Találatok a következő kifejezésre: Mibe öltöztessem 4 (3 db)

Jön a jó idő. Mibe öltöztessem 4 hetes babám?

Nm szeretném, ha melege lenne vagy fázna.

Legjobb válasz: A sapka nem csak a szeles idõben kell, a legtöbb hõt a fejükön adják le, emiatt csak egy vékony, esetleg vászon sapkát adj rá. A babák nagyon könnyen napszúrást, hõgutát kaphatnak, ha nem megfelelõen vannak felöltöztetve. A napszúrás ellen véd a sapi. Szerintem elég ebben a melegben egy body, vékony rugi és egy vékony sapi, esetleg egy nagyon vékony, pamut takaró, ha elalszik kint. A babák hõháztartása még nagyon fejletlen, ezért fontos, hogy ne hevüljenek túlságosan fel, és ne is hûljenek le. Az is fontos, hogy ne a legnagyobb melegben menjetek ki, inkább 10 óra elõtt és du. 5-6 után, amikor hûvösebb van.

A sapka nem csak a szeles idõben kell, a legtöbb hõt a fejükön adják le, emiatt csak egy vékony, esetleg vászon sapkát adj rá. A babák nagyon könnyen napszúrást, hõgutát kaphatnak, ha nem megfelelõen vannak felöltöztetve. A napszúrás ellen véd a sapi. Szerintem elég ebben a melegben egy body, vékony rugi és egy vékony sapi, esetleg egy nagyon vékony, pamut takaró, ha elalszik kint. A babák hõháztartása még nagyon fejletlen, ezért fontos, hogy ne hevüljenek túlságosan fel, és ne is hûljenek le. Az is fontos, hogy ne a legnagyobb melegben menjetek ki, inkább 10 óra elõtt és du. 5-6 után, amikor hûvösebb van.
Sapka mindenképpen kell, lehet kapni nagyon vékony cérna sapit kisfiúknak, ami olyan vékony mint a pelenka, vagy ha kislány, akkor vannak azok a madeirás anyagból készült összehúzott sapik, abba nem izzad bele. Ha bejön a nagy meleg, 30 fokok, akkor kint napozót, vagy csak egy rövidújjú bodyt, rövidújjú pólót rövidnadrággal, vagy ha kislány pelenkatakaró bugyival elég ráadni, vagy lehet kapni szép kis nyári ruhákat vaterán teszveszen a bolti ár negyedéért. Bent hûvösebb van, 24 fok körül, ott azért kell a rövidújjú/hosszúújjú vékony body, s egy vékony pamut nadrág, aminek van zokni része is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Most 4 hetes a kisfiam. Ma szeretnénk először sétálni. Mibe öltöztessem?

Én úgy gondoltam,hogy hosszú ujjú body,harisnya,plüss rugi,-kis kabát még kell rá?-vastag kezes-lábas anorák,sapi,pléd,téliesít? a babakocsira.Ez elég?

Legjobb válasz: Bõven de lehet ez még sok is bár attól függ milyen meleg van . Ne öltöztesd túl a gyereket az sem jó !

Bõven de lehet ez még sok is bár attól függ milyen meleg van . Ne öltöztesd túl a gyereket az sem jó !
Tutira 0 fok felett van, mert olvad a hó (17. ker.). Amúgy szerintem bõven elég, amit rá akarsz adni. Kellemes sétát!
Én a 6 hetes kisfiamra hosszú újjú bodyt, pamut rugit +sapit adtam és erre jött a bundazsák. A kocsiba letakartuk meleg takaróval. Hideg szélnél textil pelus az arca elé. Amikor pluszba ráadtam ezeken kívül mégegy plüs rugit, akkor már sírt, mert nem szereti a meleget és már kényelmetlen is lehetet Neki. Egyébként Õ a lakásban sem szereti a túlzott meleget.
A kérdező hozzászólása: Hú..ez gyors volt.Köszi a választ. Fogalmam sincs hány fok van kint, azt látom, hogy süt a nap.(bp)

Mibe öltöztessem a 4 hós kislányomat, ha kiviszem ilyen melegben?

Bent h?vös van, de pl mi rövidben vagyunk, viszont kint már jó id? van. Mit adhatok rá? Eddig rövid ujjú bady és pamut rugit adtam rá. Ez maradjon továbbra is? Vagy lehet hosszú ujjú bady és kisruha harisnyával, kis tutyival? Vagy a harisnya elszorítja?

Legjobb válasz: Viszont eléggé csalóka az idõ. Ha elbújik a nap nincs olyan jó idõ.

A kérdező hozzászólása: Viszont eléggé csalóka az idõ. Ha elbújik a nap nincs olyan jó idõ.
Ezen ma én is töprengtem adtam rá egy vékony hosszú ujjú badyt és kertész nacit, meg kardigánt, mikor kimentünk levegõre, akkor levettem róla a kardigánt.Lehet hosszúujju bady az legalább védi a napsugárzástól a kis bõrét, én is félek rá harisnyát adni, mert attól tartok, hogy elszorítja a combjait, bár sokan így öltöztetik a lányokat!Remélem segítettem.
Az én kislányom 3 hónapos, de ennyire nem öltöztetem fel. Rövid ujjú body, rá valami vékony hosszujjú, amit leveszek, ha melege van. Mindn baba más, a tarkóját szoktam fogdosni. Mindig aggódom, nehogy megfázzon, de meg se süljön. Nehéz:) A lábára csak zokni, meg vékony naci, vagy rugi. Harisnyánk nekünk nincs, azt én hülyeségnek tartom, de mindenki ahogy érzi. Puszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!