Találatok a következő kifejezésre: Miben hozzuk haza a (119 db)

Márciusban születő kislányomat miben hozzam haza a kórházból? Ti mit vinnétek, vagy mit vittetek? Pesten szülök és vidéki vagyok, autóval hozzuk haza.

Legjobb válasz: több réteggel készülj, majd meglátod, milyen lesz az idõ. amit én vinnék: 56-os hosszú body, hosszú rugi, pulcsi, zokni, kezeslábas, egy vékonyabb és egy vastagabb takaró. úgy szokták számolni, hogy ami rajtunk van ruha+2 réteg (késõbb plusz 1). boldog babavárást!

több réteggel készülj, majd meglátod, milyen lesz az idõ. amit én vinnék: 56-os hosszú body, hosszú rugi, pulcsi, zokni, kezeslábas, egy vékonyabb és egy vastagabb takaró. úgy szokták számolni, hogy ami rajtunk van ruha+2 réteg (késõbb plusz 1). boldog babavárást!
Elsõvel egyet értek, nem tudhatod milyen idõ lesz, legyen több réteg, és inkább melege legyen, mint megfázzon. A kocsiban lesz fûtés, akkor kicsit kiszabadíthatod majd. Az én kisfiam 2009 március 20-án született, négy nap után engedtek haza és esett a hó!
+sapka.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!!! én március 23ra vagyok kiirva:) totál nem volt 5letem hogy miben hozzuk haza.) de igy már van elképzelés:) lassan összekészítem:) köszi!!
Tavaly március 21-én hoztuk haza a babánkat mi is Bp-rõl vidékre, hát olyan meleg volt, hogy egy szál pulóver elég volt nekem, a babámról a kocsiban kellett levarázsolni az anorákot. De azért készülj ezekkel: hosszú ujjú body, rugdalózó (plüss), kiskabátka, sapka, anorák (kapucnis), pléd, babahordozó, textilpelenka a kocsiba, ha a szemébe sütne a nap.

Nincs különösebb elvárás, hogy miben hozzuk haza a babát ahol én szülni fogok júliusban, miben hozzuk haza? Illetve mikre lehet szüksége egy nyári babának?

Legjobb válasz: Mindenféleképp babahordozóba hozzátok haza, amit bele lehet kötni az autóba, ill. a baba is becsatolható. Máshogy nem lehet szállítani a babát, a rendõr is megbüntet, ha nem így teszel.

Mindenféleképp babahordozóba hozzátok haza, amit bele lehet kötni az autóba, ill. a baba is becsatolható. Máshogy nem lehet szállítani a babát, a rendõr is megbüntet, ha nem így teszel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Márciusra vagyok kiírva. Miben hozzam haza a babámat, mi mindent kell ráadni a pelenka felé?

Legjobb válasz: Szia! Mi is márciusban vagy április legelején szülünk.Én ráadok egy hosszúújjú bodyt,zoknit,egy plüss kapucnis rugdalózót,kapucni alá egy kissapkát.És plusz az egész gyerek egy olyan plüssakaróban lesz ami pattentos és kis pólya szerûvé alakítható.Mózesban hozzuk haza ami a babakocsihoz van.A kocsi meg melegen lesz tartva.Ennyi azthiszem.Könnyû szülést kívánok nektek. 28+2heted kismami

