Találatok a következő kifejezésre: Miben különbözik csikló (2 db)

Miben különbözik a csikló és a hüvelyi orgazmus?

Legjobb válasz: Nayon sokban, de szerintem, ez mindenkinél más... A csikló az erõteljesebb, a hüvelyi az pedig lágyabb és hosszabb, de ahány ember, annyi féle..

Nayon sokban, de szerintem, ez mindenkinél más... A csikló az erõteljesebb, a hüvelyi az pedig lágyabb és hosszabb, de ahány ember, annyi féle..
A csikló éles és rövid, hüyelyi pedig átfogóbb úgyértem sokkal mélyebbrõl el kezd gyûlni és mikor robban hosszabban átjárja az egész testet szerintem emiatt sokkal erõsebb.

Miben kulonbozik a huvelyi orgazmus a csiklo orgazmustol?

Legjobb válasz: Próbáld ki és megtudod... Egészen más érzés... :D

Próbáld ki és megtudod... Egészen más érzés... :D
Semmi, csak ami eget a földtõl.Ki kell próbálni, másképp nem tudod meg.
A hüvelyi sokkal erõsebb és intenzívebb és picit másabb.
A hüvelyit sokkal nehezebb elérni és nem is olyan erõteljes. Mélyebb az érzés de a csiklói jóval erõsebb. Itt egy kép: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&tbo=d&biw=1024&b.. Biztos láttál már olyan pornót ahol a csaj magát kényezteti. Dörzsöli kívülrõl. A hugycsõ fölött ahol "háromszögben" záródik a punci van egy kis domborulat. Az a csikló. A hüvelyit meg nem kell nagyon magyarázni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!