Találatok a következő kifejezésre: Miből tudhatom hogy terhes (2 db)

Miből tudhatom hogy terhes a macskám?

Legjobb válasz: Az már csak abból látod ha nagy a hasa. Meg ha ráteszed a kezed akkor néha lehet érezni a mozgást. Nagyon édes :D

Az már csak abból látod ha nagy a hasa. Meg ha ráteszed a kezed akkor néha lehet érezni a mozgást. Nagyon édes :D
A kérdező hozzászólása: Azt tudja valaki?
A kérdező hozzászólása: Hát igazából nem tudom hogy haza hozza e a kölykeit mert ma is alig láttam meg már geyre többet csatangol el nem értem miér lehet hogy szülõhelyet keres de hát ott egy hõszigetelt kutyaház. Azér kb. mennyire lehet abban bizots hogy haza hozza a kölykeit?
Mi az, hogy már egy hónapja is szült? Nem kell szülnie, mert így csak elpusztulnak a kicsik vagy tovább szaporodnak. Az egyetlen helyes döntés az ivartalanítás vemhesen is!
Vagy a lakás környékén fial vagy ha már nagyobbak akkor hazaviszia kölyköket
A kérdező hozzászólása: Uhh. még egy kérdés ha pl fial és nem a kertbe(ahol persze mi lakunk mert most van egy kiskutya ház macskáknak de nem szoktam látni õket oda bemenni, és ha lefial ugye akkor ott marad a szülés helyén ha már egy hónapja is szült vagy áthozza hozzánk?
Ha még nem vemhes, akkor az lesz. Most ivartalaníttasd, ne várj vele!!!
A kérdező hozzászólása: azt tudom ha majd nagy lessz a hasa de kb a tüzelés után egy hónapra rá?azt honnan tudhatom?
A kérdező hozzászólása: Meg ugye az emlõi bepirosodnak de már vagy egy hónapja tüzelt sõt lehet hogy több és még nincs bepirosodva akkor most vemhes?

Miből tudhatom meg, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tisztelt Doktor! Nekem nem telyesen érthetödö a terheség jelei mivel, a terheségi teszt pozitivot mútatot mivel két hete már kimarat utána már lassan három hete megvan a menstruációm. A terheség jelei is meg vanak /pl:duzatmell,mellbimbo elsötétedö udvara és a mirigyek is láthatoak stb./ Tisztletel

Tisztelt Doktor! Nekem nem telyesen érthetödö a terheség jelei mivel, a terheségi teszt pozitivot mútatot mivel két hete már kimarat utána már lassan három hete megvan a menstruációm. A terheség jelei is meg vanak /pl:duzatmell, mellbimbo elsötétedö udvara és a mirigyek is láthatoak stb./ Tisztletel
Tisztelt doktor!Én azt szeretném kérdezni, hogy lehet e az jele annak, hogy terhes vagyok, ha egész émelygek és hányingerem van.Kérem segítsen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!