Szia! Mi is márciusban vagy április legelején szülünk.Én ráadok egy hosszúújjú bodyt, zoknit, egy plüss kapucnis rugdalózót, kapucni alá egy kissapkát.És plusz az egész gyerek egy olyan plüssakaróban lesz ami pattentos és kis pólya szerûvé alakítható.Mózesban hozzuk haza ami a babakocsihoz van.A kocsi meg melegen lesz tartva.Ennyi azthiszem.Könnyû szülést kívánok nektek. 28+2heted kismami
Én màrcius elejére vagyok kiirva, és ezt adom majd rà: Hosszu ujju body, zokni, hosszu ujju rugi. sapka és overàll. De overàll helyett lehet egy vastagabb takaro is!
Egy kombidressz, egy rugi, és egy overál+ kissapka, de idõfüggõ is. Gondolom autóval mentek haza, akkor nem érdemes túlöltöztetni, meg egy kispléd rá amivel betakarjátok, mig kiértek az autóhoz.
Lehet, hogy akkor már nem kell az overáll, szerintem akkor már nem lesz olyan hideg, felesleges megvenni elõre. Body + rugi + sapi + vastagabb bélelt rugi + bélelt kardigán. Ha hûvösebb van, tekerd be takaróba. Ha meg mégis hideg lesz még március-áprilisban, még mindig ráértek akkor venni neki overállt, de 1-2 hétig úgyse fogod még kivinni. Üdv


Angliai anyukák! Április végére vagyok kiirva miben hozzuk haza a babát?

Legjobb válasz: Szia! Úgy érted, hogy rögtön szülés után haza akarod vinni Magyarországra? És autóval? Vagy úgy érted, hogy a kórházból miben vidd haza?

Szia! Úgy érted, hogy rögtön szülés után haza akarod vinni Magyarországra? És autóval? Vagy úgy érted, hogy a kórházból miben vidd haza?
A kérdező hozzászólása: Bocsi kihagytam igen a kórházból szeretném hazahozni
Babahordozóban. Angliában hol laktok? Én augusztus közepére vagyok kiírva, én is Angliában élek. :)
A kérdező hozzászólása: Szia!Igazából mi Skóciában Edinburghben élünk!És arra gondoltam itt a kérdés alapján hogy milyen ruhában!Mert nem tudom milyen itt akkor az idõjárás :)
Ja értem. Hát azt én sem tudom, hogy milyen az idõjárás arra felé. Mi dél Angliában élünk. Én adnék rá hosszú ujjú bodyt, rugdalozót, ruhacipõt, kiskabátot, sapkát és takaróval betakarnám. Szerintem nem lesz még olyan jó idõ áprilisban, itt délen sem szokott az lenni.

Ki miben hozza haza a babáját a kórházból?

Most pakoltam össze: pólya. pléd, textilpelenka, rövid ujjú body, hosszú ujjú rugdalozó, zokni, kardigán, sapka. Kell még valami? December 5-re várom édikét.

Legjobb válasz: Szia!Én dec.közepén fogok szülni.Következöket írtam össze mibe kell haza hozni:bady,rugdalozó,harisnya,kardi gán,sapka,overall,takaró,textilpelus és amibe haza hozom(hordozó). Kb. ennyi,könnyü szülést kivánok és kitartás mindjárt itt van a nagy nap!

