Találatok a következő kifejezésre: Miből tudom hogy mikor van (15 db)

Szinte folyamatos az alhasi fajasom. Kb 4 hetes lehetek. Mennyire normalis ez? Mikor/Mibol tudom, hogy baj van?

Legjobb válasz: Természetes a fájdalom, ne izgulj! Sajnos el is tarthat még 1-2 hétig. Ha erõs görcseid vannak, vagy vérzel, akkor azonnal menj orvoshoz! Magne B6-ot szoktak orvosok ajánlani a hasfájdalom enyhítésére. Esetleg próbáld ki!

Természetes a fájdalom, ne izgulj! Sajnos el is tarthat még 1-2 hétig. Ha erõs görcseid vannak, vagy vérzel, akkor azonnal menj orvoshoz! Magne B6-ot szoktak orvosok ajánlani a hasfájdalom enyhítésére. Esetleg próbáld ki!
Mindaddig nem gond az alhasi fájás, míg az nem megy át görcsölésbe. Ha ilyet érzel vagy/és véreznél, azonnal orvoshoz kell fordulni, mert ilyen esetben csak õ tud segíteni! Boldog babavárást!
szerintem az fel kéne tûnjön, neked meg fõleg.
Pfff... no comment :D 12 éves kb -...-
Te jó ég... Tényleg kb 12 lehetsz. Ha mégsem, a szellemi színvonalad akkor is ott van.
Ez naggggyon dúrva... :o xD

Hogy tudjam meg, hogy mi van köztünk? Miből tudom meg, hogy járunk? Hogy kérdezzek rá, hogy ne legyen ciki?

Legjobb válasz: Értem, talán célozgass rá, de egyszerûen meg lehet oldani mondjuk egy csók után megkérdezheted tõle bátran, hogy õ mit gondol és mit érez irántad és milyen embernek gondol, és megkérdezheted, hogy "mi most már egy párnak számítunk, mert én úgy érzem hogy igen"

Értem, talán célozgass rá, de egyszerûen meg lehet oldani mondjuk egy csók után megkérdezheted tõle bátran, hogy õ mit gondol és mit érez irántad és milyen embernek gondol, és megkérdezheted, hogy "mi most már egy párnak számítunk, mert én úgy érzem hogy igen"
"Mi van köztünk?" "Járunk most?"
Hány éves vagy, és mióta ismeritek egymást? És te vagy a lány vagy a fiú? És te mit érzel?
A kérdező hozzászólása: 20 éves lány vagyok. Szeretnék vele járni. A fiú 26. 4 hónapja találkozgatunk hétvégenként, csókolózunk.
20 éves? Azt hittem 11. Ciki, rájönni, járunk, mint egy kiskamasz. 20 évesen azért lehet beszélgetésre is használni a szádat. Szoktatok egymással beszélgetni kettõtökrõl? Ha nem, akkor nincs köztetetk semmi, max. szex, mert a párok meg tudják bezsélni a dolgaikat és nem "rájönni" kell, hogy most mi is van köztük.
Szerintem is kérdezz rá az a legtisztább mint hogy magadba próbálod eldönteni hogy mi is a helyzet.Inkább most beszéljetek errõl, mert késõbb rosszabb lesz ha õ meg nem akar tõled semmi komolyabbat.
Ez szerintem bõven belefér, ne viccelj. Azonnal mondd meg neki hogy szerelmes vagy! :)
szia!szerintem közöld vele, hogy mit érzel és erre reagálni fog, bára titkos sexpartnerségnél a férfiakra nem jellemzõ a szerelm..saját tapasztalat...
hülye mocskos kurva
hát a férfi szeret kurni. nem valószinû hogy szerelembõl csinálja, hiszen te magad írtad hogy csak szexpartner. azért mert te beleszerettél az nem jelenti hogy õ is szerelmes beléd. "Mit tegyek?" mi a faxomat: mond meg neki hogy beleszerettél. vagy folytasd tovább ezt a reménytelen szerelmes szerepet. ha õ is szeret akkor semmi gond. ha meg nem szereti akkor azért dugni lehet tovább is.
Ha titkos az gondolom azt jelenti, hogy neki vagy neked van egy állandó "hivatalos" kapcsolatod. Akár vannak gyerekek a dologban, akár nincsenek, szerintem mondd el neki. És ne félj a visszautasítástól, legalább tisztázódik a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs semmilyen gyereke és hivatalos kapcsolata. A probléma a korkülönbség és az azonos baráti kör.
A kérdező hozzászólása: Ja! És nekem sincs senkim.. csak õ!
Ha 14 felett van a fiatal fél akkor törvényes a dolog, és csak a szülõkkel lehet gond. Ha nagyon problémásak a szülõk, akkor lehet hogy érdemes kivárni a 17-18-at.
A kérdező hozzászólása: Én 20 vagyok, õ 34

