Találatok a következő kifejezésre: Miből tudhatom hogy (40 db)

Honnan (miből) tudhatom, hogy én energiavámpír vagyok?

Legjobb válasz: "Honnan (mibõl) tudhatom, hogy én energiavámpír vagyok?" Onnan ha egy társaságban még azután is nagy beleéléssel meséled a vicces történeteidet hogy látod hogy körülötted már mindenki ásítozik meg fáradt szemekkel nézi az óráját.

"Honnan (mibõl) tudhatom, hogy én energiavámpír vagyok?" Onnan ha egy társaságban még azután is nagy beleéléssel meséled a vicces történeteidet hogy látod hogy körülötted már mindenki ásítozik meg fáradt szemekkel nézi az óráját.
Szoktál energiákat nyakon harapni, és szívni a vérüket?Ez könnyen eldönti a kérdést.
Nyulj bele a 240 voltba és ha nem halátl meg akkor tölem még isten fia is lehetsz vag energia vámpir vagy mi a atosz.De ha meg murdelsz akko szopás van.DE szerintem szimplán gógyimógyi vagy
Például kerülnek az emberek, igyekeznek minél kevesebb idõt veled tölteni, esetleg fáradságról panaszkodnak, lerázhatatlannak tartanak. Te viszont nagyon szeretsz leállni beszélgetni, mindenféle témáról hosszasan tudsz beszélni... De az is lehet, hogy nem így van :)
jajj drága, ez általában szerzett képesség, nem vele született valami :) komolyan összefügg a pszichológiai folyamatokkal: ha erõtlen vagy, rossz kedvû, duzzogós-gyûlölködõ, akkor elõfordulhat hogy megjelenik, míg ki nem lábalsz a mélypontból. figyeld magad, és a környezeted. Rossz kedvû vagy? lehangolt? ilyen esetben keresed más emberek társaságát, anélkül, hogy konkrétan bulizni akarnál velük/ jól akarnád érezni magad?
Én úgy olvastam, hogy ha rosszakat mondassz magadra direkt csak azért, hogy a többiek dicsérjenek.
Ha más emberek fárasztása örömet szerez. Ilyen értelemben Én is az vagyok.

Miből tudhatjuk, hogy folyás mellett szivárog a magzatvíz?

Legjobb válasz: Nem tudhatod. Az utolsó hónapokban nem ritka a vizeletcsepegés, úgyhogy nem szabad mindjárt a magzatvízre gyanakodni. Ha aggódsz ezen akkor kérdezz rá a dokidnál vagy a védõnõnél. Nagyon hosszú lenne most leírni, hogy mikor szivároghat és akkor mi van ha igen...stb. Keresgélj rá a témára a neten. 99%, hogy nem szivárog! :):)

Nem tudhatod. Az utolsó hónapokban nem ritka a vizeletcsepegés, úgyhogy nem szabad mindjárt a magzatvízre gyanakodni. Ha aggódsz ezen akkor kérdezz rá a dokidnál vagy a védõnõnél. Nagyon hosszú lenne most leírni, hogy mikor szivároghat és akkor mi van ha igen...stb. Keresgélj rá a témára a neten. 99%, hogy nem szivárog! :) :)
Szia ha nagyon aggódsz menj el a dokihoz, õ tud olyan tesztet csinálni ami kimutatja (majdnem úgy mûködik mint a terhességi teszt) Nekem is csináltak anno mert én is azt hittem, de nem az volt.
A gyógyszertárban lehet ilyen tesztet venni... A dokiddal azért beszélj errõl!!!!

Miből tudhatom, hogy apukám tényleg a vér szerinti apukám-e?

Mikor kisebb voltam, elszoktunk menni sétálni, és ha egy ismerős megállított minket, mindig mondta egy időben nevetve,hogy nem is tőle vagyok. Nem tudom,hogy ezt csak viccből mondta v. tényleg igaz. Nem igazán hiszek már senkinek sem, sokan becsaptak. A közeli rokonaim vagy már meghaltak vagy nem tartjuk a kapcsolatot.

