Találatok a következő kifejezésre: Miből jöhetek rá, (9 db)

Miből jöhetek rá, hogy komolyan vonzódik hozzám egy lány?

Legjobb válasz: Egy lányt/nõt soshem lehet kiismerni. Úgy jöhetsz rá szerintem, ha sokat beszélgetsz vele, és õ is szeret veled lenni/beszélgetni, illetve látod, hogy szívesen tölti veled az idõdet. Aztán ez az együtt töltött idõ vagy meghozza a gyümölcsét, vagy nem. De sanszos, ha már sokat tudtok beszélgetni (bármirõl).

Egy lányt/nõt soshem lehet kiismerni. Úgy jöhetsz rá szerintem, ha sokat beszélgetsz vele, és õ is szeret veled lenni/beszélgetni, illetve látod, hogy szívesen tölti veled az idõdet. Aztán ez az együtt töltött idõ vagy meghozza a gyümölcsét, vagy nem. De sanszos, ha már sokat tudtok beszélgetni (bármirõl).
OFF: Ezen a 13 éves kisfiún jót nevettem :D "tapasztalatból tudom..." 13 évesen ekkora tapasztalatod van? na mindegy :D A kérdésre válaszolva: mivel én lány vagyok, én nem mondom azt, hogy a nõket nehéz kiismerni, szerintem engem nem az, de lehet hogy sok nõt igen. Abból tudod a legjobban megtudni, amit az elsõ válaszoló is írt. Beszélgessetek sokat, ha kommunikatív és sok mindent szeretne tudni rólad, akkor biztos hogy vonzódik hozzád. Egyébként egy nõ mindig érezteti azt, ha vonzódik egy férfihez. Ha a férfi veszi a lapot, akkor ezt érzi is. Ilyen jelek lehetnek pl. a megmozdulásai, ha hozzádér és azt hogyan teszi, a tekintete: ebbõl nagyon sokat le lehet szûrni. Nézz a szemébe, és ha látod azt a kis csillogást, akkor biztosan észre fogod venni. Meg szerintem ha egy nõnek tetszik egy férfi akkor olyan, mintha picit zavarban is lenne. Én ezeket tudom neked mondani, vannak még apró jelek, de ezeket nem sorolgatom, mind-mind olyan, amit érezni lehet, csak figyelemmel kell lenni :) Sok sikert!
de lehet hogy csak azért lóg veled mert jó fej vagy, és nem biztos hogy többet akar "baráti" kapcsolatnál. Ezt saját tapasztalatomból tudom. az élet... az ilyen. 13/f
A kérdező hozzászólása: na azzal nincsen probléma, hogy nemtudnánk mindenrõl beszélgetni!:)
Leteper a hátsó kertben... :P
Elõzõ vagyok, a félreértések megelõzése érdekében: 19 éves vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: az már némi vonzalom ha kézenfogva sétálunk, meg csókolózunk is??
nem, az azt jelenti hogy utál és csak a pénzed kell neki
15:11-es vagyok. Jóhogy :D Az már járásnak is minõsül akár :) Mi a párommal elsõ talin átestünk mindenen, nem kell lehurrogni, azóta már 8 hónapja együtt vagyunk és tervezzük az életünket (összeköltözés õsszel, eljegyzés, esküvõ, házépítés, gyerekek, stb...)

Miből jöhetek rá, ha egy srác szakítani akar velem, vagy hogy el akar valamit mondani? (lány vok)

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, akkor kérdezz rá. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy szakítani akar veled. Egy kapcsolat alapja, hogy tudjatok beszélgetni. Tedd ezt!

Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, akkor kérdezz rá. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy szakítani akar veled. Egy kapcsolat alapja, hogy tudjatok beszélgetni. Tedd ezt!
Mi férfiak általában ha mondani akarunk valamit, azt megmondjuk, kivéve ha érezzük, h iszonyat lebaszt fogunk kapni és nem ér annyit egész. :)
Felhívja a figyelmed, máshogy viselkedik, eltávolodik tõled, nem ad puszit. És komolyra fordítja a szót.
nem foglalkozik annyit veled, szivesebben van másokkal, stb
Meg kell kérdezni, persze nem ilyen negatív formában, hanem pl. úgy hogy szeretne-e veled hosszútávú kapcsolatot vagy sem. Persze az esküvõ gondolatától a legtöbb fiatal srác menekül, szal arra nehogy rákérdezz :)
Ha esetleg kicsit komolyabb vagy néha szeretne mással lenni az még nem azt jelenti hogy szakítani akar! Lehet csak olyan kedve van. Ha valami baja van elmondja.
Szerintem inkább a magad dolgával törõdj...
Miért kellene erre odafigyelni?
szerintem ha túl sok szivet irnak egymásnak, és minden mondatban benne van, hogy szeretlek szerelmem, meg hogy örökké, akkor az kicsit eröltetett.:D de nem mindig. ha ismered õket beszélj meg velük egy találkozót, onnan majdcsak észreveszed, hogy igazából e :d
1. ugyanmá miért érdekel? 2. vannak a világon diszkrét emberek is, akik mondjuk nem a nagy nyilvánosság elõtt vallanak egymásnak szerelmet, nem tesznek fel fotót arról, ahogy egymást falják, sõt, lehet, hogy nem is szivecskéznek... attól még élõben lehetnek teljesen boldogok egymással - talán még boldogabbak, mint azok akik nagy nyilvánosság elõtt, látványosan imádják egymást.

Miből jöhetek rá, hogyha valaki szaporító?

Pl amik expresszen vannak hirdetések, azoknak kb hány százaléka ilyen?

Legjobb válasz: Milyen fajta kutyát akarsz? Szerintem a fajtáknál jellemzõ betegségek szûrés meglétét kellene megnézni az eladó kutyák szüleinél. Ha túlkínálat van a piacon és megmarad 1-2 kiskutya az alomban, akkor elképzelhetõ, hogy olcsóbban jutsz kiskutyához. Én se vettem fajtán belül túl drága kölyköt, de meg vagyok elégedve. Ne, hogy már szégyen legyen, ha valaki olcsóbb kutyákat is megnéz.