Miből tudom meg, hogy mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: A reggeli hõmérõzéssel, ha lehet kb azonos idõben. Amikor a hõd emelkedik valószínû a peteérés. A DM-ben lehet kapni ovulációs tesztet. Ha ezt használod a hõmérõ mellé, majd 100%-an biztos lehetsz abban, hogy mikor van peteérésed. Ha nincs minden hónapban nem kell megijedni, ez természetes.

A reggeli hõmérõzéssel, ha lehet kb azonos idõben. Amikor a hõd emelkedik valószínû a peteérés. A DM-ben lehet kapni ovulációs tesztet. Ha ezt használod a hõmérõ mellé, majd 100%-an biztos lehetsz abban, hogy mikor van peteérésed. Ha nincs minden hónapban nem kell megijedni, ez természetes.
Szia! Én úgy tudom hogy pontosan az orvosok is csak peteérés után tudják megmondani mikor volt!De az én orvosom szerint a reggeli hõmérségletet kell nézni és amikor nagy ingadozás van több fok kb akkor lehet ird minden nap mikor mennyi volt!
két menstruáció között minden nõnek van minimális folyása. én onnan tudom hogy mikor van peteérésem, hogy 1-3 napra kicsit több lesz. persze ez is egyénenként változó

Miböl tudom meg, hogy mikor van a peteérésem? Milyen jelei vannak?

nincs görbém,nem mérem a höm.26 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ezt minden nõ érzi. Szexuális vágy.

Ezt minden nõ érzi. Szexuális vágy.
Nyúlós nyák, mint a tojásfehérje! Jobban kívánod a szexet! Kis szúrkálások petefészek tájékon! Hõmérséklet leesés, másnap emelkedés! Vezess hõgörbét! Okos dolog!

Miből veszem észre ha egy férfinak tetszem, pedig van egy barátnője? Vannak jelek de nem igazán tudom, hogy mire véljem. Vannak jelek amik ha titkon is de megmutatják, ha egy férfinek tetszik egy nő?

Nagyon titkolja még ki is jelenti,hogy nem kellek.Mégis valami azt súgja,tetszem?Honnan látom meg?

Legjobb válasz: Én a helyedben inkább hanyagolnám az ilyen pasikat. Soha nem vezet jóra, ha felkapaszkodsz egy olyan szekérre, ami nema akar megállnI. A javaslatom a következõ, keress inkább olyat, akinek nincs barátnõje. Jobban jársz!

Én a helyedben inkább hanyagolnám az ilyen pasikat. Soha nem vezet jóra, ha felkapaszkodsz egy olyan szekérre, ami nema akar megállnI. A javaslatom a következõ, keress inkább olyat, akinek nincs barátnõje. Jobban jársz!

Miből tudom hogy van-e peteérésem? Valamint bármely tanácsot elfogadnánk mi még csak most határoztuk el hogy babát szeretnék, mik ilyenkor a teendők sex-en kívül? :-)

Legjobb válasz: Létezik egy olyan teszt, ami ezt kimutatja. Jós tesztnek hívják, két vérzés közti 12-16. napokon szokták elvégezni. Ha 2 csíkos, másnap kell szexelni.