Legjobb válasz: Nézd! Az biztos, hogy az utcai megjegyzéseket viccnek szánták, hiszen ha nem az Õ fia lennél, akkor mindenki csöndbe maradt volna, és nem viccelt volna ilyenekkel. Amúgy meg abból rájöhetsz, hogy õ nevelt fel.

Nézd! Az biztos, hogy az utcai megjegyzéseket viccnek szánták, hiszen ha nem az Õ fia lennél, akkor mindenki csöndbe maradt volna, és nem viccelt volna ilyenekkel. Amúgy meg abból rájöhetsz, hogy õ nevelt fel.
ha nevetve mondták, akkor biztos azért mondták mert nem hasonlítottál rá :) és igen csak viccelõdtek vele... amúgy DNS teszt, ez ami biztos, de ez nincs ingyen... meg nézd meg a születési anyakönyvi kivonatodat, hogy az õ neve szerepel-e rajta (de az akkor is lehet ha nem õ a vér szerinti) de szerintem csak vicc volt semmi más.. ha tényleg így lett volna, akkor ezzel nem viccelõdnek ismerõsök, hanem befogják a szájukat :)
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :)
1-es egyrészt igazad van azaz apa aki felneveli... másrészt ha igaz lenne (amit nagyon kétlek) hogy nem õ a vér szerinti, akkor az ember csak kíváncsi hogy ki lehet az... de esetleg még apukádat vagy anyukádat is megkérdezhetnéd :) "2"
Ezt a vicces megjegyzést az én párom is megkapja minden egyes alkalommal, mivel van három nagyon szép gyermekünk, szép pofival és hát a párom, sem én nem vagyunk azok a kimondott szépségek, és ezért froclizzák õt. :D Tehát azért mondták ezt apukádnak mert nagyon szép kislány voltál/vagy, és csodálkoztak hogy lettél ennyire tökélete. Az én válaszom erre mindig az hogy szerelem gyerekek.

Miből tudhatom hogy tetszem valakinek? Mik azok a (pontos) jelek?

Van egy osztálytársam,aki egyre jobban tetszik és szerintem én is bejövök neki,de néha meg azt gondolom hogy mégse kedvel.Igazából nem nagyon beszélgetek vele csak abban az esetben ha kér tőlem valamit vagy ha én tőle,DE mostanában többször odajön hozzám meg a padtársamhoz csevegni.Velem nem nagyon szokott,de a mellettem ülővel igen.Most eléggé elbizonytalanodtam és nem tudom hogy akar e tőlem valamit vagy nem.Ha tudtok (normális) tanácsokat adni,akkor megköszönném!

Legjobb válasz: Na szóval.Pötyögd be a google-re,hogy "tetszek neki?" és máris vagy 10 oldalt behoz ahol rengeteg példa van rá,hogy milyen jelek is vannak erre.Amúgy ha a padtársodhoz ment az nem azt jelenti,hogy hozzád ment.De nem akarom elvenni a kedved.Sok szerencsét!

Na szóval.Pötyögd be a google-re, hogy "tetszek neki?" és máris vagy 10 oldalt behoz ahol rengeteg példa van rá, hogy milyen jelek is vannak erre.Amúgy ha a padtársodhoz ment az nem azt jelenti, hogy hozzád ment.De nem akarom elvenni a kedved.Sok szerencsét!
A leírásodból ítélve lány lehetsz. Egy fiúnál abból láthatod, h tetszel neki, h másképp viselkedik veled, mint más lányokkal. Ha mégis fiú vagy, és lányról van szó, akkor soha semmibõl nem tudhatod biztosan.
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok :) 1 válaszoló már néztem pár oldalt, de sokkal többet nem tudtam meg.

