Találatok a következő kifejezésre: Miből veszem hogy (54 db)

Fiúk, Férfiak! Miből veszitek észre, hogy bejöttök egy lánynak?

Mik a nyilvánvaló jelek?

Legjobb válasz: Mondjuk ha lesmárol,az elég biztató jel...Én sajnos nem veszem észre,több csajnál is volt,hogy évekig nem tudtam,hogy kellettem volna a csajoknak,csak nem mertek kezdeményezni...

Mondjuk ha lesmárol, az elég biztató jel...Én sajnos nem veszem észre, több csajnál is volt, hogy évekig nem tudtam, hogy kellettem volna a csajoknak, csak nem mertek kezdeményezni...
bámul vagy mindig probál veled komunikálni de az is jo jel amikkor rádnéz és nevet
Rád néz rád mosolyog az ijet mindig észre lehet venni
Nálam a mosoly nem jelent semmit, nagyon vicces arc vagyok, aki kicsit is ismer, az tudja.
Sajnos nem mindig könnyü észrevenni de van 2 dolog ami minden lánynál jel lehet . 1: Ha mondasz neki egy szar viccet vagy nézel vele egy szar filmet még azon is képes kuncogni röhögni . 2: Keresi a testi kontaktust.
Csak ha szól.
Elõre köszön az nagyon egyértelmû. Határozott szemkontaktus közhelyen idegenként. Zárt helyen ha keresi a társaságom, és leszólít, nyit felém egy laza mondattal valamit kérdez, hogy abból egy gördülékeny mozdulattal lehessen további beszélgetést folytatni. Esetleg tesz valami olyat, ami miatt kénytelen vagy odamenni hozzá, és akkor ha érzed, hogy nem volt az véletlen, hogy azt csinálta, akkor máris lehet leszólítani. Én így vettem észre, ezek lehetnek a jelek. Persze az szomorú ha csak haverkodni akar, de a pöc södre nem vágyik. Akkor kicsit átverve érezheti magát az ember.

Ha a méhszáj kinyilik, akkor egyszer csak beindul a szülés, vagy miböl veszem majd észre hogy kinyilt? Ez okozhat kárt a babámban?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül indul be a szülés. Nekem az elõzõ terhességemnél a 30. héten kinyílt. Nekem úgy jelentkezett, hogy görcsölgetett a hasam, akkor felkerestem az orvosom, mikor megvizsgált, õ mondta, hogy nyitva van. Onnantól kezdve szigorú fekvés. A 37. héten szültem. A veszéyl annyi, hogy fertõzést sokkal könnyebben kapsz, ami miatt megrepedhet a burok és beindul a szülés és ha idejében nem veszik észre, akkor esetleg tovább tágul. Én kaptam hüvelykúpot is a fertõzés megelõzõsére, amit a szülésig folyamatosan kellett használnom. Biztos van olyan is, akit ezzel befektetnek kórházba, én megígértem (és be is tartottam) a szigorú fekvést (felkelni csak wc-re és fürdeni, enni).

Nem feltétlenül indul be a szülés. Nekem az elõzõ terhességemnél a 30. héten kinyílt. Nekem úgy jelentkezett, hogy görcsölgetett a hasam, akkor felkerestem az orvosom, mikor megvizsgált, õ mondta, hogy nyitva van. Onnantól kezdve szigorú fekvés. A 37. héten szültem. A veszéyl annyi, hogy fertõzést sokkal könnyebben kapsz, ami miatt megrepedhet a burok és beindul a szülés és ha idejében nem veszik észre, akkor esetleg tovább tágul. Én kaptam hüvelykúpot is a fertõzés megelõzõsére, amit a szülésig folyamatosan kellett használnom. Biztos van olyan is, akit ezzel befektetnek kórházba, én megígértem (és be is tartottam) a szigorú fekvést (felkelni csak wc-re és fürdeni, enni).
semmibõl nem veszed észre h nyílik.azt csak az orvos tudja megállapítani.van akinek a 20.héttõl nyitva van és túlhordja a babát... 37hkm
Nem veszed észre. A doki szokta észrevenni jó esetben. Nekem belülrõl nyílt ki, három szakember közül csak egy látta. Emiatt koraszülésem is volt, de mivel számítottunk rá, megtettük a szükséges óvintézkedéseket, hogy a baba egészségesen jöjjön a világra. Nekem már a 24. héten kinyílt részlegesen. 34. hétre szültem, a doki örült, hogy eddig húztam. A magzatvíz váratlanul elfolyt, de a fájások nem indultak be. Végül mesterségesen indították meg a szülést. Szóval ilyen is van.