Létezik egy olyan teszt, ami ezt kimutatja. Jós tesztnek hívják, két vérzés közti 12-16. napokon szokták elvégezni. Ha 2 csíkos, másnap kell szexelni.
Szia, vagy az lh-tesztbõl de a legbiztosabb módja ha vezeted a hõdet..pl ciklus.hu..minden reggel azonos idõben..amikor felkelsz mérj belsõ hõt..tehát ne a hónod alatt..hanem szájba vagy hüvelybe..de még akkor amikor nem keltél ki az ágyból..ezt minden nap írd be a ciklus.hu-n ad egy szép diagrammot majd neked..abból látod, hogy a mensi elejétõl kb félidõig alacsonyabb lesz a hõd..kapsz egy alaphõt..majd egyik reggel ez a hõ még lejjebb süllyed..mondjuk eddig 36, 4 volt aznap meg 36, 1..ezutáni naptól pedig rohamosan emelkedik de mindenképpen 36, 4 vagyis a te tényleges alaphõd felett kell lennie..ha szépen emelkedik akkor biztos lehetsz benne, hogy volt tüszõrepedésed és fogamzóképes vagy..a második hónapi mérésnél már kb tudni fogod nagyjából mikorra esik a tüszõrepedés..és már elõtte lehet akciózni és a hõleesés napján is, és utána..így betudjátok lõni a fogamzóképes napokat..ezen felül a ciklus.hu..ad neked több táblázatot amit az addig beírt mensikbõl kalkulál ki..várt ovu napja, mikortól érdemes akciózni és meddig..sok sikert:) ) én mindig azt hittem, hogy 14 .nap környékén van ovum..de mióta hõmérõzök rá kellett jönnöm, hogy 10-11.nap körül van..nem is csoda , hogy eddig nem jött még össze..na de majd most:9 sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok segítséget!Azt szeretném még megkérdezni, hogy hol lehet ezt a jós tesztet megvásárolni?
Szerintem még ne foglalkozzal a tesztekkel és a hõddel, hanem élvezd az együttléteket, ne muszájból csináld. Ne görcsölj rá, hanem lazulj. Mi már 5. hónapja próbálkozunk, de még semmi. Nem mérem a hõmet, nem tesztelgetek, hanem várok. Mikorra nem várod? A
A kérdező hozzászólása: Én 29-re, nagyon nem várom.:-)Te mikorra nem várod?Akkor szerinted még egyenlõre lazítsak?.Mi még csak 2 hete próbálkozunk.Úgyhogy csak kispályások vagyunk, hallgatok rád.:-)Köszi a válaszod!NIKI
Ha még csak 2 hete próbálkoztok akkor ne csinálj semmit felesleges még.Élvezzétek az együttléteket amikor csak jól esik.Sok sikert!
Én 24-e körülre nagyon nem várom. Ne stresszelj, ha a szervezeted úgy érzi, hogy készen áll a pocaklakódra, akkor úgy is jön. Érezd jól magad! Majd írj a fejleményekrõl. A
Szerintem meg ha hõmérõzõl és tisztába leszel azzal, hogy van-e egyáltalán peteérésed az nem árt..én évekig nem tettem ezt..aztán kiderült, hogy gond van..legalábbis az elsõnél így volt..és mit nem adtam volna, ha hamarabb kiderül..tehát élvezzétek az együttléteket de nem árt ha tisztába van pár dologgal ha babát akar.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondoltam, hogy nem fogok hõmérõzni, de reggel nem bírtam ki és úgy gondolom, hogy megcsinálom minden reggel.Ma volt az elsõ és 36, 8fokos lázam volt.A férjem azt mondta hõemelkedésem van, szerintem ez még nem hõemelkedés.Szerintetek??

Miből tudom megállapítani, hogy bőrrákom van-e? Mik lehetnek a tünetei?

