Találatok a következő kifejezésre: Miből áll napja általában (3 db)

Miből áll egy rendészeti szakközepes nap? Tehát órákra vagyok kíváncsi, miket tanítanak, és a testnevelésen általában mit csinálnak?

Talajgyakorlattal is foglalkoznak vagy csak rendes erőnlétivel?

Legjobb válasz: Lövészet óra, szituációs óra, önvédelem óra...

Lövészet óra, szituációs óra, önvédelem óra...
Alapkiképzés alatt, fõleg futás, fekvõk meg hasonlókra számíts. Lesz benne kis önvédelem, átdobások, ütések. Délutáni fizikai foglalkozásokon szintén futás, erõnléti gyakorlatok.

Megírnátok, hogy általában miből áll 16 hós babátok napi étrendje? Adtok-e nasit, milyet? Azt eszi, amit Ti? 10óraira, uzsira mit adtok, hogy változatos legyen?

Legjobb válasz: Az én kislányom 16,5 hós. Reggel 8-körül kel, kap egy krémtúrót, vagy vajas kenyeret, kalácsot, péksüti vagy joghurt, lekváros kenyér. Adok neki kb. 2 dl tápszert. Ebédre azt eszi, amit mi, vagy ha nem eheti, akkor van még a fagyóban aranytartalék, amit én csináltam neki. Utána alszik. 3-kor kap gyümit, vagy bébidesszertet. 5-kor kap babapudingot, vagy újra gyümit, vagy egy piskótaszeletet, vagy túrórudit. 7-kor vacsi, tejpép + pl. vajas kenyér felvágottal, virsli, vagy májas kenyér. Paradicsom, uborka, paprika, savanyú uborka mellé. Tea vagy kakaó. Fürcsi, utána még 2 deci tápszer.

Az én kislányom 16, 5 hós. Reggel 8-körül kel, kap egy krémtúrót, vagy vajas kenyeret, kalácsot, péksüti vagy joghurt, lekváros kenyér. Adok neki kb. 2 dl tápszert. Ebédre azt eszi, amit mi, vagy ha nem eheti, akkor van még a fagyóban aranytartalék, amit én csináltam neki. Utána alszik. 3-kor kap gyümit, vagy bébidesszertet. 5-kor kap babapudingot, vagy újra gyümit, vagy egy piskótaszeletet, vagy túrórudit. 7-kor vacsi, tejpép + pl. vajas kenyér felvágottal, virsli, vagy májas kenyér. Paradicsom, uborka, paprika, savanyú uborka mellé. Tea vagy kakaó. Fürcsi, utána még 2 deci tápszer.

Miből áll a napja általában egy 4 hetes csecsemőnek? Normális az ha néha hisztizik a cicin?

Az én babám mostanában eszik meg alszik,jó ez 4 hetesen? Összességében talán 6 órát van fennt egy nap. Délel?tt elviszem bevásárolni,akkor nézeget,meg este van fennt a fürdésnél, meg a szopizási id?k. Ez van hogy fél óra,de egy nap egyszer-kétszer másfél óra. Olyankor nekiáll enni,majd elkezd hisztizni és eltolja a cicit. Cipelem egy kicsit, majd pár perc múlva megint rájön,hogy neki mégis a cici kell. Visszarakom,de pár perc és jön a hiszti és megint ellöki a cicit. Ezt 5-6-szor eljátszuk,mire a végén elalszik a cicin. Az türelmembe ez a napi egy-két alkalom b?ven belefér,csak nem tudom hogy normális-e?

Legjobb válasz: Szia. Ha este nem óránként kér cicit, akkor NAGYON IS JÓ a napirendje. Figyeld a baba jelzéseit. Lehet, hogy amikor "hisztizik a cicin" álmos, csak nem tud elaludni. Nem feltétlenül cicire van szüksége és ezt ö sírással mondja is. Figyeld meg, hogy máskor hogyan alszik el. Segítheted egy un. alvási protokoll, szokás kialakulását. Ha látod picuridon alvás jelzéseit, puszild meg, tedd a kiságyába alvási pózba. Simizd hátát, homlokát, fejecskéjét és közben énekelj, dúdolj hallkan 1-3 altatódalt. Majd tegyél CD-én 1-3 altató, relaxáló zenét. Megtanulja babád kapcsolni a történtekhez az elalvást.Erzsók próbált segíteni.

Szia. Ha este nem óránként kér cicit, akkor NAGYON IS JÓ a napirendje. Figyeld a baba jelzéseit. Lehet, hogy amikor "hisztizik a cicin" álmos, csak nem tud elaludni. Nem feltétlenül cicire van szüksége és ezt ö sírással mondja is. Figyeld meg, hogy máskor hogyan alszik el. Segítheted egy un. alvási protokoll, szokás kialakulását. Ha látod picuridon alvás jelzéseit, puszild meg, tedd a kiságyába alvási pózba. Simizd hátát, homlokát, fejecskéjét és közben énekelj, dúdolj hallkan 1-3 altatódalt. Majd tegyél CD-én 1-3 altató, relaxáló zenét. Megtanulja babád kapcsolni a történtekhez az elalvást.Erzsók próbált segíteni.
nekem is szokott hisztizni a cicin.olyankor, ha nagyon álmos, vagy pukiznia kell, vagy büfiznie kell.
Mi is sokat hisztizünk a cicin, én ugy vettem észre hogy olyankor vagy álmos már nagyon, vagy egy kis puki bántja, 7 hetesek vagyunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!