Találatok a következő kifejezésre: Miben különbözik hátsó (2 db)

Miben különbözik az első és hátsó meghajtású autók?

Melyik a jobb ez els? vagy a hátsó meghajtású autók és mi a különbség a kett? között?

Legjobb válasz: a különbség az, hogy az elsõ tengely vagy a hátsó tengely van meghajtva. közutakra az ek meghajtású a jobb, mivel a motor többnyire a kocsi elejében van, és ek meghajtás esetén a motor súlya szorítja le a kerekeket, tehát nehezebben pörögnek ki, csúsznak meg.

a különbség az, hogy az elsõ tengely vagy a hátsó tengely van meghajtva. közutakra az ek meghajtású a jobb, mivel a motor többnyire a kocsi elejében van, és ek meghajtás esetén a motor súlya szorítja le a kerekeket, tehát nehezebben pörögnek ki, csúsznak meg.
magyarországon nincs olyan közút, ahol télen szükség lenne az összkerékhajtásra, lehetetlen lenne elvergõdni 2kerékhajtással. ettõl függetlenül tapasztalatlan vezetõknek ajánlom én is.
mi van? csak hátránya, te meg vagy huzatva??? csak elõnye van!
Ja!A hóba van elõnye, amúgy meg csak hátránya...
de a legjobb, ha az összes kerék hajt, ezért járok Audi A4 quattroval :)
A kérdező hozzászólása: Ok, Köszön mindenkinek a válaszát!
Utolsónak.Én zsigulis vagyok elég régóta.Vezettem már elsõkerekest és hátsót is egyaránt, több tipust is.Jobban szeretem ha a hátulja csúszik, ugyanis ellenkormányzással keresztben még be lehet venni a kanyart, de ha az elejét tolja akkor már cinkesebb a dolog.Igazából nem lehet éles határvonalat húzni a kettõ között, hiszen ami az egyiknek elõnye, az a másiknak hátránya.Fordítva is ugyan így igaz rájuk.Ráérzés és vezetési stílus kérdése, hogy kinek melyik a jobb. Én csak azt tudom mondani, hogy mielõtt valaki a végleges autója mellett döntene, elõbb próbálja ki mindkét fajtát.Olcsó autókkal pl, egy lada és egy öreg opel mondjuk.Ha megvolt az elsõ tél, akkor már könnyebben dönt az ember. :)
az elsõkerékhajtású autók az elejüket tolják a kanyar külsõ íve felé (alulkormányozottság), a hátsókerékhajtásúak meg a seggüket (túlkormányozottság) vasárnapi, kalapos vezetõnek az alulkormányozottság kevésbé ijesztõ, ezért elítéli a hátsókerekes autókat. egyébként hátsókerékhajtás elõnye: -gyorsításkor a kocsi súlya a hátsó tengelyre nehezedik, sokkal kevésbé valószínû, hogy elpörög -az elsõ kerekek feladata csak a kormányzás, semmi más. nincs rajtuk hajtási befolyás. aki vezetett már 200 lóerõ körüli elsõkerékhajtású autót, az tudja mirõl beszélek. elsõkerékhajtás elõnye: -olcsóbb elõállítani -télen kezesebb, mint a hátsókerekes
A hátsónak az az elõnye, hogy jobban tud gyorsulni, mert a kerék nehezebben pörög ki (alacsony sebességeknél legalábbis, magas fokozatokban már a motor a gyenge pont), az elsõnek meg az, hogy sokkal jóindulatúbban viselkedik kanyarokban, havas úton, kevésbé hajlamos a sodródásra, farolásra.
Jártál már "köutakon" egy rendesen BMW-vel? :) Kedves elõzõ
Anyud hül.e fia van meghúzatva:) )A beépítése helyet vesz el az elsõ lábtérbõl, a csomagtartóból, a hajtás energiát emészt mert a száraz flaszteron minek is kell négy kerék hajtás?Több a saját tömeg, mert az alkatrészeknek súlya van.Van azért olyan autó, ami a kis Quatro hajtást is megveri két kerékkel...A hóban való haladást aláírom, esetleg a csúszós taknyos útfelületen valót is...De ezzel kimerült a tárház, de ha te tudsz akkor izgatottan várom!

Miben különbözik a hátsó és az elülső falon megtapadt placenta?

Nekem az uh szerint hátsó fali tapadás van (22. hétben vagyok). Ilyenkor hol "hordjuk" a babát? Kifelé vagy befelé van inkább a méhben? Tehát jobban kidomborodik a has pl.?

Legjobb válasz: Szerintem gyakorlatilag mindegy hogy elsõ vagy hátsófali a tapadás, a lényeg hogy ne mélyen a méhszáj közelében tapadjon a lepény, az elsõ terhességemnél hátsó falon tapadt, most 34 hetes vagyok és az elsõ falon tapad a lepény. Egyátalán nem befolyásolja szülés menetét, a baba pedig mindenképp védve van a méhben.

Szerintem gyakorlatilag mindegy hogy elsõ vagy hátsófali a tapadás, a lényeg hogy ne mélyen a méhszáj közelében tapadjon a lepény, az elsõ terhességemnél hátsó falon tapadt, most 34 hetes vagyok és az elsõ falon tapad a lepény. Egyátalán nem befolyásolja szülés menetét, a baba pedig mindenképp védve van a méhben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!