Találatok a következő kifejezésre: Miből áll napja (41 db)

Mekkora 20 hós kislányotok/kisfiatok? Miből álla napi étkezése?

20 hós kislányom 10kg/82,5cm. 3 f?étkezése van, + uzsi:

Legjobb válasz: bocsi de nem kevés ez ey kicsit?? Nekem fiam van 16 kg volt 2 évesen meg 100cm, jó nagy gyerek.De õ 5 ször eszik.plussz reggel este 200ml tej(milupa junior)

bocsi de nem kevés ez ey kicsit?? Nekem fiam van 16 kg volt 2 évesen meg 100cm, jó nagy gyerek.De õ 5 ször eszik.plussz reggel este 200ml tej(milupa junior)
Hát akkor tényleg nem tudunk mit tenni(utolsó elõtti vagyok, 21 hós lányom). Én arra próbálok odafigyelni, hogy mindenféle tápanyagból kapjon, akárcsak kis adagokban. A vacsora meg az esti tej az mindig megvan, csak a délelõtt telik el sokszor evés nélkül.Ma pl evett 9-kor rendesen, de az ebéd elég szûkös volt.
20hós fiam napi étrendje: Reggel Kb1dl kakaó 9-10 körülök örülök, ha beletuszkolok 3-4 falat szendvicset, vagy tejcsit adok neki mûzlivel. DÉlelõtt még 1 yoghurt, ebéd:leves sûrûje, délután vmi kenyérféle, gyümölcs, túró rudi.Vacsi: vmi meleg amit mi is eszünk vagy bundáskenyérféle vagy ilyenek. +még 1-2 dl kakaó. Lehet, h sokfélét írtam, és azt mondjátok h ez lehet sok, de nagyon keveset eszik fiam. Amúgy 11kg, 95 cm körül van.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló (21 hós babócával)! Úgy látom, teljesen egyforma gyerekeink vannak! :-) Annyi különbséggel talán, hogy a ti reggeli-esti tejcsitek helyett mi csak este eszünk kb 200g tejpépet zabpehellyel, kölesgolyóval. Ahogy olvasgatom itt, a tejet ilyen korban felkelés és reggeli között, illetve vacsi és lefekvés között adják a babóknak, tehát nem számít teljes étkezésnek. Mi késõn kelünk, ezért csak 9-10 felé reggelizik, tízórait nem kap, hanem 13-14 között ebédel, utána alvás (2 óra kb), 17-18 felé uzsi, 21-kor vacsi. Most jönnek a szemfogai, ezért kicsit felborult a rend, éjjel nem alussza ki magát, ezért déltõl 14-ig alszik és csak utána ebédel, a többi változatlan. Üdv. Bea
LÁnyom 21 hós és 10 kiló. Reggel kb 2 dl tej, aztán ha tízóraizik (szendvicset, akkor nem ebédel... ebéd: leves sürûje inkább, vagy második fogás. uzsonna: vagy szendvics és gyümölcs vagy csak gyümölcs vacsora: szendvics vagy virsli ilyesmi alvás elõtt még 2 dl tej. Mozgékony gyerek, keveset eszik, de nem tudok vele mit csinálni. Amúgy neki még a tej étkezésnek számít? Inni, teát és vizet szokott, néha kap gyümölcslét, amikor nem kér gyümölcsöt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszt! Kipróbálom amjd a tejitalt, bár sajna nem sok reményt fûzök hozzá... :-(
akkor nincs gond, minden gyerek más-elõzõ vagyok. Milupa juniort próbáld ki, nem kifejezett tápszer, de jobb mint atehéntej, már van 2 éves kortól való változata is.tejital a pontos neve.v ilyesmi.Mi szeretjük. Nekem is anyatejes volt amúgy 8 hónapos koráig, mi se tápszereztünk kicsit se .
A kérdező hozzászólása: Azért kellett megritkítani az étkezéseit, mert ha többször kínáltam, nagyon keveset evett csak egyszerre. 6 hós koráig kapott anyatejet, azóta sem tápszert, sem tehéntejet nem fogad el, utóbbiból hetente max. 2-szer 1 dl-t lehet belecsempészni, félálomban. Ezzel az étrenddel hízott 5 hát alatt 70 dkg-ot, elõtte a gyakrabbi de kevesebb evéssel megállt a súlya, nem hízott semmit. Rendkívül mozgékony kislány. :-)
ui elsõ vagyok...kajára gondoltam h kevés...nekem reggel tejcsi, után egy órával reggeli, szendvcs, virsli, rántotta.Tízórai kis gyümi, vagy egy két keksz.Ebéd leves plussz második a mi kajcink. uzsi, változó, vmikor nem is nagyon evett, vacsi, amit mi eszünk.Fõttkaja, vagy akármi. lefekvés elõtt tejcsi
A kérdező hozzászólása: 20 hós kisfiús! Jó hosszú a babócád :o, az én kislányom a 10 kg-jához csak 82, 5 cm. Az a jó szerintem, ha sokfélét eszik, az nem baj, ha többször kevesebbet, ha egészséges, jókedvû. Amikor rossz napunk van, nekem is nehéz a fentieket szem elõtt tartani, de van egy trükköm: Elmo világa és Szezám utca-nézés evés közben, ez mindig beválik. Ha minden kötél szakad, akkor marad a járkálás utána a kajcsival, de ezt kizárólag végszükségletben. Nekem az esti tejpép felturbózva nagyon bevállt, ahogy írtam már, 5 hét alatt 70 dekát hízott a drágám, elõtte decembertõl márciusig 9250g-on állt a súlya. :-) Várom a további kismamik jelentkezését is!

