Találatok a következő kifejezésre: Miben tároljam a (19 db)

Szerintetek miben tároljam a sminkjeimet?

Legjobb válasz: Smink táskában! Neszesszer stb...

Smink táskában! Neszesszer stb...
Attól függ, hogy mennyi van...én kezdetben fonott kosarakban tároltam, de mióta kinõttem a kosarat, mivel egyre több lett a sminkem, azóta a ceruzák, spirálok üveg henger alakú vázában vannak, olyan, mint a rendes irodai ceruzatartó. A rúzsaimnak vettem egy nagy teafiltertartót, mert abban a fa dobozban kisebb rekeszek vannak, abba állítgattam bele a rúzsokat fejjel lefelé, hogy lássam a színkódokat és tudjam, melyiket veszem ki. A többi cucc dobozokban van. De én imádom a sminkeket, rengeteg van belõle, szóval most lehet mosolyt csaltam valaki arcára...:)
Nekem van fésülködõ asztalom, van fiókja, kidíszítettem a befõttes üveget, abba az ecseteket, spirálokat, ilyeneket, meg egy kisebb pohárba is rakom a kisebb ceruzákat, szájfényeket.
És ki is sminkelnél vele fiúkat, pl hülyeségbõl? :D
nekem egy dobozban vannak, az íróasztalom egyik fiókjában :D

Miben tároljam a lefejt anyatejet?

B?ven van tejem, minden nap egy 100ml lejön pluszba ( a napi hétszeri fejés megtette a hatását :D ) És most a fagyasztóba gy?jtöm ínségesebb id?kre. Volt 20 darab Aventes tejtároló poharam, azok már tele vannak. Sajnos elég drágák és nem szeretnék venni, hanem valami olcsóbb megoldást keresek. Hallottam, hogy bébiételes üvegekben le lehet fagyasztani, de azt nem tudok beszerezni.Tudnátok valami ötletet adni, hogy miben rakjam el a fagyasztóba?

Legjobb válasz: Én a tescoban vettem direkt tejtároló zacskót. Nagyon jó vastag, tuti nem szakad el, és jól lezárható, felcímkézhetõ. Azt hiszem 30db volt 1500-2000Ft. Helytakarékosabb is a fagyasztóban.

Én a tescoban vettem direkt tejtároló zacskót. Nagyon jó vastag, tuti nem szakad el, és jól lezárható, felcímkézhetõ. Azt hiszem 30db volt 1500-2000Ft. Helytakarékosabb is a fagyasztóban.
Én gyógyszertárban vettem tégelyeket, olyanokat, amiben a krémeket szokták adni. Van 150ml-s és 300ml-s. Kimondottan úgy kértem, hogy anyatejnek.
Szia! Én is a tesco-sat használom!!! CSak ajánlani tudom!!! Egyébként 40db-os és 2000ft körül van!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, azt hiszem veszek tesco-s zacsit és gyógyszertári tégelyt is. Még egyszer köszi!
Befõttesüveg.

Miben tároljam a lefejt tejcsit? Szeretnék betenni a fagyasztóba belőle

Legjobb válasz: http://www.brendon.hu/Products/List/tejt%C3%A1rol%C3%B3%20ed.. én erre szavazok: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/20387?storetype=s.. KÜLÖN TÁROLÓ KÜLÖN KUPAK!!!

egy barátnõm gyûjtögeti, amíg 3 dl összejön, és akkor jégkocka tartó nejlonban fagyasztja le. szerintem nagyon praktikus, nem foglal sok helyet, és egyszerre annyit olvasztasz ki, amenynire szükség van.
Mindenképpen olyan tárolóban, ami sterilizálható!
Én is azt javaslom, amit Carmen linkelt! Késõbb, tudsz majd benne fõzelékeket is fagyasztani.
Szia! Én Aventos poharakba tárolom a fagyasztóba.


Miben tároljam a kenyeret, kiflit, zsemlét, hogy ne száradjon ki olyan hamar? (Legalább másnapig maradjon puha)

Fa kenyértartóm van, de nem vagyok megelégedve vele. Tippek?

Legjobb válasz: Én kendõben tartom. De nem veszek ilyen tescos és hasonló pékárut. A péknél veszek 3 kilós kenyeret, vajaskiflit. Azok 1 hétig is jók. Ezeket a vizes, felfújt áruházi cuccokat akármiben tárolhatod, másnap már mehetnek a zsemlemorzsába mert vagy kemények, vagy nyúlnak mint a rétes.

Én kendõben tartom. De nem veszek ilyen tescos és hasonló pékárut. A péknél veszek 3 kilós kenyeret, vajaskiflit. Azok 1 hétig is jók. Ezeket a vizes, felfújt áruházi cuccokat akármiben tárolhatod, másnap már mehetnek a zsemlemorzsába mert vagy kemények, vagy nyúlnak mint a rétes.
A kérdező hozzászólása: köszi! Én is zacskóban teszem a fa kenyértartóba, másnapra mégsem olyan jó. Általában péknél vásárolok, a multiknál nem nagyon szoktam. Le is fagyasztom sokszor. Majd próbálkozom a konyharuhába való csomagolással.
En is zacskoban vagy szatyorban tartom, de ha van konyhaszekrenyed ami jol zarhato akkor tedd oda szatyrostul, nekem2-3 napig puha marad.
Szia! Ha zacskóban tárolod, puha marad. (Egyébként egyetértek az elõzõvel: nagyon gyatra a minõség!)

