Találatok a következő kifejezésre: Mibe célszerű babát (13 db)

Miben célszerű hazavinni a kórházból a babát? Hordozóban vagy gyerekülésben? Mi az EU követelménye ezzel kapcsolatban? Első pocis vagyok és sajna erről még nem tudok semmit

Legjobb válasz: Gyerekülésbe nem tudsz és nem is szabad beletenni a babákat. Hordózóban vigyétek, ezt még hónapokig fogjátok használni, de az is lehet, hogy egy évig is. EU követelmény hordozó az újszülöttnek!

Gyerekülésbe nem tudsz és nem is szabad beletenni a babákat. Hordózóban vigyétek, ezt még hónapokig fogjátok használni, de az is lehet, hogy egy évig is. EU követelmény hordozó az újszülöttnek!
nem tehetek róla h nem tudtok olvasni.... kapjátok be!! Nem csak 1 válasz alapján fog dönteni...
szia, mi vettünk neki autóba beköthetõ hordozót és abban hoztuk haza, végig aludta a hazautat. Ha kifogod akciósan lehet venni már 10e körül eu szabványosat. Megéri mert bárhová viheted benne autóban is vagy kézben is pl ha bevásárolni mész és nincs kire hagyni. Az én kis manóm most 7hetes és elvan benne ha megyünk valahová. Van amikor otthon hintáztatom benne, de olyat is olvastam itt, hogy egy kötéllel hintának tették fel egy kampóra a gyerek meg állatira élvezte!-ezt majd mi is kipróbáljuk késõbb, szóval a hordozó elég sokoldalú.
Ekkora hülységet miért kell írni hogy pólyában és hordozóba bekötve? A pólyában nem tudod bekötni a hordozóba. Vagy hordozóban szabad, vagy beköthetõ mózesben. És a pólya amúgy sem egészséges, nem szabad használni ha nem akarod hogy kötött legyen a csípõje. Boldog babázást.
Vagy mózeskosár..... Én abban vittem haza.
2. vagyok. Tényleg, igazad van, van beköthetõ mózes is!
Miért lenne hülye egy elsõ babáját váró kismama aki tapasztalatlan? Nem a kérdés és a kérdést feltevõ a hülye, hanem te aki hülyeségeket írsz! Nem azt írtad hogy hordozó, vagy pólya, hanem azt hogy hordozó, pólya. Ha már jó tanácsot nem tudsza adni, akkor rosszat meg ne adj!
Hordozó és pólya?Édes Istenem, miket hordasz össze!!!A hordozó tökéletes, pláne, ha olyan babakocsitok van, amihez van, mert azt elég sokáig tudja majd használni.A beköthetõ mózes is maximálisan biztonságos, csak azt nem tudjátok annyira kihasználni(az ára viszont borsos)
szted tud ülni már egy csecsemõ a gyerekülésben? Hordozóban, pólyában vidd haza, minél kényelmesebb legyen neki.
Ne hari, Kedves "pólyás" válaszoló, de ha mindenki félre értette, akkor a megfogalmazásodban van a hiba...a hordozóban, pólyában számomra is azt jelenti, h ebben a 2-ben.De a hordozóban, vagy pólyában, esetleg a hordozóban, illetve pólyában, teljesen egyértelmû.Nem csesztetni akarlak, csak a véleményemet írtam le.És ne hülyézd le azt a kismamát, akinek valóban egész egyszerûen fogalma sincs, hogyan mennek ezek a dolgok, és itt kér segítséget nála tapasztaltabbaktól. 2 gyerekes anyuka
Én nem vitáznék, de látod h nem hagynak békén. ui.: a pólyás :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük a válaszokat! Sokat segítettetek! Ne veszekedjetek!Nem éri meg! Gondoljatok magatokra és a babátokra!A feszültséget Õ is érzi!
Ne vesszetek ezen össze sztem! Kötelezõ a hordozó, a beköthetõ mózes nem tudom, h szabályos-e. Kresz szerint a hordozó az. Viszont csak pólyában nem viheted a kicsit, azért megdádáz a rendõr bácsi. ;) És nem is biztonságos.
le lehet pontozni, de az is hülye aki azt kérdezi h gyerekülésbe hazaviheti-e. Nem mondtam h pólyába + hordozóba, hanem valamelyik a kettõ közül.
Kedves kérdezõ! Ne foglalkozz a vita részével, csak a konkrét válaszokkal. Majd ha megszületik a picid, úgyis rá fogsz jönni, hogy tök mindegy mit és hogyan csinálsz, az úgyis rossz lesz valakinek! :DDD Akkor fogod csak igazán megtudni, milyenek is a nõk valójában :) Boldog babavárást, könnyû szülést kívánok és kitartást az elsõ hetekhez! (08:21-es)

Mit célszerü venni, akkor 10 hónapos babámnak karácsonyra? Első babám és fogalmam sincs. Fogja egyáltalán érdekelni a dolog, fog belőle valamit érteni?