Azok szaporítottak.
Milyen fajta kutyát akarsz? Szerintem a fajtáknál jellemzõ betegségek szûrés meglétét kellene megnézni az eladó kutyák szüleinél. Ha túlkínálat van a piacon és megmarad 1-2 kiskutya az alomban, akkor elképzelhetõ, hogy olcsóbban jutsz kiskutyához. Én se vettem fajtán belül túl drága kölyköt, de meg vagyok elégedve. Ne, hogy már szégyen legyen, ha valaki olcsóbb kutyákat is megnéz.
Nem az tesz valakit tenyésztõvé h nem adja olcsón a kutyát. Tedd fel ezeket a kérdéseket annak akitõl venni akarod a kutyát: - van-e törzskönyve (olyan ami nem felülbélyegzett) a kölyköknek (és az felejtsd el mert olyan nincs, h ki lehet váltani ha a gazdi azt akarja - vagy az egész alomra váltják ki vagy sehogy, olyan nincs h egy alomból 2 kiskutyát letörzskönyveztetnek, 3at meg nem) - milyen szûrõvizsgálatokat csináltatott meg a szülõknek és ezeket a hivatalos eredményeket megnézheted-e - milyen célja volt ezzel a párosítással, miért pont azt a kant választotta a szukájához Ha ezekre a kérdésekre nem tud normálisan válaszolni, illetve csak mellébeszél, elkeni a dolgokat akkor az szaporító.
Amit mindenképp kérj: Törzskönyv, szülõk egészségügyi szûrései, tenyészszemle eredményt meg tudod nézni a szülõk törzskönyvén, szerzõdés, személyes találkozó, a kutyák életkörülményeinek megtekintése, kiállítási eredmények.
Szerintem az expresszen nem szabad kutyát még csak nézni sem. Legjobb ha gyûjtõoldalakat keresel (pl. nemetjuhaszkutya.lap.hu) és ott keresel tenyésztõket.
Törzskönyv, ennyi. Aki nem ad törzskönyvet, az nem tenyésztõ. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tk. nélküli kutyák nem lehetnek egészségesek. Viszont akik nem tenyésztõk, azok értelemszerûen nem viszik tenyészszemlére a kutyáikat (csak tk-es kutya mehet tenyészszemlére), és nagy valószínûséggel szûrésre sem viszik, mielõtt befedeztetnék a szukát. Tehát nem tudhatod, hogy a kutyának milyen örökletes betegségei lehetnek. Ha rám hallgatsz, nem az expresszen keresel kutyát.
Hanem? Ha nincs papir, akkor meg azt sem lehet igazolni, hogy a kutyad egyaltalan mikor, hol, kinel szuletett, nemhogy azt, hogy kik az osei.Tehat minden bizonytalan. Ha pedig bizonytalan a kutya eredete, akkor mitol lenne fajtatiszta?Mert szerinted az?Vagy mert nagyjabol ugy nez ki?A dolgok nem igy mukodnek.
nem csak az a kutya fajtatiszta amelyiknek 20 féle papírja van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
"1.egy "utcagyõztes" is lehet egészséges 2.fajtatiszta kutyát vettem, annyi baja van hogy nincs tk-ja....és xpressz.hu-n" 1.Igen, lehet.Csak epp joval kisebb esellyel.En nem olyan kutyat akarok, ami "egeszseges lehet", hanem ami az es pont. 2.Ha a kutyadnak nincs torzskonyve, akkor nem fajtatiszta.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: ennyi?
A szaporító nem fog adni tk.-et, nem fog adni szerzõdést, és oltási könyvet. Minden tenyésztõ csak is szerzõdéssel ad el kutyát. A szerzõdés téged is véd és Õt is. Ha valami örökletes betegség adódik a kölyöknél ( mert ritkán ugyan, de elõfordul ) és ez bizonyítható, akkor lehet reklamálni a tenyésztõnél, fõleg ha kiállításra vették, vagy nagyon sok pénzbe kerül az orvosi költség.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem minden "olcsóbb" kutya van szaporítótól stb?
annyira röhelyes néhány vélemény... 1.egy "utcagyõztes" is lehet egészséges 2.fajtatiszta kutyát vettem, annyi baja van hogy nincs tk-ja....és xpressz.hu-n
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Utolsó ez szerintem is gusztustalan
http://www.expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-25050818/ Mondjuk ez a leírást is olvasva egy kifejezetten undorító, unszimpatikus ember.
Azért ez nem teljesen így van h ugyanannyira lehet beteg. A törzskönyvesnek is lehet örökletes betegsége. DE!!!, arányaiban egyáltalán nem annyi mint a szaporított kutyák között. És ez a fontos. Számomra mindenki szaporító, aki hozzáértés nélkül, a jövõre nézve felelõtlenül csinálja amit csinál.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! a sok válaszból azt (is) szûrtem le, hogy attól, hogy egy kutya törzskönyvezett stb, attól még lehet ugyan olyan betegsége mint egy nem törzskönyvesnek. Akkor inkább a körülményeket és a tenyésztõ/szaporító (már nem tudom hogy mikor hogy kell hívni :D) (hátsó) szándékait?
Szerintem aki hirdet, mind szaporító. A felelõs és jó tenyésztõknek eleve elõjegyzéseik vannak és nem adják oda bárkinek.
A kérdező hozzászólása: és ti mind igazi tenyésztõtõl vettétek a kutyáitokat?(kivéve a keverékek) :)
10 évvel ezelõtt tenyésztettem egy fajtát, annak rendje s módja szerint.5 évi tenyésztés során, egy kölyköt vittek kiállítási katalógusból kinézve a szülõt és így érdeklõdve.A többi alom mind hirdetés útján talált gazdira.
Hát akkor nézd meg végül is semmit sem veszíthetsz, max.csak tapasztalatot fogsz nyerni még akkor is ha úgy döntenél nem õt választod.
A kérdező hozzászólása: nagyon szép jópofa kis blöki :) egészségesnek is tûnik a képen, de azért elõtte élõben is megnézném :)
Igen kedves kérdezõ!Mit szólsz az általam be linkelt kutyushoz?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, akkor nézelõdhetek az expresszen is csak nyitott szemmel? :)
Jelenleg is hirdetnek pl cavalierbõl egy tökéletes 15 hónapos, már most 2*HPJ kan kutyát.Import, a legjobb vérvonalból igaz, hogy 200ezer, de az expresszen van...MEG KELL NÉZNI MIT VESZ AZ EMBER, kérdezni, kérdezni, kérdezni...!!!!Akkor nem lesz baj!
Igen tényleg csodálatos, minden fajtajelleget magán visel ahogy az elõ van írva.Bár tény hogy a pekingik között csak õt találtam aki tényleg az aminek írják/adják.Ja és nem mellesleg van egy dogo canariom és õt is hirdették az expresszen pedig európa gyõztes második az anyukája és az apja is többszörös gyõztes és megbízható tenyésztõtõl van, tartjuk kapcsolatot is.és ez a pekingi lányka csodás!
