Találatok a következő kifejezésre: Miben különbözik sima (70 db)

Sima Gillette Fusion borotva nyélre jó a Fusion Power penge? A Fusion Power penge miben különbözik a sima Fusion pengétől? Mach 3 Turbo és M3 Power pengék használhatók sima Mach 3 nyélre?

Legjobb válasz: Igen, nem különbözik és igen. Szóval. A Fusion és a Fusion Power gyakorlatilag csak abban különbözik, hogy a Powerben van rezgõ mód ami szinte semmit nem ér. A fej foglalata és a fej ugyan az. A Mach3 nyelére a Turbo fej biztos rámegy(próbáltam) és fordítva is. A Mach3 Power fejnek is elméletileg rá kell menni mert annak is a foglalata és a feje szinte ugyan az.

Igen, nem különbözik és igen. Szóval. A Fusion és a Fusion Power gyakorlatilag csak abban különbözik, hogy a Powerben van rezgõ mód ami szinte semmit nem ér. A fej foglalata és a fej ugyan az. A Mach3 nyelére a Turbo fej biztos rámegy(próbáltam) és fordítva is. A Mach3 Power fejnek is elméletileg rá kell menni mert annak is a foglalata és a feje szinte ugyan az.

Pontosan miben különbözik a sima brit és brit care táp? Ha nem allergiás a kutyám akkor is eheti?

Legjobb válasz: Pl. sima brit tápban kukorica és csirke is van. A brit care-ben bárány és rizs (nincs se csirke, se kukorica), összetételében különbözik. Nyugodtan adhatod a kutyádnak anélkül is, h allergiás lenne.

Pl. sima brit tápban kukorica és csirke is van. A brit care-ben bárány és rizs (nincs se csirke, se kukorica), összetételében különbözik. Nyugodtan adhatod a kutyádnak anélkül is, h allergiás lenne.
És egy tapasztalati különbség: Az én kutyám nem allergiás. A premiumtól általában híg volt a széklete és sokkal több mint a Care-tõl, gyakran volt hasmenése is, amióta átálltunk a Care-re, egyszer sem.

Miben különbözik a honda civic eg6 és a sima? És mi a különbség a v-tech és a sima köszt? A v-tech v motor, vagy sima egysoros?

Legjobb válasz: A V-Tech egy nem túl igényes zenét játszó fiúzenekar. A Honda VTEC rendszere az egyik a sokféle változó szelepvezérlési rendszer közül. Bármilyen motoron alkalmazható, õk maguk is használják soros motorokon (pl. Civic) és V-motorokon (VFR800) is. Az egyik fõ jellemzõje az, hogy alacsony fordulaton a hengerenkénti 4 szelepbõl csak 2 mûködik, magas fordulaton lép be mind a négy és a szelepnyitások idõzítését tudja megváltoztatni. Az EG6 pedig egy Civic-változat kódja. Ha jól tudom, az 1992-95 közt gyártott európai kivitelû Civic VTi-t jelöli.

A V-Tech egy nem túl igényes zenét játszó fiúzenekar. A Honda VTEC rendszere az egyik a sokféle változó szelepvezérlési rendszer közül. Bármilyen motoron alkalmazható, õk maguk is használják soros motorokon (pl. Civic) és V-motorokon (VFR800) is. Az egyik fõ jellemzõje az, hogy alacsony fordulaton a hengerenkénti 4 szelepbõl csak 2 mûködik, magas fordulaton lép be mind a négy és a szelepnyitások idõzítését tudja megváltoztatni. Az EG6 pedig egy Civic-változat kódja. Ha jól tudom, az 1992-95 közt gyártott európai kivitelû Civic VTi-t jelöli.
köszt
Hagyd, nem érdemes minden ilyenbe belekötni, mert semmi eredménye...

Miben különbözik a sima fejfájástól a migrén?

Miben különbözik a fejfájástól a migrén? Mert nem igazán tudom, hogy csak fejfájásom van, vagy migrénem???Köszi el?re is a válaszokat! :)

Legjobb válasz: A migrén görcsös lüktetõ fejfájás. Sokáig tart, akár napokig is, és vannak kisérõi mint pl hányás hányinger, látászavar,ájulás. Sima fejfájás meg hát nem is tudom hogy különböztessem meg... az meg olyan hogy fáj fáj beveszel egy bogyót és elmúlik. A migrén az rendszeresen van, kiváltja front, menstruáció stb..Sima fejfájásra elég egy panadol, migrénre van hogy vénás koktél kell.. Nem tudom jobban megmagyarázni. Szerintem fõleg a fájdalom intenzitásában van a külömbség..