Legjobb válasz: Szia!Nekem tavaly volt pont 10 hós karácsonykor a kisfiam és mi Fisher Price-os játékokat vettünk neki.Van az a tanuló kutyus, na annak nagyon örült, ölelgette, meg ugy e az zenél és nagyon tetszett neki, elvolt vele a kiságyban is.Meg vettem neki azt a daloló mesekönyvet, együtt énekeltem neki a könyvvel a dalokat és az is tetszett neki.Vettem ilyen sütifaló bödönt, ugye az is zenélt és már ki-be tudta pakolni a kockákat, zörgött össze-vissza, igaz azzal már mostanában tudunk jókat játszani.Én mindenképpen azt javasolnám, hogy zenélõ játékot vegyetek.

Szia!Nekem tavaly volt pont 10 hós karácsonykor a kisfiam és mi Fisher Price-os játékokat vettünk neki.Van az a tanuló kutyus, na annak nagyon örült, ölelgette, meg ugy e az zenél és nagyon tetszett neki, elvolt vele a kiságyban is.Meg vettem neki azt a daloló mesekönyvet, együtt énekeltem neki a könyvvel a dalokat és az is tetszett neki.Vettem ilyen sütifaló bödönt, ugye az is zenélt és már ki-be tudta pakolni a kockákat, zörgött össze-vissza, igaz azzal már mostanában tudunk jókat játszani.Én mindenképpen azt javasolnám, hogy zenélõ játékot vegyetek.
Nekem most 10 hónapos a kisfiam, és õ is nagyon szereti a zenélõ játékokat. Nagy kedvence még a búgócsiga, Lego duplo azt tudja rágcsálni is, meg rombolni is(mert azt nagyon szeret). Ha gondolod vehetsz neki szobában használható hintát is, nekem mindkét gyerekem szereti(szerette). Mi is nézelõdtünk már a múltkor, mert neki dec.30-án lesz az elsõ szülinapja is, és nagyon sokféle játék van. Szerintem sok olyan is van, ami felesleges, és nagyon drága. De ti tudjátok mennyit szántok rá:) Sok sikert.

Mikor célszerű az igazgatóval közölni, hogy babám lesz? A közvetlen vezetőm már tudja.

Legjobb válasz: Szia! Az elsö terhességemnél azt mondta a dokim, hogy várjak addig míg megnyitottuk a kismama könyvet ( Ez nálam a 11. héten történt). Legjobb lett volna még aznap szólni, mikor a közvetlen vezetödnek is megmondtad. Ilyenkor ugyanis fenn állhat a "veszély", hogy az igazgató esetleg mástól tudja meg! Szerintem minél hamarabb kérj a nagy fönöknél egy idöpontot!

Szia! Az elsö terhességemnél azt mondta a dokim, hogy várjak addig míg megnyitottuk a kismama könyvet ( Ez nálam a 11. héten történt). Legjobb lett volna még aznap szólni, mikor a közvetlen vezetödnek is megmondtad. Ilyenkor ugyanis fenn állhat a "veszély", hogy az igazgató esetleg mástól tudja meg! Szerintem minél hamarabb kérj a nagy fönöknél egy idöpontot!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom.Elég kis cég (kb20fõ) Még nincs könyvem. 6-7 hetes vagyok.A közv.vezetõnek muszály volt szólni, mert elég nehéz a meló es így "kímélõ programon" vagyok
Ha még nincs kiskönyved, de mégis valahogy az igazgató fülébe jut és emiatt netán ki akarna rúgni, akkor mondd azt neki, hogy már táppénzen vagy, így semmiképp nem rúghat ki. Még aznap felhívod a háziorvost és táppénzre veteted magad, a nõgyógyásztól meg amint tudsz kérsz egy javaslatot, ezt kell a háziorvosnak leadni. De remélem nem kerülsz ilyen helyzetbe és kiskönyvvel a kezedben jelentheted be neki, hogy babát vársz. :) 38 hetes

1hós babámnak tápszert szükséges adnom, mert kevés a tejem ( amtől ki vagyok borúlva). Mivel célszerű vizet forralni a porhoz, lábasban vagy vegyek vízmelegítőt-forralót, mi a praktikus?