Hogy csináljam, hogy jó legyen neki? És miből veszem észre, ha már elment?

Fiúk, nektek kb mennyi ideig tart, míg elmentek, ha egy lány le***p?

Legjobb válasz: Hát, az én barátom nem szokta mondogatni, hogy "mindjárt"... Néha ilyet nyög, hogy "úúúúú", de néha- elég gyakran- azt mondja közvetlenül elõtte, hogy "Szeretlek" és közben szaporán veszi a levegõt. Mikor elélvez van, hogy nagyot nyög, meg fúj, de van, hogy csak gyengébben, viszont beleremeg és persze ejakulál- ez a biztos jele annak, ha elmegy :D Olyan is volt már, hogy kb a semmibõl ment el, semmi elõjele nem volt, egyszer csak 2 másodperc alatt éreztem, hogy már ott tart, és el is ment. Egyébként én úgy szoktam érezni, hogy közvetlenül elõtte jobban megkeményedik neki, mintha megfeszíteni, vagy ilyesmi. Ha esetleg amiatt kérdezed, mert nem akarod, hogy a szádba élvezzen, akkor az a legegyszerûbb, ha megkéred rá, hogy szóljon, mielõtt elmegy, és befejezed kézzel. Egyébként nagyon változó, hogy meddig tart, volt már 3 perc is, és volt már 20 perc is... :) 20/L

Hát, az én barátom nem szokta mondogatni, hogy "mindjárt"... Néha ilyet nyög, hogy "úúúúú", de néha- elég gyakran- azt mondja közvetlenül elõtte, hogy "Szeretlek" és közben szaporán veszi a levegõt. Mikor elélvez van, hogy nagyot nyög, meg fúj, de van, hogy csak gyengébben, viszont beleremeg és persze ejakulál- ez a biztos jele annak, ha elmegy :D Olyan is volt már, hogy kb a semmibõl ment el, semmi elõjele nem volt, egyszer csak 2 másodperc alatt éreztem, hogy már ott tart, és el is ment. Egyébként én úgy szoktam érezni, hogy közvetlenül elõtte jobban megkeményedik neki, mintha megfeszíteni, vagy ilyesmi. Ha esetleg amiatt kérdezed, mert nem akarod, hogy a szádba élvezzen, akkor az a legegyszerûbb, ha megkéred rá, hogy szóljon, mielõtt elmegy, és befejezed kézzel. Egyébként nagyon változó, hogy meddig tart, volt már 3 perc is, és volt már 20 perc is... :) 20/L
például abból, hogy már nincs ott... :D
A 16 éves csaj mekkora profi már :D
a hangjából fogod hallanai hogy mikor fog elmenni, ha nagyon szuszog már akkor nem sokára elmegy.elõször kapd be és nyalogasd a makkját azt nagyon szeretik. aztán markold meg egyik kezeddel de ne erõsen csak gyengéden és kezd el "húzgálni" a far_kát.ne ess túlzásba. ezt a kettõt aztán tett össze szóval kapd be és "húzogasd" neki . 16/L
"mibõl veszem észre, ha már elment" - :D Ez komoly? Talán abból, hogy tele lesz a szájüreged ondóval.
Mibol veszed eszre?mivan?elmegy csak attol hogy leszopod?hogyan csinalod ezt?tanitsd meg nekem is!leeci
Miért, neked a mindjárt mit jelent? Hogy majd talán egy vagy két óra múlva?
ma 12:24! Én ezen egy percet nem csodálkozom, ebben a mai világban! -.-
A kérdező hozzászólása: Jó, nem pont így gondoltam, de amikor azt mondja, hogy mindjárt, mindjárt....akkor most mi van ?:S
Utolsó neked adtam egy zöld kezet mert egész nap ezen röhögtem xd

Mi számít randinak? Mikortól szemezés? Miből veszed észre, hogy tetszel neki?

