Találatok a következő kifejezésre: Miben más terhesség alatti (7 db)

Más mit csinál a terhesség alatti narancsbörrel? Ha mindennap masszirozom jobb lesz?

Legjobb válasz: Szia! Neked csak terhesség alatt van narancsbõröd? Nekem eddig is volt de most +15kg-val még jobban elõjött. A kérdésedre válaszolva sztem lehet azokat a krémeket terhesség alatt is használni meg a masszírozás is jó elvileg. mást nem tudsz tenni vele. Én nem teszek semmit. Majd ha megvann picur... Üdv 36 hetes kismama

Szia! Neked csak terhesség alatt van narancsbõröd? Nekem eddig is volt de most +15kg-val még jobban elõjött. A kérdésedre válaszolva sztem lehet azokat a krémeket terhesség alatt is használni meg a masszírozás is jó elvileg. mást nem tudsz tenni vele. Én nem teszek semmit. Majd ha megvann picur... Üdv 36 hetes kismama
én nem törõdöm vele. majd ha tudok, csinalok egy infraszauna kúrát (heti 1-2x infraszauna egy hónapig), az szépen eltünteti, sokkal jobban, mint bármilyen krém, jót tesz az egészségemnek is, meg a bõrömnek is. régen is rendszeresen jartam, soha az eletben nem volt narancsborom, most van, sajnos a férjem vette észre. de annak idejen amikor fogyoztam, es lement az elso 10 kiló, es hogy ne legyen rossz a borom, akkor is nem a kilókat vette eszre, hanem hogy milyen szep barsonyos a bõröm (a szaunatól :) ))
szia, Én is mindennap masszíroztam, kentem celluit krémmel...hát nem lett jobb , még jól szét is repedt a bõröm. Remélem nálad nem így lesz.
Szia ajánlom a napi gyümölcs ill. zöldség fogyasztást!
Utolsó vagyok! És amugy is nem a külsõ hanem a belsõ számít!

Másnak nem hiányzik a terhesség alatti kényeztetés? A terhességem alatt apa nagyon vigyázott rám pl ne cipeljek mit kivánok mit hozzon be a konyhából mit csináljon meg helyettem stb. Mióta megszületett a pici ez 1 kicsit megváltozott. Másnál is?

Legjobb válasz: igen nálunk is ez volt bár nekem utána is sok mindent meg tett a férjem ha kértem, most megint sõt még jobban megint babánk lesz :) imádtam és imádok kismama lenni :) mindenk máshogy viszonyul hozzám hozzánk

igen nálunk is ez volt bár nekem utána is sok mindent meg tett a férjem ha kértem, most megint sõt még jobban megint babánk lesz :) imádtam és imádok kismama lenni :) mindenk máshogy viszonyul hozzám hozzánk
nekem is nagyon hiányzik, fõleg a gondtalan élet, hogy van egy kisbabád a pocakban, ami már létezik, de gond még nincs vele, nekem inkább ez hiányzik. Apa most is mindent megtesz, csak most már kérni vagy könyörögni kell:-) Elsõnek gratu!
Nekem ugyanúgy segít a férjem, ha terhes vagyok, ha nem. Szerencsém van? :) :) Amúgy irodista vagyok/voltam, és a kollegáim akartak állandóan segíteni. Kb egy mappát nem vihettem át a másik szobába. Ez engem baromira idegesített, mert nem beteg voltam, hanem terhes. Nagyon jó terhességem volt, semmi gondom nem volt, végig remek formában voltam, tornáztam, lépcsõztem, stb, én csak növesztettem egy pocakot. Kb az utolsó hónapra sikerült meggyõznöm a kollegáimat, hogy ha segítség kell, úgyis szólok. Amúgy aranyosak voltak, nem bántom õket :)

A terhesség alatti vérzés mennyiben különbözik a normális menszesztől? Úgy hallottam vannak akik a terhesség alatt is menstruálnak. De miben más az a vérzés?

Legjobb válasz: Valóban létezik olyan eset, - hogy egy pár hónapig még mintegy "emlékezik" a szervezet, ez általában a szokott idõben jelentkezõ, gyenge pecsételõ vérzést jelent - amikor ez nem kóros eredetû. Azonban az a gyakoribb, hogy komoly problémára hívja fel a figyelmet. Ez a fajta vérzés is lehet gyenge, de lehet erõsebb is, vagyis semmiképp ne hagyatkozz a saját megítélésedre, azonnal fordulj orvoshoz.

