Találatok a következő kifejezésre: Miből áll teljes (4 db)

Nekem is csak vérvétel volt.
Egy teljes hormonvizsgálat általában 3 db vérvételbõl áll. A ciklus 3-5. napján van az elsõ az fix, ilyenkor ált. 5-6 féle hormont vizsgálnak, aztán a másik kettõ már változhat attól függõen, hogy mikor volt peteérésed. Nekem a 18. és a 26. napon kell majd mennem, és ilyenkor már csak progeszteront néznek. A 2. és 3. vérvétellel lehet igazolni, hogy valóban volt-e peteérés abban a ciklusban vagy sem.
Annak idején három vérvizsgálat készült a mensi 4-5napján, félidõben, és a 21nap körül.A félidõnél még kellett menni hüvelyi ultrahangra, nézték hogy van e tüszõérés és a nõgyógyász megvizsgált vett le rákszûrést is.Ezt Szegeden a nõi klinikán így csinálták nekem.Az eredmény a vérvizsgálatnak kb 6hét.Remélem tudtam segíteni.Üdv 29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Én is Szegedre járok dr. Molnárhoz. Neked ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: Ha 3 vérvizsgálat kell, akkor nekem miért csak egy volt?
Szia, én épp ma voltam, és nekem is csak ezt az egyet mondta a doki, ugyhogy nem értem...
Azt nem tudom én Dr.Novák Tiborhoz járok a klinikára.Nekem a teljes hormon profil vizsgálatok ezekbõl áltak.Mire nézik a hormon szintet?üdv 29hetes kisma

A magyar honvédségben rendszeresített gyakorlóruha miből áll össze? Ha bemennék a raktárbe, és kérnék egy teljes gyakorlóruha felszerelést, akkor mit kapnék?

Legjobb válasz: Gyakorlónadrág, gyakorlózubbony, sapka. Erre még igény szerint jöhet málhamellény, kabát, stb.

Gyakorlónadrág, gyakorlózubbony, sapka. Erre még igény szerint jöhet málhamellény, kabát, stb.
A kérdező hozzászólása: És bakancsot nem adnak, esetleg?
Nem, mezítláb kell menni, hadd edzõjenek a kis kopaszok. Természetesen van gyakorlóbakancs is, ismertebb nevén: surranó.
Haix P10 a téli bakancs haix P3 vagy P6 a nyári
Ha bemész a raktárba gyakorlót kérni agybajt kapnál, mert a méretedben nincs... Öltözködési szabályzat(a 16.-17. oldalt nézd meg): http://www.hadkiegeszites.hu/pub/docs/szabalyozok/oltozkodes..


Miből áll egy teljesen felszerelt komoly autóhifi?

Nyugodtan leírhatjátok részletesen, márkákat, amiket ti javasoltok jónak. Most vettem egy autót, és a gyári cuccokat szeretném benne mindenféleképpen cserélni, de csakis minőségi dolgokra. Szeretem a hangos zenét! :)

Legjobb válasz: hangos nem egyenlõ a minõségivel. Itt is sokat számít a pénz,és a márka hûség:) Van aki pl a pioneert leszólja, hogy szar. Kérdés: mennyi hely van a kocsiban. Elsõ és hátsó ajtókban van e hangszórónak hely.Nem minden autóba találsz megfelelõ méretet. Illetve fontos a pénz.

hangos nem egyenlõ a minõségivel. Itt is sokat számít a pénz, és a márka hûség:) Van aki pl a pioneert leszólja, hogy szar. Kérdés: mennyi hely van a kocsiban. Elsõ és hátsó ajtókban van e hangszórónak hely.Nem minden autóba találsz megfelelõ méretet. Illetve fontos a pénz.
Számomra egy jó autóhifi elõször is egy jó fejegységbõl, erõsítõkbõl, elsõ szettbõl egy mélyládából, kondenzátorból és jó kábelezésbõl áll. Számtalan más extrát is be lehet építeni(EQ, DSP), amik nagyon megdobják a költségeket és valóban javítanak is a hangzáson, az már más dolog, hogy ez valakinek megéri-e vagy sem. Márkát felesleges írni, ha a minõségi márkák közül választasz, akkor nem igazán lehet mellé nyúlni. Ha ilyenekbõl akarsz építkezni, és a minõségi zenehallgatás a cél akkor 400.000 alatt ilyen márkákból ez aligha megoldható. Mondjuk azt is figyelembe kell venni, hogy a mai elektronikus zenék, nem igényelnek olyan "komoly" hifit. A gyári rendszerhez képest, egy kezdõ szintû, de jól beállított, egyensúlyban lévõ rendszer is mérföldekkel jobb élményt nyújt. Ha tényleg csak minõségi alkotóelemekbõl szeretnéd felépíteni a rendszert, akkor nem kell nekiugrani és aztán majd lesz valamilyen, lépésenként is lehet fejleszteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!