Találatok a következő kifejezésre: Miben segít E-vitamin (5 db)

Az E vitamin pontosan miben segít?

Azt halottam,hogy az E vitamin jó el kezdeni a teherbe esés el?tt szedni.Miért?Miben segít?

Legjobb válasz: "Az E-vitamint Evans és Bishop amerikai kutatók fedezték fel állatkísérleteik során 1922-ben, amikor a patkányok vemhességére gyakorolt hatását figyelték meg innen kapta nevét is: a tokoferol elnevezés a görög tokosz és a pherein szavakból származik, melynek jelentése "gyermekszületést elõsegítõ". A további kutatások során bebizonyosodott, hogy az Evitamin ennél sokkal kiterjedtebben befolyásolja a szervezet mûködését. Ma már azt is tudjuk, hogy az egyik leghatásosabb zsíroldékony antioxidáns, és hogy sok betegség megelõzésében játszhat szerepet. Többek között védhet a szívérrendszeriés a daganatos megbetegedésekkel szemben, s mivel sejtszinten fejti ki hatását, az öregedés folyamatát is lassíthatja. Az E-vitamin megjelölés valójában a tokoferol vegyületek egész csoportját takarja, melyek négy elõfordulási formája: az alfa-, béta-, gamma- és deltatokoferol. A leggyakoribb és legaktívabb típus az alfatokoferol, de a vitamin összes formája hasznos, és a szervezet a többféle (kevert) tokoferolt tudja a leghatásosabban felhasználni. Mivel zsírban oldódik, viszonylag hosszabb ideig képes elraktározódni a zsírszövetekben és a májban, viszont a felesleg a vizelettel gyorsan kiválasztódik." http://www.vital.hu/themes/health/evitamin1.htm

"Az E-vitamint Evans és Bishop amerikai kutatók fedezték fel állatkísérleteik során 1922-ben, amikor a patkányok vemhességére gyakorolt hatását figyelték meg innen kapta nevét is: a tokoferol elnevezés a görög tokosz és a pherein szavakból származik, melynek jelentése "gyermekszületést elõsegítõ". A további kutatások során bebizonyosodott, hogy az Evitamin ennél sokkal kiterjedtebben befolyásolja a szervezet mûködését. Ma már azt is tudjuk, hogy az egyik leghatásosabb zsíroldékony antioxidáns, és hogy sok betegség megelõzésében játszhat szerepet. Többek között védhet a szívérrendszeriés a daganatos megbetegedésekkel szemben, s mivel sejtszinten fejti ki hatását, az öregedés folyamatát is lassíthatja. Az E-vitamin megjelölés valójában a tokoferol vegyületek egész csoportját takarja, melyek négy elõfordulási formája: az alfa-, béta-, gamma- és deltatokoferol. A leggyakoribb és legaktívabb típus az alfatokoferol, de a vitamin összes formája hasznos, és a szervezet a többféle (kevert) tokoferolt tudja a leghatásosabban felhasználni. Mivel zsírban oldódik, viszonylag hosszabb ideig képes elraktározódni a zsírszövetekben és a májban, viszont a felesleg a vizelettel gyorsan kiválasztódik." http://www.vital.hu/themes/health/evitamin1.htm
Antioxidáns, a sejtek öregedését gátolja/lassítja. Néha lehet kúrát tartani, de olvasd el a tájékoztatóját, túl lehet adagolni.

Miben segít az E vitamin és a Premens tabletta?

Nekem C vitamint és Premens tablettát írt az orvos.Miben segítenek ezek a teherbe esésnél? Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: A premens a premenstruációs szindrómát javítja. A menzesz elõtti kellemetlen tünetek enyhítésére jó. Barátcserje a fõ összetevõje ami segíthet a baba fogantatására. Igazából szabájozza a ciklust is és rendbe rakja a peteérést. Nem mindenkinek vált be. Én is 2hete szedem a dokim ajánlására. Az E vitamint most hirtelen meg nem mondom mire jó de férfiaknak is ajánlják a babaprojekthez.