Valóban létezik olyan eset, - hogy egy pár hónapig még mintegy "emlékezik" a szervezet, ez általában a szokott idõben jelentkezõ, gyenge pecsételõ vérzést jelent - amikor ez nem kóros eredetû. Azonban az a gyakoribb, hogy komoly problémára hívja fel a figyelmet. Ez a fajta vérzés is lehet gyenge, de lehet erõsebb is, vagyis semmiképp ne hagyatkozz a saját megítélésedre, azonnal fordulj orvoshoz.
Bocsi a választ nem tudom, de ez engem is érdekel.
Abban, hogy terhesség alatt minden( vérzés kóros (egy csepp is), míg a másik egy természetes folyamat. A mennyisége jóval kevesebb.
Ha terhes vagy és vérzel, azonnal ügyelet! Ez nem játék! Az életedbe is kerülhet! Nem a levegõbe beszélek, sajnos átéltem ezt...
A kérdező hozzászólása: De hallottam hogy valaki menstruál alatta még az elsõ egy két hónapban. Amúgy nem vagyok terhes, csak érdeklõdöm. :)

Miben más a terhesség alatti szex?

Legjobb válasz: A statisztikák szerint az elsõ harmadban kevésbé, a másodikban jobban kívánják a szexet. A harmadikban a pocak mérete okozhat problémát, amit megfelelõ pozíció választással lehet elkerülni. Olyan helyzetet kell keresni, ahol nem nehezedik súly a nõ hasára. A hüvely megváltozott vérellátás miatt lehet, hogy jobban élvezi a nõ a szexet, a mellbimbó is érzékenyebbé válik terhesség alatt. De vannk, akik mindekettõt inkább kellemetlenül élik meg. A kispapákra is hatással van az a tudat, hogy a párjuk terhes. Van akit kifejezetten vonz a pocak, és vannak akik a félnek közeledni párjukhoz, nehogy baja legyen a kicsinek.

A statisztikák szerint az elsõ harmadban kevésbé, a másodikban jobban kívánják a szexet. A harmadikban a pocak mérete okozhat problémát, amit megfelelõ pozíció választással lehet elkerülni. Olyan helyzetet kell keresni, ahol nem nehezedik súly a nõ hasára. A hüvely megváltozott vérellátás miatt lehet, hogy jobban élvezi a nõ a szexet, a mellbimbó is érzékenyebbé válik terhesség alatt. De vannk, akik mindekettõt inkább kellemetlenül élik meg. A kispapákra is hatással van az a tudat, hogy a párjuk terhes. Van akit kifejezetten vonz a pocak, és vannak akik a félnek közeledni párjukhoz, nehogy baja legyen a kicsinek.
A vége felé már nehézkesebb. :) De elvileg vannak, akik sokkal jobban kívánják a szexet a középsõ hónapokban. Az elején a hányinger és a fáradtság miatt esetleg nem annyira, a végén meg már kényelmetlen.

Miben más a terhesség alatti menctruació?

Legjobb válasz: Rövidebb ideig tart, más jellegû, inkább csak barnás színû, és jóval kevesebb mint a megszokott.

Rövidebb ideig tart, más jellegû, inkább csak barnás színû, és jóval kevesebb mint a megszokott.
Nalam is ez volt. A rendszeres 5 naposak utan, csak 2 napos volt. Meg a szine sem volt mas. Csak rovidebb ideig tartott.
2-es.... es baba lett? :-) nekem most igy van, meg ket napos se volt... enyhe hanyinger, ehseg....

A terhesség alatti menstruáció miben más mint a rendes menstruáció?

Legjobb válasz: Sok esetben semilvel sem másabb, mert különben az illetö észrevenné, hogy valami nem olyn, mint szokott. Van, akinek esetleg kevesebb, de ez sem biztos. Ha gyanud van arra, hoyg terhes vagy, akkor elöször tesztelj, és/vagy menj el nögyógyászhoz.

