Találatok a következő kifejezésre: Miben különböznek mensi (3 db)

A kérdező hozzászólása: tünetekre gondoltam:)
Szia! Nekem erõsebben fájtak a melleim mint máskor. Ingerlékenyebb voltam és fáradtam, mindezek egy héttel a mensi elõtt elkezdödtek. Emellett nyilalásokat éreztem a hasamban.
Nekem annyiban különbözött, hogy jobban görcsölgetett a hasam. Nem egyfolytában hanem egy nap kb 4-szer és olyan pár percig tartott csak.
A kérdező hozzászólása: köszi csajok
Nekem annyiban különbözött, hogy erõs folyásom volt (és van a mai napig, pedig már 6 hetes vagyok), míg elõbbi ciklusokban, amikor meg is jött, mindig tök száraz voltam.
Nekem semmiben sem...

1 napom van a mensiig, a jobb petefeszkemnel gorcsoltem, mikor jottem haza. A melleim napok ota lathatoan megnott, nagyon kemenyek. Feher folyas nincs meg, neha felkapom a fejem kulonbozo szagokra. Sikerulhetet a baba?

Legjobb válasz: szia.a tüneteid alapján lehetsz terhes.de az is lehet hogy meg fog jönni.én elõtte ezt szoktam érezni.te ismered a tested.más ez most mint mensi elõtt szokott? szerintem hétvégén próbálkozhatnál egy teszttel.ha nega és még mindig nem jött meg pár nap múlva tesztelj újra!az elmaradt mensi után 5 nappal a teszt általában már biztos eredményt mutat.írd majd meg mi volt.szorítok neked!!!

szia.a tüneteid alapján lehetsz terhes.de az is lehet hogy meg fog jönni.én elõtte ezt szoktam érezni.te ismered a tested.más ez most mint mensi elõtt szokott? szerintem hétvégén próbálkozhatnál egy teszttel.ha nega és még mindig nem jött meg pár nap múlva tesztelj újra!az elmaradt mensi után 5 nappal a teszt általában már biztos eredményt mutat.írd majd meg mi volt.szorítok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Koszi a gyors valaszt.Itt jelentkezem, hogy hogyan alakult...
Én a nem várt mnsi napján már du teszteltem és + lett! Próbáld meg te is! Sok sikert! :) )))
A kérdező hozzászólása: Megjott.
Ha megjött, akkor szerintem nem érdemes tesztelni.
minek csinálnál ha ugyanúgy megjött mint eddig?
Igen, csinálj. IQ-tesztet.
A kérdező hozzászólása: kedves 20:38as kommolo! Te meg olyanrol nem hallottal terhesseg alatti menses????
de, igen, igazad van. sokkal valószínûbb, hogy terhes vagy és menstruálsz, minthogy nem hallgatsz a józan eszedre és felesleges kérdést írsz ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!