Mozdonyvezető szeretnék lenni. Milyen iskolába kell menni? Mit kell tanulni? Mennyit keres egy nap? Miből áll a napja?

Legjobb válasz: Le kell érettségizni, majd egy szakmát szerezni. Pl. villanyszerelõ. Azután ha teljesen egészséges vagy és felvesznek, elvégzed a mozdonyvezetõ tanfolyamot. A kereset az változó. Függ attól, hogy melyik vonalon jár, mennyi idõt van szolgálatban. A napja abból áll, hogy amikor beosztják szolgálatba, akkor vezeti a mozdonyt. Ez lehet nappal,éjszaka, vasárnap, vagy ünnepnap. Amikor nincs beosztva, akkor otthon pihen.

Le kell érettségizni, majd egy szakmát szerezni. Pl. villanyszerelõ. Azután ha teljesen egészséges vagy és felvesznek, elvégzed a mozdonyvezetõ tanfolyamot. A kereset az változó. Függ attól, hogy melyik vonalon jár, mennyi idõt van szolgálatban. A napja abból áll, hogy amikor beosztják szolgálatba, akkor vezeti a mozdonyt. Ez lehet nappal, éjszaka, vasárnap, vagy ünnepnap. Amikor nincs beosztva, akkor otthon pihen.

Kertes házban lakók, miből áll a kutyátok egy napja?

A környékünkön minden 2. háznál van kutya, évek óta lakunk itt, és eddig 1(!) kutyát láttam csak, hogy sétáltatnak. A többi szerintem nem nagyon volt még kerten kívül.

Legjobb válasz: Nekünk kettõ nagytestû van. Többnyire felváltva viszem õket sétálni (egyik nap egyiket másik nap a másikat). De nekünk éjszaka állandóan birkóznak meg játszanak szóval így elvannak. Van hogy futni viszem el õket de hamar elfáradnak szóval annyira nem szeretnek egyszerre sokat mozogni. Olyan is van hogy húz hazafelé a kutyám mert fáradt és mehetnékje van :D amúgy a környéken én is csak pár kutyát látok h sétáltatják pedig itt majdnem minden házban van.

