Találatok a következő kifejezésre: Miből tudhatom hogy a (20 db)

Miből tudhatom hogy a barátnőm szeret e?

Nem szokta mondani, max h "én is téged" ha mondom neki, ezért nem tudom h szeret e :/ mib?l lehet megállapítani h hogy érez irántam? Van bármi testbeszéd, v hasonló amib?l sejthet??

Legjobb válasz: magától is kéne mondja szerintem..

magától is kéne mondja szerintem..
Szerintem szeret téged a barátnõd. :) Vagyis, hogyha magamból indulok ki, akkor igen.Én is ilyen vagyok. Nagyon szeretem a barátom, tényleg. Soha senkit nem szerettem még ennyire. De én is nagyon ritkán mondom, hogy szeretlek, általában csak annyit, hogy én is nagyon. Fogalmam sincs, hogy miért.. Szerintem nyugodj meg.:) Mióta vagytok együtt?
Aki azt írja, hogy ha nem szeretne, nem lenne együtt veled, nem mond igazat. Hány olyan történet van, hogy 2-3 év után közli a másik, hogy sose szerettelek, de jó volt kihasználni... Nem azt mondom ezzel, hogy a barátnõd nem szeret. Én se tudom kimondani sûrûn a szeretlek szót. Súlya van. És szeretem akkor kimondani, amikor tudom, hogy odaillik, most a megfelelõ.
baszod ha nem szeretne nem lenne veled együtt .
Nem mindenki mutatja ki, ezt fogadd el... nem azért mert nem szeret. Néha én is furán érzem magam, mikor szemtõl szembe kell mondanom ilyen súlyos szavakat, mint szeretlek (nem azért, mert nem gondolom komolyan, hanem mert eddig sose mondtam senkinek ilyesmit, nekem is furcsa néha...)
Nem tudom, ha én lennék tegyükfel a barátnõd, és nem szeretnélek, mért lennék veled? Ugyértem, hogy mi értelme lenne? Mért nem szakítana? Mióta vagytok együtt? Nem lehet, hogy csak idõ kell neki? (bár ezt azért h.lyeségnek tartom.). Röviden, szerintem szeret, csak nem meri kimutatni vagy mit tudom én.. ( ez h.lyén hangzik de én is ilyen vagyoj mindeki felé..)
A kérdező hozzászólása: am mást szokott mondani...pl h imád...és tudom h nem hazudik soha :) 1 éve ismerem, és tudom :)
A kérdező hozzászólása: igen, látom a csillogást a szemébe, és látok valamit...de én ebbõl nem tudom biztosan :S
igen egyszerû, csak belenézel a szemébe. Ha nem érzel semmit, akkor nem szeret. Furcsa de így van.
Amikor igazán szerelmes voltam, olyan áhítattal néztem a barátomra mintha õ lenne maga a földre szállt Mennyország. Csak néztem, néztem, nem bírtam beletelni vele. Folyton közel akartam érezni magamhoz, olyan is volt, hogy egyszerre sírtam és nevettem, mikor beszélgettünk. Mindig a kedvében akartam járni, az õ öröme mindennél többet jelentett. Én soha azelõtt nem fõztem, max. virslit meg zacskós levest, érte mégis 3 fogásos kajákat voltam képes tálalni. Ha mondta, hogy éhes, este 11-kor nekiálltam palacsintát sütni és nem volt fáradság, mert tudtam, hogy ezzel mekkora örömet szerzek neki. Az ágyban mindent megadtam neki és volt, hogy sírtam amiatt, hogy nem õ volt nekem az elsõ, akivel átélhettem, milyen csodálatos azzal szeretkezni, akit IGAZÁN szeretek. Amikor bántotta valami, minden erõmmel igyekeztem neki segíteni. Soha nem éltem át ilyen fokú önzetlenséget, mint akkoriban. Megjegyeztem a kedvenc zenéit, csapatait, érdeklõdési köreit, egyszerûen minden érdekelt, ami vele kapcsolatos. Most ez így baromi nyálasan hangzik, de ilyen egy nõ, amikor tényleg szerelmes. Ezt lehet valakin érezni.

Miből tudhatom, hogy a férfi csak szexet akar tőlem, hogy csak szórakozik?

