Találatok a következő kifejezésre: Miből lehet hogy egy fiú (10 db)

Miből lehet rájönni, hogy egy fiú azért néz-e folyton egy lányt, mert tetszik neki vagy "csak úgy" nézi?

Remélem értitek a kérdést! Vagy milyen okokból nézhet egy fiú egy lányt több másodpercen keresztül? Ismerik egymást, de nincsenek olyan "szoros" kapcsolatban.

Legjobb válasz: fiúnak tetszik a lány,nem mer kezdeményezni. Járni akar fiú a lányal,és fel akarja lány érdkelõdését figyelmét kelteni.

fiúnak tetszik a lány, nem mer kezdeményezni. Járni akar fiú a lányal, és fel akarja lány érdkelõdését figyelmét kelteni.
Engem csak az érdekel, hogyha már felkelte jó ideje és tudja is jól, akkor miért nem lép?
Azért nézi, mert tetszik neki. Egy fiú nem néz csakúgy viccbõl mindenfele. Csak arra néz, amit értékesnek tart rá.
Semmilyen. Unatkozik, és épp nincs más érdekes, akkor unalomûzõnek jó vagy!! Miért, sehol nincs törvénybe foglalva, hogy ne lehetne oda nézni, ahova akarok. A másik meg az is lehet, hogy feltûnõen bohóc vagy, feltûnõen csúfnak tart, és azért néz mert ilyet még soha eddigi életében nem látott. Ez is egy verzió. AZ is lehet, hogy kellesz neki, és azért néz. Mivel sajnos nem látsz bele a másik fejébe, így nem is tudhatod igazán sohasem, hogy ki miat akar, ha bamba bürge fejjel bámul rád mint bornyú az újkapira.
Nincsen olyan, hogy "csak úgy" nézi, a célja az, hogy tetszik neki nyilvánvalóan.
Sajnos van olyan, hogy "csak úgy". Most már kezd az idegeimre menni, hogy semmi semm történik... :( hiába jelzek vissza.
Ha valaki nem tetszik, nyilván nem nézem :D De ha valakit nézek, az lehet pusztán esztétikai indíttatású is, nem jelenti feltétlenül azt, hogy elsõ látásra azonnal beleszerettem az illetõbe és nem tudnék nélküle élni.
És ha - mint fiú - rendszert csinálsz belõle, hogy csak azt az egy lányt nézed mindig és tartod a szemkontaktust mindig mp-ig amíg el nem fordul a csaj? és ez tart hetek/hónapok óta (nem suliban és nem beszélgetés közbe). Erre írtam, hogy "csak úgy" - mert még mindig nem lép.

Miből lehet tudni, hogy tetszem neki? Vagy hogy "többet" is szeretne? És hogy lehet meghódítani egy fiút? Milyen "praktikákkal", vagy tettekkel? A srác 17lesz, én pedig 15éves vagyok.

LÉGYSZI SEGITSETEK!NAGYON BEJÖN,és már megérdemelnék egy kis boldogságot...(nem egoizmusból mondom:)köszi...puszi

Legjobb válasz: tárd szét neki a combjaid és garantáltan belédszeret hidd el, ha jó csaj vagy, és az a fiú nem egy gyökér akkor tetszeni fog neki az ötleted

tárd szét neki a combjaid és garantáltan belédszeret hidd el, ha jó csaj vagy, és az a fiú nem egy gyökér akkor tetszeni fog neki az ötleted

Miből lehet tudni, hogy egy fiú tiszta szívből szeret?

Még semmi nincs köztümk,nem járunk,meg semmi ilyesmi,de mégis van bennem egy olyan érzés,h ő lesz az igazi, de tudnom kéne,h mi az amiből egyértelműen lehet tudni egy fiúnál,h őszintén szerelmes,és ne mcsk le akar feküdni? Pláne ilyen esetben,h még csak flörtölgetünk,és nincs köztünk semmi. Mire figyeljek oda?

Legjobb válasz: Kicsi lány!Garancia semmire sincs ezen a téren.