A gyümölcskenyeret miben tároljam, hogy friss maradjon, ne száradjon ki?

Folpackba tettem, így jó?

Legjobb válasz: Jó,de hideg kamrában tárold.

Jó, de hideg kamrában tárold.

Nem tudom miben tároljam, illetve fagyasszam le a lefejt tejem, üvegben vagy esetleg valamilyen műanyag tárolóban?

Legjobb válasz: Szia. Az én fiam 3.5 éves és akkor mikor ö szopizott annyi tejcim volt ami neki sok volt,így fagyasztottuk,de azt már nem fogadta el. Így azt tejtestvér kapta meg. Amig picik a feles müanyag kávéspohárba fagyasztottam majd ahogy növögettek akkor növeltem az adagot. És ne feledd mindig dátumozd fel a tartót. Semmivel nem tud többet egy 100ft-ot érõ tejtárolo zacsi.

Szia. Az én fiam 3.5 éves és akkor mikor ö szopizott annyi tejcim volt ami neki sok volt, így fagyasztottuk, de azt már nem fogadta el. Így azt tejtestvér kapta meg. Amig picik a feles müanyag kávéspohárba fagyasztottam majd ahogy növögettek akkor növeltem az adagot. És ne feledd mindig dátumozd fel a tartót. Semmivel nem tud többet egy 100ft-ot érõ tejtárolo zacsi.
Szia.Nekem is van Aventes tárolom, de az olyan nagy:) tegnap vettem a patikába olyan fehér fedeles kis dobozt, 33ft/db, az is tökéletesen megfelel, van több méretbe is.. minden jót
Az Aventnek van tejtartó doboza, 230 ml-es, 10 db-os kiszerelésben kapható, a tetejét külön kell megvenni.Mûanyag mindent kibír(hideget-meleget).Kifõzheted, és fagyaszthatod is.Én már 7 hónapja használom és még semmi baja.
Én is gyógyszertárban kapható fehér kis fedeles dobozba fagyasztottam. Szerintem tökéletesen megfelel.

Hogyan tároljam a krumplit és a hagymát a teraszon, hogy télen ne fagyjon meg? Miben? Ötletek?

Legjobb válasz: Mi mindig egy nagy fa ládában tároljuk, amiben homok van!Mi a pincébe rakjuk a répát is így, és ott nem fagy meg!A teraszon nem hiszem hogy megúszná a fagyást!

Mi mindig egy nagy fa ládában tároljuk, amiben homok van!Mi a pincébe rakjuk a répát is így, és ott nem fagy meg!A teraszon nem hiszem hogy megúszná a fagyást!
Teraszon ne tárold semmiben, mert megfagy......Pince, vagy vízakna.
Teraszon tuti megfagy, mindegy mit csinálsz. Garázs, akna, pince vagy bent. Mi a garázsban tartjuk a nagy részét, csak azzal az a baj, hogy a fenének sincs kedve kimenni érte, így mindig bevándorol egy kisebb mennyiség belõle, de ez nálunk télen-nyáron így van.

Miben tároljam gazdaságosan a fagyasztóban az anyatejet?

Vettem Avent steril poharakat, de nagyon nagyok és van amikor csak 40-50 ml -t fagyasztok le, és így nem vmi gazdaságos. Mi az ami viszonylag kis helyen elfér és kisebb és nagyobb adagokat is lehet benne tárolni? Nemsokára elkezdjük a hozzátápálást, és a kajájába szereném majd tenni a picinek.

Legjobb válasz: Lehet kapni vákumos kis méretû zsacsikat, olyan mint a szendvics tároló légmentesen le lehet zárni.Én is azt akarok majd venni és abban fogom lefagyasztani,beleteszem õket egy dobozba és egy helyen lesznek sértetlenûl.

Lehet kapni vákumos kis méretû zsacsikat, olyan mint a szendvics tároló légmentesen le lehet zárni.Én is azt akarok majd venni és abban fogom lefagyasztani, beleteszem õket egy dobozba és egy helyen lesznek sértetlenûl.
A gyógyszertárban lehet kapni gyógyszeres tégelyt, ami 150 gr-os, olcsó és kisebb helyen is elfér, mint az aventes.Én használat elõtt mondig kifõzöm.Szerintem praktikus, próbáld ki.
Én fél decis müanyag poharakba fagyasztottam.A tetejét legumiztam zsugorfoliával.Olcsó, praktikus, kis helyigényü.
Szia! Sima, egyszerû jégkockatartóban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A gyógyszeres tégely, az a fehér, amibe a kevert krémeket is adják, vagy amit írtál az vmi csavaros tetejû? Most vettem olyat, ami ez a fehér és 100 és 50 gr os, de nem vmi jól zár a teteje (pattintós tetejû, jobb lenne csavaros)
én sima jégkockatartóban fagyasztom, és ráhúzok egy nejlon tasakot, majd ha megfagyott, olyan zacsiba teszem át amit össze lehet pattintani, és ráírom mikori, és hány gramm...
Talán nem árt tudni, hogy hosszabb idõ alatt (több hét /hónap) gyakran elõfordul, hogy érezhetõen elromlik az ízem rossz szaga lesz, és nem kell a babának se... lehet hogy a kifõzés segít, errõl a tipprõl még nem hallottam... túls okat nem érdemes elrakin emiatt.