Le lehet fikázni, hogy úúú te gyökér miket nem tudsz..meg stb.. de most komolyan..olyanokat mondanak randinak ami szerintem nem is az..meg szemezés, mert 5 ásodpercig néztél a másik szemébe...jujj...Szóval szerintetek?

Legjobb válasz: Randi: Egy fiú és egy lány (általában:D) megbeszélnek egy találkozót,ahol csak ketten vannak,és fõ céljuk,hogy jobban megismerjék egymást. Szemezés: Ha egy fiú és egy lány,gyakran összenéznek. És általában abból veszem észre,hogy bejövök neki,hogy: -próbál ott lenni,ahol én -valami apró ürüggyel oda jön hozzám beszélni -elpirul,mosolyog :)

Randi: Egy fiú és egy lány (általában:D) megbeszélnek egy találkozót, ahol csak ketten vannak, és fõ céljuk, hogy jobban megismerjék egymást. Szemezés: Ha egy fiú és egy lány, gyakran összenéznek. És általában abból veszem észre, hogy bejövök neki, hogy: -próbál ott lenni, ahol én -valami apró ürüggyel oda jön hozzám beszélni -elpirul, mosolyog :)
Te jó ég, ez az átkozott digitalizált világ... Most komolyan azt vártad, hogy mondjunk egy számot, hogy hány egymás szemébe nézés számít szemezésnek, meg hogy hol a randi és a nemrandi határa?
A kérdező hozzászólása: nnaade kérem..azért ne átkozd a digitalizált világot, mert te is itt biggyeszted magad :P szval... Nem nem azt vártam, mivel írtam is, hogy 5 másodperc egymás szemébe nézés az már huuu de nagy dolog..sokan így gondolják..én nem.. És köszi az elsõ válaszolónak, pont ilyenre vártam.

Ezt hogy kívánja orvosolni a kormány? Ha le veszi a segélyt, akkor miből vesznek akár csak tápot is az állatnak? Normálisak ezek? Nem inkább olyan munkahelyeket/munkahelyi feltételeket kellene teremteni ami helyet nincs valaki inkább segélyen?

Borsodban és Szabolcsban sokszor 100 km-re van a legközelebbi munkahely attól ahol a család él és állatokat tart. Ott is minimálbért adnak (sokszor egy Forinttal sem többet.) Az út oda vissza ~3-3 óra, és a 100km-res volánbérlet ára 70e Ft. 8+6=14óra és még otthon az állatokkal is van munka, az sem tíz perc.

Legjobb válasz: Vagy fizesd az úti költséget és ne diszkriminálj!