Kicsi lány!Garancia semmire sincs ezen a téren.
"amibõl egyértelmûen lehet tudni" Azert az emberi erzesek nem ilyen egyszeruek...
Azt egyszerûen megérzed. Nem kell ezt túlbonyolítani.
Viselkedésébõl, testbeszéd. Ha együtt vagytok, feléd fordul, rád néz, azt jelenti érdekled, csak rád figyel! Sokat mosolyog, legalábbis mikor velem van Párom♥.:)
Hát mondhatnám a biologia, sajna ezt a szeretet témát megcáfolja, tehát semmibe.De mondok neked valamit, amit mindenki tud csak elsiklanak mellette.Szóval, ha csillog a szeme, amikor veled van, az a tuti jel és amikor már nem látod, az meg annak a jele, hogy keress mást! Nem humbuk!!!
A szemei :) azok általában nem csalnak, de biztosra sajnos sehogy sem mehetsz :(
figyel rád, mindig a közeledbe szeretne lenni, bókol neked
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok és õ is
feleségül vesz
A kérdésedhez írd oda a korod és megmondom!
Ha önzetlenül, hûségesen szeretni akaró párt keresel, aki képes érett felelõsségvállalásra, áldozatosan szeretetre jóban-rosszban való kitartásra, holtig tartó elkötelezõdésre, akkor az egyetlen járható út, hogy próbára teszed önfegyelmezési képességét. Minimálisan két-három év SZERELMESKEDÉS NÉLKÜLI ISMERKEDÉS képes csak kideríteni, vajon az ösztönkielégítés eszközét látjátok egymásban, kényszeresen birtokolni akarjátok egymást, vagy képesek vagytok a másik személyét tiszteletben tartva, szabadon szeretni. Aki csak "szívbõl" szeret, vagyis csak ingatag, felszínes érzelmi-hormonális szinten, az csak addig szeret, amíg kielégíted aktuális vágyait, amíg "bejösz" neki, amíg nem talál jobbat stb. (sajnos manapság ezt jelenti általában "szívbõl szeretni"...)


dudorodik. csak jó szem kell hozzá. ;)
fogd meg:D Ha kemény áll Ha nem akkor nem
Nem tudom... ahány barátnõm volt, mind jól látta. És igen: lehet, hogy zavarban volt.
A kérdező hozzászólása: Még úgy nem nyúltunk egymáshoz (18, 18) és mikor odatettem a lábam "kemény" volt ott.Ez azt jelenti?:)
A kérdező hozzászólása: és még annyi, hogy kissé zavart volt, mikor mondtam, hogy tegye a lábát, hogy kényelmes legyen, próbálta rejteni?:) :) ;)

Miből lehet megállapítani, hogy egy fiú szűz-e még?

Legjobb válasz: Az ügyetlenségérõl.

