Találatok a következő kifejezésre: Miből lehet hogy (285 db)

Miből lehet tudni hogy tetszel egy 12 éves srácnak? A félénkeknél miből látjuk?

Legjobb válasz: Teljesen egyénfüggö, de ha nagyon félénk akkor lehet, hogy még félénkebb lesz.

Teljesen egyénfüggö, de ha nagyon félénk akkor lehet, hogy még félénkebb lesz.
A kérdező hozzászólása: kössz

Miből lehet tudni, ha a baba hasra fektetem le aludni, hogy csak hiszti vagy büfizni kell és bukni fog Miből lehet tudni ha már nem kell büfiznie? Ti meddig szoktátok büfiztetni?

Most próbálom egyedül alvásra szoktatnia 4 hónapos kislányomat és büfiztetés közbe elalszik néha a vállamon.

Legjobb válasz: Az én lányom is szokott ilyet csinálni, én ilyenkor felveszem, hátha büfizik, és utána leteszem. Általában kijön a büfi és utána megnyugszik. Kicsit ütögesd meg a hátát akkor jobban feljön a levegõ neki.

Az én lányom is szokott ilyet csinálni, én ilyenkor felveszem, hátha büfizik, és utána leteszem. Általában kijön a büfi és utána megnyugszik. Kicsit ütögesd meg a hátát akkor jobban feljön a levegõ neki.
nEKEM EGY ÖREG DOKTOR NÉNI AZT MONDTA, HA 5 PERC, bocsi, szóval ha kb 5 percig nem büfizik, akkor tegyem vízszintes állásba (lefekteted vagy a karodon) és aztán vegyem fel, ha ezután sem büfizett akkor már nem kell neki. Az én kisfiam már lassan 7 hónapos, nem mindig büfizett, mondjuk nem is bukott, csak mostanában, hogy annyit jön-megy rögtön szopi után, hiába büfizett ;)
Igen, mert ahogy kapálózik a kis gyomrából jön a levegõ, és az maga elõtt tolja a kajcit, ami utána van.Én addig sétálok vele amíg nem sikerül, persze ha kb fél óra is akár eltelt és nem akkor hagyom, ezért elõfordul amit írtál nálunk is , s még sokaknál is.Vagy úgy tedd le hogy mélyen aludjon s ha felébred büfi, vagy ezt ahogy tapasztalod, addig ne hagyd amíg nem büfizik, igazából ahogy eddig szokta, ha sok idõ kell neki akkor hagyd, sétáljatok beszélj neki.

Miből lehet arra következtetni, hogy a foga jön a babának? Miből látni, hogy mindjárt kibújik?

Legjobb válasz: Az ikreimnél a kislánynak fehér és duzzadt az ínnye.Megy a hasa és nagyon nyûgös.A kisfiú pedig sokat bukik és hõemelkedése van. Sosem tudom megmondani mikorra bújik ki nekik a foguk.Most 14 hónaposak de soha nem tudtam eltalálni.

Az ikreimnél a kislánynak fehér és duzzadt az ínnye.Megy a hasa és nagyon nyûgös.A kisfiú pedig sokat bukik és hõemelkedése van. Sosem tudom megmondani mikorra bújik ki nekik a foguk.Most 14 hónaposak de soha nem tudtam eltalálni.


Miből lehet látni, hogy egy csaj könnyűvérű, és bármire kapható?

Legjobb válasz: Igazából semmibõl nem lehet biztosan tudni. Lehet, hogy az övszoknyás, cicanacis, póthajas, mûanyagsárga, XXL-es magassarkúban botladozó hölgyike ránézésre egy kics*szett nagy k*rva, de igazából még szûz... Az is lehet, hogy a szemüveges, visszafogott stréberlány egy igazi szexkazán... Erre mondják, hogy "alamuszi macska nagyot ugrik".