A kérdező hozzászólása: Semmi baj, köszönöm a visszajelzést. Üdv
védõnõnek naon sok esze volt, gratulálok neki ez uton is!!!! mózeskosár jó, amennyiben rögzithetõ, de a babaülések is ugy vannak kitalálva, h a babók tudnak benne utazni... ennél már csak annak van több esze, aki a légzsákos kocsiba, a légzsák kikapcsolása nélkül beültetti a babáját a biztonsági ülésbe...nem tudok ehezz már mit szólni, mert ezek emberi felelõtlenségek...
miért ne büntethetne? és bele gondoltál h egy esetleges ütközéskor megtudtad-e volna tartani a mozeskosarat??? mert a saját sulyodat se tudod, nemhogy egy mozeskosarat a kezedben..és a gyerek repült volna kifele...nem értem miért vagytok ennyire felelõtlenek, hála az égnek nem lett bajotok, de vigyázz jobban magatokra! vannak mozeskosarak, amelyben a gyermek biztonságosan rögzithetõ és a mozeskosár is az autóban, na azért nem büntet..
sziasztok!én nem akartam vitázni de valaki felelõtlennek tartott azért mert nem gyerekülésbe vittem haza a bébim.én is csak leírtam a véleményem de sajnos mindig van egy okossabb ember....de nem is ez a lényeg.én most is mózesben fogom kihozni mert most még messzebbre megyek szülni.2 órás út.
gyrekülésben felelõtlenség hazavinni egy ujszülöttet!tudom hogy igymeg ha karambolozik valaki nemtudja megfogni de nekem ezt a doki mondta. ha esetleg nincs karambol csak kicsit fékez a vezetõ akkor is baja lehet a babának gyerekülésben. viszont mozeskosárban nem
gratulálok a hozzáállásodhoz, remélem csak egy kisebbet fog fékezni a sofõr és rájössz mirõl is beszéltem!!! balesetmentes utat kívánok! majd ha te is látsz két gyermeket meghalni, mert ilyen felelõtlen volt az anyja, akkor megváltozik a véleményed! a
Szia! Én a következõket raktam oda: bundazsák, pléd, textil mózes (a babakocsihoz tartozott), hosszú ujjú body (fehér), én fehér együttest vettem ami kifejezetten hórházból kihozós (ujjatlan rugdalózó + hozzá kocsikabát + hozzá volt abból az anyagból sapi, anyaguk bolyhos belselyû ), textil pelus. Zoknit, harisnyát is lehet oda tenni, bár én nem tettem oda, mert jövõhétre vagyunk kiírva. Sálat, kesztyût szintén nem tettem, mert a bundazsák kezes-lábas, így nem kell külön kesztyû. Sálat azt lehet, hogy teszek oda. Elõször én is odatettem a pólyát, de aztán meggondoltam megem, mert hordozóba úgy sem fér úgy bele, a textil mózesbe meg ugyan éppen belefér, de akkor nem tudod úgy felöltöztetni. Mózes vagy hordozó nélkül meg ki sem adják a babát. Szóval én úgy gondolom, hogy a kis fehér együttes, rá a bundazsák, a textilmózesbe meg tattem még egy plédet is. Így biztos nem fázik meg. 39 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igen, hamar itt a nagy nap, már szinte mindent összepakoltam. Picit tartok tõle, de nagyon várom már a kicsi lányunkat.
Szia!Én dec.közepén fogok szülni.Következöket írtam össze mibe kell haza hozni:bady, rugdalozó, harisnya, kardi gán, sapka, overall, takaró, textilpelus és amibe haza hozom(hordozó). Kb. ennyi, könnyü szülést kivánok és kitartás mindjárt itt van a nagy nap!
Már megint egy vita fórumon találtam magam. Muszály ezt csinálni? Nem gond ha leírja valaki a véleményét, de ne úgy hogy ezzel másokat sérteget. Lehet szebben is véleményt mondani! A kérdezõ szerintem nem erre volt kíváncsi és én is csak a kérdésre válaszoltam, hogy én mit rakok oda, nem pedig vitázok a másikkal. Mindenki tegye a babáját abba amibe jónak látja. Egyébként 20-25 évvel ezelõtt szerintetek volt baba hordozó? Akkor mibe tették a babákat? Kérdezzétek már meg az anyukátokat meg a nagymamátokat! Nem akarok vitába szállni senkivel sem úgyhogy megtartoma a véleményem magamnak. A kérdezõnek üzenem, hogy boldog babavárást és ne figyeljen a vitázókra! Ha nem muszály a terhesség alatt ilyeneken ne húzzuk fel magunkat, mert a baba is érzi, ha nyugtatlanok vagyunk.
Szia! Mi is dec. 5-re vagyunk kiírva és mi is hasonló dolgokat pakoltunk be: Hosszú újjú rugi, rövid újjú body, sapka, kesztyû, sál, textil pelus, kötött kardigán és ehez egy ugyanilyen kis nadrág, takaró és még egy kis overál mert nem tudjuk mennyire lesz hideg! Minden jót nektek!!
nem vagyok felelõtlen de egy frissen szült csecsemõt hogy a fenébe akarsz beletenni egy ülésbe és bekötni.neki még a gerince fejletlen ahhoz hogy ugy üljön másfél óráig.ez nem felelõtlenség?nekem anno a védõnõ mondta tehát akkor nem én vagyok a rossz hanem a védõnõ
Bocsi kérdezõ! Én kérdeztem vissza a bébihordóra, de nem vitát akartam, és nem is véleményt hanem inkább tapasztalatot. Még egyszer ne haragudj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de én tényleg csak a ruhákra voltam kiváncsi. Kár ezért a vitáért. Szerintem mindenki a legjobbat szeretné a saját picúrjának. üdv
A gyerek ülés, és az autós bébi hordozó nem ugyanaz!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs mózesem, így pláne jobban járok az overállal, mert hordozóban hozzuk haza. Kicserélem a pólyát. Köszönöm az ötletet.
Szia! Én overalt, hosszú rugit, és hosszú ujjú bodyt, sapit, plédet, pelust készítettem. Ha minden igaz jövõhét végén lesz a hazajövésünk. Decemberben attól függõen mennyire lesznek minuszok szerintem több ruha kell! Harisnya, sál, és két sapi is lehet. Az autós hazahozós témához csak egy pici jó tippem van: az autós bébi hordozókhoz lehet kapni baba boltokban egy kiegészítõ párnát, amin a hordozó biztonsági öve is átbújtatható, így a babát belehet kötni, és a pici újszülött nemm süpped bele félig ülve a hordiba több órára. Mivel az autós hordozó fixen rögzíthetõ az autóba szerintem ez a legbiztonságosabb megoldás! Sok boldogságot kívánok mindenkinek!
lehet ezen vitázni de szegény kérdezõ tuti hogy nem erre kíváncsi(kocsiülés v.mózesk.)ezt mindenki maga döntse el!én dec végefelé szülök és nem tudom eldönteni hogy pólya és pléd vagy bundazsák!
Állítólag nem lehet mózesben hazahozni, mert a rendõr megbüntethet. Nincs bekötve, és nem is lehet. Állítólag a hordozó kötelezõ. Tud errõl valaki valamit? Tapasztalat esetleg rendõrrel?
Én kocsi ülésben hoztam haza és nem lett semmi baja utánna is nagyon szeretett bene aludni.Az igaz, hogy szüleinknek nem volt még ilyen de akkoriban nem is kocsival vittek haza, és nem is volt annyi õrült az utakon mint most.A rendõr meg meg büntet érte.Ezek az ülések úgy vannak kialakítva, hogy a babának kényelmes legyen. Gondolj bele a hasadban sem egyenesen fekszik hanem össze görnyedve mégsem lesz semmi baja a gerincének.Igaz sokat ne legyen benne mert túlzásba esni semmiben sem jó.Ez én babám kifejezetten szerette. Amúgy kellemes szülést sok tejet kíván egy anyuka.
mi mózes-be tettük.pécs és baja között nagy a távolság és a babahordózóba egy csecsemõ nem gondolom hogy kibírná a másfélórás utat.az ülésre tettük és fogtam hazáig.ezért a rendõr hidd el nem büntethet.