A migrén görcsös lüktetõ fejfájás. Sokáig tart, akár napokig is, és vannak kisérõi mint pl hányás hányinger, látászavar, ájulás. Sima fejfájás meg hát nem is tudom hogy különböztessem meg... az meg olyan hogy fáj fáj beveszel egy bogyót és elmúlik. A migrén az rendszeresen van, kiváltja front, menstruáció stb..Sima fejfájásra elég egy panadol, migrénre van hogy vénás koktél kell.. Nem tudom jobban megmagyarázni. Szerintem fõleg a fájdalom intenzitásában van a külömbség..
Ja még annyi, hogy akinek migrénje van, annak a fejfájás ugyanott jelentkezik. nekem pl mindig a jobb szemem mögött fáj és a szemem ki akar esni:(
S jobb ha nem tudod milyen. Anyukám napokig nem tud kkiszállni az ágyból olyankor. Mert amozgás, a hang a fény is fáj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Nekem ált. a jobb halántékomnál kezdõdik...ált., akkor fáj, ha nem eszem rendesen, vagy vizsgák után, a stressztõl. Ilyenkor ált. 1 Algopyrin vagy egy-két Advil elég, hogy elmúljon. De volt már, hogy annyira fájt, hogy hányingerem volt a fájdalomtól. Akkor ez most migrén vagy sem???
Akkor ez hálisten neked nem migrén. éhséggel, stresszel váltod ki saját magadnak.:) Jah, elsõ voltam megint:) Viszont a migrén ki is alakulhat késõbb ha akar:( Úgy tudom a hajlamot is lehet örökölni....
A kérdező hozzászólása: Hú! MEGNYUGODTAM! Köszi szépen a válaszokat! :)
jól leírták elöttem. a migrénnek nincs fizikai oka. (pl front lehet) de a sima fejfájás lehet stresstöl, betegségtöl. pl nekem régen utazások elött fájt a fejem, vizsgák elött, vagy ha lázas voltam. egy fájdalomcsillapító és ennyi. most meg elkezd nyomni a fejem, sokszor egy oldalon és napokig nem múlik, hiába veszek be fejfájás csillapítot semmit nem használ. na ez migrén. utálom.

Mit jelent pontosan a "walkman"? Miben különböző a walkman telcsi és a sima?

Most kaptam walkmant, de nem egészen értem, mi a különbség :D

Legjobb válasz: a walkman mobiloknál a zenélésen van a hangsúly, azt jobbra csinálják, mit mondjuk egy sima telón

a walkman mobiloknál a zenélésen van a hangsúly, azt jobbra csinálják, mit mondjuk egy sima telón
ahogy az elõzö írta+ walkman walk man: járó ember :D

Egy diplomás ápoló mit csinál? Miben különbözik egy sima okj-s ápolótól?

Konkrét valászokat ha érdekelnek.

Legjobb válasz: Ugyanazt csinálja, mint a sima okj-s, csak a bérjegyzékben más a besorolása.

Ugyanazt csinálja, mint a sima okj-s, csak a bérjegyzékben más a besorolása.
Itthon sajnos igen, ez helyzet. A segédápolói munkát is rád sózzák, max 10-20 ezerrel keresel többet... Ezért akarok külföldre menni mûtõsnõnek plasztikai sebész mellé :D Egy ápoló hallgató

A Battlefield Bad Company 2 Limited Edition miben különbözik a sima változattól és melyiket érdemes megvásárolni?

Legjobb válasz: a limited editionhoz ezek járnak amik a simához nem: Gépesített hadviselés Továbbfejlesztett jármûpáncélzet(erõsseb lesz a jármûved) Döntõ jármûtûzerõ(nemtudom hogy mi) Mozgásérzékelõ a jármûhöz Nyomjelzõ pisztoly Klasszikus Battlefield 1943 fegyverek(igaz a 1943 még meg se jelent)

a limited editionhoz ezek járnak amik a simához nem: Gépesített hadviselés Továbbfejlesztett jármûpáncélzet(erõsseb lesz a jármûved) Döntõ jármûtûzerõ(nemtudom hogy mi) Mozgásérzékelõ a jármûhöz Nyomjelzõ pisztoly Klasszikus Battlefield 1943 fegyverek(igaz a 1943 még meg se jelent)
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor a Limitited érdemes megvásárolni?
ja és a limitedet jobban megéri ugyan annyiba kerül és vannak hozzá plusz dolgok
http://cdgalaxis.hu/PC/17444/battlefield-bad-company-2-limit.. itt megtudod venni én innen rendeltem
A bónusz solgokat, amiket adnak hozzá, meg lehet szerezni a normál kiadásban is, csak nem a legelején

A Pampers Sleep&Play pelus kinek hogy vált be? Miben különbözik a sima maxi-tól?