Miből tudhatom hogy viszont szeret-e engem? (leírás)

Egy fiúval 'járunk' és nem tudom eldönteni hogy viszont szeret-e. Még nem vagyok benne biztos hogy egyáltalán járunk mert ezt így nem mondtuk ki. Amikor testvérem megkérdezte tőle akkor nehezen bökte ki hogy igen azt válaszolta kérdezd meg őt meg terelte de végül kibökte. Nem meri bevallani az érzéseit? Vagy szégyell? Vagy nem is szeret? Nem értem mi a baja...

Legjobb válasz: Mióta van ez igy attól függ? Lehet még idõ kell neki hogy letisztázza magában hogy mit érez meg mi is ez az egész .. d ha ez régota megy igy és tartós állapot akkor viszont ülj le vele és beszéljétek meg hányadán álltok

Mióta van ez igy attól függ? Lehet még idõ kell neki hogy letisztázza magában hogy mit érez meg mi is ez az egész .. d ha ez régota megy igy és tartós állapot akkor viszont ülj le vele és beszéljétek meg hányadán álltok
érdekes...régen ilyeneket az emberek nem kérdezték , ezt érezték és tudták, nem kellett magyarázat.
Ha nem mondja ki konkrétan, akkor a tetteibõl, abból, ahogy rádnéz. Ha próbál a kedvedben járni, minél több idõt veled akar tölteni és stb...
A kérdező hozzászólása: 1 válaszoló: 2 hete ismertük meg egymást de egymásba szerettünk legalábbis én bele vagyok habarodva persze kell neki idõ de miért nem mondja ki? 2 válaszoló: ez nem segített.. 3 válaszoló: az a baj én tudom róla hogy milyen szívtipró tud lenni és ezeket a kisujjából kirázza és nem bírom eldönteni hogy igaz érzelmei vannak velem kapcsolatba vagy egy vagyok a sok közül neki...
Szerintem, ha egy szívtipró, akkor 2 hét után ne várj tõle szerelmi vallomást. Mi a barátommal 3 hónap után mondtuk ki, pedig mindketten szerettük egymást már régebb óta. Akkor kell kimondani, amikor eljön az ideje. De igazából nem is ezen van a lényeg, hanem magán az érzésen. Lehet, hogy te most elmondod a barátodnak, hogy szereted, erre õ rámondja, hogy szeret téged, mert nem akar megbántani, de még ez benne nem alakult ki...Szerintem várj vele, ne siettesd a dolgokat, két hét még semmi.
A kérdező hozzászólása: nem is 2 hét után várom csak elég furán viselkedik..

Miből tudhatom, hogy a férfi csak szexet akar tőlem, hogy csak szórakozik?

Legjobb válasz: Rosszul közelítesz a dologhoz. Ismerkedj, s akkor szexelj, amikor te úgy gondolod, hogy szükséged van rá. Ha úgy tekintesz a szexre, mint egy ajándék, amit te adsz a férfinak, akkor rosszul állsz az egészhez. Ha csak azért akarsz majd szexelni vele, mert itt az ideje, akkor nem lesz a jó kapcsolatotok. Nem azt mondom, hogy az elsõ randin feküdj le vele, de ne ez legyen a mérõszáma, hogy mit akar tõled. Ismerd meg, randizz, beszélgess vele. Varázsold el. Ha sikerül, nem fog otthagyni, ha nem sikerül, akkor úgy se lesz belõle semmi, s akkor mindegy hogy volt-e szex vagy nem.