Nagyon érdekel, hogy ki mibe hozza haza a babát? És otthon miben lesz a baba?

Akik márciusban szülnek azok miben hozzák haza a babát??????Autóval hozzuk,csak a ruhát kérdezném !És mikor haza hozzátok akkor mibe lesz a baba?????

Legjobb válasz: Otthon, body + rugi. Haza Body, Harisnya, Póló, Nadrág, Zokni, Meleg sapi, Overál vékonyabb-vastagabb idötõl függ. :) + takaró meg pelus az arc elé.

Otthon, body + rugi. Haza Body, Harisnya, Póló, Nadrág, Zokni, Meleg sapi, Overál vékonyabb-vastagabb idötõl függ. :) + takaró meg pelus az arc elé.
Itthon body+rugi Elhozni body+naci+pulcsi+kabát+sapi és meleg takaró
Ti mikorra vagytok kiírva március hanyadikára? Kislány vagy kisfiú lesz? Én március 29-re vagyok kiírva és kisfiam lesz:)
26-ra és kisfiú lesz.Második voltam
A kérdező hozzászólása: Én március 15-re és lány.
Én 23-ra és kislány :)

Szilveszterre várom 2. gyermekemet. Az első nyári baba volt. Az öltözködéssel igy alig volt gond. Hogyan öltöztessek egy hideg napon egy ujszülötett, hogy ne fázzon meg, de melege se legyen? Miböl kell több ruhát vennem? Mibe hozzam haza a korházból?