Vagy fizesd az úti költséget és ne diszkriminálj!
A mai és az elmúlt 22 év feltételei alapján, még vagy 10 évig nem lesznek új munkahelyek olyan számban ami valódi gyarapodást jelentene. Több fog megszûnni mint ahány létrejön. Lehet hogy 15 év is lesz.
És Orbán úr nagy barátja Csányi úr is (igaz õ az alföldön, ahol szintén hasonló távolságok vannak) szinte kizárólag minimálbért ad. Miért nem szólt neki, hogy kompenzálj már Sanyikám mert ez így nagyon ciki?
A) költözz a munka után. B) tarts olyan szinten állatokat, hogy megérje, nem két disznót Az állam sehol nem teremt munkahelyeket, azt az emberek teremtik, az állam max. olyan rendszert teremt, ami esetleg ösztönzi az embereket a vállalkozásra, a külföldiek idejövetelét, gyár idehozatalát stb. amibõl lesz munka. Vagy TE kérdezõ, hogy gondolod? Orbán Viktor nyit személyesen egy vegyesboltot és kiteszi a táblát, hogy kasszást keresünk, esetleg kosárfonó üzemet hoz létre, ahol dolgozhatsz, netán összeszerelõ mûhelyet csinál, vagy hogy?
A kérdező hozzászólása: Amúgy jól látszik te is megélt hasonló helyzetet. - ez irónia volt. Amúgy ott vannak tények amiket nem veszel figyelembe. 1.) Nem, hogy egy hanem két minimálbérbõl is, milyen albérletet kap egy két gyermekes család egy városban??? Egybõl végkép semmilyent. Ezekben az esetekben ha van/volt megoldás az valahogy mindig a külföldi munka volt.
A kérdező hozzászólása: Utolsó Bameg te! - bár szerintem te ezen már túl vagy.
A kérdező hozzászólása: Költõzõn a munka után??? Két kis gyerek + két szülõ (jó esetben a ->2) két minimálbér mellet milyen szállást kap a városban?
A kérdező hozzászólása: Tudod azért a minimálbér meghatározása és munkahelyteremtés ösztönzése állami feladat. Valahogy Európa nagy részén ez a szabályozás megy is a kormányoknak. (Nem-nem csak nyugaton.) Amúgy nem én vagyok az állat tartó, én csak ismerek számtalan ilyen családot. A segélybõl nem vehetnek több állatott, és most örülhetnek hogy a szabolcsi és borsodi kis falvakban lévõ akár nagyon takaros házukra nem kaptak hitelt, hogy több állatott tarthassanak. Könnyû lehülyézni valakit akiket nem ismersz. Fõleg ha nem ismered, be hogy más akit te kedvelsz az a hülye.
A kérdező hozzászólása: Ja és Csányi "bácsi" a minimálbér megadóztatásból következtében fellépõ veszteséget sem egyenlítette ki.
A kérdező hozzászólása: megélt* megéltél

Miből veszem / veheten észre, hogy mellrákom van?

Legjobb válasz: A rák rosszindulatú daganatot jelent. Tehát ha érzel egy csomót a melledben, az nem feltétlenül rák, hanem lehet jóindulatú daganat is. Tûvel szövetmintát vesznek belõle, majd szövettanra küldik, ahol megállapítják hogy mirõl van szó. A mell külseje daganat (jó- vagy rosszindulatú esetén is ) miatt kisség eldeformálódhat, pl. behúzódik a mellbimbó udvara, vagy megváltozik a mell formája stb., de ez enm feltétele a daganatnak, tehát nem mindig változik meg a mell külseje. Egyes esetekben szivároghat folyadék a mellbimbóból, vagy hámló, esetleg kiütéses bõr is utalhat daganatra. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Anyukámnak mellrákja volt, neki külsõ változása nem volt.

A rák rosszindulatú daganatot jelent. Tehát ha érzel egy csomót a melledben, az nem feltétlenül rák, hanem lehet jóindulatú daganat is. Tûvel szövetmintát vesznek belõle, majd szövettanra küldik, ahol megállapítják hogy mirõl van szó. A mell külseje daganat (jó- vagy rosszindulatú esetén is ) miatt kisség eldeformálódhat, pl. behúzódik a mellbimbó udvara, vagy megváltozik a mell formája stb., de ez enm feltétele a daganatnak, tehát nem mindig változik meg a mell külseje. Egyes esetekben szivároghat folyadék a mellbimbóból, vagy hámló, esetleg kiütéses bõr is utalhat daganatra. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Anyukámnak mellrákja volt, neki külsõ változása nem volt.
Úgy van, ahogy az elsõ hozzászóló írja. Magadon végezhetsz mellvizsgálatot, kitapogathatod a melledet csomókért kutatva. A legjobb ha úgy havonta végzed el (emlékeim szerint az orvosok ezt ajánlják). A mellrákos esetek 80%-át a nõk maguknak fedezik fel, úgy hogy csomót éreznek a mellükben. Sajnos sok nõ nincs tisztában azzal hogy ez fontos és késõn derül ki a dolog. De beszéljen helyettem tovább ez a cikk: http://www.fogamzasgatlas.hu/6_onvizsg.php Olvasd el.
Szia! Én nem találtam csomót, csak furcsa, izomlázszerût éreztem a jobb mellemben.Külsõleg semmi változás nem volt, és a csomó pont olyan helyen volt, hogy nem éreztem a kezemmel. Tehát figyelni kell, ha érzel valami furcsát hosszú távon. Ultrahang, mammográfia, szövettan. Most várom az eredményt.
Kedves utolsó válaszoló, mi lett a szövettan eredménye?