Rosszul közelítesz a dologhoz. Ismerkedj, s akkor szexelj, amikor te úgy gondolod, hogy szükséged van rá. Ha úgy tekintesz a szexre, mint egy ajándék, amit te adsz a férfinak, akkor rosszul állsz az egészhez. Ha csak azért akarsz majd szexelni vele, mert itt az ideje, akkor nem lesz a jó kapcsolatotok. Nem azt mondom, hogy az elsõ randin feküdj le vele, de ne ez legyen a mérõszáma, hogy mit akar tõled. Ismerd meg, randizz, beszélgess vele. Varázsold el. Ha sikerül, nem fog otthagyni, ha nem sikerül, akkor úgy se lesz belõle semmi, s akkor mindegy hogy volt-e szex vagy nem.
Abból, ha utána otthagy. Nincs csodaszer, ami elõre megmondaná. "Sohasem hazudnak annyit, mint esküvõ elõtt, háború alatt és vadászat után." /Bismarck/ És ez sajnos igaz.
ma 09:52 Ez igy igaz, csak manapsag a lovagiassagal [email protected] sem ersz, mert nem erdekli a csajokat a belso ertek. A nok nagyresze sajnos a kitartast nem igy ertelmezi, hanem ugy, hogy miert nem tudom mar ezt a luzert lerazni, ahelyett, hogy ertekelne a torodest, ennyi. Aztan itt sirnak, hogy osszejottek egy bunkoval es 1 dugas utan otthagyta oket, de a rendes embereket meg [email protected]
elõzõnek nagyon igaza van!! sajnos én is mindig agyalok ezen, de tényleg nem kéne
Azt soha nem tudod meg elõre. Sajnálom :-(
A kérdező hozzászólása: akkor mindegy mikor fekszik le a két fél?nincs jelentösége
Hát azért van jelentõsége. Sok pasi le is írja magában azt a csajt aki rögtön oda adja magát. Van aki viszont nem. embere válogatja. Amugy pont onnan tudod hogy arra kellesz-e hogy nem fekszel vele le rögtön nem sok pasi játssza el a lovagot pár hétig csak egy szexért... Megy tovább és keres egy olyat akit azonnal megkap.
Túl sok pornót nézel. :D (nem baj, helyes) A fiúk / férfiak nagy része viszont nem olyan, mint a filmekben a csõdörök, egyrészt a brénes is kisebb, másrészt, beszélnek is és nem az van, hogy megaláznak (és ennyi volt a szex) aztán lelépnek. Ilyen is van, de ez szerintem nem a többség. Az egyértelmû, hogy egy fiú szexelni akar veled, azzal nincs is gond, és ha bejött neki, rendszeresen is akarni fog. Ezt hívjuk kapcsolatnak meg a két hostot összekötõ adatforgalmat :DDDDDD 26/F
Sohasem tudhatod, akkor sem, ha azt hiszed, hogy tudod.

Miből tudhatom, hogy komoly kapcsolatot akar?

Nem olyan hosszú ideje (2 hónapja) vagyunk együtt a barátommal,akit nagyon szeretek. Jól megalapozott a kapcsolat mert úgy is tudunk egymásra tekinteni mint barátok,viszont az érzelmeket nem fojtjuk el. Az egyetlen probléma az ,hogy nem tudom honnan tudhatnám,hogy komoly kapcsolatot akar mert mindig attól félek hogy elveszítem. Én 18 éves vagyok ? 23. Sok csajnak bejön de még nem adott okot a bizalmatlanságra és úgy látom hogy csak barátilag szereti ?ket. A komolytalan válaszok kíméljenek ! 18/L

Legjobb válasz: Az együtt töltött évek száma az egyetlen mérõje ennek a dolognak. Ha lenne biztos módszer arra, hogy mikor gondolják a felek "komolyan" a kapcsolatot, akkor sosem lenne szakítás a világon. Ha bízol benne, akkor neked is jobb. Ha nem féltékenykedsz, akkor neki is jobb mert ezzel jelzed, hogy bízol benne. Egy idõ után túl sok a félelem érzése benned, akkor neki az terhes lesz és zavaróvá válhat. Tisztázd magadban ezt, s adj neki teret nehogy túlzottan egymásra telepedjetek. Ha meg akar csalni, akkor úgy is megteszi, s ha nem csal meg, akkor nem azért nem fogja megtenni mert te parázol ettõl, hanem azért mert szeret téged. S neked ez kell. Semmi más dolgod nincs mint bízni benne. Ha ezt tudod teljesíteni akkor te mindent megtettél. De ez olyan mint a páros tánc. Hiába vagy te nagyon jó táncos ha a másik fél nem az. Tehát: akkor is lehet szakítás a vége ha õ másképp gondolkodik. S ez ellen nem tudsz tenni semmit, csak megadni a jót.

