Találatok a következő kifejezésre: Mielött be a (58 db)

és már teszt kell..
A fogamzásgátló nem állítja be!! A fogamzásgátló kikapcsolja a saját ciklust, és helyette rendszeres idõközönként megvonásos vérzést okoz azért, mert szünetet tartasz a szedésében! Nagyon nem ugyanaz a kettõ. Ha abbahagyod, ugyanúgy rendszertelen les, mint elõtte. Sõt, a rendszertelen cikluson általában ront is, így mikor abbahagyod, még rosszabb lesz, mint elõtte volt.
Ha egészségesen és rendszeresen élsz (étkezel, alszol, stb), akkor az javíthat rajta, és persze korral javul. De van, akinek felnõtt nõként is teljesen Random mûködik a szervezete. Fogamzásgátló beállítja óramûre (sõt, 1-2 napot még direkt el is lehet tolni)
Természetes úton sehogy. Ez a pubertás. Természetellenes módon pedig fogamzásgátló tablettával.
A kérdező hozzászólása: És még annyit szeretnék, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy rendszeresen jöjjön meg?
A kérdező hozzászólása: A 3. és 5. válaszolónak Nagyon Szépen köszönöm! Sokat segítettetek ezzel!! :) ))
Én vagyok a 3. Pont ezért írtam, h akkor csináld, amikor meg kellene jönnie...elviekben...az, hogy gyakorlatban nem mindig jön meg, nem oszt, nem szoroz...
Aktus utáni 14.napon már kimutatja a teszt, ha terhesség van...Ne a menzi, hanem az aktus idõpontja alapján csináld meg....
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak szerintem nemkéne bunkónak lenned lehetne normálisan is válaszolni köszi puszi :) :* A másik 2nek köszönöm a normális válaszokat :) de az a baj, hogy van amikor 1 hónapot kihagy :S és nem tudom, hogy most ebben a hónapban megfog-e jönni :S
Mikor volt meg utoljára? Az utolsó naphoz adjál 28-at...és utána csináld...szerintem...
Én azt mondom, ha már eltelt két hét az eset óta, akkor csináld most.
elõzõnek igaza van. a fogamzásgátló nem igazi vérzést produkál, hanem gyakorlati becsapja a szervezeted, elhiteti vele, hogy terhes vagy, és ezért nem tud új létrejönni. legalábbis, az enyémre ez volt írva (egyebek közt)

Hogy tudnám ránevelni anyámat arra, hogy mielőtt beront a szobámba (ajtó csukva) kopogjon? ! Számtalanszor kértem, néha kopog de akkor is válaszra se várva nyit is be, ajtóm meg nem zárható.

Kezd elegem lenni abból, hogy csak úgy beront... Alapból szerintem bunkóság másra rátörni, meg amúgy is... 16f Ami érdekes, ha nagyanyám látogatóba jön, kopog és megvárja, míg kimegyek, vagy kiszólok, h jöjjön be...

Legjobb válasz: Nincs kulcs az ajtódhoz? Vagy egyszer támaszd ki belülrõl valamivel. Én is utálom, amikor kopogás nélkül ki-be járkálnak. Ennyi erõvel miért lett külön szobám, miért nem tettek a nappali közepére...?-.-

