Találatok a következő kifejezésre: Miből van gyurma (3 db)

Miből van a gyurma?

Legjobb válasz: ezen most jót mosolyogtam. komolyan. "ennyi jut eszembe" érdekes módon fülöp hajnalkának SZÓ SZERINT ugyanez jutott eszébe a fõzött gyurmáról, mint amit azt a 2007. október 8.-ai cikkében közzé is tette. elnézést, a tempera már nincs benne. íme: http://www.tyukanyo.hu/articles/1/121/gyurma-1.html jó dolog ez az internet, lehet másolni :) szó szerint, sajátként közzétenni viszont pofátlanság. a boltban kapható gyurmák karbonát alapanyagúak, 3 éves kor alatt nem ajánlott a használatuk.

ezen most jót mosolyogtam. komolyan. "ennyi jut eszembe" érdekes módon fülöp hajnalkának SZÓ SZERINT ugyanez jutott eszébe a fõzött gyurmáról, mint amit azt a 2007. október 8.-ai cikkében közzé is tette. elnézést, a tempera már nincs benne. íme: http://www.tyukanyo.hu/articles/1/121/gyurma-1.html jó dolog ez az internet, lehet másolni :) szó szerint, sajátként közzétenni viszont pofátlanság. a boltban kapható gyurmák karbonát alapanyagúak, 3 éves kor alatt nem ajánlott a használatuk.

Miből van a gyurma?

A bőrre milyen hatása van?

Legjobb válasz: Probald ki!!! Ha rossz akkor hivd a mentõket xD

Probald ki!!! Ha rossz akkor hivd a mentõket xD
Ez jó kérdés! De szerintem biztos nem okoz maradandó károsodást, elvégre gyerekek játszanak vele.
Agyag es viasz tuti van benne .ha hagyomanyos gyurmara gondolsz lehet van benne karos anyag, ugyanis sok uj gyurma es sutogyurmaval foglalkozo oldal hangsulyozza hogy ez a gyurma mar nem karos.Ebbol kovetkezik szamomra , h lehet az eredeti karos.Sajnos csak angol nyelvu oldalakon lehet tajekozodni bovebben.De annyira nem jo az angolom...:( egyebkent lehet arra irtak h artalmas lehet h lenyelheti a gyerek.
Régen homokból és fáradtolajból csinálták.

Miből tudnék olyan formát csinálni, amibe van néhány nagy golyó (pl gyurma), közötte fogpiszkáló, a végén megint golyó. De mégis álljon meg?

KÉmiára molekulát kell csinálnom és arra gondoltam, hogy lehetne gyurma, fogpiszkáló... de nincs itthon gyurma és a bolt már zárva van. Só-liszt gyurma jó? nem deformálódik el? vagy vmi más?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!