Sok esetben semilvel sem másabb, mert különben az illetö észrevenné, hogy valami nem olyn, mint szokott. Van, akinek esetleg kevesebb, de ez sem biztos. Ha gyanud van arra, hoyg terhes vagy, akkor elöször tesztelj, és/vagy menj el nögyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: nekem gyanúm van arra hogy terhes lehetek.. de tünetem egysincs.. sés a páromszerint csak bebeszéltem.. a menzeszem még nem ált be.. így nem késett.. ( 29. nap ) de most barnás a vér és nyálkás.. mitõl lehet ?
A kérdező hozzászólása: ja és a hasam meg a hátam tegnapóta fáj.. mint 1 rndes menstruáció elött.. és éppmost is.. :/
Könnyen lehetsz terhes, és ami van, az a beágyazódás. A legegyszerübb, ha veszel egy érzékeny korai tesztet, akkor legalább valamit tudsz. Ha meg továbbra is bizonytalan vagy, akkor menj orvoshoz, ott vérvétellel meg tudják bizotsabban mondani. Egyébként sok nönek nincs semmi tünete sem a terhesség alatt, ez nem jelent semmit. Nekem a szokott idp után pár nappal volt ilyen barnás vérezgetés, ami csak 2-3 napi tartott, és ikreim lettek.
Hogy lehet eleve egy ilyen embernek gyereket szülni? érdekes meglátás a nõ részérõl:) )
Kérdezõ, bármi lehetséges, nem jó, hogy fûvezik a párod, de attól még lehet egészséges a babád. Szerintem, ne ezen az oldalon kérdezgess, hanem kérdezd meg az orvosodat, amikor mész hozzá vizsgálatra, mik az eélyek, mit javasol.
Jah igen . Ilyen embernek biztosan nem szülnék , és talán védekezni sem ártana !
A kérdező hozzászólása: Az apuka egyetemet végzett és dolgozik! Nem a konvencionális dolgok érdekelnek, hanem az egészség és realitás, lehetõségek! Nincs takarózás, nincs mellébeszélés! Miért lenne? Ez egy anonymus hely....
Utolsó ez akkora ostobaság, már bocs. Az alkohol legális és nem mindenki alkoholista, sõt az én környezetemben nagyon sok olyan ember van, akik nem is igen fogyasztanak alkoholt. A dohányzás szintén legális, és nagyon sok nem dohányost ismerek. Úgyhogy az hogy Hollandiában lehet szabadon füvezni (ami persze nem igaz, de fogjuk rá), nem jelenti azt hogy ott mindenki drogos és úgy vállal gyereket, hogy végigfüvezi a terhességet. Ez nem jó érv. Szerintem nem tökéletes sem a pasas sem a nõ, aki ilyennel összefekszik. Genetikai csoda lenne, ha normális utódjuk születne és õk fel tudnák tisztességesen nevelni. De legyen szerencséje a gyereknek.
Mint minden sejtbe, így a spermiumba is eljut az anyag sajnos, tehát teljesen nem igaz az, amit az elsõ írt. Persze, sokkal rosszabb, ha az anya 9 hónapig drogozik, de az apa miatt a gyerek is beleszagol ebbe azért.
Igen is károsítja a spermiumokat a THC. Lassítja idõ elõtt öregíti. Ki tudja mi lehetett volna szegény gyerekbõl, ha egészséges spermiumból osztódik? Apuka jobb lenne ha nem azzal takarózna, hogy "mást neeeeeem", meg nem okoz függõséget, meg Hollnadiában is, stb. Süket duma.
Sajnálatos ha valaki drogozik! De ettõl még ejthet teherbe valakit, nõ létére pedig eshet teherbe! A gyermek anyai ágon veszélyeztetett, mivel 9 hónapig él egy drogos testben! Én csak sajnálom azt a gyermeket, aki egy drogos apához születik! egy rendõr
Ugyan annyi az esélye hogy beteg lesz , mintha az apa nem füvezne ! Ugyanis a fû nem kokain, nem számít kemény drognak . Különben akkor Hollandiában is mindenkinek beteg gyereke lenne , vagy más országokban ahol teljesen legális. Nem hiszem hogy a picinek baja lesz , azért mert az apa rendszeresen füvezik ! Bár nem hiszem hogy csak a férfi lenne a hibás ....
Elsõ vagyok! Mindenkinek joga van a gyerekvállaláshoz, akár drogos, akár nem! Az pedig teljesen mindegy, hogy milyen drogot fogyaszt az apa! Csak ne csodálkozzon, ha egyszer a pici gyermeke mellõl elviszik a rendõrök, s hónapokig nem láthatja! Hány ilyen esetet láttam már! Ja és azt a gyereket fel is kell ám nevelni!
