépnek + és be van állítva, hogy probléma esetén induljon újra. A beállítást ki tudod kapcsolni, de jó lenne az eredeti problémát is orvosolni.. Sajátgép jobb klatty --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és helyreállítás --> Beállítások --> Rendszerhiba --> pipák ki. A probléma eredetére utalhat az újrainduláskor megjelenõ hibaüzenet, kék képernyõ (van ilyen?), esetleg az eseménynaplóban található bejegyzés az újraindulás elõttrõl. valami baja tuti van.
dobd ki, vegyél másikat
Telepítsd újra az oprendszert!

Mi van akkor, ha nagykorú vagyok, és a kiskorú barátnőmmel az utcán sétálva igazoltat minket egy rendőr csak úgy szúrópróbaszerűen, és látja, hogy nem teljesen legális pl ha szexuális kapcsolat van köztünk?

Legjobb válasz: Elõször is: hány éves vagy te és a barátnõd? Egyébként ennek kb annyi az esélye mint annak, hogy holnap nyerek a lottón. Kettõ. Mibõl gondolja, hogy jártok? Lehettek akár rokonok, ismerõsök, stb.

Elõször is: hány éves vagy te és a barátnõd? Egyébként ennek kb annyi az esélye mint annak, hogy holnap nyerek a lottón. Kettõ. Mibõl gondolja, hogy jártok? Lehettek akár rokonok, ismerõsök, stb.
ó te jó ég
szex közbe igazoltat?????
Gratulálok, hogy kislányokat kefélgetsz te barom.
Nem tenne semmit. De amúgy ezt hogy gondolod? Ránézésrõl megállapítja, hogy már megfektetted? Még ha ne adj' Isten úgy is van, akkor sem tudna semmit tenni, mert amint betölti valaki a 14. életévét, "megkapja a jogot" ahhoz, hogy azzal létesítsen hivatalosan is szexuális kapcsolatot, akivel akar, mindenféle jogi következmény nélkül.
15:53 "-18 éves korig liliomtiprás ami ugyszint törvénytelen, hogyha a lány akarata ellenére van", ez érdekes, akkor 18 fölött már erõszakolhatok lányokat vagy mi? 14-18 között akkor van büntetõ eljárás ha a szülõ jelent fel, 14 alatt mindenképp
lemardat a 15-18
A kérdező hozzászólása: Mittudomén, csak eszembe jutott a kérdés :D Köszi a válaszokat :D
Mennyi álszent, prûd IQ-harcos van itt...büntessék csak meg azt a srácot, akinek a barátnõje még csak 13, 99 éves, mert holnap lesz a 14. szülinapja, ugye?!
A helyszínen levágják a fütyidet.
14 éves miatt nem csücsülsz, de 13-ért igen. Amúgy is hogy együtt lát az utcán ahoz semmi köze. Ha utcán csókolózol és mégis igazoltatna (amit kétlek) akkor se büntethet meg érte. Ha rajta kap, hogy szexelsz akkor igazoltathat és ha büntethetõ akkor dutyiban fogod folytatni a jelenetedet.
Mekkora a korkülömbség?? o.O az ha 18-24 évesen van egy 15-17 éves barátnõd , az nem ütközik törvénybe, sem semmiféle etikettet sem szeg meg, viszont ha 14 alatt van, akkor kösd fel magad, és zárjanak börtönbe, amúgy a rendõr nem fog semmi tenni igazoltatás közben, nem is kell bevallani neki hogy a barátnõd, csak akkor fogalkoznának az üggyel ha valaki feljelentene evégett, Tehát 14 alatt pedofília /törvénybe ütkötõ/ 15-18 éves korig liliomtiprás ami ugyszint törvénytelen, hogyha a lány akarata ellenére van illetve ha feljelentenek vele, de ez nyilván nem a 16-18 éves párokra vonatkozik
xDDDDDD Bocs, ezt nem bírom tovább már xDDDDDD.
A kérdező hozzászólása: Nem, csak sétálunk, de kezd-e vele valamit, h gyanusít egybõl, v vmi.. Vagy mûködik az ártatlanság vélelme?
A kérdező hozzászólása: 21/F és 14/L
Semmi nincs. Odaadjátok a személyiket, esetleg lekérdezi a központtól, ha nem vagytok kõrözés alatt, akkor visszaadja elköszön. Ha megjegyzést tesz (önjelölt erkölcsrendõr-aki egybõl csak arra gondol mert beteges a lelkülete), akkor csak tegye, a sétálás agyarországon nem büntethetõ.
a lefolyóba kerül csak mivel az a gép ledarálja nem dugítja el:)
jaj rossz linket adtam bocsi ezt akartam :) http://www.alfakonyhatechnika.hu/konyhamalac/
Az a "konyha malac" vagyis a hulladék daráló.
az valami ételdaráló szerûség. most pontosan nem tudom a nevét.
igen lehet csak nem olcsók sajnos :) http://www.google.hu/search?source=ig&hl=hu&rlz=&=&q=konyham.. itt van néhány de ha google-ba beírod sokat találsz :)
A kérdező hozzászólása: és hova kerül a hulladék?
A kérdező hozzászólása: na hát ez tiszta jó.Van ilyen Mo-n?lehet kapni?

Lányok miért gondoljátok azt hogy ha hamar lefekszetel egy csávóval akkor nem lesz belõle kapcsolat? Szerintem teljesen mindegy hogy mikor fekszetel le vele. Mert ha tetszetek annyira akkor igy is ugy is kapcsolatot akar majd!