Nekünk kettõ nagytestû van. Többnyire felváltva viszem õket sétálni (egyik nap egyiket másik nap a másikat). De nekünk éjszaka állandóan birkóznak meg játszanak szóval így elvannak. Van hogy futni viszem el õket de hamar elfáradnak szóval annyira nem szeretnek egyszerre sokat mozogni. Olyan is van hogy húz hazafelé a kutyám mert fáradt és mehetnékje van :D amúgy a környéken én is csak pár kutyát látok h sétáltatják pedig itt majdnem minden házban van.
Nálunk a környéken nem lehet sajnos kutyát sétáltatni. Ha elmegyünk egy kerítés elõtt és a kerítésen belül lévõ kutya megugatja az enyémet, jön a gazdája, ordibál, majd ránk engedi a kutyáit. Nálunk ez a "módi" és sajnos minden második háznál személyes sértésnek veszik, ha elsétálunk a kerítésük elõtt. Arról nem is beszélve, hogy nálunk (a környéken) kb csak 7-8 neveletlen, igazán vad és agresszív kutya van, de pont azt a 7-8 agresszív kutyát sétáltatják póráz nélkül. És sajnos ebbõl is volt már dráma, amikor három kutya összeverekedett az enyémmel. És akármennyire szeretném sétáltatni a kutyámat, egyszerûen ne lehet, mert magamat ugyan nem féltem, de attól rettegek, hogy a kutyámnak baja esik és már annyi atrocitás ért minket és annyiszor megfenyegettek, hogy inkább nem kockáztatok. :S
Hát, nekünk az szabadon van a kutya, és elég nagy az udvarunk, meg itt vannak neki játszópajtások is. De általában reggel adok neki enni, megy alszik délig, játszok vele, aztán ha nagy meleg van én bejövök õ meg idefekszik az ablakom alá, ha hüvösebb az idõ még játszok vele, aztán még este adok neki enni, egyébként 5 hónapos németjuhász kiskutya:)
Amikor kertes házban laktam én is legalább egyszer elvittem sétálni, naponta ki a legelõre erdõre. Szerintem nem csak tömb lakásban tartott kutyáknak van szükségük sétára.Nekik is élmények kellenek, változatosság, közös program a gazdival. A környékünkön is csak egy nyugdíjas rendõr sétáltatta a kutyáit, a többiek nem. Elég csodabogárnak néztek. Szóval jól teszed , hogy sétálsz vele.Ki egyensúlyozott , boldog kutyád lesz!
Nagytestû kutyus. Reggel vár az ajtóban és majdnem felborít, bejön velem a konyhába és alszik, amíg én reggelizem. 5-10 percet gyakorolunk, utána õ is reggelizik. Ezután 8 körül lefekszik aludni. 17 óra körül felélénkül és készül a sétára. 17.45-kor indulunk. 20 körül érünk haza, bemegyünk a konyhába, megvacsorázom õ pedig közben pihen. 20.30 körül õ is megkapja a vacsorát majd kimegy a kertbe és alszik reggelig. A hétvége is hasonlóan telne, ha tehetné egész nap aludna, de olyankor sûrûbb a program, kutyaiskola, rokonlátogatás, vendégfogadás, kirándulás, úgyhogy nem nagyon hagyjuk aludni, cipeljük magunkkal. Itt a környékünkön nagyon sokan sétáltatnak kutyát, de a kutyák számához képest ez is kevés.
Hát a nagyja szundikálásból, majd játék, tanulás, és utána 4km futás.Napközben egy rövidebb-hosszabb séta a patakhoz, vagy az utcában:)
idõre....a rövid az 10 perc mert utána futás, a hosszabb azt meg enm tudom megmondani :D 30 perctõl
Itt is minden háznál van kutya, a többségük életében nem volt még a kerten kívül. Golden retrieveremmel minden nap nagyjából két órát sétálok estefelé, amikor már hûvös van. Nincs is igénye több sétára, napközben az árnyékban pihen, többször fél órára kimegyek hozzá és játszunk, tanítom, ápolom a szõrét, simogatom. Este fél kilenc körül hazaérünk a sétából, egy picit hagyom pihenni majd kilenckor bezárom a helyére, itt megkapja a vacsoráját. Hétvégén túrázunk és szombat délelõtt kutyaiskolába is szoktunk menni.