Egy idegennek mi köze ahhoz hogy hol veszünk házat és hogy miből, vagy hogy mit kezdünk az életünkkel? Ez nem pofátlanság egy kicsit?

Van egy ismerős, nem rokon csak néha sofőrködik nekünk persze nem ingyen. Úgy volt hogy az ő anyósáéktól vesszünk házat, de kiderült hogy a tetővel komoly gondok vannak, és nem kapunk rá hitelt. Így kerestünk másik lakást. Erre felháborodott hogy mert biztos az anyosomék beszéltek le róla. Mégis mit képzelt olyan házba viszem a gyerekeimet ami összedől. Mert a mostani albérlő lekalja, na és nekem ehhez mi közöm? Elmentünk megnéztük, kiderült a gond nem vesszük meg ennyi. Nem az ő háza nincs semmi köze hozzá, akkor minek szól bele?

Legjobb válasz: Le kell állítani. Van, aki ilyen kíváncsi, mindenbe beleszólós. Valójában semmi köze hozzá.

Le kell állítani. Van, aki ilyen kíváncsi, mindenbe beleszólós. Valójában semmi köze hozzá.
Mivel közvetve õ is érdekelt fél a dologban, ezért nyilván bántja az elúszott lehetõség. Szóval a helyedben nem is bosszankodnék, de nem is lelkiznék rajta. Kerestetek, jobbat találtatok, ennyi. Minden jót az új lakáshoz!
A kérdező hozzászólása: Közvetve érintett igen, annyiban hogy nekik is csúrrant cseppent volna a pénzbõl. Igen ám csak hogy ez a személyke nem most probál elõször bele szólni a dolgainkba. Mindig mindenrõl megvan a véleménye és ezt úgy érzi el is kell mondania. Ami kezd egy kissé bosszantó lenni. Pláne hogy eléggé sok pénzzel tartozik az egyik rokonomnak, és nem siet hogy megadja. Inkább azzal foglalkozik mi kitõl és hol veszünk házat és hogy velünk mi lesz.

Miből veszem észre, hogy megátkoztak? Esetleg mindkettőnket a férjemmel?

Az exe(i) nagyon nehezen távoztak az életünkb?l.

Legjobb válasz: Onnan, hogy folytonosan rossz dolgok történnek. Olyanok, amik nemcsak betegségek, és nem lehet rájuk számítani. (állandóan elromlik valami mûszaki dolog pl.). DE ezek egy idõ után maguktól is abbamaradnak, mert a karmatörvény szerint sokáig nem hat a rontás és megkeresi azt, aki küldte. Teljesen mindegy, hogy vajákos volt -e vagy "mezei" ember, ha nem is azonnal üt vissza, de hónapok, évek után igen. Ezért nem szabad senkire rontást, átkot küldeni!!

