Találatok a következő kifejezésre: Miből tudom hogy a macskám (2 db)

Miből tudom hogy a macskám vemhes?

Ez a macska amolyan törpecica (maradt), nem n?tt meg! :) De nagyon aranyos, és a doki szerint csak genetika. De az igazság hogy már nyár vége van, és ilyenkor is szokásuk elleni a macskáknak. Ráadásul picit gömbölyödik (sajnos nem tudom hogy mennyit kapott enni, mert nem voltam otthon), és folyton pukizik.. :D De tényleg, nagyon féltem mert lehet hogy nem elég nagy ahhoz hogy hogy megelljen. S?t az is lehet, hogy nem is vemhes... Igazábol nem tudom. Lécci segítsetek, mert még nem ellett macskám, nálatok mi a szokása ilyenkor??

Legjobb válasz: Hát a doki csak tudja xd nekem nincs macskám de mát láttam vemhes macskát xd :) úgy a hátsó felérõl kezd gömbölyödni a hasuk szerintem nem vemhes ha meg mégis akk örüljél hogy lessz kismacska

Hát a doki csak tudja xd nekem nincs macskám de mát láttam vemhes macskát xd :) úgy a hátsó felérõl kezd gömbölyödni a hasuk szerintem nem vemhes ha meg mégis akk örüljél hogy lessz kismacska
Nekünk is van egy ilyen cicánk nem rég ellet 3 cicát. Mi onnan állapítjuk meg a macskáról, hogy vemhes, hogy egy ideje nagy a pocakja és barátságosabb természetû lesz.
Mivel kis termetû, lehet, hogy nem fog életképes utódokat szülni, magyarul vagy halva születnek vagy késõbb pár hetesen halnak meg. De az is lehet, hogy elvetél, amibe bele is pusztulhat vagy magába a szülésbe pusztul bele. Nekem is volt kis termetû lány macskám, amikor elvittem orvoshoz, akkor derült ki, hogy egy óriási ciszta van benne, kivették a méhével együtt, így ivartalanítva lett. Most, hogy nincs benne a ciszta szépen megnõtt, mint más normális macska, nyomta a gyomrát is azért nem hízott. A tied is lehet, hogy azért szellent.
Ja és az orvos mondta, hogy valószínûleg belehalt volna a szülésbe.
hát nézd meg reggel amikor még nem evett :) amúgy tegyél fel képet és megmondom
Ha úgy néz ki mintha a hátsó része beszippantott volna egy labdát akkor az az. Amúgy meg szimplán kövér :D

Miből tudom megállapítani, hogy a macskám lázas-e?

Folyik az orra,melegek a fülei,vagy milyen jelei vannak?

Legjobb válasz: Az én macskám már volt lázas. Tünetei:-nem nyul hozzá a kajájához -ha megfogod a macskát lehet érezni hogy forró a teste -ha kb.4-5 napja csak alszik és meg sem mozdult akkor biztos hogy lázas -nem nyarvog,nem járkál és amikor simogatod nem hízeleg.És olyan lehangolt a hangulata. Fiatalabb macskáknál érdemes megnézni a fogait,mert általában be szoktak gyulladni és abba belepusztulhatnak.

Az én macskám már volt lázas. Tünetei:-nem nyul hozzá a kajájához -ha megfogod a macskát lehet érezni hogy forró a teste -ha kb.4-5 napja csak alszik és meg sem mozdult akkor biztos hogy lázas -nem nyarvog, nem járkál és amikor simogatod nem hízeleg.És olyan lehangolt a hangulata. Fiatalabb macskáknál érdemes megnézni a fogait, mert általában be szoktak gyulladni és abba belepusztulhatnak.
Macskáknál nem igazán tudom, de kutyáknál kiszárad az orruk, ha lázasak. Gondolom macskáknál is van ilyen tünet akkor.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!