Én reggel 8 ra megyek dolgozni, ezért 6 kor kelek és miután megmosakodtam kimegyek játszani a német juhászommal(jonnykával)kb.7.20 ig. (a hosszúsága attól függ hogy mikor megyek ki hozzá)(általában 20 perc kb.az egész).40kor elmegyek otthonról, ilyenkor a párom van otthon vele õ 13.00ra megy dolgozni és általában még elötte kiviszi a kutyát egy 1.5 órás sétára, mikor õ elmegy akkor a kutya 2 órát egyedül van mert én 15 kor jövök, pihenek egy kicsit aztán kimegyek játszani vele a közeli dombra!!1 óra múlva hazajövünk , punnyadunk és"beszélgetünk" , utána 17 órakor minden szerdán átjön a barátunk egy kis spániellal(a kutyájával) és olyankor vele játszik a jonny, utána 19.kor kaja és alvás és a következõnapon szinte ugyanez kisebb nagyobb változásokkal üdv:
Nekem 3 Labim van! Reggel felkelek, játszunk, megreggeliztetem, majd elrendezem õket (fésülés, legyek elleni kezelés, kakaszedés, mikor mi), aztán alszanak néhány órát teli pocakal. Közben természetesen megy azért a házõrzés, egymással való játszás, rosszalkodás. :) Ha felkeltek játszunk egy hatalmasat, aztán jöhet a séta, gyakorlás (trükkök, engedelmesség). Aztán vacsi, nagy adag szeretgetés. :) Persze a sétát kiegészitjük ilyenkor jó idõben úszással is.:)
Hát igen, rossz. Fõleg hogy nagy mozgásigényû kutyám van (Vizsla) és amikor megvettem, az volt a terv, hogy naponta több óra séta. Ehelyett, most "csak" a kert áll rendelkezésre, hogy lemozgassuk. Mondjuk így is meg tudjuk oldani, de a "kedves" szomszédoknak köszönhetõen elég antiszociális lett a kutyus, mivel semmi külsõ inger nem éri, pedig szüksége lenne rá, hiszen a világ nem csak a kert végéig tart. :S Na mindegy, a napirendje annyi, hogy: -reggeli utána séta -délben újabb séta, plusz játék, labdázás, tanítás -este vacsora és rövidebb séta. Bár most mivel nyár van, nem délben van a "nagy" lemozgatós séta, hanem este a hûvösben. :)
2. vagyok én akkor állok neki tanítani ha úgy kedven van hozzá meg látom a kutyámon is hogy nem álmos és vidám, kb. 5-10perc alatt megtanul egy "trükköt" utána párnapig ismételgetem de sokáig nem szabad elhúzni a tanítást meg beleun a kutya (is).
a kutyám egy napja: eszik, alszik, kapar, megeszi anyu virágjait XD játszik, rosszalkodik, majd kezdõdik minden elõrõl... Én nem mindig viszem sétáltatni, nem szeretem, mert sok a kóbor kutya, az a szerencsem, hogy nagy az udvarunk és van egy hátsó udvar, ami nagyon nagy, oda minden nap elviszem és megfuttatom, hogy csak úgy lóg a nyelve :) Falun lakok, közel vannak szántóföldek, és ajánlották, hogy futtassuk a kutyát kint. Autóval elvittük, kitettük a kocsiból (nem megy el, de azért ehhez az is kell, hogy a kutya nagyon ragaszkodó legyen) és szép lassan elindultunk, õ pedig jött utánunk. Szépen birta, 50 km/h-val sprinttelt a kutyusom :D vittünk neki ki vizet meg megszeretgettük, persze, ezt nem csináltuk sokáig, nem akartuk halálra futtatni
Nekünk kis testû kölyökkutyánk van, és elég nagy az udvar. Mi is szoktuk vinni sétálni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy mindennap. Viszont, ha nem visszük, akkor játszok vele az udvaron. Dobálom neki a botját, õ meg visszahozza. Ez min. fél óra. Meg át szoktuk rakni a szomszédba, ahol szintén van egy kutyus. Na azok akkorát játszanak, hogy az én kutyusom hullafáradtan mászik haza!:)
A kérdező hozzászólása: 16.33 Hát az elég rossz lehet :S Rám is néha csúnyán néznek, hogy miért megyek el a házuk elõtt kutyával. De eddig még szerencsére nem szóltak be.
A kérdező hozzászólása: :) Szerintem is szüksége van a sétára. Meg vinném a kutyafuttatóra is, de sajnos errefelé nincs...
A kérdező hozzászólása: Viszitek õket, akármilyen idõ van? Mennyit tanítjátok õket és játszotok velük?
Én déleõtt nem vagyok otthon. Amikor hazajövök, kiengedem õket a kennelbõl, takarítás, játék, nevelés. Aztán csinálom a dolgom. Este séta aztán evés és amikor lefekszek akkor bezárom õket kennelbe. Hétvégén megyünk reggel is sétálni, kutyaiskolába, versenyekre megyünk. Ez volt régebben. Most bent alszanak a kutyák. Ugyanez, csak reggel kiengedem õket mielõtt elmegyek, aztán vissza a házba és este is bent alszanak.


