Találatok a következő kifejezésre: Mielott eloszor a (17 db)

Ki kell fözzem a kiscumit, mielött elöször a babának a szájába adom?

Legjobb válasz: Én ki fõztem akkor tuti steril.

Én ki fõztem akkor tuti steril.
Én vettem a lányomnak egy cumit, és automatikusan dobtam a vízbe, hogy kifõzöm, mikor kivettem, tiszta ragacs volt, aztán elolvastam a használati utasítást, és rá volt írva, hogy nem szabad fõzni :) inkább oylat vegyél amit lehet fõzni, az a biztos
igen, szerintem fõzdd ki! késöbb van a chicconak egy fertõtlenítõ folyadéka, azt használtuk mindenre. szerintem jó
krumpli
Igen
Nem
Talán
sajt??
nem 15/L :D:D
nem
maybe:D

Vettem egy új csizmát, és azt mondták a pénztárnál, hogy mielőtt először felveszem, mindenképp menjek át smirglivel a talpán. Szerintetek miért mondták? Hogy ne lehessen visszacseréltetni?

Sajnos ott nem jutott eszembe, hogy megkérdezzem, nagy sor állt mögöttem:S

Legjobb válasz: Gondolom hogy ne csússzon annyira...

Gondolom hogy ne csússzon annyira...

Mielott eloszor lefekudtem a baratommal, mar beszedtem egy level fogamzasgatlot, masodikat elkezdtem, kozepe tajan lefekudtunk. Mennyi eselye van arra, hogy terhes vagyok?

attol kezdve majdnem mindennap, egyetlen egyszer elveztt belem, minden mas alkalommal megszakitasos is, ok,aztan 2. level utan megjott rendesen, mult heten elkezdtem a harmadikat, onnantol kezdve fajn kezdett a fejem, szedules, ma pedig elkezdett fajni a hasam. mellesleg legutoljara az elozo mentruaciom utolso napjan voltunk egyutt.Mult heten tesztet csinaltam, negativ lett, nem birok varni a kovetkezo menstuacioig, mitol fajhat meg a hasam? Most akkor terhes vagyok?

Legjobb válasz: a fogamzás gátlo hatása is lehet, hisz megzavarja az egész imunrendszeredet meg mindent, az sem biztos h legközelebb pontosan fog megjönni. de azért csinálj mégegy tesztet, ha negativ lesz az d, felesleges lenne aggodnod.

a fogamzás gátlo hatása is lehet, hisz megzavarja az egész imunrendszeredet meg mindent, az sem biztos h legközelebb pontosan fog megjönni. de azért csinálj mégegy tesztet, ha negativ lesz az d, felesleges lenne aggodnod.
Ha egy tablettát sem felejtettél el bevenni, akkor ez nem terhesség. Inkább mellékhatás. Ha nem múlik el, keresd fel a nõgyógyid, mert lehet hogy gyógyszert kell majd váltanod.
Nem vagy terhes, ez szinte biztos! Nekem is szokott fájni a fejem, de ez sok mindentõl lehet, nem kell egybõl a fog.gátlóra gondolni! Lehet pl. idõjárásváltozástól is! a hasad, meg sok mindentõl fájhat! Nyugodj meg, biztos nem vagy terhes!
Szerintem sem vagy terhes, ne izgulj. Én is inkább azt gondolom, hogy a tabi mellékhatása, vagy attól függetlenül bármi. Ha nem múlnak a tünetek, keresd fel a nõgyógyászt , ír neked másik tabit. Ne félj.-)

Mielőtt először beteszek egy memóriakártyát fényképezőbe/telefonba, kell formázni a kártyát?

Vagy simán beletehetem? A kamerába használtan vettünk Sony ProDuo Memory sticket, a fényképez?be boltban vettünk SD kártyát.

Legjobb válasz: Nyugodtan tedd bele. Maximum a fényképezõgép kiírja, hogy nem megfelelõ formátumú a kártya és leformázza.

