Találatok a következő kifejezésre: Miből lehet hogy valakinek (30 db)

Miből lehet látni valakin, hogy nagy szeretetéhsége van?

Pl. hogyan viselkedik?

Legjobb válasz: Kb. onnan hogy lélegzik. Ez egy elég biztos jele a szeretetéhségnek. Persze vannak fokozatok :)

Kb. onnan hogy lélegzik. Ez egy elég biztos jele a szeretetéhségnek. Persze vannak fokozatok :)
Azt nem fogod észrevenni. Én pl mindíg vidámnak látszom azt mégse
Nem tudom hogy másoknál is szokott e iylen lenni, de nálam így van: Amikor pl. észre sem veszik h hiányoztam a suliból, vagy épp ott vagyok de senki észre sem vesz ( ezek csak pl.) akkár én elég gyakran magambatudok zuhanni, olyankor teljes csöndbe ülök és van mikor teljesen elbambulok, elcsendesedek és sokkal higattab vagyok, oylankor semmihez nincs kedvem. Ilyenkor jön az rám, hogy senkienk sincs rám szuksége.....
1.vagyok és fiu Mint minden embernek nekünk is szükségünk van a szeretetre az más kérdés hogy ezt leplezzük (mint én) vagy kimutatjuk. Ha leplezi akkor nem fogod megtudni hacsak nem beszélgetsz vele egy kicsit.Az ölelkezés meg hasónlók nálam megint csak nem játszanak.Amire emlékszem ölelést az asszem 4 vagy 5 volt eddigi életem során ami már lassan a 30-hoz közelít úgyhogy gondolhatjátok hogy hogy birom.D e én megtanultam leplezni az érzelmeket és nem kimutatni.Ez persze nem jó de nem bízok sok emberben.
Mondjuk célozgat rá, hogy szívesen próbálkozna veled.
A kérdező hozzászólása: Ez jó, még ilyeneket írnál/írnátok?
Azért apró jelei lehetnek. Például, hogy gyakran bújik oda valakihez, szeret ölelkezni, meg a testi érintés fontos számára.
A kérdező hozzászólása: 20.20 A szingli fiúknak nincs?
mindenkinek szüksége van szeretetre.de hogy külsõleg látszik-e?nem hiszem, legalábbis gondolom nem fizikai nyoma van.
mint az emosok!
Szingli lány. Ezeknek MINDIG nagy szeretetéhségük van. OK nem mindig, de 10bõl 8nak legalább.
onnan, hogy nem tudod levakarni magadról.
Az elsõnek igaza van.
Amíg nem közeledsz hozzá sehogy. Ha megnyílik elõtted, ha valahogy jobban meghatódik egykét érzelmi kontaktustól mint mások, akkor simán észrevehetõ. Én pl. ha rámmosolyog egy nõ kedvesen, bár morcos vagyok mindig, de ettõl mégis titkon könnybelábad a szemem.
hu.m.wikipedia.org/wiki?search=depresszi%C3%B3
Egyébként, most egészen olcsó lett, lelkigondok.hu
"E-mail címem: [email protected]" Kedves válaszoló! Én megnéztem, amit írtál. Szerinte, minden rossz, ami úgy kezdõdik, hogy fordulj orvoshoz. Mert õ a tuti. Mindent megold. Maga. Legyen úgy.
Hát nekem legalább is 10.000/ per hó volt. de naponta fordulhattam hozzá.. az elsõ pár ismerkedõs rész pedig teljesen ingyenes volt, amíg megnéztük egymást úgymond.. hát azt hiszem van ilyen rövidített verzió is:D 2000ft os. és akkor kb. 5 levélben megdumálhatjátok a dolgokat.. az is jó szerintem, ha nem szeretnél hosszú távú támogatást..
ezen az oldalon, hogy megy a fizetés? kb. milyen összegre lehet számítani? és ha pl. csak egy-két kérdésem lenne, akkor is kell fizetnem?
Ha bármilyen lelki gondod van, néz be ide lelkigondok.hu sok mindenre találsz újszerû gyógymódot otthonról a legolcsobban és kényelmesen!!! tetszeni fog!
pl. bárhova hívod, sorozatosan lemondja mindenféle kifogásokkal; kerüli a nagyobb társaságot; vagy szótlanná válik egyik találkozásról a másikra; persze vannak olyanok, akik kifejezetten "kimutatják", pl. mikor mindenrõl valami negatív jut az eszükbe, bármi kerüljön is szóba, és ki is mondják amit gondolnak.
Legalább arra kell rávenni, hogy menjen el a háziorvosához. Onnantól kezdve a doki majd tudja, mit kell tennie.
akkor depresszió, ha nincs konkrét oka, pl. kirúgták a munkahelyérõl, meghalt vkije stb, ha nincs ilyen ok és mégis állandóan lehangolt, akkor depis
Ha minden erejével titkolja, ráadásul ha régebb óta tart semmi esélyed nincs megállapítani szerintem. TV-ben is mondják idõnként hogy senki nem vett észre xy-on semmi furcsát aztán megöli magát vagy a családját és utána magát.
Beszélgess vele, de ne erõszakold meg a szavaiddal.
A pszichiáter ingyen van, és szakorvos. Ez meg egy kókler.