21:18 as!!Épp ezt a kutyát akartam javasolni én is.Gondoltam azért is keresek neki jó kutyát az expresszen.Gyönyörû kutya...
a tenyészeteknek általában van honlapjuk, ott hirdetik hogy milyen eredményeik vannak a kutyáknak, a szülõket mindenképp nézd meg, törzskönyvet kérdés nélkül adnak és sokkal drágábbak a kutyák
tenyésztõ is ad el tk nélkül, de akkor ivartalanitatják.....
http://www.expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-25679635/ Nézd meg õt nem kerül egy vagyonba és ízig vérig pekingi palota kutya!!!!!!Én a helyedben õt választanám.lehet hogy nem néhány hetes de már látni lehet hogy "mibõl lesz a cserebogár", valószínû hogy már minden oltása megvan így neked csak az ivartalanításra(ha tervezel) vagy egy jó minõségû tápra kell költened plussz évi kötelezõ és féregtelenítés.Szerintem GYÖNYÖRÛ KUTYUS!!!!!!Ha nem lennék boldog kutya tulajdonos én õt választanám!
Utolsó elõtti vagyok.A legoptimálisabb az ha hirdet a tenyésztõ, de elõször elõjegyzés"gyûjtõ"hirdetést ad fel.Mielõtt fedeztetné a szukát.De ezt már buktuk is ha megálmodott párosítás, és sajátnak is akar megtartani kölyköt az alomból.
19:16! Akkora hülyeséget írtál, hogy szétröhögtem magam! :-D :-D Minden tenyésztõ hírdetés útján tudja eladni a kölyköket. Jó lehet nem az expresszen hírdet, ( persze nincs kizárva ) de hírdeti a honlapján, a kutya újságokba.
Ezen sokak most röhögni fognak, de ajánlom mindenki figyelmébe a Titok címû könyvet és hogyan alkalmazzuk a vonzás tv-ét! Minden fejben dõl el, te magad vonzod a dolgokat az életedben még a rosszakat is! Nekem bejött, többször is, nehéz megcsinálni, de nem lehetetlen! Így igazat adok annak aki azt írta nem kell a betegségeire gondolni az állatbak, hogy lesznek, lehetnek-e , teljesen igaza van! A tenyésztõk között is van nagyon sok jó, becsületes, aki szereti, élvezi is azt amit csinál, de sajnos több az olyan aki ennek az fordítottja! Egy tenyésztõ nem fogja soha beismerni, h vannak ilyen tenyésztõk, mert nyilván akkor a saját piacát is rontaná!
Milyen fajtát tenyésztesz?
Sajnos a betegségek, nem úgy jönnek mennek, hogy gondolunk-e rájuk vagy sem...
Az expresszen csak szaporítót találsz. Nagyon ügyesen tudják a hozzá nem értõket átvágni. Ha az olcsóság szempont, akkor menhelyrõl válassz magadnak egyet. Az igazi tenyésztõnél az ár nem alku tárgya, és elvárja, hogy a kutya életét tedd követhetõvé számára. Vannak még más jelek is, ezeket megtalálod ha visszakeresed õket itt a fórumon. Nagyon sokszor volt már ilyen kérdés!
A kérdező hozzászólása: köszi :) (végre egy kérdés ahol normális válaszokat adnak)
A keverékek maximum annyiban szívósabbak, hogy köztünk nincsen beltenyésztettség, ezért színesebb a génállomány. Tudniillik minden fajtatiszta kutya beltenyésztett, hiszen egy fajtában lévõ populáció vonalainak száma ugye véges és minden egyed visszavezethetõ néhány õsre, amelyek minden egyednél ugyanazok! DE! A keverékeknél is léteznek genetikai betegségek, amiket akár fajtákból, akár össze nem illõ génekbõl hozhatnak. Pl. az én keverék kutyám patellaficamos, ami az esetek döntõ többségében genetikai eredetû...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) igen a keverékeken is elszoktam gondolkozni, õk általában nehezebben is betegszenek meg. Az ivartalanítás itt nem szükségszerû, mert kizárt hogy kiszökjön az udvarból. (házból-udvarba, udvarból házba úgy menne ki/be ahogy kedve tartja)
Te a retrospektíve vagy nem? Neked a rögeszméd ez a tenyésztõmaffia duma. Hagyjad már magadat! Ha nem vagy tisztában valamivel, inkább hallgass! Ostoba!
Azért a tenyésztõmaffia is egy érdekes banda, de az tetszik bennük, hogy védik az érdekeiket és ez a mai üzleti életben nagyon fontos dolog. Volt olyan a ember a történelemben aki ellenezte volna, hogy pl.: én egy jó kis színes nõvel összejöjjek. Nem lehet, hogy a génhibákat inkább a tenyésztõk generálják és a szûrés ára meg a dokinak jó lóvé.
Normális kennelbõl egy pekingi 60-100 ezerért mozog. Ha írsz valamelyik tenyésztõnek e-mailt, akkor elõbb a fentieket kérdezd meg, írj egy kis bemutatkozást, de ne rögtön kérdezz az árra. Egy igazi tenyésztõ nem szereti, ha az ár a legfontosabb kérdés, hiszen a kutyára élete során ennek többszörösét fogod elkölteni. Ha már minden kérdésedre választ kaptál és Te is bemutattad, ki vagy, akkor megkérdezheted az árat is. Ha hobbi célra kell a kutyus, akkor olcsóbban megkapod kennelbõl is, de akkor valószínûleg ivartalanítási kötelezettség lesz a szerzõdésben. Sok tenyésztõ csinálja ma már, ha a gazdi ivartalaníttatja a kiskutyát, akkor a mûtét árát visszaadja.
Pekingi jellegû keverék gyakran vannak a menhelyeken. Nem szeretnélek rábeszélni, hogy keveréket vegyél én egy kicsit nagytestûbb kutyát vettem és annál a fajtánál azért fontos, hogy fajtiszta. Én egyszer amikor kõbányán voltam üzleti ügyben befogadtam az utcáról egy kis pekingi és az állatdoki szerint hosszú szõrû chihuahua keveréket.Az apósom egybõl lenyúlta, olyan szinten jó kutya, hogy mindenhova magával viszi (ezt értsd szó szerint). Az állatorvos szerint sokkal jobb természetû és egészségesebb mint a fajtiszta pekingi. Már kölyöknek is nagyon erõs, és mozgékony volt. Szerintem kinézetre szebb is.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: megint köszi a válaszokat :D most 2011-ben mennyibe kerül kb egy ilyen kutyuli?
A kérdező hozzászólása: pekingi palotakutyában gondolkodom, 15-20ezerért már vannak is, csak azon gondolkoztam, hogy ezek vajon akkor szaporított vagy tenyésztett blökik?