Legjobb válasz: Én azért nem vagyok híve a gyors ágyba bújásnak, mert nekem nem esik jól. Nekem kell pár hónap, hogy kialakuljon az a bizalom és tényleg kívánjam a másikat. Különben csak erõltetés és kényszer.

Én azért nem vagyok híve a gyors ágyba bújásnak, mert nekem nem esik jól. Nekem kell pár hónap, hogy kialakuljon az a bizalom és tényleg kívánjam a másikat. Különben csak erõltetés és kényszer.
én mondjuk soha sem randiztam egyik pasimmal sem szóval nem értem mi ez h ribi vagyok mert szexelek valakivel
Én nem szoktam nagyon húzni a dolgot, mert nálam a szex nagyon fontos a kapcsolatban, és ha az nem mûködik, akkor nem akarom a másik idejét rabolni. Mondjuk elsõ találkozáskor én sem fekszem le az illetõvel, nekem is kell annyi azért, hogy valami vonzalom, bizalom-féleség kialakuljon, de nem engedek érzelmeket addig, amíg biztos nem vagyok abban, hogy ennek tényleg lehet jövõje (és ha rossz a szex... akkor nem lehet, az én felfogásom szerint). A mostani barátommal a 4. randinkon feküdtem le. Mondjuk addig csókot sem engedtem, mert nem volt meg az az érzés, hogy jól esne, de miután már kezdett valami kialakulni, nem volt gondom a szexszel sem. Ez történt évekkel ezelõtt. Azóta semmi gond nincs a kapcsolatunkkal. Meg én azért is támogatom azt a hamar feküdjünk le dolgot, mert érzelmileg még nem kötõdöm hozzá annyira, hogy az egómon kívül bármi is sérüljön, ha netalán csak ki akarna használni. És hónapokat/éveket nem fogok várni egy számomra szexuálisan vonzó férfival a szexig. Akkor már legyünk túl az elején, ha kihasznált, hát kihasznált, mindketten szexeltünk egy jót (jobb esetben), és lehet továbblépni. Mindezek ellenére nem tartom magam ribinek, mert jól megválogatom, kivel kezdek ismerkedni és kivel nem, és eddigi szexuális élményeim mind végül párkapcsolatban estek meg. Bár lehet, szerencsém is volt. Vagy csak túl jó vagyok az ágyban, nem tudom :D
A kérdező hozzászólása: Nekem ha tetszik egy lány akkor telejesen mindegy hogy meddig "huzza az agyam". Akkor is vele maradok ha egybol lefekszunk...
Aki elsõ randin hagyja magát, az ribi, és nem alkalmas komoly kapcsolatra. Ha ennyire nem bír a hormonjaival, úgyis meg fog csalni.
én nem így gondolom nekem szexkapcsolatból lett komoly aztán megint így volt
Mert jobb elõtte, legalább kicsit megismerni egymást. Ha egybõl lefekszek, akkor esetleg azt gondolja, hogy mással is azonnal csinálom, illetve elveszti az érdeklõdését irántam. Plusz elõfordulhat, hogy miután lefekszem vele, hamar kiderül, hogy nem is illünk össze, vagy esetleg a fiú rossz indulatú, és eldicsekszik velem... Én meg csak olyannal fekszem le, aki valamennyire illik hozzám. Ennek ellenére, egy szimpatikus, hasonló érdeklõdésû/gondolkodású fiúval/férfivel én sem várok túl sokat, bár az eddigieket mind ismertem már hónapok, vagy évek óta, mire összejöttünk...
Ezen egyáltalán nem kell csodálkozni. 10 kérdésbõl 9alatt ott hepciáskodik valamelyik kalapos rendes kissrác, hogy az a nõ, amelyik fel meri vállalni a vonzalmát az elsõ randin és lefekszik a pasival, az r-banc. Mégis ki a francot vonz az, hogy ilyen dehonesztáló jelzõvel illessék a magánélete miatt?
Nos, sok helyen azt mondják, hogy akkor már nem leszel érdekes számára, hisz megkapott. Másrészröl minél tovább húzod a vágyat, annál édesebb lesz, mikor végre megkapod. De egyébként ezt alapvetöen csak úgy értelnezem, hogy már régóta ismerjük egymást és szeretjük, szóval nem az elsö találkozások alkalmával.
Az elsõvel értek egyet, nekem sem elvi okokból nem fekszik a korai együttlét, szimplán kellenek a megfelelõ érzelmek, bizalom.
De honnan tudjam, hogy tetszem-e neki? Ha én nem kalandot akarok, nem örülnék, ha kihasználna.

Kedves Doktor úr! Mivel már évek óta nincs mensesem, ezért többször fájdalmas az együttlét. A Ciktridina hüvelykúppal kapcsolatban kérdezném, hogy ezt folyamatosan kell használni, úgy értem minden este, ha van testi kapcsolat, ha nincs, vagy csak az együt

Kedves Doktor úr! Mivel már évek óta nincs mensesem, ezért többször fájdalmas az együttlét. A Ciktridina hüvelykúppal kapcsolatban kérdezném, hogy ezt folyamatosan kell használni, úgy értem minden este, ha van testi kapcsolat, ha nincs, vagy csak az együttlét előtt? Köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Eleinte minden este célszerű alkalmazni a Cikatridina kúpot (néhány hétig), majd a később, a tünetek javulása függvényében ritkább alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Eleinte minden este célszerű alkalmazni a Cikatridina kúpot (néhány hétig), majd a később, a tünetek javulása függvényében ritkább alkalmazás is elegendő lehet. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!