Miből lehet megtudni, hogy valakinek trombosisra való hajlama van?

Vérvétel? Vagy láb visszeresség?

Legjobb válasz: Szia! A viszeresség sokat számit, de számit az is ha a családban volt már valakinek trombózisa vagy épp viszeres a lába,sajna akkor ez örökölhetö.Érsebész többet tud mondani neked .

Szia! A viszeresség sokat számit, de számit az is ha a családban volt már valakinek trombózisa vagy épp viszeres a lába, sajna akkor ez örökölhetö.Érsebész többet tud mondani neked .

Bp-n van-e olyan jó cukrászda, amely kiszállítást is vállal és a interneten meg lehet nézni, hogy miből lehet rendelni, milyen sütemények vannak készleten?

Legjobb válasz: Budapestrol meg nem rendeltem viszont vacon a gombai cukraszda maga a paradicsom. Veresegyhazan sutik, minden nap, vasarnap este is, friss minden, kulonleges,isteni sutik, retesek es burkiflik tele toltelekkel, meleg pogik,masnik,sajtos rudacskak. Minden napra lehet rendelni,en meg nem csalodtam bennuk. Kulonleges tortakereseket is vallalnak, akar ilyen szenhidratcsokkentett tesztabol is. Szerintem kulon keresre Pestre is szallitanak.. Nezz utanna erdemes. Ja,es egy egyszeru vasarlo vagyok,nem tulaj vagy ilyesmi,sajnos.:))

