Találatok a következő kifejezésre: Miből készül hogy működik a csillagszóró (1 db)

Miből készül és hogy "működik" a csillagszóró? Hogyhogy csak szikrázik de nem gyullad meg?

Legjobb válasz: utolsónak minden tisztelet, de az alumíniumot.. nehéz megmunkálni? szerinted a kocsi.. a repülõgép, a konyhai eszközök, kilincsek, meg a legtöbb lemez mibõl van? sorolhatnánk napokig. és az a válasz alumínium. az alumínium könnyûfém, JÓL megmunkálható. annyiban igazad van hogy oxidréteget képez a levegõ oxigénjével és alumínium-oxid képzõdik, emiatt passzív fém. mellesleg puha és nagyon gyakran porítják.

utolsónak minden tisztelet, de az alumíniumot.. nehéz megmunkálni? szerinted a kocsi.. a repülõgép, a konyhai eszközök, kilincsek, meg a legtöbb lemez mibõl van? sorolhatnánk napokig. és az a válasz alumínium. az alumínium könnyûfém, JÓL megmunkálható. annyiban igazad van hogy oxidréteget képez a levegõ oxigénjével és alumínium-oxid képzõdik, emiatt passzív fém. mellesleg puha és nagyon gyakran porítják.
Én ugy tudom hogy aluminium por az alapja mert az csak szikrázva ég el
a magnéziumpor ég éles fénnyel az aluminiumot még megmunkálni is nehéz(a felületén oxigénes és mentes körülmények között képzõdõ oxidréteg miatt hiába marják mihejt elveszed róla a munkáló szerszámot olyan mind ha neki sem álltál volna csunya egy fém xSS)nem hogy még porítsák neked csillagszóróba.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az [1, 2] szakaszon véletlenszerűen felvesszünk 2 pontot. Mennyi a valsége hogy az szorzatuk 3-nál nagyobb?

Sziasztok! Ebben a feladatban megoldásban szeretném a segítségeteket kérni. Aki tudja leírná a megoldást.

2

Ívhossz képletének és a körcikk terület képletének levezetésében valaki tud segíteni?

(linkek, képek, videók vagy bármilyen hasznos dolog)

1

Árforradalom = agrárkonjunktúra?

1

Gépészeti alapismeretek: Csavarás témakörben szeretnék segítséget kérni? Ha valaki tud segítsen már valami tipped, hogy hol találok olyan útmutatót ami elmondja hogyan számoljam ki az ehhez kapcsolódó feladatokat. Nádasdy Ferenc könyvéből tanulunk.

Ilyen dolgokat kell számolni: Csúsztató ruh. modolusz, véglap elcsavarodása, csavaró nyomaték, polár keresztmetszeti tényező, inercianyomatékok, Cső vagy rúd estében, nagyon jó lenne egy kis segítség!
Előre is köszönöm!
Üdv:István 18/F

0

Mik a tipikus vizsgálójelek (egységimpulzus, egységugrás, egységsebesség, egységgyorsulás) Laplace transzformáltjai?

1

Ha matek érettségin 22pontom lett szóbelivel együtt lehet még 3as?

22 pontom lett a matek írásbelin így mehetek szóbelizni. a szóbelin 50pontot lehet elérni lehet még 3as, hogy ennyire elrontottam az írásbelit?

2

Ti hogy oldanátok meg ezt a koordináta-rendszeres feladatot? /kép/

http://kepfeltoltes.hu/view/130528/koordin_ta_rendszer_www.k..

2

Mit jelent polimerek esetén a bimodális molekulatömeg-eloszlás?

1

A grafitot mire lehet házilag felhasználni a ceruzán kívül?

7

Elemek és telefon akumlátorok rendelkeznek radioaktiv anyaggal?

sziasztok érdekelne engemet hogy a telefon akumlátorok vagy a sima ceruza elemek és ennek egyéb formája rendelkezik e radioaktiv anyagokkal akár elenyésző mértékben is??

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!