Találatok a következő kifejezésre: Miből tudom megjött a (2 db)

A párommal nem szoktunk gumit használni hanem amikor úgyérzi hogy ne birja akkor kiveszi! Mennyi az esélye annak h terhes vagyok eddig rendszeresen megjött a menzeszem most is majd remélem de mibölt tudom még észrevenni hogy terhes vagyok?

2kérdés hogy mennyi az esélye hogy terhes vagyok és miböl vehetem észre hogy igen?

Legjobb válasz: 50% az esélyed minden alkalommal. Korai jelek: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Gratulálok az értelmes, felelõsségteljes szexuális életetekhez. Remélem a párod az abortusznál vagy a gyermeknevelésnél is legény lesz.

50% az esélyed minden alkalommal. Korai jelek: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Gratulálok az értelmes, felelõsségteljes szexuális életetekhez. Remélem a párod az abortusznál vagy a gyermeknevelésnél is legény lesz.
Nem sok az esély a teherbe esésre, de természetesen nem lehet kizárni. Ritkán de elõfordul, hogy az elõnedv is tartalmaz hímivar sejteket, ezért hosszú távon ez a közösülési mód nem ajánlott. Arról nem is beszélve, ha az aktus elõtt (akár 24 órával) a párod maszturbált, akkor még lehetnek életképes hímivarsejtek a péniszén. Ha nem szerettek óvszert használni, kezdd el a fogamzásgátló alkalmazását. A terhesség elsõ jele, ha nem jön meg idõben a menzesz. Itt nem 1-2 napos csúszásra gondolok, hanem legalább 5-6 napra, de már a pár napos késésnél érdemes terhességi tesztet végezni (a reggeli vizelettel, mert annak a legmagasabb a HCG hormon szintje).
Cska egy tény: Az ilyen "védekezési módszert" használók megközelítõleg 70%-a egy éven belül teherbe esik. Ennyire nem biztonságos.
Hát esély mindig van a terhességre.Ne adjátok meg rá az esélyt, ha nem akartok gyereket.Nem értem h lehet valaki ilyen felelõtlen, h nem akar védekezni.
Szerintem az 50% nagyon erõs túlzás, de attól még nyilván a legveszélyesebb védekezési forma, ha lehet egyáltalán annak mondani. Én majdnem egy évig csináltam így a volt barátnõmmel, heti 2-3 alkalommal, és nem volt semmi. Egyszer mentünk esemény utániért, de akkor is inkább csak a biztonság kedvéért. Az egyik barátom viszont csak kb. 15-20-szor csinálta így a barátnõjével (azóta jegyese), és egy tündéri kislány lett az eredménye. Szóval ezt is, mint minden mást, embere válogatja. Nem akarok képmutató lenni, de semmiképp nem ajánlom ezt a módszert, ha nem akarsz gyereket. Beleborzongok, ha visszagondolok, mennyire felelõtlen voltam, ma már semmiképp nem csinálnám így. Mind egy gyerek, mind egy esetleges abortusz befolyással van az egész életedre, nem szabad ezzel szórakozni. Ha mindenáron óvszer nélkül akarjátok csinálni (amit maximálisan megértek), akkor a minimum a tabletta, de vannak más lehetõségek is.
A kérdező hozzászólása: remélem h nem lesz gyerek mert még le se érettségiztem és nem jönne jol. Nagyon felelötlenek voltunk de mostmár vigyázunk majd köszönöm a válaszokat!:)

Miből tudom hogy megjött a mensim, mert csak apro pecsét van a betétemben, az biztos annak a jele? , 2hónaposak vagyunk és szoptatok

Legjobb válasz: Szia!Változó,hogy kinek mikor tér vissza a menszesze.Lehetséges,hogy annak a jele.Nekem is így tért vissza elõtte csak apró pecsét volt és utánna jött meg rendesen.Én az elsõvel 8hónapos másodikkal pedig 6hónapos voltam mikor visszatért.

Szia!Változó, hogy kinek mikor tér vissza a menszesze.Lehetséges, hogy annak a jele.Nekem is így tért vissza elõtte csak apró pecsét volt és utánna jött meg rendesen.Én az elsõvel 8hónapos másodikkal pedig 6hónapos voltam mikor visszatért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!