Budapestrol meg nem rendeltem viszont vacon a gombai cukraszda maga a paradicsom. Veresegyhazan sutik, minden nap, vasarnap este is, friss minden, kulonleges, isteni sutik, retesek es burkiflik tele toltelekkel, meleg pogik, masnik, sajtos rudacskak. Minden napra lehet rendelni, en meg nem csalodtam bennuk. Kulonleges tortakereseket is vallalnak, akar ilyen szenhidratcsokkentett tesztabol is. Szerintem kulon keresre Pestre is szallitanak.. Nezz utanna erdemes. Ja, es egy egyszeru vasarlo vagyok, nem tulaj vagy ilyesmi, sajnos.:) )
7-8 hetes terhességet látnia kell az orvosnak, azt nem lehet nem észrevenni.
7-8 hetes terhességet bõven látnia kell. Olyan nincs, hogy a doki nem veszi észre.
Mivel már szívhang is van, kizárt, hogy egy jó doki ne vegye észre.
Szia! Szerintem 7-8 hetesen már látja a doki, ha baba van a pocakban.
nekem nem vette észre a 6 hetes terhességemet igy volt miatta vetélésem!de mindenki azt mondta hogy látnia kelet volna!32hetes kismama
A teszt lehet tévesen is pozitív és addig hiába bizonygatja az ember lánya, hogy terhes, amíg az orvos nem igazolja. Az pedig ultrahang, manuális vizsgálat vagy vérteszt alapján fogja a terhességet megállapítani.
Egyetértek, ha meg is esne az, hogy a doki nem látja ultrahanggal (ami szinte kivételes eset lenne), akkor is a teszt pozitív lenne már rég.
Hát ha elõ is fordul ilyen, azért akkor már egész biztosan pozitivat mutat a teszt. Ha uh-on nem is látja, akkor elküldi vérvételre, hogy megnézzék a hcg szintet. És akkor azért már lehet érezni a terhességet, még ha nem is produkálja a kismama a klasszikus tünteket.
Az én családomban úgy született az unokatestvérem második gyereke, hogy a doki a 12. hétig nem látta, még ultrahangon sem, szóval egészen biztosan lehetséges.
Szia! Ha nem jött meg a mensid, de a tesztek negatívak, akkor vmi más probléma van. Ha volt már pozitív teszted, és mégsem látnak semmit ennyi idõsen, az sajns nem sok jót jelent. :-( A teszt NAGYON ritkán téves pozitív. Léteznek nagyon ritka HCG-termelõ ciszták, amik csak akkor termelnek HCG-t, ha már rosszindulatúak. Az angol nevük "dysgerminoma". Ezek tévesen pozitív terhességi tesztet eredményezhetnek. Egy normális ciszta nem termel HCG-t.

Az utolsó menstruáción kívül még miből lehet kiszámolni a szülés várható időpontját? Nekem az orvosom csak egy dátumot mondott, de hallottam már, hogy valakinek több dátum van kijelölve.

Legjobb válasz: A szülés várható idejét a terhesség elején a mensi elsõ napjából számolják. Aztán ha a 12. hétig a baba mérete nem stimmel a mensi szerinti korhoz képest, akkor módosítanak. Ha valaki tudja mikor volt a peteérés/fogantatás, akkor onnantól 38 hét a terhesség. (azt hiszem 266 nap).

A szülés várható idejét a terhesség elején a mensi elsõ napjából számolják. Aztán ha a 12. hétig a baba mérete nem stimmel a mensi szerinti korhoz képest, akkor módosítanak. Ha valaki tudja mikor volt a peteérés/fogantatás, akkor onnantól 38 hét a terhesség. (azt hiszem 266 nap).
Az utolsó mensitõl számolják. Egész pontosan:utolsó vérzés elsõ napja+7 nap-3 hónap.Ha valakinek 2 idõpont van, az tényleg a pici méreteibõl adódik.Én 34 hetes vagyok, a méretei alapján meg 33. Ez a 4D-s babamozin derült ki, a szonográfus el is csúsztatta a szülés idõpontját 1 héttel, mondván, õt a magzat méretei érdeklik, és mivel ki kell fejlõdnie, ezért módosít.Ezt elmondtam az orvosomnak.Õ azt mondta, hogy a 12. hét után nem módosítanak a szülészek idõpontot.Mert tényleg a korai UH a mérvadó.Az én 8 és 12 hetes UH leleteim alapján napra pontosan a korának megfelelõen fejlõdik.A dokim szerint késõbb már beleszól a genetika, nagyok az egyéni eltérések, mások az adottságok.Úgyhogy maradt az eredeti idõpontom.Csak annyit jelent a doki szerint, hogy nem én fogom a 4 kilós gyereket szülni, amit nem is bánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat.
En a masodik genetikai uh utan kaptam "masik" idopontot, de a dokim ragaszkodik a mar eleinte kiszamolt idoponthoz, mert a baba ugyis akkor jon, amikor elege van mar benn kucorogni. Nallunk masfel hettel nagyobb a babo...de ha belegondolok, hogy az elejen meg azt mondtak hogy tul kicsi.... En igy kaptam 2 "idopontot" kivancsi vagyok baba ebbol mit fog betartani...

Miből lehet tudni hogy valaki meleg?