Pekingi fajtamentés is van, a Noésok csinálják, azt hiszem. Ott kapsz fajtatisztát is, igaz nem kicsi kölyköt, de egészséges, oltott, ivartalanított, chipezett kutyát.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:20 Nem vagyok retrospektíve. Kutyás vagyok és gondolkozok. Van egy fajtiszta bernim és egy kistestû keverékem. A felnõtt kutyák kiállását a jó szõrápolás, jó táplálás, megfelelõ fizikai edzés befolyásolja. Tudom, hogy a tenyésztõk messzirõl is hoznak fedezõ kutyákat, de ez nem garancia a genetikai problémákra. A szûrések fontosak, de nem szentírás, hogy akkor tuti lesz az utód. A palotapincsiknél ez a kis turcsi orr miatt állandóan szuszognak, rosszul veszik a levegõt, prüszkölnek és finnyásak. Már megírtam miért jobb a kistestûbõl a keverék. Nem lesz feltétlenül jobb egy 100-150e-es pekingi, mint egy 25 ezres. A jó természetû kutyához, a gazdának is kiegyensúlyozottnak kell lenne. Ennyi a titok. A kérdezõnek: A kan kutya ivartalanítása ajánlott, nem nagy ügy az egész és nem fog semmit változni a kutya rossz irányba. Inkább elõnyei vannak.
Igen, láttam már olyat, hogy visszaadták a pénzt a gazdinak, mert a kutya heréje nem szállt le és eredetileg tenyésztésre szánták. Ez a kutya azonban nem is az expresszrõl lett véve és nem is 30 ezer forintba került. De volt érte garancia és a tenyésztõ is tisztességes volt.
Hogy a kérdésre válaszoljak, az expresszes hirdetések 98%-a szaporítós történet. Én csak azért szoktam néha felmenni, hogy szörnyülködjek. Az, hogy egy kutya egészségesnek tûnik, az nem jelent semmit. Leírták már elõttem páran hogy mi az ami feltétlenül legyen meg: A szülõk törzskönyve, a fajtára jellemzõ egészségügyi szûrések, tenyésztõi garancia, megfelelõ környezet, szimpatikus tenyésztõ. A kölyöknek ugye 8 hetes koráig két oltás, folyamatos féreghajtás. Ha ezek közül bármelyik nem valósul meg, akkor nem kell az illetõ "tenyésztõvel" szóba állni.
És te mióta tudsz pároztatni egy 2 hónapos kutyát? :D Nem tudsz olvasni' A többi válaszodban te magad írtad le, hogy lutri az egész. Magyar embertõl még nem láttam pént visszaadni! A másik, hogy ha odafigyeltél volna gimnázium 4. biológia órán tudhatnád, hogy az öröklött tulajdonságok nagy része 2. generációtól kapja az egyed. Ami azt jelenti, hogy a nagyszülõket kellene nézned. A ló tartással kapcsolatban tényleg van különbség és azt úgy hívják, hogy tisztesség. A kérdezõnek:oltva, vegyél 30 körül, oltva féregtelenítve, egy pincsit és tartsd jól, vagy hozz egy kis fiatalt a menhelyrõl. A szemét nézd meg, nem e nagyon csipás, vagy piros, mert az lehet egy komolyabb gond is.
És már bocs, de a kutya nem ló! Én is lovazom közel 20 éve, mégis különbséget tudok tenni a kutya és a ló tenyésztése között...
A kérdező hozzászólása: szörnyû, hogy mindenen össze tudtok veszni inkább a kérdésemre segítsetek még pontosabb válaszokat találni! :D
És te mióta tudsz pároztatni egy 2 hónapos kutyát? :D Sötét vagy mint az éjszaka, minden szavadból sugárzik a hozzá nem értésed. Tenyésztési célra megveszel egy kölyköt, ott a szüleit nézed! A nagybetûs Tenyésztõ garanciával adja el a kölyköt. Mivel a genetikát meghazudtolni nem lehet, a legjobb párosításokban is születHET gyenge minõség. Ez esetben, ha nem lesz alkalmas a kiskutya tovább tenyésztésre, a tenyésztõ visszaadja a kutya árát vagy annak egy részét! Másik lehetõség, hogy másik alomból felajánl egy kölyköt ingyen. Egy gyenge minõségû vagy hibás egyed kedvencként ugyanolyan teljes életet élhet (nyilván az agresszió az más más tészta), de az ilyen kutya tenyésztésbe soha nem kerülhet. Ennyi!
"túlérzékeny, ijedõs, remegõs állatot szintén nem vonunk tenyésztésbe" Ezek az állatok a tenyésztés melléktermékei? Hogy jönnek létre? Én lovakkal foglalkozom és értek hozzá, itt akkor kerül egy állat igazán pénzbe, ha látjuk milyen lett belõle és letesz valamit az asztalra. Ha azt gondolod, hogy két egészséges állatot összehozol és eladod az utódot 150-200e ért 2 hónaposan, akkor egy pénzéhes ember vagy és ennek nincs köze a genetikához. A 2 hónapos állatból mit látsz? Adsz neki egy oltást, farkasköröm, féreghajtás, aztán ne is lássam. Vagy lehet reklamálni késõbb? Nem kell válaszolni, nyilván nem lehet.
A kérdező hozzászólása: köszi :) elgondolkodtató amiket írtatok (azért ne vesszetek össze)
Úgy kedves, hogy vannak szabályok, amiket be kell tartani. Franciás lábállást nem javítunk hegyfaltipróval, ismerni kell a színgenetikát, mert bizonyos színek párosításakor súlyos defektek lehetnek, túlérzékeny, ijedõs, remegõs állatot szintén nem vonunk tenyésztésbe, mint ahogy agresszívet sem. St. stb. stb. Karaktertesztek is léteznek elég sok fajtánál, mint ahogy az idegrendszer tesztelésére is van számtalan lehetõség. De minek is magyarázok egy ilyen tudatlan embernek, neked még annyi ismereted sincs, hogy az alapokat felfogd, mert ha lenne, eleve nem írtál volna akkora hülyeségeket, mint egy hsz-eddel fentebb.
És a tenyésztõk pontosan tudják, hogy ha Szõlõdombi-Napfény Klárát és a német Blumenwiese-Mondschein Güntert összehozzák nem lesz egy [email protected](ahogy te írtad)? A válsz: ló[email protected] tudják. Csak parádé az egész. Nem errõl kellene szólnia a kutyatartásnak. Idegbeteg kutya? Hogy lehet számon kérni egy híres tenyésztõn, hogy idegbeteg a kutya? Azt fogja mondani, hogy rosszul bántál vele és elhajt.
"A felnõtt kutyák kiállását a jó szõrápolás, jó táplálás, megfelelõ fizikai edzés befolyásolja." Ne beszéljél már hülyeségeket! A kondíció és a kiállás két külön dolog. Az, hogy milyen a kutya testfelépítése, nagyon is befolyásolja, mit hoz az õsöktõl! Amirõl te beszélsz, az kondíció, ami nem öröklõdik, de megfelelõnek kell lennie, hogy az állat egészséges legyen. A kiegyensúlyozottság sem csak a gazdán múlik, az csak az egyik része, hogy a gazda is legyen kiegyensúlyozott, a kutya legyen nevelt, képzett és szocializált, de ha genetikailag rossz az idegrendszere és a karaktere, akkor hiába a gazda kiegyensúlyozottsága és a tökéletes foglalkozás, [email protected]ól nem lehet várat építeni!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Mibol johetek ra hogy a ruha szinezni fog vagy nem mosaskor?