Legjobb válasz: A legjobbak otthonra a rövid ujjú body hozzá hosszú ujjú rugi vagy a hosszú ujjú body és hozzá ujjatlan rugi. Ha kiviszed fontos egy meleg sapi illetve jó meleg téli overáll ami kapucnis. Mi legalábbis így öltöztettük télen.

A legjobbak otthonra a rövid ujjú body hozzá hosszú ujjú rugi vagy a hosszú ujjú body és hozzá ujjatlan rugi. Ha kiviszed fontos egy meleg sapi illetve jó meleg téli overáll ami kapucnis. Mi legalábbis így öltöztettük télen.

Aki nyáron szül mibe hozza haza a picurt? Mózesbe vagy hordozóba? Melyik a praktikusabb?

Legjobb válasz: nekünk csak autós hordozónk van,az október végi babánkat is abban hoztuk haza,és az idén májusban születõt is azzal fuvarozzuk majd. Szerintem praktikusabb,mivel elvileg tovább kihasználható,mint a mózes.

nekünk csak autós hordozónk van, az október végi babánkat is abban hoztuk haza, és az idén májusban születõt is azzal fuvarozzuk majd. Szerintem praktikusabb, mivel elvileg tovább kihasználható, mint a mózes.
Juliban szülök és mi is hordozóban hozzuk haza:)
Én tavaly nyáron, júniusban szültem, volt vagy 200 fok. Na jó, 40. Mózest eleve nem akartam, hordozóban hoztuk haza Manót úgy, hogy az ülés részbe tettem összehajtva törölközõt, hogy ne "hajoljon ketté" annyira benne a gyerek, plusz egy textilpelust belehajtottam félbe, hogy ne izzadjon (annyira) össze a gyerek a huzattal (plüss szerû huzat, iszonyat meleg volt). Ja és bár volt napfénytetõ (vagy mi) a hordozóhoz, valami világos pléddel vagy pelussal készülj, mert nekem pont szembe vágott volna a nap, így el tudtam takarni. Jótanács, bár off. Lehetõleg lakjon jól a picur, mielõtt indultok, hogy hazáig csend legyen :-)
Áprilisban fogok szülni (ki tudja, az nyár lesz-e már, vagy még tél), és hordozóban hozzuk haza, mert be lehet kötni a kocsiba.
Szia!Én júliusban szülök!És van mind a kettõ!De hordozóban jön haza, mert az be lehet kötni a kocsiba!A mózesünket sajnos nem, de ha be lehetne akkor abban hoznám!
Augusztusban szültem, mózesben hoztuk haza.Én marha téli pólyába raktam...persze nagyon melege volt, mire hazaértünk, pedig a kocsiba kicsomagoltam.Teljesen mindegy amúgy, hogy melyiket választod.
Szia!Én majd Júniusba szülök, de mi hordozóba visszük majd haza!Az elsõ baba novemberi volt õt is hordozóba vittük!20 hetes kismama
én ugyanúgy mint az utolsó:) júliusban szültem, és mózesben hoztuk haza a kicsit.
nekünk volt bébihordó és mózes is, és mi mózesba hoztuk haza, olyanba, amit be lehet kötni az autóba. júliusban, a legnagyobb melegben szültem
Hordózóban, mert autóval jöttünk haza és azt lehetett bekötni. A mózesunk csak textilmózes, de létezik olyan mózes is, ami beköthetõ az autóba.
julius közepén szülök és hordozoban hozzuk haza kocsival.
juliusban szülök és a hordozoban fogjuk autoval hazahozni.. nekem nincs mozesem, nem is kell. 32
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:-))
Én júliusban szültem és taxival mentünk haza. A babakocsi mózeskosarába tettük a porontyot, apa fogta a hátsó ülésen. Persze én is túlöltöztettem... :)
én májusban fogok szülni, és hordozóban hozzuk haza.attól tartok h szerintem én is túl fogom öltöztetni szegénykémet ugyanis fogalam sincsen h májusban milyen ruhát célszerü ráadni, h melege se legyen de ne is fázzon.