Legjobb válasz: Elöször is nyugodj meg.Aztán igyál sok-sok folyadékot,próbálhatsz laktoherbet inni (sok maminak segít).Szoptass gyakran,hányszor csak akarja a pici.Aztán ha végképp nem megy a szopi akkor ráérsz gondolkozni a vízforralón(különben praktikus).

Elöször is nyugodj meg.Aztán igyál sok-sok folyadékot, próbálhatsz laktoherbet inni (sok maminak segít).Szoptass gyakran, hányszor csak akarja a pici.Aztán ha végképp nem megy a szopi akkor ráérsz gondolkozni a vízforralón(különben praktikus).
Ha nem táplálsz mellé, nincs cumi, a babád igény szerint szopizhat, nincs olyan, hogy kevés a tej. Nem kell méricskélni.. Kérj tõle tanácsot, nagyon ért hozzá! http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
Szia szerintem a vizforraloval jobban jársz mintha lábasban melegitgetnéd a vizet:) ) csak hogy valaki a kérdésedre is válaszoljon
1 hós babónál még ne legyen kevés! Ne stresszelj! Szoptass igény szerint, utána fejj 10-15 percet, akkor is, ha semmi nem jön. Közben kösd le magad, tévézz, beszélgess, olvass.Egyél naponta 3-5 x, sok tejterméket, igyál ilyen melegben 4-5 liter folyadékot. Nekem Naturland szoptatós tea vált be, és iszom minden nap 1 alk. mentes sört. Ha úgy ítéled meg, hogy pár napig megint kevés a tejcsi (mi 3 és fél hósak vagyunk, és heti 3-4 nap elég, aztán kevés) akkor tedd mellre, ha sír, ha álmos, és szoptass éjszaka is 1-2x. Az a lényeg, hogy gyakrabban kell szopiztatni.Mi valamikor 1-2 óránként szopizunk reggeltõl estig, fekve, hogy mindketten pihenhessünk közben, néha el is szundítunk közben.:) 1-2 nap, és újra elég a tejcsi! De ne idegeskedj és ne adj neki mást! Próbáld ki 1 hétig, és ha még mindig kevés, akkor este, szopi után pótolj!
célszerübb a vízforraló, de ha nincs jó a lábas is. Nagyobb menyiséget is felforralhatsz egyszerre, lehûtöd ezután üvegbe öntve be tudod tenni a hûtõbe. etetésnél csak melegíteni kell nem kell forralni, hamarabb kész a hami. Tapasztalat. Ne aggódj. Csak még jobban ártasz magatoknak. Ne hibáztasd magad. (a hugomnak egy hónaposan teljesen elapadt a teje, pedig õ is mindent megtett)De az tényleg jó ötlet, hogy minél többszõr tedd mellre. és fejd is ha tudod. még ha kezdetben csak néhány kortynyi is az. Hátha beindul. Ha meg nem akkor marad a tápszer. Van olyan ismim akinek egyáltalán nem volt teje. Két hétig fogták õket a korházban, hiába mondta hogy az elõzõ kettõnél sem volt neki. Azt mondták ilyen nincs. Hát mégis van. :) )) bocsi hogy ilyen sokat írtam. Sok sikert, és kitartást. És nyugalmat.
megint én vagyok, az utolsó, egy napra elegendõ vizet forral fel . Bocsi az elöbb ez lemaradt.
Ne ess kétségbe. Az elején nálunk is nagyon nehéz volt. Szoptass sokat, én óránként szoptattam. Gyógyszertárban lehet kapni Urtica urens 5 Ch, Ricinus communis 5 Ch homeopátiás golyókat. Én megettem még 2 doboz More Milk Plus anyatejserkentõ kapszulát. ( nem olcsó, de megérte, mert már nem kell szedni, elég a tej bõven ) Itt megtalálhatod az oldalon, hogy melyik patikában lehet kapni: http://hu.motherlove.eu/ Szoptass bátran minkét mellbõl, a tej szopi alatt termelõdik, én se hittem de megpróbáltam és sikerült. Ma már bõven elég a tejem a kisfiamnak, aki nagyon jó étvágyú, sokat szopizik, igény szerint. Próbáld meg Te is bátran, sikerülni fog!!!

Mikor célszerű vállalni a második babát, hogy anyagilag jobban járjak?