A Rossmann-ba most nagyon jó árban van,érdemes venni vagy sem?

Legjobb válasz: Szia! Mi a sima maxit használjuk nappalra, és éjjelre a sleep&playt. Igazából nem sok különbség van, de eddig a 8 hónap alatt, talán 1x folyt csak ki belõle a pisi. Szerintem kipróbálhatod,ha jó áron van.

Szia! Mi a sima maxit használjuk nappalra, és éjjelre a sleep&playt. Igazából nem sok különbség van, de eddig a 8 hónap alatt, talán 1x folyt csak ki belõle a pisi. Szerintem kipróbálhatod, ha jó áron van.
Szia! Én direkt éjszakára vettem és rendszeresen átázott. Nekem nem vált be, vacak. Ráadásul elvileg illata van, szerintem meg büdös. Én DM-est használok, nekem ez vált be. De ez olyan dolog, hogy erre is sokan mondják, hogy nem jó. Mindenkinek más jó. Egy próbát megér.
Szerintem sem jó, tök merev a derékrész, semmit nem enged. Ha megnézed a honlapjukon látod, hogy õk is a maxi olcsóbb, takarékosabb és kevésbé jó változatának titulálják. Egy elõnye van, hogy vékony, de ezen kívül semmi.
Én nem szeretem, mert nem gumis a dereka. Teljesen más a babapocak kaja elõtt és után. Nekem állandóan kifolyt ebbõl a pisi is, kaki is.
nem tudom milyen a sima maxi, mert én csak azóta használom a sleep&plyat, mióta a baba magazin, anyák lapjában van az a 300.-os kupon rá.Nekem tetszik.Vékonyabb, mint pl a Libero, vagy a Dmes...és nem folyik ki a cucc.Igaz mi csak nappal használjuk, éljelre Dmes.
Nekünk nem vállt be alig vártam hogy elfogyjon a libero sokkal jobb!

üdv miben különbözik a samsung gt s5230 a sima s5230-tól?

Legjobb válasz: Semmiben sem különbözik, egyszerûen más szolgáltatónál más fantázianevet adnak ugyanannak a telefonnak.

Semmiben sem különbözik, egyszerûen más szolgáltatónál más fantázianevet adnak ugyanannak a telefonnak.
A GT is csak egy elõtag mint a régebbi samsungoknál az SGH.
A KETTÕ TELEFON UGYAN AZ!!!!! a gt az olyasmi hogy elhagyható de minden telónak van olyanja mint régebben az sgh mostmár gt . ahogy írta a másik is .

Miben különbözik a micro SD memóriakártya a sima SD-től?

Fényképez?be szeretnénk, de nem tudom, hogy ez ugyanazt jelenti vagy van-e különbség. Félek h nem fogadja el a gépem majd.

Legjobb válasz: Méretben különbözik és ebbõl kifolyólag a csatlakozók elhelyezkedésében. De microSD kártyához van SD átalakító, általában a micro kártyákhoz adnak is átalakítót. Amúgy a két kártya elektromosan és mûködésében láb funkciólban kompatibilis egymással. Szóval fel fogja ismerni a fényképezõ, esetleg csak formázni akarja amikor elõször bele teszed a gépbe.

Méretben különbözik és ebbõl kifolyólag a csatlakozók elhelyezkedésében. De microSD kártyához van SD átalakító, általában a micro kártyákhoz adnak is átalakítót. Amúgy a két kártya elektromosan és mûködésében láb funkciólban kompatibilis egymással. Szóval fel fogja ismerni a fényképezõ, esetleg csak formázni akarja amikor elõször bele teszed a gépbe.
arra figyelj, hogy a fényképezõgép nem biztos hogy támogatja az SDHC szabványt ami a 2 GiB feletti lemezekhez kell...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!