Sajnos, úgy néz ki a helyzet, hogy a SOTE ll. Belklinikára kell mennem, endokrin kivizsgálásra. Miből áll a vizsgálás, és ott kell maradnom, vagy egy nap megvan?

Legjobb válasz: én nem pesti vagyok,de általában vérvétel történik.Nos attól függ,mi a panasz,mik az eddigi eredmények.Ha valamilyen terheléses vizsgálat vagy éjszakai vérvétel szükséges,akkor elképzelhetõ,hogy esetleg bent kell aludni 1 napot.

én nem pesti vagyok, de általában vérvétel történik.Nos attól függ, mi a panasz, mik az eddigi eredmények.Ha valamilyen terheléses vizsgálat vagy éjszakai vérvétel szükséges, akkor elképzelhetõ, hogy esetleg bent kell aludni 1 napot.

Szentendre 6 hetes kiképzés! Mit kell róla tudni? Szivatnak, normálisak? Mettől meddig tart a napi gyakorlat? Lényegében miből áll? -elmélet-gyakorlat?

Legjobb válasz: Mindenkinek egy 3 hónapos alapot kell megcsinálnia.Elméleti rész ,amibõl természetesen vizsgázni kell,harcászatok tehát a gyakorlati része, minden reggel "tisztálkodás" ,katonai tesi. kb reggel 6tól délután 7ig tart a nap utánna van kimenõd de 9kor takarodó,de nemigazán éri meg elkószálni 7-9ig mivel valamikor az elméletet is bekell vágni igy akkor tanulhatsz. tömören ennyi

Mindenkinek egy 3 hónapos alapot kell megcsinálnia.Elméleti rész , amibõl természetesen vizsgázni kell, harcászatok tehát a gyakorlati része, minden reggel "tisztálkodás" , katonai tesi. kb reggel 6tól délután 7ig tart a nap utánna van kimenõd de 9kor takarodó, de nemigazán éri meg elkószálni 7-9ig mivel valamikor az elméletet is bekell vágni igy akkor tanulhatsz. tömören ennyi
nem 3 hónaposat kell megcsinálni, mert én is pl hétfõn kezdem a hat hetest és elötte a kollegáim is hat hetest csináltak és az az elöttiek is :) Tudomásom szerint elsõ két hétben elmélet lesz, torna órák és alakizás. A torna órákkal megalapozzák a késõbbi menetéleseket, a málhával. Lesz lövészet, térképészet, minden mi szem szájnak ingere. A kiképzõk is emberbõl vannak, nyilván nekik egy valamilyen szinten egy "futószalag " munka, így hát nem kedvelik a nyavalygásokat, ha valaki túl sokat kérdez és ilyesmiket. Persze, ha nem értesz valamit szólni kell! A gépkarabély összeszerelését, hordozását elég szigorúan veszik, hisz emberi élet kioltására alkalmas, így hát természetesen alaposan mindent meg kell tanulni vele kapcsolatban. Ha látják rajtad, hogy mindent megteszel, ami tõled telik, nem hinném, hogy szivatni fognak. Tiszteletet természetesen meg kell adni nekik, nem kell nagypofájuskodni és akkor minden oké lesz :) Én hétfõn kezdem a hat hetesemet :)
ja bocsi a foglalkozások általában délután 4-5 ig tartanak, reggel fél nyolctól. Az elsõ két hét után már elöbb kezdesz mint fél nyolc, de a végzés kb. ugyanakkor van. Kivéve, ha éjszakai lövészet van, vagy Csobánkán ottalvós túlélés van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de én 6 hetesre megyek és én is hétfõn!Szóval akkor majd találkozunk!:)
Igen csak nem tudjuk majd egymásról :D