2010.áprilisában szültem az els? gyermekem. 2009 szeptemberét?l veszélyeztetett terhesség miatt táppénzen voltam a baba megszületéséig. Jelenleg még gyeden vagyok. Nem szeretnék visszamenni dolgozni a két baba között, de azt sem tehetem meg anyagi okok miatt, hogy gyesen legyek. Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Tehát 2012 áprilisáig kapod a gyeded. Hát ha nem szeretnél gyesre menni, meg dolgozni sem, akkor 1 lehetõség van, rá kell állni a babaprojektre :) de minél hamarabb, mert belefutsz a gyesbe

Tehát 2012 áprilisáig kapod a gyeded. Hát ha nem szeretnél gyesre menni, meg dolgozni sem, akkor 1 lehetõség van, rá kell állni a babaprojektre :) de minél hamarabb, mert belefutsz a gyesbe
Ahogy az elsõ is írta! 2 évnél nagyobb korkülönbség ne legyen a gyerekek közt! Még most húzzatok bele, mert ki tudja, hogy mikor jön össze a kistesó! A mieink közt 2év és 3 hónap van!-a két kicsi közt is ennyi lesz, ha nem jön korábban! (nekünk azonnal össze jött, 1, 5 éves volt mind a két gyerkõc, mikor a kövit össze hoztuk!) Sok sikert!! Üdv:2gyerkõcös, 35h.km.

10 hónapos babának mit célszerű már pohárból adni, és hogyan kell elkezdeni a tanítgatását?

A babócám reggel és este tápszert kap cumisüvegb?l, napközben teát és gyümölcslét. A f?zeléket, gyümölcsöt, tejpépet, szóval a szilárd kaját kanalazzuk. A tápszert is már meg lehet próbálni pohárból adni? Félek, hogy így aztán nem fog jóllakni, mert nem hiszem,hogy a szükséges mennyiséget így bele fogom tudni diktálni. Hogyan, és mennyi id?s korától tanítgatjátok a babátokat pohárból inni? Ja azért is gondoltam, mert a cumiztatás állítólag árt a fogaknak.

Legjobb válasz: Köszi, azt hiszem elkezdjük próbálgatni. Úgyis olyan kis ügyes, biztos ez is fog menni :-)

A kérdező hozzászólása: Köszi, azt hiszem elkezdjük próbálgatni. Úgyis olyan kis ügyes, biztos ez is fog menni :-)
Szia! Kislányom 10 hós és még cumisüvegbõl kapja este a tápszert, meg napközben a teát. Már mindent darabosan eszik, én kaja közben szoktam pohárból adni neki pár korty iszit, vagy a saját készítésû gyümileveket, mert azok nem mennek át rendesen a cumin. Szépen iszik pohárból, én a csõrös poharat ki is fogom hagyni, szerintem felesleges pénzkidobás. Fokozatosan egyre többször kap pohárból inni, nincs is vele semmi gondja :) Ha meg megyünk vhova, kisebb az esélye, hogy az összes iszi a táskámba folyik a cumisüvegbõl, mint esetleg a csõrös pohárból. A fogakat szerintem akkor rontja nagyon, ha egész nap lóg a szájában a cumisüveg. Estére meg kell neki a megszokott rendje, tehát a cumisüvegbõl tápszer, mert úgy alszik el kaja közben hozzám bújva és közben "szopizva" :) Remélem tudtam segíteni, boldog babázást :)
Nekem a lányom 6 hós korától csak poha´rból iszik. próbálj neki pár kortyot kispoha´rból adni.vannak kis "stampós"poharak.Kezdjétek azzal.

Nagyon szeretnénk már babát a férjemmel. Olvastam, sokat a hőmérőzésről.9-én nem kellene megjönnie, érdemes most elkezdenem a mérést? Vagy mikor célszerű?

Mert most nem tudok mihez viszonyítani, mert még sosem mértem.

Legjobb válasz: Én nem sokáig csináltam,de szerintem vérzés után kezd el, hiszen az ovuláció idején megy feljebb pár tizeddel a hõd,így most még ráérsz.Amikor elmúlik a vérzés minden reggel ugyan abban az idõben ébredés után,de még az ágyban fekve megméred és felírod.íg ynyomon tudod követni a változást,peteérés elõtt és után 3 nappal is lehetséges a teherbeesés.