Igazából semmibõl nem lehet biztosan tudni. Lehet, hogy az övszoknyás, cicanacis, póthajas, mûanyagsárga, XXL-es magassarkúban botladozó hölgyike ránézésre egy kics*szett nagy k*rva, de igazából még szûz... Az is lehet, hogy a szemüveges, visszafogott stréberlány egy igazi szexkazán... Erre mondják, hogy "alamuszi macska nagyot ugrik".
én ismerek 1 ilyen alamuszi macskát. kis pici csendes, de jó teste van meg gyönyörû arca, tényleg nagyon kis csendes, visszafogott, de azért a biztonság kedvéért már megdugatta magát a fél kolival :D
"a biztonság kedvéért" XD
A kérdező hozzászólása: 500 nap nyár-ból esetleg?
Ez egy szerzõ nélküli SMS szöveg.

A nő általában milyen férfire vágyik? És van olyan, hogy létezik is, nem csak megjátsza magát? És miből lehet tudni, hogy ő olyan amilyennek mutatja magát?

Mert az én párom megbízhatónak t?nik, édesanyjával is találkoztam már többször is, barátai nem nagyon vannak, legalábbis nem találkoztam még egyikkel sem, nincs közös baráti társaságunk sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

Honnan lehet tudni, hogy 1 csaj melle szilikonos? Honnan vagy mibol lehet megallapitani?

Legjobb válasz: tapintás? azért lehet különbséget tenni + ha nem lehet éppenséggel fogdosni akkor is látszanak valamicske hegek vagy hasonló...

tapintás? azért lehet különbséget tenni + ha nem lehet éppenséggel fogdosni akkor is látszanak valamicske hegek vagy hasonló...
ha melltartó nélkül is 'áll' és ha lefekszik sem mozdul el, az szilikon
Ha van vágás rajta, akkor onnan, és ha fekvõ helyzetben is "áll", és kicsit labda szerû.

Miből lehet tudni hogy a teknős boldogtalan?

Kedves Teknőstulajok. Húgomnak van egy királyteknőse, és a fenti kérdésre kíváncsi. Azt mondja hogy folyton a terráriumban kaparja a kavicsokat a vízmelegítő oldalán lévő sarokból és a köztük lévő élből. Ennek az oka valószínű hogy a vízmelegítő, de ki tudja. Általában azt a sarkot kaparja, amerre az ablak is van. Lehet hogy több fényt igényelne a teknős? Előre is köszönöm a válaszokat. Idióták mellőzzenek.

Legjobb válasz: Nekem ékszertekim van, ugyanezt csinálja, nem gondolom h boldogtalan lenne. Lámpát lehet tenni az akvárium fölé, jobb híján jó egy sima olvasólámpa, ezt naponta be lehet neki kapcsolni 5-10 percre.

Nekem ékszertekim van, ugyanezt csinálja, nem gondolom h boldogtalan lenne. Lámpát lehet tenni az akvárium fölé, jobb híján jó egy sima olvasólámpa, ezt naponta be lehet neki kapcsolni 5-10 percre.

Bp-n van-e olyan jó cukrászda, amely kiszállítást is vállal és a interneten meg lehet nézni, hogy miből lehet rendelni, milyen sütemények vannak készleten?

Legjobb válasz: Budapestrol meg nem rendeltem viszont vacon a gombai cukraszda maga a paradicsom. Veresegyhazan sutik, minden nap, vasarnap este is, friss minden, kulonleges,isteni sutik, retesek es burkiflik tele toltelekkel, meleg pogik,masnik,sajtos rudacskak. Minden napra lehet rendelni,en meg nem csalodtam bennuk. Kulonleges tortakereseket is vallalnak, akar ilyen szenhidratcsokkentett tesztabol is. Szerintem kulon keresre Pestre is szallitanak.. Nezz utanna erdemes. Ja,es egy egyszeru vasarlo vagyok,nem tulaj vagy ilyesmi,sajnos.:))

Budapestrol meg nem rendeltem viszont vacon a gombai cukraszda maga a paradicsom. Veresegyhazan sutik, minden nap, vasarnap este is, friss minden, kulonleges, isteni sutik, retesek es burkiflik tele toltelekkel, meleg pogik, masnik, sajtos rudacskak. Minden napra lehet rendelni, en meg nem csalodtam bennuk. Kulonleges tortakereseket is vallalnak, akar ilyen szenhidratcsokkentett tesztabol is. Szerintem kulon keresre Pestre is szallitanak.. Nezz utanna erdemes. Ja, es egy egyszeru vasarlo vagyok, nem tulaj vagy ilyesmi, sajnos.:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!