Találatok a következő kifejezésre: Miből tudom, a (147 db)

Padlószõnyeg.
PVC felszögeled és annyi!
Nem biztos, hogy a kutyád eltûrné. Általában a tetõt szokták kijjebb hozni.
igen, az enyémnek is a tetõ van egy 5-10 centivel kiljebb..de emellett van neki egy elvágott lábtörlõ felszögelve. egyébként az az átlátszó, vastag mûanyag nylon (remélem tudod mire gondolok) az megtenné.
A kérdező hozzászólása: És olyat hol lehet kapni?
Kersztbe tegyél egy vasat, húzz rá egy rongyot belül, és egy valamilyen mûanyagbevonató másikat. De ne zárd be teljesen, szellõznie kell!!!!
fú azt nem tudom :/

Mit csináljak, hogy szex közben ne derüljön ki, hogy még szűz vagyok? Egyáltalán miböl tudja a pasi ezt megállapitani?

Legjobb válasz: A pasi úgy tudj megállapítani, hogy kutyapóz közben rajzol a hátadra egy tájképet fekete filccel és ha a menet végére lekopik, akkor szüz vagy.

A pasi úgy tudj megállapítani, hogy kutyapóz közben rajzol a hátadra egy tájképet fekete filccel és ha a menet végére lekopik, akkor szüz vagy.
Hallottál már a szûzhártyáról??????
ahaam, hát ha lány vagy, akkor elég nehéz lesz eltitkolnod. Mert ha átszakad a szûzhártya az valószínûleg vérezni fog.
Oh god... why?
... hova süllyedünk?
Egy tapasztalt srác bármikor megállapítja. Elõször is a szûzhártya átszakadása legtöbbször vérzik. Másodszor: egy szûz lány gyakran nehezebben oldódik fel, meg a mozdulatokból is látszik a tapasztalat hiánya. Arról nem is beszélve, hogy szûkebb... Egyetlen esetben tudod eltitkolni: ha elõtte saját magadnak átszakítod, rendszeresen maszturbálsz, így mire szexre kerül a sor, bejáratódik... Viszont: ennek nem látom értelmét. Ahogy a titkolózásnak sem. Ugyanis a pasi máshogy nyúl egy szûz nõhöz, mint egy tapasztaltabbhoz. Ha egy tapasztalt nõvel került az ágyba, elõjáték után azonnal támad, esetleg hevesebb mozdulatokkal, ami neked fájni fog. Utána próbáld meg kimagyarázni, miért szorítod a párna sarkát, és miért sírsz.... Ha viszont tudja, hogy szûz vagy, egy normális férfi sokkal nagyobb gondot fordít az elõjátékra. Emellett az ujjával is finoman próbál tágítani, majd óvatosan, lassan hatol be... és így ha kellõ az izgalom, és a nedvesség, akkor nemcsak hogy kevésbé fáj, de olyat is hallottam, akinek egyáltalán nem fájt... És a késõbbiekben nagyon nem mindegy, hogy az elsõ alkalmat milyen élménnyel zárod... hosszú idõszakra befolyással lehet a további szexuális életedre.
azaz, jól kezded, hazudj már neki kezdetektõl fogva. Ez lesz a tartós és hosszú kapcsolat alapja.
Ujjazd meg magad jó alaposan, minimum 2-3 ujjal és nem fog neki semmi feltûnni :) Egyébként meg nem szégyen az, hogy szûz vagy...
És miért kéne eltitkolni???

Honnan tudom hogy egy ételben milyen magas a tápanyag tartalom? Ezt miből tudom meg? Kalória vagy miből?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag pontosan speciális mûszerekre lenne szükséged ahhoz, hogy megállapítsad adott almának a tápanyagtartalmát. Elméleti értékek viszont vannak és ezeket tekintik az ételek tápanyagtartalmának. A kalória az energiatartalom. A fehérjék, zsírok és a szénhidrátok a tápanyagok ( ezen belül vannak vitaminok + az ásványok, melyek biokatalizátorok, de ne bonyolítsuk ). A lényeg, hogy számos táblázatot találhatsz az interneten az ételek tápanyagtartalmáról, itt van például ez: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/tapanyag-tablazat/ és ha rákattintasz bármelyik ételre, akkor látni fogod, hogy mennyi adatot ad meg róla.

