Találatok a következő kifejezésre: Miből tudom hogy mikor (33 db)

Miből tudom hogy mit akar?

Pár napja ismertem meg (élőben) és azóta minden nap beszélünk Facebookon. (Mert messze lakunk egymástól) Egy ideig jól ment minden, de mostanában már alig kérdez és nem is nagyon ír rám. Miért van ez? Kifogyott a témából, vagy ilyesmi? (Egyébként írhatnátok pár témát, amiről hosszabban is lehet beszélgetni) Vagy kezdi unni? De akkor miért a sok smile?

Legjobb válasz: Ha nõ nemû, akkor semmibõl...

Ha nõ nemû, akkor semmibõl...
A kérdező hozzászólása: igen nõ nemû
Ha adsz egy e-mail címet én szívesen átküldöm neked.
szerintem az fel kéne tûnjön, neked meg fõleg.
Pfff... no comment :D 12 éves kb -...-
Te jó ég... Tényleg kb 12 lehetsz. Ha mégsem, a szellemi színvonalad akkor is ott van.
Ez naggggyon dúrva... :o xD
Ez szerintem bõven belefér, ne viccelj. Azonnal mondd meg neki hogy szerelmes vagy! :)
szia!szerintem közöld vele, hogy mit érzel és erre reagálni fog, bára titkos sexpartnerségnél a férfiakra nem jellemzõ a szerelm..saját tapasztalat...
hülye mocskos kurva
hát a férfi szeret kurni. nem valószinû hogy szerelembõl csinálja, hiszen te magad írtad hogy csak szexpartner. azért mert te beleszerettél az nem jelenti hogy õ is szerelmes beléd. "Mit tegyek?" mi a faxomat: mond meg neki hogy beleszerettél. vagy folytasd tovább ezt a reménytelen szerelmes szerepet. ha õ is szeret akkor semmi gond. ha meg nem szereti akkor azért dugni lehet tovább is.
Ha titkos az gondolom azt jelenti, hogy neki vagy neked van egy állandó "hivatalos" kapcsolatod. Akár vannak gyerekek a dologban, akár nincsenek, szerintem mondd el neki. És ne félj a visszautasítástól, legalább tisztázódik a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Nem, nincs semmilyen gyereke és hivatalos kapcsolata. A probléma a korkülönbség és az azonos baráti kör.
A kérdező hozzászólása: Ja! És nekem sincs senkim.. csak õ!
Ha 14 felett van a fiatal fél akkor törvényes a dolog, és csak a szülõkkel lehet gond. Ha nagyon problémásak a szülõk, akkor lehet hogy érdemes kivárni a 17-18-at.
A kérdező hozzászólása: Én 20 vagyok, õ 34

Miből tudom hogy van-e peteérésem? Valamint bármely tanácsot elfogadnánk mi még csak most határoztuk el hogy babát szeretnék, mik ilyenkor a teendők sex-en kívül? :-)

Legjobb válasz: Létezik egy olyan teszt, ami ezt kimutatja. Jós tesztnek hívják, két vérzés közti 12-16. napokon szokták elvégezni. Ha 2 csíkos, másnap kell szexelni.