Hollandiában az emberek nem napi szinten fogyasztanak marihuánát, csak legális az országban. Magyarországon bárhol lehet töményet kapni, akkor most mindenki leissza magát a sárga földig napi szinten? Ugyanúgy nem jó, ha az apa drogozik, de attól még lehet minden rendben a babával. A lényeg, hogy legalább te egészségesen élsz.
Tegyük fel, hogy megszületik a baba és beteg lesz, rendellenességgel jön világra, vagy csak késõbb derül ki. Az oka ismeretlen. Az orvosok sem tudják. Annyit mondanak rá:pech, benne van a pakliban..... Nos, ebben az esetben el tudna apuka és anyuka számolni a lelkiismeretével? Nem hiszem el, hogy nem futna végig az agyukon, hogy mi lett volna, ha...... Szerintem egy drog sem ér annyit, hogy veszélyeztessem, akár csak elméletben is, a babám életét.... Aki napi szinten füvezik, az függõ igenis. Olyan embernek, aki nem képes azt az "áldozatot" meghozni a család érdekében, hogy letegye, nem szülnék. Mivel ez azt jelenti, hogy önmaga fontosabb az én és babám életénél.
Kedves Kérdezõ! Az a véleményem, hogy nem az számít, hogy egészséges lesz-e (mert valószínû az lesz /biológus vagyok/), hanem az, hogy milyen környezetben kell felnõnie/milyen példát lát! Sajnálom, hogy az ilyen emberek nem szelektálódnak. Eddig azt hittem igen, mert ilyen emberrel egy lélek sem áll össze, de tévedtem.
A kérdező hozzászólása: Orvos szerint nem számít!....
Aki napi szinten használ marihuánát, az igenis függõ. Lehet, hogy csak lelkileg, de akkor is az. Igazából szerintem nem okoz a magzatnál rendellenességet, de erre a nõgyógyász vagy egy genetikus könnyen tud válaszolni. ( más kérdés, hogy nem vállalnék gyereket egy ilyen férfinak. egyetem ide vagy oda, a drog az drog. )
a 14.43-as volt az utolsó, mikor írtam, de látom többeknek feltûnt. Bocs természetesen nem neked szólt, hanem a Hollandiával példálozónak. De persze erre rájöhettél volna, hiszen szinte ugyanazt írtuk ugyanarra. Ha tudnál szöveget értelmezni.
A drogozás nem feltétlenül köthetõ alacsony iskolázottsághoz! Vannak orvosok, jogászok... is akik rendszeresen használnak drogot! Ezzel nem lehet takarózni! Nem minden drogos tengõdik az utcán! Egészségesnek egészséges lehet a gyermek, de azt még a születése után sem lehet biztosra állítani! Sosem tudni, mikor veszik észre a betegségét, ha egyáltalán lesz neki! De jó is lehet, ha beszívott apa fürdeti a gyereket! Egyébként a drogfüggõ nõk gyermekei is lehetnek egészségesek, leszámítva, hogy a gyermek már függõen születik meg, s hetekig tart, mire leszokik a drogról, közben meg csak sír, mert a leszokás neki is ugyanolyan fájdalmas, mint a felnõtteknek, mert hiányzik neki! Csak az a helyzet, hogy a baba nem tehet róla, hogy így születik!
Az én baráti körömben minden fiú sziv, vagy szivott marihuánás cigit. Mindenkinek lett gyereke, okosak, szépek, egészségesek.Hamar összejöttek, semmi baj nem volt a srácok ondójával. Mondjuk még picik a gyerekek, és nem látom elõre, hogy ez a fejlõdésükben be fog-e zavarni, vagy nem, de egyenlõre minden rendben van mindenkivel. Az egyik csaj végigcigizte (marihuánás cigivel) a terhességét, és tök egészséget fiút szült tavaly. Ez már csak azért is bosszantó, mert én meg tök egészségesen élek, a férjem is, és a 26.(!) hétben meghalt a babánk. Na, ezt adjátok össze!
Utolsó hozzászóló, nem tudsz olvasni? Ugyanazt írtam, hogy attól, hogy legális a fû Hollandiában, nem fogyasztják napi szinten...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!