Az együtt töltött évek száma az egyetlen mérõje ennek a dolognak. Ha lenne biztos módszer arra, hogy mikor gondolják a felek "komolyan" a kapcsolatot, akkor sosem lenne szakítás a világon. Ha bízol benne, akkor neked is jobb. Ha nem féltékenykedsz, akkor neki is jobb mert ezzel jelzed, hogy bízol benne. Egy idõ után túl sok a félelem érzése benned, akkor neki az terhes lesz és zavaróvá válhat. Tisztázd magadban ezt, s adj neki teret nehogy túlzottan egymásra telepedjetek. Ha meg akar csalni, akkor úgy is megteszi, s ha nem csal meg, akkor nem azért nem fogja megtenni mert te parázol ettõl, hanem azért mert szeret téged. S neked ez kell. Semmi más dolgod nincs mint bízni benne. Ha ezt tudod teljesíteni akkor te mindent megtettél. De ez olyan mint a páros tánc. Hiába vagy te nagyon jó táncos ha a másik fél nem az. Tehát: akkor is lehet szakítás a vége ha õ másképp gondolkodik. S ez ellen nem tudsz tenni semmit, csak megadni a jót.
Én az utolsó vagyok és még eszembe jutott pár dolog. Ha bemutat a barátainak, a szüleinek, az jó jel. Ha igyekszik sok idõt tölteni veled és mindezt nem csak akkor teszi, amikor szexeltek, az arra utal, hogy szeret. Tehát ha úgy bánik veled, mint ahogy egy barátnõvel szokás, akkor nincs aggódnivalód.
A leg egyszerûbb módja ennek a nyílt és egyenes beszéd, egy adott pillanatban = a megfelelõben( tedd fel neki ezt a kérdést, és tõle biztos választ kaphatsz.
A kérdező hozzászólása: De ennyi idõ után ilyet kérdezni szerintem még elég furcsa lenne. Viszont rég óta ismerem (látásból 4-5 éve, komolyabban másfél éve) és biztosan állíthatom hogy én mindenkinél jobban szeretem és akár az egész életemet el tudná vele képzelni ( most ne mondjátok azt hogy ez a gyerekes kijelentés mert feltételes módban írtam! )
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ sokat segített mert igazad van. Teljesen megbízok benne õ a legegyenesebb ember akit ismerek (és ezt azelõtt is így gondoltam mielõtt összejöttünk volna).
Szerintem próbál ne stresszelni ezen, hanem élvezni, hogy van egy jó kapcsolatod. Ne tegyél fel neki ezzel kapcsolatban kérdéseket, mert szerintem ettõl a kérdéstõl még az a pasi is megfutamodna, aki komolyan gondolja :) Ráadásul még elég kevés ideje vagytok együtt, szóval lehet, hogy még õ sem tudja erre pontosan a választ. Majd idõvel alakul a dolog. Szeresd õt, örülj, hogy van neked, de próbálj ne nagyon rátelepedni, mert azt tényleg nem bírják a férfiak. Viszont azért nem kell naivnak lenni a nagy szerelemtõl. Amit leírtál, az alapján nincs aggódnivalód. A pasi pont annyira gondolja komolyan, amennyire ebben a helyzetben kell.

Lehallgathattak minket mobilon? Miből tudhatom, hogy valaki lehallgatja a telefon beszélgetéseimet?