Legjobb válasz: Óóóó peeeeersze csak nézz rá a 196centis kigyúrt,széles vállú,reszelõs,mély hangú állandóan borostás bátyámra azonnal megmondod hogy meleg. Vagy nézd meg a 164 centis vékony,csinos,szõke hajú,vidámfejû haveromat,a ku*va életben nem mondod meg róla hogy 4 éve házas és két lánya van. Honnan lehet tudni?Megkérdezed öregem.

Óóóó peeeeersze csak nézz rá a 196centis kigyúrt, széles vállú, reszelõs, mély hangú állandóan borostás bátyámra azonnal megmondod hogy meleg. Vagy nézd meg a 164 centis vékony, csinos, szõke hajú, vidámfejû haveromat, a ku*va életben nem mondod meg róla hogy 4 éve házas és két lánya van. Honnan lehet tudni?Megkérdezed öregem.
A fiúkra hajt!
csak rá kell nézni..
3. hehe, ez jó :) valóban, a nemi identitás az nem tesztoszteronfüggõ. egy kasztrálástól nem lesz valaki meleg, egy meleg pedig nem "gyógyul ki" a melegségbõl férfi nemi hormon hatására. a hajlam az már eleve bele van kódolva a DNS-be bárki bármit mond. neveltetéssel el lehet nyomni, fel lehet erõsíteni, ha valaki nõiesen viselkedik még nem feltétlenül meleg, lehet, hogy sok nõ vette körül gyerekkorában. azt mondom, hogy kérdezd meg tõle, vagy elmondja az igazat, vagy nem. de miért fontos? számít? ha kiderül, hogy meleg akkor nem leszel a barátja? vagy szeretnél vele összejönni?
Külsõleg? Ma már annyi kigyúrt srác van aki meleg :D Múltkor egy lejött az edzõterembe, mindenki körülrajongta, az meg pedig akkor paraszt olyan lenézõen dumál :D De hát na. Õ ilyen kemény meleg :D Szóval meglepõdnál hány izompacsirta vonzódik másfelé (is) .
Nekem tetszik valaki him nemû de nem tudom h meleg e nagyon helyes viszont hosszu a.haja vagyis copfozza es festeti rendszeresen...es az öltözködese is stil.u.sos látszik foglalkozik a külsejével..

Miből lehet megállapítani hogy valaki Asperger-szindrómás? Milyen középfokú iskola ajánlott egy Asperger-szindrómában szenvedő gyereknek?

Legjobb válasz: Magyarországon a legjobb szakemberek itt vannak, a fiam is ide járt! (Szintén Aspergeres) Sok mindenre választ adnak ezen a honlapon: http://www.autizmus.hu/index.shtml Az Asperger-szindróma is autizmus, és nincs két egyforma belõlük! Mi megpróbálkoztunk középiskolával, de az agressziója miatt abba kelett hagynia! Hátha nektek több szerencsétek lesz! Mindenképp az érdeklõdési körének megfelelõt kell választani, de nem mindenütt látják õket szívesen!

Magyarországon a legjobb szakemberek itt vannak, a fiam is ide járt! (Szintén Aspergeres) Sok mindenre választ adnak ezen a honlapon: http://www.autizmus.hu/index.shtml Az Asperger-szindróma is autizmus, és nincs két egyforma belõlük! Mi megpróbálkoztunk középiskolával, de az agressziója miatt abba kelett hagynia! Hátha nektek több szerencsétek lesz! Mindenképp az érdeklõdési körének megfelelõt kell választani, de nem mindenütt látják õket szívesen!
Legjobb barátnõm is az. Nála ez annyiban nyilvánul meg, hogy elég agresszív, kötekedõ természet, és némiképp fanatizálható is, ezen kívül akiket megkedvel, azok mellett tûzön vízen át is kitart, akármi történjen. Makacs, nehezen lehet kizökkenteni a megszokott kerékvágásból, amit csinál, azt valami mélyrõl jövõ "megszállottsággal" csinálja, nála pl. ilyen a zongorázás. De õ a város egyik legdurvább gimnáziumába jár (katolikus gimnázium), és jó esélye van, hogy felvegyék jogra, idén érettségizik.
Magam is ettöl szenvedek de hogy pontosan mi a gond azt 20-on évesen tudtam meg egy idiota müsorból. Téleg komoly gond a szemkontaktus felvétele ezt kis figyelemel ki szúrhatod. A fizikai érintkezés is zavart (pl: fejsimogatás) Egyedüllét és idegenkedés új helyzetektõl (jó pár bulit hanyagoltam mert szar érzés fogot el) Nem tudom milyen suli kelet de a szeparált suli nem müködöt nálam.