Az ügyetlenségérõl.
Sehogyan..Ezt nem lehet megállapítani, de amit elõttem írtak az jó..az ügyetlenségrõl;)
Tulajdonképpen sehogyan. Szerintem az ügyetlenség sem egyértelmû, mert az is lehet ügyetlen, aki már volt intim helyzetben hölggyel... Leginkább próbálj meg abban hinni, amit mond! :)
Abból, ha megkérdezed tõle. Meg biztos nem túl ügyes, ja.
Hát fiúnál nincs külsõ jele a dolognak. De úgyis kiderül, meg szerintem õ is mondani fogja, ha arra kerül a sor.
szerintem is az ügyetlenségböl az én férjemnek is az elsök voltunk és ö bevalodta mikor arra került a sor.de fö a bizalom
alöbb volt egy kérdés ami a nõ szüzességérõl volt ugyanigy feltéve.gondolom ugyanaz irta.ide is csak annyit irnék mint oda. kérdezd meg, ha elmondja hidd el.ha nem hiszel neki az már régen rossz.nehogy elkezdj rajta gondolkozni szex közben hogy vajon õ még szûz?
Zavarban van mikor be kéne rakni...vagy lelankad, esetleg hamar elsül, kapkod(siet levenni a ruhád, bugyit is csak lehuzza gyorsan és már bumm bele.)ez nem biztos hogy mindenkinel igy van, de nekem volt ilyen pasim és azt mondta hogy õ már nem szüz..aztán mikor már 4. alkalommal sem jött össsze rákérdeztem hogy biztos igy van?a válasza az volt hogy: nem, csak szégyenltem hogy még szûz vagyok 21 évesen...türelem csodákra képes:D
A kérdező hozzászólása: 500 nap nyár-ból esetleg?
Ez egy szerzõ nélküli SMS szöveg.
Nézd meg hogy megvan-e még a szüzhártyája!
Rá van írva a homlokukra, nem tudtad? Mégis honnan lehetne? Nem mindegyik szûz fiú esetlen, béna és bûnronda. Egy nagydumás, menõ srác is lehet szûz. Férjem 22 volt (én 21), amikor megismerkedtünk. Helyes, magas, kisportolt, remek humorérzékkel és olyan beszélõkével, hogy csak na! Eszembe nem jutott volna, hogy szûz, márpedig az volt. 28/N
Általában viselkedésbõl, bénázgatásokból, de talán abból is, hogy nagyon akar már valakit maga alá és csak a szex körül forog. De nem lehet általánosítani. Az én párom 18 volt, amikor megismerkedtünk. Barátnõi voltak már elõttem is, de meg nem mondtam volna, hogy szûz. Amikor elvette a szüzességem se jöttem rá, mert egy fergetegeset szeretkeztünk. Személyiségfüggõ szerintem, hogy mennyire látszik valakin. 14 hónapja vagyunk együtt, kiismertem annyira, hogy az érzelmes oldalát csak nekem mutatja ki, amúgy meg rendkívül határozott. 17L
Zavarban van ha jó csajok társaságában van. Nem néz a szemükbe, nem tud feloldódni. Esetleg még az is elõfordulhat hogy kerüli õket.
Megkérded tõle hogy mikor született. Ha augusztus 24 és szeptember 23 által határolt nyitott halmazban, akkor szûz. Persze lehet ezt kombinálni azzal hogy lenyúlod a személyiét, de a rákérdezés a legegyszerûbb.
Esetleg, béna, félénk, de helyes fiú vagyok. Minden lány tudja rólam, hogy szûz vagyok és mégsem vagyok az, de õk azt hiszik, mert hallottam, hogy fecsegtek rólam. Tuti szûz még és nem volt barátnõje és röhögcséltek. De bekaphatják, mert én már tudom, hogy dugtam és nem is félek a nõktõl, csak az olyanokat nem bírom, akik így kibeszélik a másikat.
"Egy szûz fiút hogy lehet felismerni?" Horoszkópban benne van. "Társaságba hogy viselkedik?" Nem jár társaságba :D "Általában mibõl lehet rájönni, vagy következtetni, hogy még szûz?"--100%-ra semmibõl, csak spekulálni lehet.
Szépen lassan bekaphatják azok, akik szerint a szûz fiúk zavarba jönnek nõk társaságában és balfékek... , , I, , Ezt nektek!
Engem bárki meglát, és meghallja a beszédemet, levágja rólam. Egyáltalán nem vagyok ronda, nem dadogok, nem remegek, nem izzadok, csak sugárzik rólam egyfajta esetlen sz*rházi senki lúzer hatás.
Nem lehet felismerni szerintem egyértelmüen.
Hm, szûz fiú vagyok, de ezek közül egyik sem jellemzõ rám :D Bele merek nézni a lányok szemébe stb szóval embere válogatja. 19f
Semmibõl, te szerencsétlen, mibõl lehetne?
Onnan, hogy ilyen kérdéseket tesz fel, mint ez. :D :D :D

Miből lehet észrevenni, hogy tetszek-e egy olyan fiunak, aki mindenkivel kedves, rendes?

Eddig csak olyanok történtek, h odajött megkérdezte, h jol vagyok-e, segithet-e vmit, amikor épp csináltam vmit, aztán még olyan, h kivitte a csomagom a buszhoz, a vállamra tette kicsit a karját, amikor hegyet másztunk és elfáradtam. De ezt majdnem mindenkivel megteszi. Honnan tudjuk,ki jön be neki? Alapbol nagyon félénk fiu.

Legjobb válasz: Tehát hasonló, mint én. Énis 99%-ban félénknek tünök, pedig amúgy nem félénk vagyok, csak hát... Szal hidd el, mindig van racionális ok. Ez a srác azért kedves mindenkivel, mert aki kedves, az kedves. Aki csak veled kedves, de mással nem, az nem kedves, az csak felakar téged szedni. Namost, jobban jársz, ha te kezdeményezel, ha akarsz. Az a legtisztább, hidd el, mert bár én tudatnám a lánnyal, ha tetszik, ahogy azt mindig meg is tettem, de õ nem én. :)

Tehát hasonló, mint én. Énis 99%-ban félénknek tünök, pedig amúgy nem félénk vagyok, csak hát... Szal hidd el, mindig van racionális ok. Ez a srác azért kedves mindenkivel, mert aki kedves, az kedves. Aki csak veled kedves, de mással nem, az nem kedves, az csak felakar téged szedni. Namost, jobban jársz, ha te kezdeményezel, ha akarsz. Az a legtisztább, hidd el, mert bár én tudatnám a lánnyal, ha tetszik, ahogy azt mindig meg is tettem, de õ nem én. :)
Nehezen. Esetleg ha tudsz a tekintetébõl olvasni. De jól mondja az elõzõ válaszolo, neked kell kezdeményezni. Amugy nektek nõknek, tetszenek az ilyen srácok?!
ÉS hány éves ez a filyú? :)
én is mindenkivel kedves vagyok.. ezért van az, h mint kiderült szerelmes belém két csajxDDD a fiuk meg melegnek nézneek:DDD szerintem is Te kezdeményezz! :)
A kérdező hozzászólása: nekem nem ez tetszik benne, nagyon kedves fiú, ritka figyelmes meg minden, csak félénk és nem tudom kiismerni h mit akar! Nem kezdeményezek, nekem sincs önbizalmam, mert kövér vagyok és annyira nem is szép arcú, ugyhogy sztem én nem kellenék neki, de a szebb lányokkal is ezt csinálja, õk sem értik akar- e vmit.