Gyakorlatilag pontosan speciális mûszerekre lenne szükséged ahhoz, hogy megállapítsad adott almának a tápanyagtartalmát. Elméleti értékek viszont vannak és ezeket tekintik az ételek tápanyagtartalmának. A kalória az energiatartalom. A fehérjék, zsírok és a szénhidrátok a tápanyagok ( ezen belül vannak vitaminok + az ásványok, melyek biokatalizátorok, de ne bonyolítsuk ). A lényeg, hogy számos táblázatot találhatsz az interneten az ételek tápanyagtartalmáról, itt van például ez: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/tapanyag-tablazat/ és ha rákattintasz bármelyik ételre, akkor látni fogod, hogy mennyi adatot ad meg róla.
A kaloriatartalom az etel energiatartalmat jelzi. Valojaban a kaloria az egy mennyiseg, amit megallapitottak, hogy ennyi szukseges a test mukodesehez. Mivel folyamatosan tapanyagot egetunk, a kaloria tapanyagok elegetesebol felszabadulo energia. A tapanyagok mindegyikeben van kaloria, ezek bomlasabol keletkezik az energia. Minden tapanyag mas energiamennyiseget termel es vannak gyorsabban 'elego' tapanyagok es lassabban 'elegok'. A tapanyagok: Szenhidrat Zsirok Feherjek Vitaminok es asvanyi anyagok A tapanyagpiramis szerint az etrendunk legnagyobb szazalekat szenhidratokbol kell fedezni. KB 50%-at. A tobbi feherje, zsir es a tobbi. Napi 5 adag zoldseget es gyumolcsot is lehetoleg be kell epiteni. Szerintem azonban egeszsegesebb, ha az egyszeru szenhidratokat kiveszed az eteleid kozul. A feher cukrot es a feher lisztet. Ezek nagyon megemelik a vercukorszintet es ehesebb leszel, tobbet es gyorsabban hizol toluk. A csomagolason altalaban a kaloriatartalom alatt szokott lenni egy tapanyagtablazat, ami leirja, az adott termek melyik tapanyagcsoportbol mennyit tartalmaz. Ha magas szenhidrattartalmat latsz, nagy az eselye, hogy a termek rejtett cukrot tartalmaz. Tovabbi javaslataim mit kerulj meg el: Hidrogenezett novenyi olajokat, magas fruktoz- es glukoztartalmu ennivalokat, nagyuzemi feldolgozott hustermekeket es kesz kajakat. Ezek karosak. A jo tapanyagok: feherjek(protein)- husok, halak, erlelt vagy kezzel keszult sajtok (nem az omlesztett) - termeszetes olajok, zsirok: olivaolaj, omega 6 olaj (halakban) - gyumolcsok, zoldsegek - fokepp szenhidrat es vitaminok, asvanyi anyagok - olajos magvak, mint mandula, dio (a mogyorot nem javaslom) Vannak elelmiszerek, amelyek taperteke nulla vagy elenyeszo. Ilyenek a light uditoitalok peldaul. Az alkoholos italokban ures kaloriak vannak. A kaloria es a tapanyaertek osszefugg, de eleg furcsa modon. A tobb kaloria nem jelent nagyobb taperteket. Tehat el lehet hizni ugy, hogy kozben hianybetegsegek alakulnak ki. Peldaul feherjehiany, vitamin- vas- cinkhiany es hasonlok. Viszont a magas taperteku elelmiszerek nem mindegyike hizlal. Tehat peldaul a halnak alacsony a kaloriatartalma, de magas a zsirtartalma. Olyan zsirok vannak benne, amik szuksegesek a szervezetnek.
Értelmes ételek tápanyagdúsak, de nem okoznak betegséget (például hízást). Hús (hal, tojás etc.) Zöldségek, gyümölcsök. Értelmetlen, kényszer- és divatkaják már valójában fölöslegesek, megterhelõk, tápanyagszegények (haszontalanok) de cukrot vagy keményítõt tartalmaznak (valamibõl lenniük kell) ami a hízást segíti, ezzel együtt számos lassan kialakuló krónikus betegséget. Én ezért írom mindig hogy az ember hús-hal-tojás-zöldség-gyümölcs-gomba-olajosmagevõ. Mert körülbelül itt ki is merítjük (az egyébként sok-sok száz) fogyasztható hasznos táplálékot, amik maradnak azok már nem túl jó minõségûek.

