Találatok a következő kifejezésre: Miben különbözik 3D (3 db)

Mi az SBS 3D? És miben különbözik a többi 3D től?

Legjobb válasz: Side-by-side A lényege az, hogy a két szemnek célzott képek egymás mellett vannak, majd azt a 3D TV felismeri s megfelelõen megjeleníti. Százezer és plusz 1 féle 3D technológia van, kezdve az anagliph megoldással, bezárólag az épp finomhangolásokon átesõ PBT-ig. Elég sokáig eltartana, mire leírnám a különbségeket. S mivel ez nagy üzlet így, hogy mindig újabb technológia van, így lesz még jó pár megoldás a 3D-re. Csak hogy vegyétek és egyétek!

Side-by-side A lényege az, hogy a két szemnek célzott képek egymás mellett vannak, majd azt a 3D TV felismeri s megfelelõen megjeleníti. Százezer és plusz 1 féle 3D technológia van, kezdve az anagliph megoldással, bezárólag az épp finomhangolásokon átesõ PBT-ig. Elég sokáig eltartana, mire leírnám a különbségeket. S mivel ez nagy üzlet így, hogy mindig újabb technológia van, így lesz még jó pár megoldás a 3D-re. Csak hogy vegyétek és egyétek!
A kérdező hozzászólása: És most melyik a legjobb?
Hogy melyik a legjobb, az a TV kérdése. Az OU vagy TAB formátum a passzív 3D tévéken jobb, mint az SBS. Aktív 3Dnél mindegy. Az anaglipet meg a akármelyik TV-n nézheted. Persze legjobb minõséget akkor kapsz, ha 3D blue ray lejátszóról HDMI-n tolod a 3D tévére a jelet.
A kérdező hozzászólása: Nekem lg cinema 3D TV-M van arra melyik a jobb?
Ha LG, akkor passzív. OU, TAB formátumokat preferáld. Ha nincs, akkor SBS.
A kérdező hozzászólása: És vannak BD 50 S 3D-K AZOK JÓK?
Azok blue ray ISO-k lesznek. A lejátszásukhoz ki kell írni blue ray lemezre és 3D blue ray lejátszó kell hozzá. Ezek a legjobbak, mert mind a két kép full HD minõségû. (persze a függõleges felbontás ilyenkor is a felére esik vissza a passzív TV-ken)
A kérdező hozzászólása: Kõszi.Mindenkinek

Mi az a 3d-s mozi? Miben különbözik a "simától"?

Miért olyan nagy dolog 3d-ben nézni egy filmet?

Legjobb válasz: Térhatású, mintha a film kijönne a vászonról vagy te lennél benne a filmben.

Térhatású, mintha a film kijönne a vászonról vagy te lennél benne a filmben.
A kérdező hozzászólása: Nemár. Még sosem voltam iylenen. Nem túl félelemetes? El se tudom képzelni....
Nem félelmetes, nagyon klassz! Megkérdezhetném hol élsz, hogy ennyire nem hallottál róla?
A kérdező hozzászólása: Bp, de már a 30as éveimet taposom lassan és lemaradtam a modern kor vívmányainak mozis részérõl :)
Na, akkor nem vagy még semmirõl lekésve. :) Keress rá melyik filmeket adják most 3D-ben, válassz egy kedvedrevalót és ülj be mozizni. Melegen tudom az IMAX-ot ajánlani, hatalmas a vászon, a legnagyobb 3D-s az országban. Középre próbálj helyet szerezni, nagyjából hátul. Kb. 2000 forint a jegy, de ÉLMÉNY! Meg még ragozhatnám :D
Kajak oltogatsz minket! Sima moziba se sokat voltál mi?
Nem egyszerûen csak ki kell nézni egy filmet, hogy melyik 3D, mert valamelyik nagy csalódás, nem sok 3D hatást nyújt... Én az Avatartajánlom neked. Nem a történet miatt (bár az is legoflalja az emebrt) hanem a 3D hatás miatt. Na, az valóban ütõs hatású!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A 4D mozgóképet csinál, ami sokszor elmosódik, hisz a baba mozog. A 3D állóképeket csinál, ami nagyobb valószínüséggel tiszták lesznek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!