Legjobb válasz: Nem tudod magad megállapítani. Bõrgyógyász fog segíteni, neki van ehhez mûszere és hozzáértése.

Nem tudod magad megállapítani. Bõrgyógyász fog segíteni, neki van ehhez mûszere és hozzáértése.
100%-osan tényleg csak a bõrgyógyász tudja megmondani. De itt van némi segítség: http://betegszokasok.blogspot.com/2008/05/anyajegy-melanma.h..

Milyen problémát okozhat a keményedés? Normális, hogy 26 hetesen már van? (Azthiszem) Miből érzem, hogy ez keményedés, és nem a babám feszíti magát, mi a különbség? Nem tudom mit mondjak az orvosomnak, keményedek, vagy csak a baba tolja ki magát?

Legjobb válasz: Amirõl az elsõ ír, az a keményedés , amikor "befeszül" a has. Olyan, mintha felüléseket végeztél volna és azon a helyen nagyon húzódna minden. Amikor a baba "kitolja" magát, az is egy külön érzés, akkor valahogy azt érzed hogy "csak" ficánkolódik. De egyébként a 26. héten már természetes a keményedés, csak ne legyen túl rendszeres. Nõdokival konzultálni ezügyben:)

Amirõl az elsõ ír, az a keményedés , amikor "befeszül" a has. Olyan, mintha felüléseket végeztél volna és azon a helyen nagyon húzódna minden. Amikor a baba "kitolja" magát, az is egy külön érzés, akkor valahogy azt érzed hogy "csak" ficánkolódik. De egyébként a 26. héten már természetes a keményedés, csak ne legyen túl rendszeres. Nõdokival konzultálni ezügyben:)
Erre én is kíváncsi vagyok, nekem 24/24 kemény a hasam, ha megfogom vagy enyhén megnyomom. Amikor sokat sétálok, akkor egy ponton állandóan befeszül, fáj is, mintha vakbélgyulladásom lenne - azon a helyen. Nem tudom mire vélni. 22hkm
Én a keményedést úgy írnám le, hogy egy focilabda lesz a hasad helyén, kõkemény az egész. Nekem csomót kellett pihenni, mert elég sok volt már 22 héttõl. Igyál sokat-normálisan, nem erõltetésre gondolok, és ha séta közben keményedsz, vegyél vissza a tempóból. Nekem a dokim elég sokat parázott e miatt, rövidült is mondjuk a méhszájam, de másik doki meg csak legyintett az egészre a rövidüléssel együtt Napi pár midenesetre tuti nem nagy ügy.
A kérdező hozzászólása: Hát a Ti leírásaitok szerint, akkor nekem is keményedésem van, nem a baba játszik velem.Nektek is kellemetlen feszítõ érzés, vagy az már baj, ha olyan?
Elsõ vagyok. Nekem folyamatosan kellemetlen érzés, aminek nem kéne lennie, hiszen a terhesség ennyi idõsen (22.hét) már fájdalmak nélkül jár. Legalábbis doki szerint. Nálam nincs gond, arra fogta, hogy marha erõs hasizmom van, és az fáj, mert nõ a baba, tolja kifele magát, mozog, és az izmaim meg tartják folyamatosan. Nekem még a pocakom is csak hanyatt fekve látszik, állva, ülve, oldalosan egyáltalán nem.
3. vagyok. Mostani kommentedbõl még egy harmadik dologra gondolok. Van egy olyan fajta "érzés" is, amikor folyamatos kellemetlen húzódást érzel, ez a hasad bármely pontján elõfordulhat, nekem leggyakrabban az alhasamnál volt, vagy a mellem alatt. Ilyenkor a méhet tartó szalagok tágulását érzed, és ha a bab hirtelen nagyobb növekedésbe kezd, akkor érezheted. Ez sem keményedés, sem a baba... Hát nehéz így látatlanban megmondani, de majd kiismered z érzéseket biztosan! :o)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!