Miből tudom hogy a robogómba van fojtás?

Azt szeretném kérdezi hogy honnan tudom megállapitani hogy a robogómba van-e fojtás ? ha van akkor hogy lehet azt kiszedni ?

Legjobb válasz: Onnan hogy egy bizonyos sebesség után nem gyorsul. Pl ha 60 ra van fojtás akkor nem tudsz menni 80nal, mert 60 fölé nem megy hiába húzod neki. Legalábbis az én robogómnál így volt. Hogy hogy lehet kiszedni nem tudom, végül is nem viccbõl lett beleépítve!

Onnan hogy egy bizonyos sebesség után nem gyorsul. Pl ha 60 ra van fojtás akkor nem tudsz menni 80nal, mert 60 fölé nem megy hiába húzod neki. Legalábbis az én robogómnál így volt. Hogy hogy lehet kiszedni nem tudom, végül is nem viccbõl lett beleépítve!
közlekedés kategóriában kérdezz ilyet, ott valószínû tudnak majd válaszolni.
bejáratáshoz van benne tudtommal, utána ki lehet a szervizessel vetetni 6-7ezerért, legalábbis havernak pár napja annyit mondtak.

Hogyan állapítsam megy, hogy milyen erősek és feszesek a hüvelyizmaim? Ezt hogyan lehet érezni vagy miből tudom?

Legjobb válasz: nem tudod. Nincs összehasonlítási alapod. Naponta tornáztasd. Ennyi.

nem tudod. Nincs összehasonlítási alapod. Naponta tornáztasd. Ennyi.
A legegyszerûbb, ha van partnered. Amikor benned van szorítsd meg, persze csak, ha tudod. Ha tapasztaltabb, akkor megtudja mondani milyen erõs a szorításod. Én pl. nagyon összetudom szorítani, így még az ujjamat is, ha feldugom. Próbáld ki ezt is. Vagy bedugsz valamit, célszerû egy vibrátort és megnézed összeszorítva mennyivel nehezebb kihúzni, mint egyébként. 32N
A klasszikus modszer: ha a gésagolyokat bent tudod tartani (persze bugyi nélkül)miközben végzed a napi teendöidet, akkor csucs vagy.
A kérdező hozzászólása: Persze van partnerem és meg tudom szoritani, de csak ha nem vagyunk mozgasba.Ha bedugom az ujjam erzem, hogy feszes és osszeszukul, ha raszoritok.
Azt még nem próbáltam, hogy mozgásban tudom-e szorítani. Te most a szex közbeni mozgásra gondoltál? 32N
A kérdező hozzászólása: Igen arra, max megtartani tudom az allapotot, de osszeszoritani, elengedni mikozben szeretkezunk az nem megy.
Ha te nem mozogsz, hanem háton fekszel, akkor sem? Ha én vagyok felül, úgy még nem próbáltam, de ha alul vagyok akkor tudom szorítani, menet közben is. 32N
A kérdező hozzászólása: Én minden pozban tudom menet kozbe kivéve misszionarius. Akkor max osszeszoritani és megtartani. De alltalaban en is ugyanugy mozgok szex közbe soha nem vagyok mozdulatlan akkor se ha alul vagyok

Miből tudom megállapítani, hogy bőrrákom van-e? Mik lehetnek a tünetei?

Legjobb válasz: Nem tudod magad megállapítani. Bõrgyógyász fog segíteni, neki van ehhez mûszere és hozzáértése.

Nem tudod magad megállapítani. Bõrgyógyász fog segíteni, neki van ehhez mûszere és hozzáértése.
100%-osan tényleg csak a bõrgyógyász tudja megmondani. De itt van némi segítség: http://betegszokasok.blogspot.com/2008/05/anyajegy-melanma.h..

Miből tudom, hogy én vagyok a falkavezér?

Szeptemberben lesz 2 éves a szuka kutyám. Megtanítottam neki pár dogot, amit úgy gondoltam, hogy alap, hogy tudnia kell.

Legjobb válasz: Hát pedig pont abból tudod, hogy te vagy a falkavezér, hogy BÁRMIKOR? BÁRHONNAN vissza tudod hívni. Vadról, tüzelõ szukáról, stb. Ha nem nyúl ételhez az engedélyed nélkül, ha nem jut eszébe semmilyen ajtót átlépni az engedélyed nélkül, azok is ezt bizonyítják.