Legjobb válasz: Rosszul közelítesz a dologhoz. Ismerkedj, s akkor szexelj, amikor te úgy gondolod, hogy szükséged van rá. Ha úgy tekintesz a szexre, mint egy ajándék, amit te adsz a férfinak, akkor rosszul állsz az egészhez. Ha csak azért akarsz majd szexelni vele, mert itt az ideje, akkor nem lesz a jó kapcsolatotok. Nem azt mondom, hogy az elsõ randin feküdj le vele, de ne ez legyen a mérõszáma, hogy mit akar tõled. Ismerd meg, randizz, beszélgess vele. Varázsold el. Ha sikerül, nem fog otthagyni, ha nem sikerül, akkor úgy se lesz belõle semmi, s akkor mindegy hogy volt-e szex vagy nem.

Rosszul közelítesz a dologhoz. Ismerkedj, s akkor szexelj, amikor te úgy gondolod, hogy szükséged van rá. Ha úgy tekintesz a szexre, mint egy ajándék, amit te adsz a férfinak, akkor rosszul állsz az egészhez. Ha csak azért akarsz majd szexelni vele, mert itt az ideje, akkor nem lesz a jó kapcsolatotok. Nem azt mondom, hogy az elsõ randin feküdj le vele, de ne ez legyen a mérõszáma, hogy mit akar tõled. Ismerd meg, randizz, beszélgess vele. Varázsold el. Ha sikerül, nem fog otthagyni, ha nem sikerül, akkor úgy se lesz belõle semmi, s akkor mindegy hogy volt-e szex vagy nem.
Abból, ha utána otthagy. Nincs csodaszer, ami elõre megmondaná. "Sohasem hazudnak annyit, mint esküvõ elõtt, háború alatt és vadászat után." /Bismarck/ És ez sajnos igaz.
ma 09:52 Ez igy igaz, csak manapsag a lovagiassagal [email protected] sem ersz, mert nem erdekli a csajokat a belso ertek. A nok nagyresze sajnos a kitartast nem igy ertelmezi, hanem ugy, hogy miert nem tudom mar ezt a luzert lerazni, ahelyett, hogy ertekelne a torodest, ennyi. Aztan itt sirnak, hogy osszejottek egy bunkoval es 1 dugas utan otthagyta oket, de a rendes embereket meg [email protected]
elõzõnek nagyon igaza van!! sajnos én is mindig agyalok ezen, de tényleg nem kéne
Azt soha nem tudod meg elõre. Sajnálom :-(
A kérdező hozzászólása: akkor mindegy mikor fekszik le a két fél?nincs jelentösége
Hát azért van jelentõsége. Sok pasi le is írja magában azt a csajt aki rögtön oda adja magát. Van aki viszont nem. embere válogatja. Amugy pont onnan tudod hogy arra kellesz-e hogy nem fekszel vele le rögtön nem sok pasi játssza el a lovagot pár hétig csak egy szexért... Megy tovább és keres egy olyat akit azonnal megkap.
Túl sok pornót nézel. :D (nem baj, helyes) A fiúk / férfiak nagy része viszont nem olyan, mint a filmekben a csõdörök, egyrészt a brénes is kisebb, másrészt, beszélnek is és nem az van, hogy megaláznak (és ennyi volt a szex) aztán lelépnek. Ilyen is van, de ez szerintem nem a többség. Az egyértelmû, hogy egy fiú szexelni akar veled, azzal nincs is gond, és ha bejött neki, rendszeresen is akarni fog. Ezt hívjuk kapcsolatnak meg a két hostot összekötõ adatforgalmat :DDDDDD 26/F
Sohasem tudhatod, akkor sem, ha azt hiszed, hogy tudod.

Miből tudhatjuk, hogy folyás mellett szivárog a magzatvíz?

Legjobb válasz: Nem tudhatod. Az utolsó hónapokban nem ritka a vizeletcsepegés, úgyhogy nem szabad mindjárt a magzatvízre gyanakodni. Ha aggódsz ezen akkor kérdezz rá a dokidnál vagy a védõnõnél. Nagyon hosszú lenne most leírni, hogy mikor szivároghat és akkor mi van ha igen...stb. Keresgélj rá a témára a neten. 99%, hogy nem szivárog! :):)

Nem tudhatod. Az utolsó hónapokban nem ritka a vizeletcsepegés, úgyhogy nem szabad mindjárt a magzatvízre gyanakodni. Ha aggódsz ezen akkor kérdezz rá a dokidnál vagy a védõnõnél. Nagyon hosszú lenne most leírni, hogy mikor szivároghat és akkor mi van ha igen...stb. Keresgélj rá a témára a neten. 99%, hogy nem szivárog! :) :)
Szia ha nagyon aggódsz menj el a dokihoz, õ tud olyan tesztet csinálni ami kimutatja (majdnem úgy mûködik mint a terhességi teszt) Nekem is csináltak anno mert én is azt hittem, de nem az volt.
A gyógyszertárban lehet ilyen tesztet venni... A dokiddal azért beszélj errõl!!!!

