Találatok a következő kifejezésre: Miben jobb meleggyanta, (2 db)

Miben jobb a meleggyanta, mint a hideg?

Ki szeretném próbálni a gyantát, csak nem tudom eldönteni, h meleggel vagy hideggel csináljam. Sokaktól hallottam hogy a meleggyanta jobb, mint a hideg. Ha ott szeretném teljesen leszedni gyantával használjak utána valamien krémet? Eddig borotváltam/krémmel sz?rtelenítettem. El?fordulhat h felszakad a b?r vagy h vérzik majd helyenként? Tudom sok a kérdés egyszerre, de el?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A meleggyanta hatékonyabban távolítja el aszõrt, mert"ráolvad" a bõrödre, viszont a hideggyanta hûsít és nem fáj annyira. Utána gyulladásgátló, ill. szõrbenövésgátló krémmel kell bekenni. Ha annyira nagyon érzékeny a bõröd, lehet hogy fog egy kicsit vérezni, de ez szerintem nem valószínû.

A meleggyanta hatékonyabban távolítja el aszõrt, mert"ráolvad" a bõrödre, viszont a hideggyanta hûsít és nem fáj annyira. Utána gyulladásgátló, ill. szõrbenövésgátló krémmel kell bekenni. Ha annyira nagyon érzékeny a bõröd, lehet hogy fog egy kicsit vérezni, de ez szerintem nem valószínû.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

MA gyantáztam le a hónaljamat meleggyantával. Sok szőr nem jött ki és véraláfutásos lett a hónaljam. Mivel tudom megnyugtatni a bőrömet? A HIDEGGYANTA jobb hónaljra? ( úgy olvastam, hogy a Tesco saját márkás terméke jó)

Legjobb válasz: A meleggyanta alaposabb, de ha nem megfelelöen kened fel, akkor sokat otthagy. Véraláfutásos meg azért lett, mert nem volt rendesen kifeszitve a böröd. Ezért jobb ezt szakemberrek csináltatni, vagy legalább is más valakivel, mert a saját hónaljadat nem fogod tudni rendesen megcsinálni.

A meleggyanta alaposabb, de ha nem megfelelöen kened fel, akkor sokat otthagy. Véraláfutásos meg azért lett, mert nem volt rendesen kifeszitve a böröd. Ezért jobb ezt szakemberrek csináltatni, vagy legalább is más valakivel, mert a saját hónaljadat nem fogod tudni rendesen megcsinálni.
Én mindig Sudocrem-et szoktam rákenni (TESCO-ban is lehet kapni a babaosztályon, mert általában a babák popsijára való), nagyon hamar megnyugtatja a bõrt, és másnapra már meg sem érzem, hogy gyantáztam. Csak ma ne kenj rá (ezen kívül) semmit, mosd le langyos szappanos vízzel, és ne menj sehová, pihentesd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!