Létezik egy olyan teszt, ami ezt kimutatja. Jós tesztnek hívják, két vérzés közti 12-16. napokon szokták elvégezni. Ha 2 csíkos, másnap kell szexelni.
Szia, vagy az lh-tesztbõl de a legbiztosabb módja ha vezeted a hõdet..pl ciklus.hu..minden reggel azonos idõben..amikor felkelsz mérj belsõ hõt..tehát ne a hónod alatt..hanem szájba vagy hüvelybe..de még akkor amikor nem keltél ki az ágyból..ezt minden nap írd be a ciklus.hu-n ad egy szép diagrammot majd neked..abból látod, hogy a mensi elejétõl kb félidõig alacsonyabb lesz a hõd..kapsz egy alaphõt..majd egyik reggel ez a hõ még lejjebb süllyed..mondjuk eddig 36, 4 volt aznap meg 36, 1..ezutáni naptól pedig rohamosan emelkedik de mindenképpen 36, 4 vagyis a te tényleges alaphõd felett kell lennie..ha szépen emelkedik akkor biztos lehetsz benne, hogy volt tüszõrepedésed és fogamzóképes vagy..a második hónapi mérésnél már kb tudni fogod nagyjából mikorra esik a tüszõrepedés..és már elõtte lehet akciózni és a hõleesés napján is, és utána..így betudjátok lõni a fogamzóképes napokat..ezen felül a ciklus.hu..ad neked több táblázatot amit az addig beírt mensikbõl kalkulál ki..várt ovu napja, mikortól érdemes akciózni és meddig..sok sikert:) ) én mindig azt hittem, hogy 14 .nap környékén van ovum..de mióta hõmérõzök rá kellett jönnöm, hogy 10-11.nap körül van..nem is csoda , hogy eddig nem jött még össze..na de majd most:9 sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok segítséget!Azt szeretném még megkérdezni, hogy hol lehet ezt a jós tesztet megvásárolni?
Szerintem még ne foglalkozzal a tesztekkel és a hõddel, hanem élvezd az együttléteket, ne muszájból csináld. Ne görcsölj rá, hanem lazulj. Mi már 5. hónapja próbálkozunk, de még semmi. Nem mérem a hõmet, nem tesztelgetek, hanem várok. Mikorra nem várod? A
A kérdező hozzászólása: Én 29-re, nagyon nem várom.:-)Te mikorra nem várod?Akkor szerinted még egyenlõre lazítsak?.Mi még csak 2 hete próbálkozunk.Úgyhogy csak kispályások vagyunk, hallgatok rád.:-)Köszi a válaszod!NIKI
Ha még csak 2 hete próbálkoztok akkor ne csinálj semmit felesleges még.Élvezzétek az együttléteket amikor csak jól esik.Sok sikert!
Én 24-e körülre nagyon nem várom. Ne stresszelj, ha a szervezeted úgy érzi, hogy készen áll a pocaklakódra, akkor úgy is jön. Érezd jól magad! Majd írj a fejleményekrõl. A
Szerintem meg ha hõmérõzõl és tisztába leszel azzal, hogy van-e egyáltalán peteérésed az nem árt..én évekig nem tettem ezt..aztán kiderült, hogy gond van..legalábbis az elsõnél így volt..és mit nem adtam volna, ha hamarabb kiderül..tehát élvezzétek az együttléteket de nem árt ha tisztába van pár dologgal ha babát akar.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondoltam, hogy nem fogok hõmérõzni, de reggel nem bírtam ki és úgy gondolom, hogy megcsinálom minden reggel.Ma volt az elsõ és 36, 8fokos lázam volt.A férjem azt mondta hõemelkedésem van, szerintem ez még nem hõemelkedés.Szerintetek??

Mikor és honnan miből tudom hogy a törpehörcsögöm beteg? Hogyan vegyem kézbe és hogy ne ugorjon ki?

Legjobb válasz: Amikor beteg egy hörcsög, akkor levert, nem olyan virgonc mint szokott, sokat fekszik, meg ilyesmik. A szõre csapzott lesz, szeme, orra váladékozik. A kézbevételt óvatosan csináld! Nem szabad soha hirtelen mozdulatokat tenni. A kezedet mindig lentrõl közelítsd a hörcsög felé, ne fentrõl mert azt hiszi ragadozó vagy. Utána szépen a hasa alá csúsztatod a kezed. Ha olyan a höri, akkor belemegy. Amint belement, lazán összezárod az ujjaidat. Vigyázz, mert ki tudnak hirtelen is ugrani bújni a kezeid közül. http://horcsog.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=576676

Amikor beteg egy hörcsög, akkor levert, nem olyan virgonc mint szokott, sokat fekszik, meg ilyesmik. A szõre csapzott lesz, szeme, orra váladékozik. A kézbevételt óvatosan csináld! Nem szabad soha hirtelen mozdulatokat tenni. A kezedet mindig lentrõl közelítsd a hörcsög felé, ne fentrõl mert azt hiszi ragadozó vagy. Utána szépen a hasa alá csúsztatod a kezed. Ha olyan a höri, akkor belemegy. Amint belement, lazán összezárod az ujjaidat. Vigyázz, mert ki tudnak hirtelen is ugrani bújni a kezeid közül. http://horcsog.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=576676
Ha egyszer belement akkor már könnyebb megfogni máskor!(legalább is én ezt tapasztaltam) A z enyém pl szeret olyat játszani, hogy felmászik valami magas helyre majd addig visít még le nem veszem é s meg nem simogatom :)

Miből tudom hogy szerelmes vagyok, mit érzek akkor?

