Találatok a következő kifejezésre: Miből készül hogy működik a (1 db)

Miből készül és hogy "működik" a csillagszóró? Hogyhogy csak szikrázik de nem gyullad meg?

Legjobb válasz: utolsónak minden tisztelet, de az alumíniumot.. nehéz megmunkálni? szerinted a kocsi.. a repülõgép, a konyhai eszközök, kilincsek, meg a legtöbb lemez mibõl van? sorolhatnánk napokig. és az a válasz alumínium. az alumínium könnyûfém, JÓL megmunkálható. annyiban igazad van hogy oxidréteget képez a levegõ oxigénjével és alumínium-oxid képzõdik, emiatt passzív fém. mellesleg puha és nagyon gyakran porítják.

utolsónak minden tisztelet, de az alumíniumot.. nehéz megmunkálni? szerinted a kocsi.. a repülõgép, a konyhai eszközök, kilincsek, meg a legtöbb lemez mibõl van? sorolhatnánk napokig. és az a válasz alumínium. az alumínium könnyûfém, JÓL megmunkálható. annyiban igazad van hogy oxidréteget képez a levegõ oxigénjével és alumínium-oxid képzõdik, emiatt passzív fém. mellesleg puha és nagyon gyakran porítják.
Én ugy tudom hogy aluminium por az alapja mert az csak szikrázva ég el
a magnéziumpor ég éles fénnyel az aluminiumot még megmunkálni is nehéz(a felületén oxigénes és mentes körülmények között képzõdõ oxidréteg miatt hiába marják mihejt elveszed róla a munkáló szerszámot olyan mind ha neki sem álltál volna csunya egy fém xSS)nem hogy még porítsák neked csillagszóróba.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez hogy jött ki?

Van egy példa amit a matektanárom írt a dolgozatomba, de nekem sehogy nem jön ki. Mikor megkérdeztem, hogy nekem miért nem jön ki azt mondta, mert hülye vagyok. Itt a példa:
4(x+y)négyzet-9(x-y)négyzet
Õ így vezette le:
4(x+y)négyzet-9(x-y)négyzet=(2(x+y)-3(x-y))*(2(x+y))-36=(2x+
2y-3x+3y)*(2x+2y-3x+3y)=(5y-x)*(5x-y)
Én próbáltam kiszámítani de a -36-ot sem értem, hogy jött ki. Na mind1 lehet, hogy csak valamit nem vettem figyelembe. Remélem tudjátok a választ.

5

Mit nevezünk konzervatív erőnek?

2

Ki tud elvégezni egy fényerősség (lumen-mérő) tesztet?

Ha egy 10 lumen erejű zseblámpával rávilágítok egy lumen erősségmérőre, akkor azt fogja mutatni, hogy a fényerősség 10 lumen. Ha közvetlenül a lumenmérő mellé teszek egy fekete színű anyagot, úgy hogy a fényerősség csúcspontja egyenlő arányban éri az anyagot és a lumen-mérőt, akkor mennyi lesz a lumen értéke? És ha a fekete anyag helyett egy napelemet teszek, akkor az mérhetően elvonja a fényerősséget a lumen mérőtől?

5

Hogyan igazolhatnám az alábbi divergenciát? www.kephost.com/view3. php? Filename=a1_2013_6_16_5frn4el68r. Png

határérték, limesz, divergencia, kalkulus, analízis, matek

2

Üreges fülű műanyag palackot hogyan készítenek?

Az oké, hogy fúvással, csak a szerszámot nem tueom elképzelni.

0

Dr. House milyen orvos? +több kérdés lent

Dr. House milyen orvos? (olvastam, hogy diagnoszta/nefrológus, de akkor most melyik? :D)
Ilyen orvos (szinte) minden kórházban van?
Az egyetem hány év? (ezt csak kérdem)

9

Hogyan tudok 1kw-bó legalább 3-4 kw-ot előállítani?

Minden megoldás érdekel.
Válaszotokat előre is köszönöm.

11

"Akkor és csak akkor, . " Matematikai szakirodalomban ez mindig ekvivalenciát jelent?

A köznapi értelmezés nem feltétlenül esik teljesen egybe a matematikai értelmezéssel ezért kérdezem.

4

Miért nincs áram a fázis vezetékben?

Kivettem otthon a villanykapcsolót,majd visszaraktam s nem működött.Mivel kétállású kapcsoló többféle módon próbáltam visszakötni,de akkor sem működött.Ma vettem egy fázisceruzát s akkor derült ki,hogy a vezetékben nincs is áram.Az egész lakásban mindenhol van áram csak abban az egy kapcslóban nincsen.Kétlem hogy szálszakadás lenne,de meghallagatok minden ötletet.Előre is köszi a válaszokat.

1

F függvény deriváltjának improprius integrálja az egyenlő F-el?

A feladat (F(x))' függvény improprius integrálja [0,végtelen] intervallumon. Ha deriválom F(x)-et és az eredménynek kiszámolom a határozatlan integrálját, akkor az F(x)-et kapom, nem?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!