van egy piros ruhacska, most vettem, semmi utasitas nincs rajta, vajon fog-e szinezni mosogepben mosaskor??

Legjobb válasz: mosás elõtt áztasd be egy lavórba vagy kádba..HA ereszti a színét akkor színezni fogja a többi ruhát is..

mosás elõtt áztasd be egy lavórba vagy kádba..HA ereszti a színét akkor színezni fogja a többi ruhát is..
Úgy is megnézheted, hogy egy vizes vattapamacsot dörzsölsz el rajta, ha befogja a vattát, ereszti a színét is.

Miből jöhetek rá ha a párom megcsal?

Nincsenek konkrét jelek (rúzsfolt, titokzatos n?i telefonálgatók), de egyre több ember mondja hogy vigyázzak. Sokan naívnak tartanak. Szerelmes vagyok, félek a csalódástól. Párom (26,5) szerint én vagyok neki az igazi, de ez annyira hihetetlen.

Legjobb válasz: Szerintem azért mondják, h vigyázz, mert-1: féltenek -2: ismerik a srácot, és esetleg tudnak régi nõügyeirõl.... mióta jártok? Miért nem hiszed el, h Te vagy neki az igazi? Az én barátom is 26éves, én 20 vagyok, ez szerintem önmagában még nem ok, h ne hidd el.

Szerintem azért mondják, h vigyázz, mert-1: féltenek -2: ismerik a srácot, és esetleg tudnak régi nõügyeirõl.... mióta jártok? Miért nem hiszed el, h Te vagy neki az igazi? Az én barátom is 26éves, én 20 vagyok, ez szerintem önmagában még nem ok, h ne hidd el.
Talán a viselkedésébõl leszûrhetnél valamit! mióta vagytok együtt? ugyan úgy viselkedik, mint a kapcsolatotok elején? sokat vagytok külön?
A kérdező hozzászólása: Lassan 2 hónapja vagyunk együtt. Még a kapcsolatunk legelején bevallotta, hogy megcsalta az egyik exét, és hogy egy férjezett nõ szeretõje volt pár hónapokig. Mielõtt összejöttünk, akkor küldte el a férjes asszonyt melegebb éghajlatra. Félek, hogy ez a nõ esetleg újra felkeresi vagy ilyenek. Nem viselkedik furán, legalábbis nem ettem rajta észre. Szex terén mindent megkap tõlem és én is tõle. De akkor is félek, mert ez az a kapcsolat ami "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen!" :S Már több mint 1 hónapja együtt alszunk. Tehát reggel negyed7kor tõlem megy munkába, és olyan este 7 és 9 között jön megint. Napközben dolgozik, sokszor felhív, ír emailt vagy küld sms-t.
Akkor ne izgulj , nem hiszem , hogy masra gondol , mikorben neked ir e-mait vagy kuldozgeti az sms-ket . Legalabbis normalis gondolatmenetet kovetve. Ne legyel nagyon feltekeny es ne "nyirdd" ki a kapcsolatodat ido elott. Elvezdd ki amig lehet ! En is pont most szurtam el igy az enyemet , te ne ess hasonlo csapdaba ! Raadasul ket honap ... meg nagyon az elejen vagytok . Ha ugyanugy er hozzad, azokat mondja es megteszi feled a gesztusokat , ne ketelkedj. Nalam elmaradtak a puszik , olelesek , de csak kis szamban , ekkor fogtam gyanut , de mas volt a hatterben. Elrontottam es oda lett a bizalom .
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem mutatom ki a párom felé a féltékenységemet. Nem hívogatom 5 percenként, csak akkor ha tényleg fontosat akarok mondani neki (pl. hozzon haza valahonnan, vagy jöjjön el hozzánk ebédre stb.), nem kérdezõsködök az ismerõseitõl hogy tényleg ott volt-e abban az idõben amit mondott, tehát abszolút diszkréten vagyok féltékeny. :)
A kérdező hozzászólása: A párom viszont betegesen féltékeny.
Szinte törvényszerû, hogy az válik betegesen féltékennyé, akinek magának is vaj van a füle mögött. Másik lehetõség, hogy te adsz rá neki okot, de ha ez nem áll fenn, akkor esélyes, hogy valami van a háttérben, vagy készülõdik! Én anno csak akkor voltam betegesen féltékeny, amikor én se voltam egészen 'tiszta'.:S

Mibol johetek rá, hogy babát várok ha eddig mindig megjott a mensim?