Miböl lehet kikövetkeztetni, hogy valaki mazochista lesz/vagy mazochista? Egy olyan embernél aki még szűz lehet rá következtetni vmiböl? ! 16/L

Mivan akkor ha máshogy nem tud a szexre gondolni, csak er?szakkal? Szóval ha csak úgy tudja vki elképzelni, hogy össze-vissza karmolásszák, vágják egymást?

Legjobb válasz: Nem hinnem h ez nalad igy berögzõdött volna. még fiatal vagy, keresed önmagad. ilyenkor sokszor hiszik azt a tinik h õk leszbik, biszexek, melegek, de közben nem ugy van.

Nem hinnem h ez nalad igy berögzõdött volna. még fiatal vagy, keresed önmagad. ilyenkor sokszor hiszik azt a tinik h õk leszbik, biszexek, melegek, de közben nem ugy van.
Az sztem az 1. szexnel kiderul.
Nem mazochista vagy te hanem csak egy gyökér emos. Az se sokkal jobb.
A kérdező hozzászólása: nem minden ember gyökér emos aki vagdossa magát de ha ti jobban ismertek engem mint én magamat, hajrá -.-"
jajj ez jó volt:P szerintem csak szimplán buta vagy vagdosni magadd hajrá ha nekedd tetszik de ha egész véletlenül átvágsz egy verõeret vagy mi nehogy kihívdd a mentõket jajj jol van te tudodd:P:P
A kérdező hozzászólása: kb 13 éves korom óta vagdosom a kezem, és tetszik, jó érzés a vér látványa, a fájdalom... sztem lehet benne vmi.
A kérdező hozzászólása: 16 éves lány vagyok, de nincs partnerem, nem is volt még barátom, nem ért még fiú (se lány) hozzám.
Hany eves vagy? mazochistanak tartod magad? nem mondom h beteges dolog, mert annak is megvan az oka h miert van az. ha a partner belemegy, akkor ok. ha nem, akkor az mar bûncselekmeny.
A kérdező hozzászólása: mégvalami: alapjáraton undorodok az emberektöl, nõktöl férfiaktol egyaránt. ha csak igy tudom elképzelni a szexket, ahogy fenn leirtam, akkor...?! én semértem magamat. eltudom képzelni, de csakis igy, és csak egy-két emberrel aki valóban tetszik. de tölkül alapjáraton menekülök. nem hagyom, hogy hozzámérjenek, hacsak nem másrol van szó, és nem csak "egyszerû" érintésröl, simogatásrol. amugy nagyon vonz a vér látványa... :S
Amint írtad, nem ismerlek, úgyhogy a megadott információkból ezt tudtam leszûrni. Ha több mindent írsz magadról akkor nem ezt írom.

Miből lehet látni hogy valaki leszbi vagy hogy magán veszi észre hogy leszbikus?

milyen jelek vannak hogy mozog vagy hogy beszél? Küls? bels? hogy gondolkozik?

Legjobb válasz: Egy méretes L betû van a homlokukra tetoválva... NEM látszik a külsején, nem mozog másképp, nem beszél másképp, a gondolkodása meg minden embernek más.

Egy méretes L betû van a homlokukra tetoválva... NEM látszik a külsején, nem mozog másképp, nem beszél másképp, a gondolkodása meg minden embernek más.
Ugyan olyanok, mint a többi ember. Nem tudhatod biztosan senkirõl sem. Miért is lenne más?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!