Én nem sokáig csináltam, de szerintem vérzés után kezd el, hiszen az ovuláció idején megy feljebb pár tizeddel a hõd, így most még ráérsz.Amikor elmúlik a vérzés minden reggel ugyan abban az idõben ébredés után, de még az ágyban fekve megméred és felírod.íg ynyomon tudod követni a változást, peteérés elõtt és után 3 nappal is lehetséges a teherbeesés.
fontos tudnod, hogy milyen hosszú ciklusaid vannak. Nekem pl 31 napos volt, így kb a 16ik napon volt a peteérés. minden reggel mértem és táblázatot vezettem. a 14. naptól pedig ovulációs tesztet használtam. nekünk bevált. én három hónap prób után estem teherbe. ja és mindemellett javaslom az aktusok után a gyertyaállást. sok sikeert!
Én azon a véleményen vagyok, h nyugodtan elkezdheted most, mert legalább tudod, hogy mit reagál a szervezeted a mensire...mert van, akinek elõtte megy le a hõ, ebbõl lehet következtetni, hogy jön, van akinek fent marad, legalább tudnád, hogy hogy állsz... Szívbõl kívánom, hogy ne kelljen neked mérõzni, hanem már ott legyen a baba...vagy hogy minél hamarabb összejöjjön...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Képzeljétek, ma reggel megmértem, 37, 3 volt, de ott lent, azt hallottam ott kell mérni. ez igaz? kicsit magasnak találom. ez rosszat, vagy jót jelent?
Kezdd el nyugodtan, a mensi elsõ napjától pedig kezdõdik a vonal meghúzása. Tehát a mensi elsõ napjától peteérésig kell legyen egy alacsonyabb átlaghõ, peteéréskor 1-2 nap, amikor 2-3 tizedet leesik, majd utána hirtelen felugrik akár 5-7 tizedet is. Ebbõl tudsz majd következtetni arra, hogy rendben van-e a ciklusod. Ha nincs meg ez a hullám a hõdben, nagy valószínûséggel nincs peteérés.

Mibe célszerű a babát hazahozni?

Mózeskosarunk nincsen.Bébihordózó van,amit kocsiba lehet rögzíteni,és van pólya is.A bébihordózóra nekem azt mondták,hogy nem ajánlják,mert nem egyenesen fekszik benne és túl mély még a picinek,és nem tesz jót a gerincének.Akkor hogyan lehet ?t majd hazahozni(kocsival)?Vagy az a fél-egy óra míg hazaérünk nem árt,és akkor belerakhatjuk?Továbbá az lenne még a kérdésem,hogy milyen ruhát pakoljak össze a picinek?Hosszú újjú body,kisruha és overall vagyis ilyen zsákszer? ruha elég?Persze sapka,keszty?,kistakaró.

Legjobb válasz: Szia.Ha nincsen mózeskosár,akkor pója,+kispokróc.én is már összepakoltam a mózeskosa´rba,bady,zokni,sapka,kesztyü,puli,hosszúrugdalódzó ,pólya,+egykispokróc.Sosem udni,milyen hideg lessz. 38hetes kismama.

Szia.Ha nincsen mózeskosár, akkor pója, +kispokróc.én is már összepakoltam a mózeskosa´rba, bady, zokni, sapka, kesztyü, puli, hosszúrugdalódzó, pólya, +egykispokróc.Sosem udni, milyen hideg lessz. 38hetes kismama.
Ha autóval hozzátok haza, akkor mindenképp az autós hordozó! Az a rövid idõ nem árt a gerincének és a hordozóban biztonságban van (persze kössétek be, ahogy elõ van írva!). Nem érdemes arra hagyatkozni, hogy a párod (vagy aki hazavisz) biztonságosan vezet és ezért nem kell a biztonsági hordozó! Az a baj, hogy nem csak õ van az utakon és nem tudhatod, mikor jön egy õrült, aki elõl nem tudsz kitérni! Bocs, nem ijeszgetni akartalak! Csak azt akartam tudatni, hogy inkább a hordozó, mint egy baleset, ott van a baba biztonságban, erre találták ki! Én is abban vittem haza a fiamat. Boldog babázást kívánok!
A pólya jobb neki, egy újszülöttnek még nem való a hordozó. Mi is úgy jöttünk haza. Amit csomagolj be: body (lehet rövidujjú is), hosszú ujjú rugi, zokni, kesztyû, kardigán, pólya, sapi, takaró. Én akkor nem adtam rá bundazsákot, mert még nem volt de nem úgy nézett ki mint aki fázik (igaz, ez október végén volt, nem volt még fagy, csak esõ).
Mindenképpen autósulés, becsatolva! A babának: bodyk, rugdalozók, textilpelus a feje alá, lehet, hogy a kórházban kapsz pólyát, de lehet sajátot is használni.Törölközõt a fürdetéshez+ utána kissapit is adnak rá, hogy ne fázzon a bucija.( Nálunk a csecsemõsnõvérek fürdettek Johnsonnal, amitõl néhány nap alatt minden baba csupa piros lett....) A születés után a baba körmét nem szabad levágni, ezért zoknit szoktak ráhúzni a kezükre. Egy kis plédet, ha fázós lenne.Nálunk a kórházban csak napi 5 pelust adtak, az kevés volt, én azt is vittem be. A köldökápoláshoz adnak alkoholt +hintõport és még popsikrémet is kaptunk. Nedves törlõkendõt mindenki saját maga vitte. Én cumisüveget és mellszívót is csomagoltam, hogy a kórház hûtõlyébe a felesleges tejcit tárolni tudják, majd hazahoztuk azt is. Remélem tudtam egy kicsit segíteni...
Szia! Én mindenképpen azt javasolnám, hogy bébihordozó! Nem véletlenül találták ki!! És újabban büntetnek is érte, ha a pici nincs rendes ülésben/vagy hordozóban, bekötve! Az az egy óra nem fog megártani! Az én kicsi lányom most 17 hónapos, anno mi is abban hoztuk haza, sokat utazgattun vele hordozóban, és a gerince teljesen rendben van! Szóval a baba szempontjából is az a legbiztonságosabb!! Minden jót!!! 24 hetes kismama