Tetszem neki? Miből lehet látni, hogy bejövök-e egy fiúnak?

Van egy fiú az osztályomban, akivel még sosem beszéltem csak köszöntem neki. Egy padsorban ülünk és szinte mindig őt nézem órán és ő is szokott engem nézni. Nagyon sokáig tudjuk egymást nézni. Én őt nézem , bár az is lehet , hogy ő csak bambul. xD De egyáltalán honnan lehet tudni , hogy bejövök-e neki?

Legjobb válasz: éjjelente magához nyul mikor rádgondol

éjjelente magához nyul mikor rádgondol
De egyébként valóban hülyén vehetné ki magát, ha odamennél direktben a fiúhoz: "Tetszem Neked?" Nem, ezt másképp kell megtudni. Ha nem mered még megkérdezni, akkor figyeld a gesztusait. Ha pl. álltok egy tömegben, a testbeszéd szabályai szerint nemcsak a lopott tekintet, hanem az alsó test iránya is szimpátiát fejez ki, ezt kevésbé irányítja tudatosan az ember. Tehét ha pl. vagytok ott 3-an, és a fiú a lábával feléd fordul, akkor a 3 közül Te érdekled õt a legjobban. Vagy próbálj meg közömbösebbnek tûnõ dolgokkal kapcsolatba lépni vele. Pl. kérj degítséget. Ha közömbösen segít vagy rád se bagóz, akkor nem nagyon jössz be neki. Ha a Veled való beszélgetés közben elpirul, izgalomba jön, nehezebben beszél, túlzottan segítõkész lesz, stb., akkor bizony Te is tetszel neki, csak õ is még félénk. Nincs ezzel gond, szép lassan lehet, hogy közeleb kerültök, ha úgy alakul és úgy akarjátok.
Kedves kérdezõ! Ezt talán nem tõlünk kellene megkérdezned. :)
"Tetszem neki? Mibõl lehet látni, hogy bejövök-e egy fiúnak?" Az ilyen kérdésekre nincs megfelelõ válasz. Minden ember más.
ha az csajozás hogy válszolok egy kérdésre amit hozzám intéznek akkor még sokáig fogok "csajozni" és igen én tudok rajongani még egy nöért :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, lehet , hogy csak én képzelem be magamnak. :D :(( De nekem nagyon bejön. És te meg Shevy ne itt csajozz, köszi. :*
Rajongás?Még létezik ilyen? :) 26L
egy szexi hölgyel több mindent csinálnék szivesebben. az önkielégitésnél jobb az ha zt a lányt kényeztethetem akiért rajongok :)
Valoszinu hogy elbambul. Ha tetszenel neki akkor keresne a tarsasagod. Lehet h tobbet kepzelsz a dolgok moge mint ami valojaban.:) De irhatsz is facen vmi uruggyel aztan mar letudnad szurni ha esetleg szunetben nem nernel odamenni.
Kár...
én nem teszek semmit...
Te is ezt szoktad tenni Shevy?:)
Éjfélkor teliholdnál szedett kakukkfû hamujából ki lehet olvasni. Vagy megkérdezed. A te döntésed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :) ), de már nem érdekel a fiú. Nem ismertem elég jól, rájöttem, hogy nagyon beképzelt és magánakvaló.
Hogy áll a [email protected]
téged néz órán, de amikor észreveszed, elfordítja a fejét. nem mer megszólítani élõben és sziát köszön a folyosón. a haverok veled szivatják, õ persze tagad. pár nap múlva feljön ide és megkérdi, hogy most mit is tegyen, mert na szóval van egy lány az osztályban, aki...
A kérdező hozzászólása: köszi de nem vagyunk osztálytársak, sõt másik suliba jár
hogy ha úgy megy oda hozzád, hogy "Nekem kukim van, neked meg nunid van". Amúgy ahogy az elõttem lévõ leírta. Keresi tekinteted, oda megy hozzád beszélgetni, érdeklõdik. Ha te ránézel, akkor vagy vissza néz vagy elhúzza rólad a arcát.
A kérdező hozzászólása: köszi
a padból például


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!