Ha utazunk, lefejem a tejet, de mibe taroljam hogy nagy biztonsaggal ne romoljon meg mielott megkapna a babam?

Legjobb válasz: Mivel utaztok? Mert hacsak nem olyan eszközzel amin sehogy se lehet megoldani a szoptatást, akkor nyugodtan szoptasd a kicsit, nem kell fejni. A 7es buszon is szoptattam már, mert ott éhezett meg a kicsi. Ha kocsival mentek pihenõben kiállni, és ott, még akkor is ha te vezetsz. Mert nem otthon az ágyon ülsz, még nyugodtan szoptathatsz, semmit sem kell rajta szégyellni.

Mivel utaztok? Mert hacsak nem olyan eszközzel amin sehogy se lehet megoldani a szoptatást, akkor nyugodtan szoptasd a kicsit, nem kell fejni. A 7es buszon is szoptattam már, mert ott éhezett meg a kicsi. Ha kocsival mentek pihenõben kiállni, és ott, még akkor is ha te vezetsz. Mert nem otthon az ágyon ülsz, még nyugodtan szoptathatsz, semmit sem kell rajta szégyellni.
A kérdező hozzászólása: .....de ha megsem alkalmas a szoptatas?
Miért nem tudnád szoptatni, erre kíváncsi vagyok? Amúgy vannak termosztáskák a cumisüvegnek, amiben max2órát lehet a tej, utána hûtõ.(védõnéni szerint) "hûtõtáska" az a via aventos tároló, két órára.

Ha majd fejem a tejet, mibe fejjem le, és utána miben tároljam. Amit lefejek rögtön a fagyasztóba rakjam? Ha nem akkor a hűtőben meddig áll el, mikor adjam oda a babának?

Legjobb válasz: Én széles, öblös poharat használtam, mert kézzel fejtem. De vannak olyan szerkentyûk (pl. Avent), aminek a "fejõrésze" a cumisüveghez van csatlakoztatva. Lehet kapni mércével ellátott zacsikat, amiben le tudod fagyasztani. Én fehér mûanyag poharakat vettem (védõnõ tanácsolta) alkoholos filccel ráírtam a dátumot, alufóliával lefedtem és úgy tettem a tiszta fagyasztóba. A babának pedig akkor adhatod, ha pl. nem érsz rá, más vigyáz rá, akkor pohárból szépen meg tudja inni (mert a cumisüveg cumizavart okozhat), én késõbb azzal sürítettem a fõtt zöldségeket neki, amikor már ehetett fõzeléket. Ja, és magától kell felengednie a tejcinek, nem szabad melegíteni,nekem legalábbis ezt mondták.

Én széles, öblös poharat használtam, mert kézzel fejtem. De vannak olyan szerkentyûk (pl. Avent), aminek a "fejõrésze" a cumisüveghez van csatlakoztatva. Lehet kapni mércével ellátott zacsikat, amiben le tudod fagyasztani. Én fehér mûanyag poharakat vettem (védõnõ tanácsolta) alkoholos filccel ráírtam a dátumot, alufóliával lefedtem és úgy tettem a tiszta fagyasztóba. A babának pedig akkor adhatod, ha pl. nem érsz rá, más vigyáz rá, akkor pohárból szépen meg tudja inni (mert a cumisüveg cumizavart okozhat), én késõbb azzal sürítettem a fõtt zöldségeket neki, amikor már ehetett fõzeléket. Ja, és magától kell felengednie a tejcinek, nem szabad melegíteni, nekem legalábbis ezt mondták.
Én kis decis müanyagpoharakba fagyasztottam(olyanba amibe régen adták a feleseket a kocsmákban:d)Zsugorfoliával lefedtem, befõzõgumit tettem rá, majd ment a fagyiba.
Az én védõnõm azt mondta sterilizáljak ki egy jégkockatartót, és abba öntögessem a tejet. Fagyasszam le, és az egy napi kockákat egy tiszta nejlon zacskóba öntsem bele, írjam rá a dátumot. A felolvasztásról: tegyél meleg vizet egy edénybe, és abba állítsd az üveg pohárkát, amibe a tejcikockákat tetted. Közben lötyögeted, akkor elõbb kiolvad. Egyszer akartam megvárni, míg saját magától felolvad a hûtõben, de mire felolvadt savanyú is lett. Mindig ellenõrizd le a hõmérsékletét és az ízét mielõtt a babának adod! Nehogy forró vagy romlott legyen!! Sok sikert! Mia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!