Az elso két nap nem vettem észre semmi kulonbséget,de a tobbi napon csak maszatoltam , még ma is..Rettento kívánós vagyok,enyhén gorcsolok,teltnek érzem magam mégis ehetnékem van,kerul-fordul hányingerem van,a szagok meg?Hogyhogy menstruálok?

Legjobb válasz: Szia.Ritka´n,de elöfordul a terhesség 1-3 hónapja alatt menstruáció.Még ritkább,de van aki az ege´sz terhesse´gét végig menstrua´lja.Azt nem tudom,hogy miért lehet ez. Csina´lj egy tesztet,vagy fordulj orvoshoz.ha szeretnéd a babát,szo´rítok.

Szia.Ritka´n, de elöfordul a terhesség 1-3 hónapja alatt menstruáció.Még ritkább, de van aki az ege´sz terhesse´gét végig menstrua´lja.Azt nem tudom, hogy miért lehet ez. Csina´lj egy tesztet, vagy fordulj orvoshoz.ha szeretnéd a babát, szo´rítok.

Miből jöhetünk rá, hogy egy férfi a saját neméhez vonzódik?

Legjobb válasz: Én egy 23 éves fiu vagyok.Már kb. 8 éve vonzódom a saját nememhez.Itthon nem tudták rolam,mostanáig.Jelenleg van 1 párkapcsolatom,ami elég jo.Szüleim rákérdeztek a dolgokra,én meg bevalottam nekik.:( PErsze nagyon kiakadtak.Nem akarják elfogadni.Anyu gyógyszereket szed,és sír folyton.Nem tudom már hogy mi is lenne a legjobb ezen a téren.:( A párom szeretem,és fontos nekem. De a szüleim is azok!!