Nyugodtan tedd bele. Maximum a fényképezõgép kiírja, hogy nem megfelelõ formátumú a kártya és leformázza.
3. vagyok. Az elsõ kettõvel ne foglalkozz, minden kérdésnél írogatja a hülyeségeit. Az a kis pöcök arra való, hogy a kártyát írásvédetté teszi, magyarán megakadályozza a véletlen törlést. Állítsd abba a pozícióba, ahol a kis lakat ki van nyitva (már ha van rajta ilyen szimbólum). Ha nincs semmi szimbólum, akkor rakd bele, próbáld meg formázni vagy fényképezni, ha nem sikerül, mert azt írja ki, hogy írásvédett, akkor kiveszed és átállítod a másik pozícióba.
3. vagyok. Megnéztem az én kártyámat. Egy "lock" felírat jelzi az írásvédettséget. Állítsd át a másik pozícióba és akkor biztos fogod tudni használni.
A kérdező hozzászólása: Ez mi???
A kérdező hozzászólása: 3.-nak köszi. Az SD kártya oldalán van egy kis pöcök, nem azt kell eltolni a másik irányba?
A pöcök a törlést akadályozza meg, de akkor nem tudod a rossz vagy felesleges felvételt törölni, ki kell venni a kártyát elötte.
Nem csak a törlést hanem az olvasást is, bár tényleg a törlés elkerülése a cél
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Nem is volt elõtte véres a bugyid se semmi?
Több évig is lehet folyásod mensi elõtt. Ez normális, nyugi minden rendben lesz. Van akinek csak pár hónapig tart másnak 4 évig. Nekem is volt évekig, aztán egyik nap úgy keltem fel, hogy megvolt. Hát ilyen az élet.
Mármint egyik nap úgy keltem fel h megjött életember elõször a menstruációm. Semmi nem volt elõtte, a hasam se fájt semmi. Úgyhogy innentõl mindig legyen nálad betét, mert akármikor megjöhet. Ne idegeskedj, nem olyan nagy dolog ez, nem vészes :)
Most nem értem pontosan hogy mit kérdezel :) remélhetõleg azt amire válaszolni fogok. Évekig csak folyásom volt, aztán egyik reggel felkeltem és véres(vagyis inkább barnás) volt a bugyim. De nagyon. Aztán aznap már rendesen véreztem is, mármint úgy pirosasan. De azelõtt a nap elõtt sosem volt egy csepp vér se.
A kérdező hozzászólása: áhhh értem most már köszi!:D
A fehér folyás, egy fajta tisztulás, persze, ha nem feltûnõen sok, mert akkor fertõzés (sok = ha pl. úgy elázol tõle, mintha mensid lenne, vagy kellemetlen szagú). De mivel egyik sincs a te esetedben, nyugodj meg. Változó, hogy kinek mennyi idõ szükséges, hogy megjöjjön a menstruációja. Addig örülj, amíg nincsen, de mindig tarts magadnál egy tisztasági betétet, hiszen ki tudja... A fehér folyás sokszor a két menstruáció között is el fog kísérni, mint mondtam, ez tisztulás. Ez az egy dolog, amitõl jobb egy nõnek, mint egy férfinek. Egészséges vagy, ne aggódj :)
te érted amit írtál ?
Akkor lefordítom magyarra (nem a Google fordítóval, mert az nem érti :) "A telefon, amíg nem volt laptopom, rendesen csatlakozott az internetre. Aztán vettem egy laptopot, mióta az csatlakozott az internetre, azóta a mobil kiírja ugyan, hogy csatlakoztatva, de semmit nem ér el mégsem az interneten, akkor sem, ha a laptop ki van kapcsolva. Máshol mûködik." Szerintem kb. ezt akarta írni a kérdezõ. A többit meg majd kitaláljuk: miféle"net"-rõl van szó (gondolom, wifi), volt-e állítva valami a (titkos típusú) routeren, a laptoppal mûködik-e az internet.
A kérdező hozzászólása: Ezt akartam írni pontosan, csak nem engedett ilyen hosszút, ezért próbáltam megfogalmazni de nem sikerült : router tipusa : SMCWBR14-G2 a net sebessége : 100 kb/s a telefon : Samsung galaxy mini a laptop : Hp635 ha kell még valami irjatok
A kérdező hozzászólása: igen a laptoppal mûködik az internet !!!
Igen, én tesztelem.
Ez érdekes! Engem is érdekel! És hogyan tesztelitek?
Az ilyen teszteket csak a lányok hiszik tuti módszernek, és gyakran tök mást szûrnek le belõlük, mint ami a valóság. Fõleg h a fiú külseje is nagyban befolyásolja õket, így nem tudnak objektívek lenni.
Én az utolsó kapcsolatom óta óvatosabb vagyok, próbáltam kiszûrni, hogy ki akarja komolyan a dolgot és ki akar csak megfektetni. Nekem kellett az, hogy érdekelje miylen vagyok emberileg, ne csak a külsõt nézze. Egyszer ugy teszteltem, hogy séta közben mindig kicsit arrébb mentem, és megfigyeltem, hogy akkor õ is jön arrébb, de úgy, hogy a karunk mindig összeérjen... :D
Na pl. az ilyen tesztek egyáltalán nem bizonyítanak semmit, amit az utolsó írt. Legfeljebb azt hiheti a srác, h büdös :)
Nekem nincsenek tesztjeim, trükkjeim, próbálok a megérzéseimre hagyatkozni, ha nem szimpatikus, akkor hagyom. (pl. bunkó, beképzelt, agresszív, vagy csak ki akar használni)
11:30-as vagyok... ugy kell csinálni, hogy a fiú ne vegye észre, de te lásd, mit akar. Így nem gondolja azt h büdösnek tartod, vagy esetleg valami más, mert észre se veszi ezt.:D

Ha iwiwen valaki hozzászólást ír a képemhez, azt először engedélyeznem kell, mielőtt megjelenik, vagy bármi megjelenhet?

Legjobb válasz: eévileg megjelenhet!mármint nálam megjelent mindenhol és senki nem csinált semmit és az én képemimnél is pedig én sem állítottam semit!

eévileg megjelenhet!mármint nálam megjelent mindenhol és senki nem csinált semmit és az én képemimnél is pedig én sem állítottam semit!
A kérdező hozzászólása: Ez óriási! Akkor ezek szerint bárki bármit írhat a képeimhez, és az megjelenik az adatlapomon? Ez engem felháborít! Akkor inkább törlöm magam iwiwrõl...
nem!ugy tudom nem báárki csak az ismerõseid!és ha azokat télleg ismered akkor nem hinném h rosszat irnának!

T! Hogy vagytok a játékokkal? Melyikeket szoktad megvenni? Illetve először kipróbálod e letöltöttet mielőtt megveszed?

Én általába úgy csinálom, hogy kipróbálom a letöltött verziót és ha tetszik, akkor megveszem a boltba, vagy megrendelem steamen.

Legjobb válasz: Én letöltöm a demoját

Én letöltöm a demoját
mi az a megvenni?
Én elég sok anyagot megnézek a játékról, hazai és külföldi review-kat, értékeléseket, és utána megveszem kipróbálás nélkül. Néhány játéknál meg még csak értékeléseket sem nézek, hanem azonnal megveszem (Pl. red dead redemption, rage, mass effectek, assassins creedek, stb) Eddig még nem nagyon nyúltam mellé.
én azt szoktam megvenni aminek jó a multija aminek nincs vagy szar azt letöltöm...
De ha szar, minek töltöd le? XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!