Nincs kulcs az ajtódhoz? Vagy egyszer támaszd ki belülrõl valamivel. Én is utálom, amikor kopogás nélkül ki-be járkálnak. Ennyi erõvel miért lett külön szobám, miért nem tettek a nappali közepére...?-.-
Ez esetben teljes joggal mérges a Kérdezõ... Esetleg valami nehéz dolgot az ajtó elé tolhatsz, akkor egy kicsit visszapattan:D Vagy olyan dolgot teszel az ajtó elé, ami eldõlve nagyon hangos. Pl ásványvizes palackokból piramis. Vagy konzervdobozokból piramis:D Egy A/4-es lapra kiírod rikító színû filctollal, hogy "Kérlek kopogj!"
Nagy tábla az ajtóra: kopogj!
Esetleg egy lapos lavórba teszel vizet és úgy helyezed el, hogy az ajtó ne érjen hozzá, de aki bejön, annak bele kelljen lépnie:D Persze ne bokáig érjen benne a víz, csak éppenhogy legyen benne. Pont annyi, hogy egy zokni átnedvesedjen:D Hidd el ez annyira idegesítõ, hogy azonnal kimegy a szobából zoknit cserélni. Ha pedig kérdezi, hogy mi a franc ez, akkor mondhatod, hogy "Látod, ha kopogtál volna tudtam volna szólni, hogy várj egy picit, mert épp törölgetem a szekrényt, és ott a lavór víz az ajtó elõtt, várd meg amíg arrébb rakom":) Ugyanez igaz a fenti kettõ ötletemre. "Ha kopogtál volna, lett volna idõm arrébb tolni"
Cetli az ajtóra, vagy lehet kapni ajtóláncot/300Ft kb/
Ronts rá te is sokszor, és ha nehezményezi említsd meg neki, hogy neked is ugyanilyen f.os. Amúgy meg pár száz ft-ért lehet venni reteszt. Amúgy kedves elsõ, és ha épp tényleg maszturbált és rányitott? Az nem bûn, de én se örülnék, ha nem lehetne nyugodtan matyizni...
irigylem a problémádat. Nálunk be sem tehettem az ajtót. Sõt, apám többnyire az én szobámban tanyázott, mert ott kényelmes a heverõ. Nem is volt szobám gyakorlatilag. Sajnos a kérésen kívül sok mindent nem tehetsz, mert anyád nehezen fogja megérteni, miért akarsz bezárkózni. Szólj minden egyes alkalommal neki. Esetleg ékeld ki az ajtót!! Akkor nem tud benyitni!
Anyád elkapott farokverés közben, és most mérges vagy?
azért az anyának is fura érzés lehet, hogy a saját fiához szabályosan kopognia kell...
téged kéne ránevelni a modorra :Danyád nem kutya gondolom...
Mászkálj pucéran a szobádban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigieket! Nem, nem nyitott rám matyizás közben, de idegesít, mikor facebookon lógok, csetelek vagy csak böngészek, és bejön. Vagy bmi mást csinálok. Azért van szobám (szerencsére van) hogy ott félrevonulhassak, elkülönülhessek. Nem csinálok semmi "rosszat", egész egyszerûen csak olyankor azt érzem, mikor beront a szobámba, hogy megerõszakolja az intim szférám. Amúgy szeretem az anyámat, meg minden, nehogy félre értésetek, de ez tényleg zavaró... Beszélek vele, aztán ha nincs hatása, jön a lavóros megoldás... Ami annyiból cumi, hogy az ajtóm befele nyílik, de megoldom... :D
Ó, nagyon értelek!!! " megerõszakolja az intim szférám" -- hááát, mintha csak én modtam volna. Szívembõl szólsz. Tudod, rá kellett jönnöm az évek során, hogy bizonyos embereknek nincs ekkora igényük a privát szférára, így nem értik meg, mi a bajod. Mondd el anyukádnak nagyon lebontva, szájbarágósan ezt az intim szféra dolgot. Úgy, ahogy most nekünk leírtad, hogy csetelsz, levelezel stb, nem nagy dolgok, de a te személyes magánügyeid, és ilyenkor igényled azt, hogy egyedül legyél. Arra kéred, hogy vegye ezt figyelembe, és kopogjon, ha beszélni akar veled, amikor csukva az ajtó. Köszönöd.
Ha nem tölt be, akkor hogy akarod lementeni?
A kérdező hozzászólása: Valami cd boot-os cd-vel
pl valamilyen linux live-vel. Vagyis szinte bármelyikkel. Vagy kiveszed a vinyót, és beteszed egy másik gépbe, amíg lemented róla, ami kell.
hogy konkrétat is írjak, ha ugye nem tölt be a géped, nem tudsz leszedni a netrõl egy ubuntu-imaget, és nem tudod azt kiírni cd-re, nem fogod tudni futtatni, stb... tehát mindenképp kell egy másik gép, vagy kérni kell valakitõl egy live cd-t...
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12933 Hardveres hiba lesz: TÁP, alaplap, memória, merevlemez...
Letöltesz egy Hirens Boot CD-t valahol, kiírod egy lemezre, bebootolsz róla, elején kijön a választható lehetõségek között, hogy "mini XP" vagy hasonló nevû, arra kattintva betöltõdik egy alap XP extra funkciókkal és adatmentõ, meg vírusirtó, eltûnt partíció felderítõ stb programokkal. Asszem van benne Total Commander is, szóval kényelmesen tudsz másolgatni, meg mentegetni ide-oda.
Egy tipp: amikor újratelepíted, a telepítõvel két partíciót hozz létre. Egyet az operációs rendszernek, egyet az adatoknak. Így amikor legközelebb megdöglik a rendszer, simán újra tudod telepíteni.
Valami drivert tölt be...azt nehogy kikapcsold!
És ez miért is zavar téged? Gyakorlatilag ott tölti be a windows kernelt.
Úristen, hogy egyeseknek micsoda problémái vannak! :D Bootoláskor ne nézz oda, vagy takard ki a képernyõ alját, és nem leszel tõle tiszta ideg. :D Amúgy ez számítógép típustól is függ, hogy látod azt a csíkot vagy nem. Az régebbieknél általában látod, az újabbaknál általában nem..
Az nekem is végigszalad. De én nem tudnék nélküle élni:) . Olyan jó gyorsan végigszalad:) . Nekem szimpatikus:´).
De szerintem is valami driver lehet, mert mostanában telepítettem párat és nemrég kezdett el ez a csík lenni.