Miből tudhatom, hogy apukám tényleg a vér szerinti apukám-e?

Mikor kisebb voltam, elszoktunk menni sétálni, és ha egy ismerős megállított minket, mindig mondta egy időben nevetve,hogy nem is tőle vagyok. Nem tudom,hogy ezt csak viccből mondta v. tényleg igaz. Nem igazán hiszek már senkinek sem, sokan becsaptak. A közeli rokonaim vagy már meghaltak vagy nem tartjuk a kapcsolatot.

Legjobb válasz: Nézd! Az biztos, hogy az utcai megjegyzéseket viccnek szánták, hiszen ha nem az Õ fia lennél, akkor mindenki csöndbe maradt volna, és nem viccelt volna ilyenekkel. Amúgy meg abból rájöhetsz, hogy õ nevelt fel.

Nézd! Az biztos, hogy az utcai megjegyzéseket viccnek szánták, hiszen ha nem az Õ fia lennél, akkor mindenki csöndbe maradt volna, és nem viccelt volna ilyenekkel. Amúgy meg abból rájöhetsz, hogy õ nevelt fel.
ha nevetve mondták, akkor biztos azért mondták mert nem hasonlítottál rá :) és igen csak viccelõdtek vele... amúgy DNS teszt, ez ami biztos, de ez nincs ingyen... meg nézd meg a születési anyakönyvi kivonatodat, hogy az õ neve szerepel-e rajta (de az akkor is lehet ha nem õ a vér szerinti) de szerintem csak vicc volt semmi más.. ha tényleg így lett volna, akkor ezzel nem viccelõdnek ismerõsök, hanem befogják a szájukat :)
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :)
1-es egyrészt igazad van azaz apa aki felneveli... másrészt ha igaz lenne (amit nagyon kétlek) hogy nem õ a vér szerinti, akkor az ember csak kíváncsi hogy ki lehet az... de esetleg még apukádat vagy anyukádat is megkérdezhetnéd :) "2"
Ezt a vicces megjegyzést az én párom is megkapja minden egyes alkalommal, mivel van három nagyon szép gyermekünk, szép pofival és hát a párom, sem én nem vagyunk azok a kimondott szépségek, és ezért froclizzák õt. :D Tehát azért mondták ezt apukádnak mert nagyon szép kislány voltál/vagy, és csodálkoztak hogy lettél ennyire tökélete. Az én válaszom erre mindig az hogy szerelem gyerekek.
kérdezd meg, mit érez irántad.

Miből tudhatom hogy jól állna e nekem a szőke haj?

Legjobb válasz: Szemszíned? Bõrszíned?

Szemszíned? Bõrszíned?
A kérdező hozzászólása: kék a szemem és fehér a bõröm.Nem olyan nagyon sápadt fehér, hanem normális fehér.
Elmész és felpróbálsz egy parókát. Én ezt csináltam. A legegyszerûbb és ésszerûbb.
A kérdező hozzászólása: köszi az ötletet:) csak, mondjuk egy paróka mindig kevésbé áll jól, mint ha igaziból belenne festve.Bár erre a célra tényleg kitünõ, köszi:)
A fehér bõr, kék szem párosításhoz általában jó a szõke haj, de ez arcberendezéstõl is függ. Vannak weboldalak, ahol feltöltöd a fotód, és megnézheted, hogy néznél ki az adott hajjal, vagy Photoshopban megcsinálod, esetleg amit az elõzõ tanácsolt, paróka.
A kérdező hozzászólása: köszi az ötletet:)
taaz.com

Miből tudhatom hogy szeret-e még a pasim vagy esetleg megcsal, nem szeret?