Szeptemberben fogok szülni, miben hozzam haza a babámat a korházbol? Mikor vihetem majd sétálni, és milyen ruhában illetve mennyi idöre?

Legjobb válasz: Azt hogy milyen ruhát adj rá a helyzet adja vagyis az idõjárás.Sapka mindenképpen kell.1-2 nap alatt megtudod mennyire fázos vagy mennyire melegvérü.Ezt akkor fogod eldönteni.Hogy mikor és mennyi idöre vidd sétálni erröl a védõnõ többet tudna mondani.Nekem februári volt a lány.pénteken jöttünk haza.csütörtökön rá kelett nyitni az ablakot ha szellöztettem persze felöltöztetve.ezt 2 napig 10 perc.aztán már ki vihettem fokozatosan 10 perctõl kezdve..beszélj a védõnõddel!

Azt hogy milyen ruhát adj rá a helyzet adja vagyis az idõjárás.Sapka mindenképpen kell.1-2 nap alatt megtudod mennyire fázos vagy mennyire melegvérü.Ezt akkor fogod eldönteni.Hogy mikor és mennyi idöre vidd sétálni erröl a védõnõ többet tudna mondani.Nekem februári volt a lány.pénteken jöttünk haza.csütörtökön rá kelett nyitni az ablakot ha szellöztettem persze felöltöztetve.ezt 2 napig 10 perc.aztán már ki vihettem fokozatosan 10 perctõl kezdve..beszélj a védõnõddel!
Szerintem kezes-lábas rugit adj rá + sapit, kis kabátot, takarót, aszerint, hogy mennyire lesz hideg.

Miben hozzam haza a babat a korhazbol? Aug.27. -ere vagyok kiirva!

Legjobb válasz: Mi jún23án jöttünk haza a kórházból, egy rövidujjú bodi, ujjatlan rugi, kiskabátka(rugival együtt volt), és egy kis plédecskébe volt takarva a Pici. A sapi a mózesig bírta a fején 1percig sem:) Nem kell túlöltöztetni sem, hiába picike. 1hetesen már csak bodiban volt el itthon+takarója

Mi jún23án jöttünk haza a kórházból, egy rövidujjú bodi, ujjatlan rugi, kiskabátka(rugival együtt volt), és egy kis plédecskébe volt takarva a Pici. A sapi a mózesig bírta a fején 1percig sem:) Nem kell túlöltöztetni sem, hiába picike. 1hetesen már csak bodiban volt el itthon+takarója
Szia! Vegyél egy együttest/ body, rugi, sapi/, kb. 3000ft, és még legyen Nálad egy vékonyka pléd. Boldog babavárást!
En is 27.ere vagyok kiirva :) En elökeszitettem a kislanyunknak egy rövidujju + hosszuujju bodyt + ujjatlan rugit egy vekonyka kiskabatot+ kissapit. Aztan majd meglatjuk milyen meleg lesz azon a szep napon :) Minden jot Nektek!!
én szombatra, azaz 22-re vagyok kiírva és egy badit, egy kis rugit, és egy sapit raktam el hazahozatalra.meg egy kis vékonyka plédet, ha esetleg kellene.
Szia! Én 25-re vagyok kiirva, de holnap valószínûleg meginditják.Én két fajta ruhát vettem elõ neki, amibe hazahozzuk, melegbe, meg hûvõsebbre.Hûvösbe, kisgatya, hosszúújjú body, kissapka, kiscipõ, kiskabát, meg egy pléd.Melegbe, rövidújjú kisbody, napozó, kiszokni, kiscipõ, meg egy kis vékony pléd. 39hetes km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!