Onnan, hogy folytonosan rossz dolgok történnek. Olyanok, amik nemcsak betegségek, és nem lehet rájuk számítani. (állandóan elromlik valami mûszaki dolog pl.). DE ezek egy idõ után maguktól is abbamaradnak, mert a karmatörvény szerint sokáig nem hat a rontás és megkeresi azt, aki küldte. Teljesen mindegy, hogy vajákos volt -e vagy "mezei" ember, ha nem is azonnal üt vissza, de hónapok, évek után igen. Ezért nem szabad senkire rontást, átkot küldeni!!
Átok nem létezik... -, -"
nincs semmiféle átok, ilyen az élet több a rossz mint a jó
A kérdező hozzászólása: köszi, 8 éve vagyunk együtt, márciusban házasodtunk össze, és mintha most kezdenének javulgatni egy kicsit a dolgok.
onnan hogy nem megy a sex!
Nincsen kárszag adz a baj! Bibrááááátort ide jóska báttyám!!
Ha úgy vélitek átok ül rajtatok, azt lelki erõvel lehet távol tartani, enyhíteni a hatását. Szent tárgyakat hiába használnátok, az nem segít, de ha a lelketekben erõsít valamit, akkor hasznos lehet. Végtelen optimizmus kell, jókedv és szeretet, az átkok ettõl gyengülhetnek gyorsabban.

Mit csináljak, hogy legyőzzem a félelmemet? Miből veszem észre, hogy tetszem-e neki? Milyen jeleket adjak neki, hogy tetszik nekem?

Nagyon tetszik egy fiú,3 évvel id?sebb nálam,de meg?rülök érte.Csak egy baj van,hogy nem tudom hogy tetszem-e neki,meg az hogy én nagyon félénk vagyok,szóval nem tudok sokáig egy fiúra nézni,mert elpirulok,de nagyon.Odamenni se merek hozzá,mert nem tudom mit mondjak neki,és el?tte meg se mernék szólalni. 15/L

Legjobb válasz: ügyelj a testbeszédre, nézz utána a neten és onnan tudni fogod

ügyelj a testbeszédre, nézz utána a neten és onnan tudni fogod
ha dögös vagy azaz jó csaj akkor csak szimplán közeledj hozzá, de ha szakálad van és úgynézzel ki mint Paris Hilton a 300 paródiában akkor inkább ásd el magad :) :)
A kérdező hozzászólása: De hogyan közeledjek hozzá?
elõzõ vok néha mondjuk belecsípsz a seggébe lógj vele minél többet stb..
A kérdező hozzászólása: DE személyesen nem is ismerem, csak látásból.Meg amúgy se csipkedném egy fiú seggét.
szerintem ha a közelében vagy, akkor menj el elõtte és közben nézz rá, mosolyogj. Próbáld leküzdeni a félelmedet. amúgynem biztos, hogy baj, hogy elpirulsz :) abból biztos leveszi a srác, hogy bejön neked. aztán, ha visszamosolyog vagy bármilyen pozitív jelet ad, akkor hajrá :) 14/L
Szerintem is csak apró jelekkel közeledj felé, az elõttem szóló jókat írt. Szóval, mosolyogj rá, legyél pl a folyosón a közelében (egy suliba jártok?), sétálj el mintegy véletlenül elõtte szünetben, és akkor lehetséges, hogy észrevesz. Szemezz vele!:-) Ja, és persze, mindig legyél csinos :-)
nekem mikor tetszett egy fiú, megfogtam a seggét, mert már "nem bírtam magammal" :D:D:D:D És bejött neki, utána 1 évig jártunk :D

Egy kapcsolatom van . Hogyan vehetem észre hogy a srác nem csak játszik velem? Miből veszem észre hogy valoban szeret? Hogy derül ez ki? esetleg másokkal is flörtöl?

Legjobb válasz: ehéz kérdés, de szerintem ezt neked kell érezned. Ha csak "arra" kellesz neki, akkor arra neked kell, hogy rájöjj. :) 15/F

ehéz kérdés, de szerintem ezt neked kell érezned. Ha csak "arra" kellesz neki, akkor arra neked kell, hogy rájöjj. :) 15/F
*nehéz, bocs, elírtam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!