Olyan válaszokat várok amikben biztosak vagytok. Most elég szomorú vagyok (most is sírok) mert mostanában néha kamuzik nekem... igaz hisztizek is néha. De olyan nehéz ezek után bíznom benne. Várom a válaszokat:) köszi el?re is:))

Legjobb válasz: Hate z keves dolgo amit irtal.mert nem irsz konkretumokat? Mit tesz amiert te bizonytalan vagy?

:)
Hate z keves dolgo amit irtal.mert nem irsz konkretumokat? Mit tesz amiert te bizonytalan vagy?
A kérdező hozzászólása: utolsó. honnan látszik???, mik a jelei??? nálad mivolt?
ne hisztizz annyit. nem bántásból mondom, tényleg. Ezzel csak rontassz a helyzeten. adj meg neki midnent az ágyban, legyen izgalmas és nem fog mást keresni. az idõ múlásával picit kevesebbet ölel, ez természetes, nem olyan mint afriss kapcsolatban. Ahogy írtad "talán egy picit kevesebbet ölel" ez semmire nem utal az égvilágon! Ha egy pasi megcsal, az látszik. hidd el tudom =/ exem 5x csalt meg, én mind az 5x nagyjából napra pontosan tudtam hogy na most gáz van, annyira látszik rajtuk.
A kérdező hozzászólása: fitymaszûkülete van
az nem gyanus, h összeszedett valami kankót, és kivirágzott a p0cse?? nem kellene: állandoan számon kérned, mindenért hisztizned, és alapbol ugy állni mindenhez, h kamuzik.
A kérdező hozzászólása: olyan fura lett... de szeretkezünk, csak sajnos probléma van neki ott lent, ezért dokihoz kell mennie. Talán picit kevesebbet ölel. De ha összeveszünk kb 20x hív utána és mais irt sms, t és fel is hivott... DE mit tegyek, hogy ne csaljon meg? éS NE HAZUDJON?:(
no ha egyfolytában ezzel zaklatod, azzal nem javítassz csak rontassz a dolgokon. Változott valami? ritkábban jr hozzád? Ritkábban szeretkeztek? Máshogy beszél veled? Ha nem vészes a változás ne féltékenykedj, emrt azzal fogod kivívni hogy elmenjen tõled.
A kérdező hozzászólása: olyan egyedül érzem magam:( Úgy érzem senki sem ért meg és szenvedek magamban egyedül.:( Én szeretem de nem tudok neki megbocsájtani, már nemtudom mit érez irántam. Ma szakítottam vele a kamuk miatt
A kérdező hozzászólása: én 18 õ20
A kérdező hozzászólása: a kicsi kamuzásai is kibillentenek:( Annyira félek hogy vaj van a füle mögött, folyton ezzel nyúzom. Félek hogyha egy smsben hazudik nagyobb dolgokban is kamuzna. És nem tudom szeret-e még ha kamuzik:( Mibõl láthatom hogy szeret????
mien korban vagytok?
A kérdező hozzászólása: ma irt 2 sms-t és õ váltig állitja hogy a 2.ban ugyanaz benne van mint az elsõben, pedig belejavitott...:S és letagadja:( Nemtudom félek hogy nem szeret és megcsal:( Most beiratkozott esti sulira, attól félek hogy most hogy hazudik abban is fog hogy talál mást...és megcsal és letagadja:(
nézd ennyibõl nem lehet ám megmodnani. Mitõl bizonytalanodtál el? mi az ami változott? Mi után nehéz bíznod benne? sajnos nem tudhatjuk így...
A kérdező hozzászólása: esetleg honnan tudhatom hogy már csak barátként vagy megszokásként tekint rám?

Lehallgathattak minket mobilon? Miből tudhatom, hogy valaki lehallgatja a telefon beszélgetéseimet?

Már 2-szer volt, hogy beszéltem a telefonomon, és akivel beszéltem azt mondta, hogy mintha belebeszéltek volna a telefonbeszélgetésünkbe. Valaki lehallgatott minket?Vagy mib?l lehet ezt megtudni? El?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: Szia! Akkor hallgatnak le, ha akit hívsz úgy beleszól a telefonba, hogy te nem hallottál csörgést. Na, akkor tuti, hogy többen vagytok a vonalban:)