Mert ha meglátok egy lányt, nemigazán érzek soha semmit, csak hogy látom hogy szép, megnézem 1x, vagy talán 2x. Úgy igazán nem is dobogott még a szívem egy lánytól sem.

Legjobb válasz: mindig vele akarsz lenni, elnézed a hibáit, mindent megteszel azért, hogy vidám maradjon

mindig vele akarsz lenni, elnézed a hibáit, mindent megteszel azért, hogy vidám maradjon
Eddig én is így voltam. Pár hónapja megváltozott bennem valami, azóta nagyon erõsek az ilyen érzéseim. Csak egy kis szemezéstõl is már "szétrobban" a mellkasom :D Nagyon jó :D De nem tudom, hogy mitõl, úgyhogy segíteni nem tudok :( Bocsi :( 20f
mindig õ jár a fejedben, nagyon sokat gondolsz rá, szeretnél mindig vele lenni, szeretnéd boldoggá tenni meg hasonlók több 100-at tudnék neked írni :)
"...mindig õ jár a fejedben, ..." ... és nem te magad, vagyis, hogy szerelmes vagy-e már, meg, hogy hány éves vagy. Ha az ilyen jellegû panaszaid hirtelen megszûnnek, gyanakodhatsz.
A kérdező hozzászólása: utolsó ezt még egyszer. mire gyanakodhatok? ha már nem gondolok rá? igazából úgy tudom hogy arra gondolunk a legtöbbször akit a legjobban próbálunk elfelejteni.
Tömören: Ha nem magad, hanem a lány jár a fejedben, abból sejtheted, hogy már szerelmes vagy. Nem nagy bölcsesség, de legalább kis.
Hányingert

Miből veszem észre ha egy férfinak tetszem, pedig van egy barátnője? Vannak jelek de nem igazán tudom, hogy mire véljem. Vannak jelek amik ha titkon is de megmutatják, ha egy férfinek tetszik egy nő?

Nagyon titkolja még ki is jelenti,hogy nem kellek.Mégis valami azt súgja,tetszem?Honnan látom meg?

Legjobb válasz: Én a helyedben inkább hanyagolnám az ilyen pasikat. Soha nem vezet jóra, ha felkapaszkodsz egy olyan szekérre, ami nema akar megállnI. A javaslatom a következõ, keress inkább olyat, akinek nincs barátnõje. Jobban jársz!

Én a helyedben inkább hanyagolnám az ilyen pasikat. Soha nem vezet jóra, ha felkapaszkodsz egy olyan szekérre, ami nema akar megállnI. A javaslatom a következõ, keress inkább olyat, akinek nincs barátnõje. Jobban jársz!

Szinte folyamatos az alhasi fajasom. Kb 4 hetes lehetek. Mennyire normalis ez? Mikor/Mibol tudom, hogy baj van?

Legjobb válasz: Természetes a fájdalom, ne izgulj! Sajnos el is tarthat még 1-2 hétig. Ha erõs görcseid vannak, vagy vérzel, akkor azonnal menj orvoshoz! Magne B6-ot szoktak orvosok ajánlani a hasfájdalom enyhítésére. Esetleg próbáld ki!

Természetes a fájdalom, ne izgulj! Sajnos el is tarthat még 1-2 hétig. Ha erõs görcseid vannak, vagy vérzel, akkor azonnal menj orvoshoz! Magne B6-ot szoktak orvosok ajánlani a hasfájdalom enyhítésére. Esetleg próbáld ki!
Mindaddig nem gond az alhasi fájás, míg az nem megy át görcsölésbe. Ha ilyet érzel vagy/és véreznél, azonnal orvoshoz kell fordulni, mert ilyen esetben csak õ tud segíteni! Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!