Hát pedig pont abból tudod, hogy te vagy a falkavezér, hogy BÁRMIKOR? BÁRHONNAN vissza tudod hívni. Vadról, tüzelõ szukáról, stb. Ha nem nyúl ételhez az engedélyed nélkül, ha nem jut eszébe semmilyen ajtót átlépni az engedélyed nélkül, azok is ezt bizonyítják.
Ha a zárt megszokott helyén megcsinálja a kunsztokat akkor az lehet hogy számára csak játék. Igazából, ha elengeded, egy nagy körbekerített helyen és akkor is megcsinálja, akkor igen valószínú ûleg te vagy.
Egyébként behívás szempontjából nem kéne leírnod a beaglet. Lakik egy arra, ahol mi lakunk, sosem láttam rajta pórázt. Megyek a kutyámmal a járdán, õ jön szembe a gazdi mellett, ki se szagol, pedig az én kutyám provokálja. Gazdi olyan magabiztos, hogy még a nyakában se lóg póráz, zsebre tett kézzel sétál a kutya mellett. Sose láttam még csak szándékot sem a kutyában, hogy lelépjen. A beagle-t is meg lehet nevelni.
A kérdező hozzászólása: Igen, panelben lakunk. Egy szobából van kitiltva, nyitott ajtónál se megy be. Sétánál õ megy elõl, de nem ráncigál. Erdõben idén még nem voltunk, mert nagyon meleg van..és sok a kullancs. Van egy kertünk, ott szoktam elengedni, de onnan nemud megszökni.
A kérdező hozzászólása: Nem írtam le a beagle-t, nekem is van jól nevelt beagle-s ismerõsöm. Õ kutyaiskolába járt vele. Az utcán a házak között nem engedhetem el (közterület felügyelõ megbüntetne, bár még egyszer se találkoztam vele), kutyafuttatónak kinevezett hely meg egy 3x 5 méteres terület, ami NINCS bekerítve.
A kérdező hozzászólása: Igen, bármit el tudok tõle venni, nem morog.
Attól hogy a behívás nem megy , attól még te vagy a vezér , nem jelent semmit ha nem tudja.Meg kell rá tanítani és kész.

Miből tudom megállapítani, hogy kopott a nyári gumi és cserélni kell?

Legjobb válasz: A barázdák mélységébõl, úgy tudom.

A barázdák mélységébõl, úgy tudom.
Ránézésre és a profilmélység lemérésével. A szabvány szerint (Magyarországon) a futófelület minimális mélységének legalább 1.6 mm-nek kell lennie. Biztonsági okokból érdemes 2 mm vastagságnál lecserélni az abroncsot nyári gumi esetén.
az elõzõ jól mondja :p Nyári gumi esetén 2, 2 mm, téligumi esetén 4 mm mélységnél már cserélnek.
Valóban: a barázdamélység a legfõbb irányadó. Vagy méred (1, 6 mm a törvényi alsó határ), vagy pedig a kopásjelzõ hidakra hagyatkozol. Ezek a futófelület szélén helyezkednek el, általában két mintázatblokkot kötnek össze, de alacsonyabbak, mint a blokkok. Mikor határig kopik a gumi, akkor "kiemelkednek", vagyis láthatóvá válnak. Egyébként pedig 6-8 éves korában kopástól függetlenül érdemes cserélni a gumiabroncsokat, mert a folyamatos hõ- és mechanikai terhelés, illetve az UV fény hatására elöregedik az anyaguk.
utolsóhoz csatlakoznék. barázdamélység és gyártási év. ha egy gumit soha nem használtak, de 5-6 éves, akkor azt már jobb fel sem tenni, mert állásában is romlik az állaga. Azokat a gumikat amiket használnak, azokat is 6-8 évesen javasolt levenni, fent írt okokból. Az 1, 6mm barázdamélység egy törvényi minimum. tudnod kell, hogy ekkora mélységgel már könnyen megcsúszik egy autó. nem jó a gumiköpeny vízelvezetõ képessége stb... esõben, vizes úton már veszélyes.
szerintem az fel kéne tûnjön, neked meg fõleg.
Pfff... no comment :D 12 éves kb -...-
Te jó ég... Tényleg kb 12 lehetsz. Ha mégsem, a szellemi színvonalad akkor is ott van.
Ez naggggyon dúrva... :o xD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!