Én egy 23 éves fiu vagyok.Már kb. 8 éve vonzódom a saját nememhez.Itthon nem tudták rolam, mostanáig.Jelenleg van 1 párkapcsolatom, ami elég jo.Szüleim rákérdeztek a dolgokra, én meg bevalottam nekik.:( PErsze nagyon kiakadtak.Nem akarják elfogadni.Anyu gyógyszereket szed, és sír folyton.Nem tudom már hogy mi is lenne a legjobb ezen a téren.:( A párom szeretem, és fontos nekem. De a szüleim is azok!!
Nekem is voltak ilyen szakaszaim, amikor ilyesmiket mondtak rólam középiskolás koromban. De ennek csak az volt az oka, hogy nálam a csajozás egy késõbbi idõpontra tolódott, a gimi utánra. Gimiben folyton a legjobb barátommal lógtam, eléggé közel is álltunk egymáshoz (de természetesen nem úgy!) és állunk a mai napig is, de sosem lennék képes "úgy" gondolni rá. Azóta persze van egy 3 éves kapcsolatom, de szerintem mindenki átesik ezen a szakaszon kamaszkorában!
Egyszerû szerintem ha csak fiúk érdeklik a fiút akkor tuti homoszexuális ha a fiút érdeklik a fiúk és a lányok is akkor biszexuális.
Huhh, több mint egy éves kérdés:D No nembaj, azért írok rá valamit... Lehet meg lehet cáfolni az írásomat, de én tapasztalatból beszélek: Egy meleg srác nem használ durva szavakat, finomak a mozdulatai, és általában kifinomultabb a járása is. Nincs tartós kapcsolata soha, mert "nem talál normális" csajt. Ha szóba kerül a párkapcsolat téma, folyton csak terel. Sok féle meleggel találkoztam eddig, és mindegyik másként viselkedett. Pl az egyik folyton 1 2 sráccal lógott, míg a másik csak csajokkal... ha ismersz pár meleg srácot, egy újabb arc már nem fog elõtted sokáig titkoban maradni :)
második hozzászolo!!!!mért nem tettél fel egy uj kérdést és mért a másikéba tetted bele? szegény illetonek senki nem adott választ.én sem tudok mert én meg nem értek hozzá.de azért figyeljetek már oda...
Mindenkinek sajat kerdesere es sajat problemaja szerint fogok valaszolni , Ez a tema nagyon kenyes es tag fogalom . A Magyarorszagi viszonylatban az emberek nagy tobbsege meg tevhitben is van Homosexualitas es Bisexualitas teren. Foleg az ugymond " Heterosexualis " emberek . Sajnos az ember meg nem is nagyon ismeri onmagat, es tevhitben el vagy azert mert az egyhaz vagy a szulok me gfelemlitik . Gondoljunk csak bele hogy telik el egy napunk , mind otthon mind pedig a munkahelyen . Hanyszor gondolunk sexre a sajat vagy mas nemmel kapcsolatban . Itt gondolk nem csak a sexualis kielegulesre ami az agyban vegzodik a lepedon . Hanem gondolok arra is amikor egy igazi ferfi megnez egy masikat , mert pl> Jobban oltozott , a parfumje izgatja stb. Szoval az azonos nemu sexualitast nem lehet elintezni egy egy szoval : BUZI vagy KOCSOG. Kedves kerdezo varom kerdeseit vagy valaszat>
Én inkább kérdezni szeretnék. Egy hónapja vagyok együtt egy olyan fiúval, aki az elõzõ kapcsolatában szinte csak análisan szeretkezett. Mi még nem szertkeztünk, bár aludtunk együtt és tudom, hogy van merevedése, mégsem akar velem szeretkezni sem hüvelyi úton sem análisan. Azt mondja, hogy nála idõszakos, hogy mikor van kedve szeretkezni. Elképzelhetõ, hogy inkább a férfiakhoz vonzódik?
kecsesbb a járásuk: ne haragudj, de te most a buzikról beszélsz, és nem a melegekrõl..
lehet, hogy valami nemi betegsége van, csak nem meri elmondani...
Onnan, hogy tarkón rúgom!
Attól, hogy egy kicsit nõies(úgy értem, hogy nem direkt nõies) még nem feltétlenül meleg. De ha úgy nõies, hogy direkt nyávogósan beszél meg direkt rázza magát meg úgy öltözködik akkor biztos az.
"Onnan, hogy tarkón rúgom!" ezen szakadok:DD
Ha "Aktív" akkor sehogy! Járása, beszéde, viselkedése minden olyan akárcsak egy heterónak! A "Passzívak" a kicsit lányosabb fiúk... Na de ha nem tud veled szeretkezni ott már gáz van szerintem! És honnan tudod, hogy vajon nem-e egy pasival volt kapcsolata elõtted? Õ mesélhet bármit, vagy elhiszed vagy nem, de ha nagyon lázba hozná a nõi test akkor tuti elkapott volna már!
Sp
Hogy honnan tudod? max sejted a viselkedéséböl, kulömben is mért érdekel? ha ismerkedni akarsz kérdezd meg tõle! olvasom a kommenteket, Ezt a sok bu*iskodást... Jaaj meleg vagyok és a társadalom nem fogad el meg nem találok pár jaaj bezzeg mashol mijen toleránsak jaaj. Haggyuk már ezt lehetsz te meleg hideg még zõld is ugyanannyi barátod lessz mint ellenséged körülötted és a legtöbb embert ugyanugy nemfogja érdekelni élsz e mert van saját dolguk. A pár találás meg a heteroknak se egyszerü, akkor a buzáknak a számok torvénye alapján mért lenne az? Semmi bajom ha valaki homokos csak ne engem akarjon seg*bebas*ni. szerintem a legtöbb ember igy van vele. A homók meg attol idegenkednek ha valaki poncit kefél. Ilyen az élet.
Egyszerü!!! Nem fog a csajokkal apszolult foglalkozni vagy épp az ellenkezõje rengeteg csaj ismerõse van de tartos kapcsija soha nem volt csajjal és nem is lessz!! ÉN IS IGY VAGYOK NEKEM SEM KELL EGY NÕ SEM MERT SZÁMOMRA NAGYON UNDORÍTÓ A NEMISZERVÜK!!!
SZDSZ! EZ Jò! :D
11:34 áááá a Brüno az nagy film XDDD
-Az SZDSZ-re szavaz -Madonnát hallgat -Nem szereti a sör Stb...
Háth ha feláll a pasikra akkir meleg vagy
Ha Brünóra áll a pöcök:D
Ez egy 4 éve feltetett kérdés de válaszolok rá. Szerintem a viselekedése, járása, beszéd lehet gyanús.
abbó jöhetsz rá h sokat használja a WC pumpát
Például abból, hogy még nem volt barátnõje, pedig érinti a 30-at is korát illetõen, lányok társaságában pedig inkább feszülten érzi magát. Persze ez lehet másokra is igaz. Azt tudom, hogy meleg vagyok, de a társadalom kirekesztése miatt inkább saját nememmel sem keresem a kapcsolatot. Kellemetlen érzés ez, de mikor olyan világban élünk, ahol leköcsögözik azt, aki nem tehet róla hogy meleg, inkább döntök úgy hogy senkim se legyen az életben, kösz a társadalmamnak. Tehát esetemben nem lehet rájönni hogy meleg vagyok... szerintem. Ugyanúgy megfordulok a csajok némelyike után, mint más tenné, vagy teszi. De azt hiszem, sosem leszek így boldog. Egyébként mibõl adódott a kérdés? "Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszûrõnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérlek vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelõen használd az oldalt!" -Ezt írta ki az automata rendszer. Mások meg itt átkozzák egymást folyamatosan, s semmi nem történik velük. Hogy van ez?
Adj neki egy Playboyt, és ha a viccekkel kezdi, akkor több, mint gyanús. ;)
------8888 888888 ------888888 ------ 8888:::888888 ------8888::::::888888 ------88::::::888:::888888 ------888888::::8::::::888888 ------888 8::888888::::::888888 888 ------88::::888888::::m::::::888888 8 ------888888:M::::::888888 ------888888::::::M888888 ------888888::::::M888888 ------888888::::::M888888 ------888888::88888::::::M888888 ------888888:::88888:::::M888888 8888 ------888888:::88888::::M::;o*M*o;888888 88 -----888888:::8888:::::M::::::888888 8 ----888888::::88::::::M:;::::::888888 ---888888:::8::::::M::aAa::::::M888888 8 ---88 888888::88::::8::::M::::::888888 8888 --88 888888:::8::::::M::::::;::88:888888 --8 888888::::::M::"@@@@@@"::::8w888888 ---888888:888::::::M:::::"@[email protected]":::::M8i888888 --888888::::88::::::M88::::::M88z888888 -888888:::::8::::::M88888::::::MM888!888888 -888888:::::8::::::M888888MAmmmAMVMM888*888888 888888 -888888 M::::::M888888::::::MM888888 888888 -8888 M::::::M888888::::::MM888888 88888 --888 M::::::M888888M:::::mM888888 8888 ---888 M::::::M8888:888888::::m::Mm88888 888888 8888 ----88 M::::::8888:888888::::::Mm8 88888 888 ----88 M::::::8888M::88888::888888::::::Mm88888 88 ----8 MM::::::8888M:::8888:::::888888::::::Mm8 4 ------8M::::::8888M:::::888::::::88:::888888::::::Mm 2 ------88MM:::::8888M::::::88::::::8:::::888888:::M:::::M ------8888M:::::888MM::::::8::::::M::::8888::::M::::M -----88888M:::::88:M::::::8::::::M:::8888::::::M::M ----88 888MM:::888:M::::::M:8888::::::M: ----8 88888M:::88::M::::::MM:88::::::M ------88888M:::88::M::::::*88*::::::M:88::::::M -----888888M:::88::M::::::[email protected]@88::::::M::88::::::M -----888888MM::88::MM::::::[email protected]@88::::::M:::8::::::*8 -----88888 M:::8::MM::::::*88*::::::M::::::[email protected]@ -----8888 MM::::::MM::::::MM::::::[email protected]@ ------888 M::::::MM::::::MM::M::::::*8 ------888 MM::::::MMM::::::MM:::MM::::::M ------88 M::::::MMMM::::::MMMM:::::MM::::::MM ------88 MM::::::MMMMMM::::::MMM::::::MMM ------88 MM::::::MMMMMM::::::MMMMMM ------88 8MM::::::MMMMMM ------8 88MM::::::M:::M::::::MM ------888MM::::::MM::::::MM::::::MM ------88888MM::::::MMM::::::mM:::::MM ------888888MM::::::MMM::::::MMM:::M ------888888MM::::::MMM::::::MM:::M ------88 888888M::::::MMM::::::M:::M ------8 888888 M::::::MM::::::M:::M: ------888888 M::::::M::::::M:::MM ------888888 M:::::M::::::M:M ------888888 M:::::M::::::@::::::M::M ------88888 M::::::@@::::::M::M ------88888 M::::::@@@::::::M::M ------88888 M::::::@@::::::M::M ------88888 M:::::m::::::@::::::Mm::::::M:::M ------8888 M:::::M::::::MM::::::M:::M ------8888 M:::::M::::::MMM::::::M:::M ------888 M:::::Mm::::::MMM::::::M::::M ------8888 MM::::Mm::::::MMMM::::::m::m:::M ------888 M:::::M::::::MMM::::::M::mm:::M ---8888 MM::::::MM::::::mM::MM:::M: ------M::::::M::::::mM::MM:::Mm ------MM::::::m::::::M::MM:::MM ------M::::::M::::::M::M:::MM ------MM::::::M::::::M::::::M:M:::MM ------M::::::M88::::::M::::::MM::MMM ------M::::::888888M::::::MM::MM ------M::::::888888M::::::M::MM ------M::::::888888M::::::M::MM ------M::::::88888M::::::M:MM ------M::::::88M::::::MMM ------M::::::M::::::MMM ------MM::::::M::::::MMM ------M::::::M::::::MMM ------MM::::::M::::::MMM ------M::::::M::::::MMM ------MM::::::M::::::MMM ------M::::::M::::::MMM ------MM::::::M::::::MMM ------M::::::M::::::MMM ------MM::::::M::::::MMM ------M::::::M::::::MMM ------MM::::::M::::::MMM ------MM::::::M::::::MMM ------MM:::::M::::::MMM ------MM::::M::::::MMM ------MM:::M::::::MMM ------MM::M::::::MMM ------MM:M::::::MMM ------MMM::::::MMM ------MM::::::MMM ------M::::::MMM ------MM::::::MMM ------MM::::::MMM ------MM::::M::::::MMM: ------mMM::::MM::::::MMMM ------MMM::::::MMM:M ------mMM:::M::::::M:M:M ------MM::MMMM::::::M:M ------MM::MMM::::::M:M ------mMM::MM::::::M:M ------MM::MM::::::M:M ------MM::MM::::::M:m ------MM:::M::::::MM ------MMM::::::M: ------MMM::::::M: ------MMM::::::M ------MMM::::::M ------MMM::::::Mm ------MM::::::MM ------MMM::::::MM ------MMM::::::MM ------MMM::::::MM ------MMM::::::MM ------MM::::::MMM ------MMM::::::MM ------MMM::::::MM ------MMM::::::MM ------MM::::::MM ------MM::::::MM ------MM::::::MM ------MMM::::::MM ------MMM::::::MM ------MM::::::MM ------MMM::::::MM ------MMM::::::MM ------MM::::::MM ------MMM::::::MM ------MMM::::::MM ------MM::::::MM ------MM::::::MM ------MM:::::MM ------MM:::::MM: ------MM:::::M:M ------MM:::::M:M ------:M::::::M: ------M:M::::::M ------M:::M::::::M ------M::::M::::::M ------M:::::M::::::M ------M::::::MM::::::M ------M::::::M::::::M ------M;:;::::M::::::M ------M:m:;:::M::::::M ------MM:m:m::M::::::;:M ------MM:m::MM::::::;:;M ------MM::MMM::::::;:m:M ------MMMM MM::::m:m:MM ------MM::::m:MM ------MM::::MM ------MM::MM ------MMMM