Szia! Akkor hallgatnak le, ha akit hívsz úgy beleszól a telefonba, hogy te nem hallottál csörgést. Na, akkor tuti, hogy többen vagytok a vonalban:)
Ez a szóra bekapcsoló rögzítö szerintem írtó nagy baromság :D Hogyan vitelezhetnék már ki ezt? Minden egyes telefonnal.. Ugyan már :D De csak azért is kipróbálom legközelebb xD 17/L
A kérdező hozzászólása: oké:$ köszönöm a válaszokat:)
ahj nem kell mindent elhinni amit az amerikai filmekben mondanak. egyébként is, ha terroristának hinnének már rég le lennél tartoztatva és ki lennél hallgatva, nemhogy ide írogatsz...
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam:D csak arra gondoltam, hogy ha mondok vmi ilyen szót, nehogy elõvegyenek érte, vagy vmi, amikor nem is csináltam semmit:D
dehogy is , semmi nem kapcsol be, a lehallgatás nem így mûködik.
egy mobil amíg benne van az akkumulátor addig használható lehallgatóként-de indokolatlanul senki nem fog lehallgatni senkit.... a magyar törvények erre nem is adnak lehetõséget(elvileg csak a te beleegyezéseddel hallgathatnak le-a gyakorlatban meg senki nem kérdez meg senkit infógyûjtésnél-bár közvetlen bizonyítékként nem használhatják a felvételeket) az újabb "okos" telefonok a gps adataidat is tovább küldik egy központi tárolóba-innen hozzáférhet bárki-ja , hogy személyiségjogok?!-felejtsd el! demokrácia nem létezik ...ez már '84
A kérdező hozzászólása: nem:$ egyik sem...csak most néztem fórumokon, és ott azt írták, hogy ha kimondok vmit szót pl. fegyver, bomba, akkor azt rögzítik...és hát õ...én mondtam ilyet...
De miért ilyedezel? Olyan fontos ember vagy? Vagy talán a miniszterelnök gyereke vagy? Vagy valami maffiáé? Vagy multimilliomosé? Ha egyik sem , akkor nem tudom mitöl félsz!?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok benne semmi ilyen alvilági dologba:D ezért is fura...vagy hallottam olyanról is, hogy ha kimondunk vmi olyan szót, akkor bekapcsol egy szûrõ... nem tudom, csak megijedtem:$
hát ha nem vagy benne valami alvilági körökben akkor nagyon kevés a valószínûsége, hogy lehallgassanak.Ha a rendõrségre gondolsz h õk hallgatnak, akkor nyugodt lehetsz , mert ott nincs pénz ilyenekre.
A kérdező hozzászólása: nemtudom, énis csak olvastam vhol:D ha kipróbáltad szólj, hogy hallottál-e vmit...de azért ne mondj terrorista szöveget, nehogy baj legyen:D köszi, hogy írtál:)

Miből tudhatom hogy tetszem valakinek? Mik azok a (pontos) jelek?

Van egy osztálytársam,aki egyre jobban tetszik és szerintem én is bejövök neki,de néha meg azt gondolom hogy mégse kedvel.Igazából nem nagyon beszélgetek vele csak abban az esetben ha kér tőlem valamit vagy ha én tőle,DE mostanában többször odajön hozzám meg a padtársamhoz csevegni.Velem nem nagyon szokott,de a mellettem ülővel igen.Most eléggé elbizonytalanodtam és nem tudom hogy akar e tőlem valamit vagy nem.Ha tudtok (normális) tanácsokat adni,akkor megköszönném!

Legjobb válasz: Na szóval.Pötyögd be a google-re,hogy "tetszek neki?" és máris vagy 10 oldalt behoz ahol rengeteg példa van rá,hogy milyen jelek is vannak erre.Amúgy ha a padtársodhoz ment az nem azt jelenti,hogy hozzád ment.De nem akarom elvenni a kedved.Sok szerencsét!

Na szóval.Pötyögd be a google-re, hogy "tetszek neki?" és máris vagy 10 oldalt behoz ahol rengeteg példa van rá, hogy milyen jelek is vannak erre.Amúgy ha a padtársodhoz ment az nem azt jelenti, hogy hozzád ment.De nem akarom elvenni a kedved.Sok szerencsét!
A leírásodból ítélve lány lehetsz. Egy fiúnál abból láthatod, h tetszel neki, h másképp viselkedik veled, mint más lányokkal. Ha mégis fiú vagy, és lányról van szó, akkor soha semmibõl nem tudhatod biztosan.
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok :) 1 válaszoló már néztem pár oldalt, de sokkal többet nem tudtam meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!