Már 2-szer volt, hogy beszéltem a telefonomon, és akivel beszéltem azt mondta, hogy mintha belebeszéltek volna a telefonbeszélgetésünkbe. Valaki lehallgatott minket?Vagy mib?l lehet ezt megtudni? El?re is köszönöm:)

Legjobb válasz: Szia! Akkor hallgatnak le, ha akit hívsz úgy beleszól a telefonba, hogy te nem hallottál csörgést. Na, akkor tuti, hogy többen vagytok a vonalban:)

Szia! Akkor hallgatnak le, ha akit hívsz úgy beleszól a telefonba, hogy te nem hallottál csörgést. Na, akkor tuti, hogy többen vagytok a vonalban:)
Ez a szóra bekapcsoló rögzítö szerintem írtó nagy baromság :D Hogyan vitelezhetnék már ki ezt? Minden egyes telefonnal.. Ugyan már :D De csak azért is kipróbálom legközelebb xD 17/L
A kérdező hozzászólása: oké:$ köszönöm a válaszokat:)
ahj nem kell mindent elhinni amit az amerikai filmekben mondanak. egyébként is, ha terroristának hinnének már rég le lennél tartoztatva és ki lennél hallgatva, nemhogy ide írogatsz...
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam:D csak arra gondoltam, hogy ha mondok vmi ilyen szót, nehogy elõvegyenek érte, vagy vmi, amikor nem is csináltam semmit:D
dehogy is , semmi nem kapcsol be, a lehallgatás nem így mûködik.
egy mobil amíg benne van az akkumulátor addig használható lehallgatóként-de indokolatlanul senki nem fog lehallgatni senkit.... a magyar törvények erre nem is adnak lehetõséget(elvileg csak a te beleegyezéseddel hallgathatnak le-a gyakorlatban meg senki nem kérdez meg senkit infógyûjtésnél-bár közvetlen bizonyítékként nem használhatják a felvételeket) az újabb "okos" telefonok a gps adataidat is tovább küldik egy központi tárolóba-innen hozzáférhet bárki-ja , hogy személyiségjogok?!-felejtsd el! demokrácia nem létezik ...ez már '84
A kérdező hozzászólása: nem:$ egyik sem...csak most néztem fórumokon, és ott azt írták, hogy ha kimondok vmit szót pl. fegyver, bomba, akkor azt rögzítik...és hát õ...én mondtam ilyet...
De miért ilyedezel? Olyan fontos ember vagy? Vagy talán a miniszterelnök gyereke vagy? Vagy valami maffiáé? Vagy multimilliomosé? Ha egyik sem , akkor nem tudom mitöl félsz!?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok benne semmi ilyen alvilági dologba:D ezért is fura...vagy hallottam olyanról is, hogy ha kimondunk vmi olyan szót, akkor bekapcsol egy szûrõ... nem tudom, csak megijedtem:$
hát ha nem vagy benne valami alvilági körökben akkor nagyon kevés a valószínûsége, hogy lehallgassanak.Ha a rendõrségre gondolsz h õk hallgatnak, akkor nyugodt lehetsz , mert ott nincs pénz ilyenekre.
A kérdező hozzászólása: nemtudom, énis csak olvastam vhol:D ha kipróbáltad szólj, hogy hallottál-e vmit...de azért ne mondj terrorista szöveget, nehogy baj legyen:D köszi, hogy írtál:)

Miből tudhatjuk, hogy egy internetes munka átverés?

Legjobb válasz: Abból hogy rövid idõ alatt kevés munkával kínálnak hatalmas vagyonokat.

Abból hogy rövid idõ alatt kevés munkával kínálnak hatalmas vagyonokat.
+ befizetéssel kezdõdik, és szutyok termékeket kell másra rásózni, avagy másokat kell beszervezni és abból lesz bevételed.
abbol, hogy 'internetes' munka, olyan, ami mindenfele szaktudas, kepzettseg nelkul ajanl (adott esetben sok) penzt, az esetek 99%-aban atveres.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!