Miből jöhetek arra rá, hogy van nála esélyem?

2 hónapja a sulival voltunk kirándulni. Volt ott egy helyes pasi, aki már régóta bejött nekem. 1 este váratlanul megcsókolt, miközben beszélgettünk. Addig nem is gondoltam, hogy lehet esélyem nála. Aztán hírtelen már ott tartottunk, hogy le akar feküdni velem. Én viszont ett?l megijedtem, mert még nem volt barátom (már 18 elmúltam). Ezt meg is montam neki, hogy nekem ez nem fog menni. Rendes volt megértett engem. De azóta már rengetegszer gondoltam arra, hogy mi lett volna ha... Barátok vagyunk azóta, de jó lenne tudnom, hogy van-e esélyem nála. De ezt csak úgy nem kérdezhetem meg t?le. Mit javasoltok, mit tegyek?

Legjobb válasz: Bocsi azt nem említetted,hogy jártatok e elötte.Vagy csak én nem értettem.Bocsi ha így van.Tök hirtelen megcsókol,majd szeretkezni is akar veled???Minden eddigi elõjel(pl.:szemezés,bókok stb.)nélkül?Most õszintén:nem gyanús ez neked?-és ezek után mégis csak barátok vagytok???

Bocsi azt nem említetted, hogy jártatok e elötte.Vagy csak én nem értettem.Bocsi ha így van.Tök hirtelen megcsókol, majd szeretkezni is akar veled???Minden eddigi elõjel(pl.:szemezés, bókok stb.)nélkül?Most õszintén:nem gyanús ez neked?-és ezek után mégis csak barátok vagytok???
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz...Elég furcsa, hogy csak lazán megcsókol.Gondold végig okosan az egészet, ha utána is úgy érzed, hogy te akkor is szeretnél valamit a fiútól, akkor Hajrá!De ne azért, hogy minél elõbb elveszítsd a szüzességed, mert az nagy butaság...
Nekem cinkes lenne a srác.. elõfordulhat hogy megtudta hogy régóta tetszik neked, és ki akart használni gyorsan.Aztán meg rájött hogy rendes csaj vagy és nincs képe újra rádmászni. Lehet csak élénk a fantáziám, de kicsit zavaros amit írtál és én valami furát érzek a dolog mögött.
nem kell az ilyen srácokat elítélni, mert brkit elpahat a pillanat, és a csaj úgyanúgy élvezheti. de szerintem õ csak kalandra gondolt. de rendesnek tûnik, mivel megmondtad, hogy nem, és õ tudomásul vette.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!