Találatok a következő kifejezésre: Miben rejlik Élet (2 db)

Szerintetek mi a hosszú élet titka? Miben rejlik a dolog az ha valakinek kijutott ilyen hosszú élet?

Legjobb válasz: A természetesség. Nem baj ha iszol nem baj ha vmien szenvedélynek hódolsz csak tarts mértéket. A Dél-Amerikai bennszülött indiánok is sokáig élnek. Hozzájuk képest már fél lábbal a sírban vagyunk. Ami nekik méreg lenne innen. az nekünk kaja pl. 18/F

A természetesség. Nem baj ha iszol nem baj ha vmien szenvedélynek hódolsz csak tarts mértéket. A Dél-Amerikai bennszülött indiánok is sokáig élnek. Hozzájuk képest már fél lábbal a sírban vagyunk. Ami nekik méreg lenne innen. az nekünk kaja pl. 18/F
A múltkor volt egy mûsor errõl valamelyik természet csatornán a TV-ben. Ott arra lyukadtak ki, hogy 80-90%-ban a génektõl függ, ki meddig él! Aki különbözõ betegségekre való hajlamot örökölt az harcolhat ellene, kicsit javíthat is, de nem tudja megfordítani az események menetét (legalábbis a mai technológiával nem). Aki meg jó géneket örökölt, az bizonyos szintig élhet akár önpusztító életet is, nem árt neki! Példa volt a 90 éves nagypapa, aki napi 40 szál cigarettát szív, szalonnát eszik, és mégse kap infarktust...
Ott a pont a 2.-nál!A gének tehetnek mindenrõl.

Miben rejlik az Élet titka?

Szerintetek.

Legjobb válasz: Ez valószínûleg örök titok marad,különben már nem lenne az élet titka. :-)

Ez valószínûleg örök titok marad, különben már nem lenne az élet titka. :-)
Szia! Az Elet itka Te magad vagy-szerintem!A fogantatastol egeszen a halalig!Azert vagyunk itt hogy fejlodjunk, mindenkinek van egy eletfeladata, ami egy magasabb szellemi szintre emeli, nem konnyu ralelni, de megismerve egyre jobban Onmagad segit ebben!Az univerzum titka pedig hogy megadja nekunk mindazt amire szuksegunk van.Szeretetet sajat magunktol, biztonsagot, anyagi javakat, csak tudni kell kerni es hinni!Es torolni a panaszkodast, negativ gondolatokat!Az elet titka hogy csodalatos, es nekunk kell azza tenni, nem masoktol varni hogy azza tegyek szamunkra.Ez az en velemenyem es megprobalok igy elni, sokat segit, ha mashogy fogjuk fel a dolgokat.Nem vagyok sem fanatikus, sem orult.En igy gondolkozom. Szep napot!
az elõttem szólóval egyetértek.van egy olyan film, hogy A titok, ha ezt megnézed elmondja mi az élet titka.kissé hihetetlen de aki hisz benne annak sokat segít a film.illetve kis bizonyításnak énis alkalmaztam a pozitív gondolkodást, agykontrollt ki, hogy hívja, végülis ugyanaz a lényeg és be is válik, hogy amit te kimondasz, amit akarsz az úgy lesz, mert ahogy az elõzõ hozzászóló is elmondta az univerzum reagál az akaratunkra.azt váltja valóra amit mi akarunk.az életedet te irányítod, te teszel róla, hogy a jó dolgok vonzódjanak hozzád, te vonzod õket.az életed csak úgy lehet teljes ha a jóval törõdsz, ha pozitívan gondolkodsz és hálás vagy azért ami neked megadatott ami téged boldoggá tesz.az élet titka te vagy =)
A kérdező hozzászólása: Oh, köszönöm szépen az eddig válaszokat :) meg vagyok velük elégedve.. várom a további véleményeket!
Rhonda Byrne: A titok a konyv cime.... En eppen most olvasom, igaz eredeti nyelven .... Eppen az elso reszt olvastam el es igen, pontosan errol van szo. En is keresem magam...az elet ertelme mi magunk vagyunk. Mindenki kapja az eletet es csak rajta mulik, hogyan eli azt. Nekem is tanulnom kell, nem stresszelni - amirol nagyon nehez leszokni de lehetseges! - nem azzal foglalkozni, hogy mit nem szeretnek csakis azzal, hogy mi az amit szeretnek es kerni kell. A gondolatok es az univerzum...hihetetlen, de igaz.
Az Életadásban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!