A premens a premenstruációs szindrómát javítja. A menzesz elõtti kellemetlen tünetek enyhítésére jó. Barátcserje a fõ összetevõje ami segíthet a baba fogantatására. Igazából szabájozza a ciklust is és rendbe rakja a peteérést. Nem mindenkinek vált be. Én is 2hete szedem a dokim ajánlására. Az E vitamint most hirtelen meg nem mondom mire jó de férfiaknak is ajánlják a babaprojekthez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod.
Elsõ vagyok megint, az E vitamin sejtmegújító fontos antioxidáns. Vastagítja a méhnyálkahártyát a férfiaknál meg mozgékonyabbá teszi a spermákat. Meg még sok mindenre jó. Babát szeretnél? Mióta próbálkoztok?
Azt le hagytam h.segíti a beágyazódást.(az E vitamin)
A kérdező hozzászólása: Igen babát szeretnénk. Most kezdjük az 5. hónapot csak van egy olyan problémám, hogy mielõtt meg jönne a menzeszem elõtte már néhány nappal pecsételõ vérzésem van. Erre ajánlotta az orvos a Premens tablettát és a C vitamint. Azért kérdeztem az E vitaminról mert itt azt olvasom, hogy sokan azt szedik és nem tudom melyik a jobb vitamin.
A c vitamin kell a szervezetnek immun erõsítõ szedheted a c és E vitamint is. Mi is próbálkozunk 1, 5éve. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: És voltál/voltatok orvosnál már? Mi oka van hogy eddig nem sikerült ha szabad kérdeznem?
Voltam orvosnál többször is õ állítja lehetne gyerekem, de nekem olyan mint ha nem igazán törõdne a dologgal a páromat még mostanra tudtam meggyõzni menjen el orvoshoz. Májusban rá is sor kerül eddig számolgattam hõmérõztem teáztam de most már nem bírom tovább mondtam neki ha neki is fontos a baba akkor tegyen érte.
A kérdező hozzászólása: Akkor nektek még nincs babátok? Igen sajnos és ezt most nem bántásból mondom meg tisztelet a kivételnek de bizony vannak olyan férfiak akik nem tudják el fogadni, hogy esetleg velük van baj. Mert hát férfiúi büszkeség. De azért bízom benne, hogy minden rendben lesz és hamarosan sikerül a baba.

Miben segít az E-vitamin szedése kisbabára vágyó nőknél? Mire fejti ki hatását? Mennyi az optimális adag belőle, és meddig lehet szedni? A ciklus melyik felében kell szedni? Talán állandóan szedni kell?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki, hogy a sejtek mûködését befolyásolja kedvezõen, de ez benne van a betegtájékoztatóban is. Vagyis hogy jól mûködjenek a sejtek,ahhoz kell antioxidáns ami pl a paradicsomban is van. Én szedem az e vitamint, kétnaponta 200 mg-ot. Ki tudja... :-)

Nekem azt mondta a doki, hogy a sejtek mûködését befolyásolja kedvezõen, de ez benne van a betegtájékoztatóban is. Vagyis hogy jól mûködjenek a sejtek, ahhoz kell antioxidáns ami pl a paradicsomban is van. Én szedem az e vitamint, kétnaponta 200 mg-ot. Ki tudja... :-)
én naponta 1et szedek 100mg-osat, sejtmegújító, érdemes a párodnak is szedni, ha épp a babaprojekten dolgoztok!
az E-vitamin antioxidáns, sejtvédo hatásu. én szedtem napi 100 mg-ot, még az elso harmadban is, illetve napi egy tbl folsavat (csokkenti az idegcsoelzarodas eselyet, pozitívan hat a setnovekedésre, fejlodésre). csak aztan keztem szedni a terhes multivitamint. Egyébként kaphato csak E-vitamint és folsavat tartalmazó készítmény, vagy ugyanezt a célst szolgálja, ha mondjuk Elevitet szednél a terhesség elott ill. alatt is.

A ginseng teát tényleg ajánlják férfiaknak is? Ha a párom inná, milyen hatása lenne vagy mire jó? Az e-vitamin miben segit?

Legjobb válasz: serkenti a nemi vágyat... (ha ebben a témakörben kérdeztél) amúgy nagyon sok más jó hatása van, testre -lélekre egyaránt.

serkenti a nemi vágyat... (ha ebben a témakörben kérdeztél) amúgy nagyon sok más jó hatása van, testre -lélekre egyaránt.
A kérdező hozzászólása: ez már most jó dolognak tünik!köszi
A vérbõséget serkenti, és szaporítja a spermákat!! Az E vitamin pedig sejtmegújító, tehát jó hatással van az _életképes_ hímivarsejtek kialakításában!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!