7 hetes babával szeretnénk vidékre utazni néhány napra. mikre kell odafigyelni pl. utazás alatt etetéskor? sajnos tápszert kap. ezt hogy célszerű elkészíteni? kb.4 órás az út tehát tuti hogy egyszer meg kell etetni.

pályán célszer? menn vagy f?úton? mik azok a dolgok amik feltétlen szükségesek? szóval nagyon sok praktikai tanácsnak örülnék.jó lenne ha minél többen írnátok.engem minden számotokra feleslegesnek t?n? dolog érdekel.köszi

Legjobb válasz: Szia.mink a 8hetes babánkkal utaztunk haza Ne´metországból.igaz én szoptatok.készítsd el a tápszert a cumisüvegbe,e´s ha éhes lessz,az autópályán megálltok benzinkútnál,vagy bármelyik faluban,és mikróban megmelegi´teted.pelenka,törlökendö,ruhák,pokro´c,a kedvenc paplanja,(mink vittük)tea,vagy vi´z,minden olyan komfort,ami otthon is megvan.Kivétel a kiságy.mink vittük a babakocsit is.Mink 1000km-t utaztunk.kicsit si´rt,a többin aludt.Semmi gond nem lessz,jó utazást.

Szia.mink a 8hetes babánkkal utaztunk haza Ne´metországból.igaz én szoptatok.készítsd el a tápszert a cumisüvegbe, e´s ha éhes lessz, az autópályán megálltok benzinkútnál, vagy bármelyik faluban, és mikróban megmelegi´teted.pelenka, törlökendö, ruhák, pokro´c, a kedvenc paplanja, (mink vittük)tea, vagy vi´z, minden olyan komfort, ami otthon is megvan.Kivétel a kiságy.mink vittük a babakocsit is.Mink 1000km-t utaztunk.kicsit si´rt, a többin aludt.Semmi gond nem lessz, jó utazást.
Hidd el hogy rendben lesz minden, ha ezt elhitted akkor már nincs is semmi baj.rakd termoszba a melegvizet és csak a tápszert tett a cumisüvegbe, ha kell ötsd fel , rázd össze és már ehet is a baba, nem feltétlenül kell megállni ha ti nem igénylitek persze ehhez neked hátul kell ülnöd. (bár 4 óra a felnõtett is elfárasztja)Próbáljatok úgy idõziteni hogy aludjon az ut nagy része alatt.Ha pályán mentek az talán gyorsabb.7 hetes babának az anyukája a legfontosabb, a megszokott dolgait (takaró, játék...)azért perszte elcsomagolnám.Jó utat!

Mibe menjek esküvőre? 5 hós lesz a babó mikor esküvőre megyünk mi az ami célszerű nadrág? Szoknya?

Legjobb válasz: egy hosszú ruha?az laza is,nem szorít,ápol és eltakar....

egy hosszú ruha?az laza is, nem szorít, ápol és eltakar....
Ami neked kényelmes. De ha a bébit ugye emelgetni kell stb, sztem kényelmesebb a naci.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!