Miből áll 9 hós babád tehéntej mentes napi menüje?

tápszer és tejtermék mentesség esetén

Legjobb válasz: igen, nekem is ez a "bajom", hogy cicivel alszik el mindig....ezért is inkább még szoptatom nappal....szerintem nem éhesek már éjjel, csak ez a jó cici:) elhagyhatatlan számukra.....1 évesen tervezem "leszoktatni" az éjjeli cicirõl apával teás megoldással, meglátjuk.....én már úgy aludnék egyhuzamba legalább 6 órát:)

Nálunk az uzsi gyümölcsös dara. Imádja:) A többit nem írom, mert azokhoz kell vagy túró, vagy joghurt, vagy egyéb tejtermék.
A kérdező hozzászólása: igen, de nem a tejmentesség volt a lényeg, hanem az ötletek hogy miket lehet adni, hiszen amig másnál az uzsi vmi tejtermék, addig nálunk ez kilõve.
Miért ennyire fontos a tejmentesség? Ekcéma, tejallergia van a családotokba?
A kérdező hozzászólása: ezt nagyon rosszul tudod. Rá van írva: tej-és cukormentes pép és még ez is: anyatej vagy tápszer hozzáadásával készíthetõ. A tejpépekre amire te gondolsz, azt vízzel kell, mert már benne van a tej, ahogy mondod. De a 7 gabonást azért kellene tejjel csinálni, mert nincs benne. Én anyatejjel vagy vízzel csinálom a 7 gabonást
Ne haragudj, de a Milupa 7 gabonás pép is tehéntej alapú, úgynevezett "babatejjel" készült. Csak annyi, hogy le van bontva kisebb molekulákra a tejfehérje, illetve nincs benne annyi, mint a rendes házi tehéntejben.
igen, nekem is ez a "bajom", hogy cicivel alszik el mindig....ezért is inkább még szoptatom nappal....szerintem nem éhesek már éjjel, csak ez a jó cici:) elhagyhatatlan számukra.....1 évesen tervezem "leszoktatni" az éjjeli cicirõl apával teás megoldással, meglátjuk.....én már úgy aludnék egyhuzamba legalább 6 órát:)
A kérdező hozzászólása: reggel szopi, 10 körül gyümi, ebéd: mint nálatok, uzsi: szopi és keksz, vacsi: 7 gabonás pép pici gyümivel vagy anyatejjel. És minden altatás cicin történik, ami még napi 2-3 alkalom plusz szopi. Ennek ellenére éjjel 4x kel, nem biztos hogy szopni akar, de nem tudom mivel lenyugtatni. Már 8 foga van, csaknem az lesz megint ((:
ja igen, éjjel most ismét kétszer szopizik, kettõkor és ötkor, 7-kor van a reggeli. ez 1 hete van. elõtte éjjel csak 3-kor szopizott....most 4 foga jön, gondolom ezért van a 2 szopi....legalábbis remélem:) nálatok?
A kérdező hozzászólása: szuper, köszi. és a tiéd milyen gyakran szopizik éjjel?
9 hós kislány: reggeli: anyatej tízórai: anyatej ebéd: húsos fõzelékek kb 220 ml kajcsi 14 óra körül: kb 200 ml gyümölcsök 16 óra: anyatej 18 óra: anyatej vacsi: anyatej közben néha-néha adok kölest vagy bulátát. amiket eddig evett: csirkemell, csirkemáj, répa, cukkini, cékla, alma, banán, narancs, körte, szilva, barack, rizs, krumpli, brokkoli, tök, kukoricakrém, milupa 7 gabonás pép, pulykahús - ezek kombinációja, én fõzök. tej-tojástartalmúakat nem adtam neki... pici kenyeret adok néha simán, lecsippentek falatokat

. Aki egésznap otthon van miből áll egy napja takaritás szempontjából? Mindent miket csinál egy nap portörlés, porszivozás ablakpucolás. Stb

nem irigységb?l kérdem énis itthon vagyok csak érdekel.