Hogyan tudnám megtudni hogy egy kb.3 hónapos kiskutya milyen termetű lesz a szuleit nem ismerem kobor eb volt mielőtt be tévedt?

Legjobb válasz: állatorvos meg tudja saccolni szerintem, ha viszed majd oltásért. :)

állatorvos meg tudja saccolni szerintem, ha viszed majd oltásért. :)
Mancsméretbõl szerintem.
Rakj fel róla 1 képet, hátha valaki megtudja tippelni neked. :)
*kepfeltoltes.hu-ra feltöltöd és belinkeled ide
A kérdező hozzászólása: oké i
A kérdező hozzászólása: irok mikor felteszem
Szerencsés esetben kettõt.
Én kettõt adatok. Egyet 6 hetesen, egyet pedig 8 hetesen, ezt követõen 9 hetesen elvihetõk.
2 oltást
Attól függ, mikor viszi el a gazdi. Ha 8 hetesen, akkor 2. Ha 10 hetesen, akkor már 3.

Milyen zenedarabot szoktak játszani mielőtt hoznák be a tortát?

Legjobb válasz: beethoven V. szimfónia, elsõ tétel

beethoven V. szimfónia, elsõ tétel
Esküvõ témakör!!!!! Nem szülinap lesz.
énekelni a boldog szülinapot!
stevie wonder - happy birthday
Erre a kérdésre 4 hasznos válasz érkezett :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Mi lesz ha valakiről kiderül hogy ittas állapotban megy be a főiskolába? (nem ott iszik, hanem mielőtt az épületbe bemenne)

Ha a tanárok észreveszik tesznek valamit? Jogukban áll szondáztatni?

Legjobb válasz: Nem tilos csak illetlen. Vizsgán gond lehet. De a tanárok szerintem megszokták már az ilyesmit.

Nem tilos csak illetlen. Vizsgán gond lehet. De a tanárok szerintem megszokták már az ilyesmit.
Fõleg, hogy az egyetemen belül is sokszor van valamilyen bár, ahol lehet iszogatni.

A szamitogep folyamatosan ujra indul, mielott be bootolna a rendszer. Tap vagy alaplap?

Egyik nap ugy hagytam a gepem egy fel orara es mire vissza ertem a gep elkezdte ujra inditgatni magat. A helyzet a kovetkezo: Amint aramot kap a gep magatol elindul, majd a vegtelnsegig elkezdi ujra inditani magat. Vanhogy 1-2 percig kikapcsol, aztan kezdi elorol. Cd-rol sem bootol. Ki probaltam 2 HDD-vel ki tisztitottam az egesz gepet es kersztprobaval kizartam a videokartya,ram,HDD egyebkent a HDD-n levo virus veszelyet. Maradt a tap es az alaplap. Otleteket szivesen varok, mert nem szeretnek foloslgesen vasarolni. Elore is koszonom, az ekezet hianyossagaert es a hlyesirasert utolag is elnezest. (Kolcson kulfoldi tablet)

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen problémám. Elkezdett bootolni majd újraindul. Nekem ekkor az alaplapom szállt el.

Nekem is volt ilyen problémám. Elkezdett bootolni majd újraindul. Nekem ekkor az alaplapom szállt el.
Ad ki valami hangot?
A kérdező hozzászólása: Nem.
Akkor fogalmam sincs

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!