Legjobb válasz: rendrakás, porszívózás, portörlés, ablakpucolás, ágynemû csere, felmosás, mint ahogy te is leírtad, nagyjából azok. De Én pl. a könyvespolcokon (kb. 300 db) a könyveket leszedem és letörlöm, polcot polírozom, stb... CD-k, DVD-k, dettó. Nagyjából ennyi.

rendrakás, porszívózás, portörlés, ablakpucolás, ágynemû csere, felmosás, mint ahogy te is leírtad, nagyjából azok. De Én pl. a könyvespolcokon (kb. 300 db) a könyveket leszedem és letörlöm, polcot polírozom, stb... CD-k, DVD-k, dettó. Nagyjából ennyi.
Hát én úgy szoktam, hogy mindig mást - mondjuk minden nap fõzök, mosogatok, de port törölni, porszivózni nem minden nap. Egyik nap kivasalok, másik nap port törlök, szóval beosztom. Nem suvickolom ki minden nap az egész házat :) csak szépen fokozatosan.
A kérdező hozzászólása: de én ezért nem mindennap pucolok ablakot:) havonta.
1. vagyok. bocsánat félreértettem a kérdést. de azt csinálom amit leírtam, csak én egy napba sürítem, mert nincs sok idõm.
fõzés, mosás, szekrényeket porcelánokat letörölgetem, porszívózás, felmosás mindenhol, fürdõ fertõtlenítés (gondolok most, kád kimosás, wc pucolás, csempe letakarítás) Nagy takarításnál pedig + függönymosás, ablak pucolás, ajtó pucolás, szõnyegek kitisztítása vagy kimosása (ha kicsi szõnyegrõl van szó) Kb ennyi azt hiszem :)

Diétázó kismamák, miből áll egy napi étkezésetek napi hatszori étkezésre lebontva? Sergítsetek mert valamit nem jol csinálok.

Legjobb válasz: Szia!Cukor miatt diétázol?Én leirom neked a mai kajámat 175 gr ch!Regg:egy üres kifli 2dl üres tea.Tizórai:1 kefir 1 sz graham kenyér.Ebéd:rakott kel és 15-20 dkg eper.Uzsi alma v más gyümi korpovit keksz 2 db.Vacsi 10 dkg felvágott 1 paradicsom sajt bármennyi és egy kifli.utóvacsi fél kifli diab lekvár kevés!Ha nassolhatnékom van ét csoki 2-3 kocka belefér v pohár diab kakao a kefir helyett,vagy müller diab rizs tizoraira.Én ilyeneket eszem .Ha gondolod irj privit.

Szia!Cukor miatt diétázol?Én leirom neked a mai kajámat 175 gr ch!Regg:egy üres kifli 2dl üres tea.Tizórai:1 kefir 1 sz graham kenyér.Ebéd:rakott kel és 15-20 dkg eper.Uzsi alma v más gyümi korpovit keksz 2 db.Vacsi 10 dkg felvágott 1 paradicsom sajt bármennyi és egy kifli.utóvacsi fél kifli diab lekvár kevés!Ha nassolhatnékom van ét csoki 2-3 kocka belefér v pohár diab kakao a kefir helyett, vagy müller diab rizs tizoraira.Én ilyeneket eszem .Ha gondolod irj privit.
Nekem 200 gr ch diétát kell tartanom a 25. héttõl. A mai kajám Reggeli 1 szelet teljes kiõrlésû kenyér kevés Flóra light vaj, 10 dkg sonkaszalámi, 2db retek, tea édesítõszerrel. Tízórai 1 alma, 1 narancs Ebéd: Zöldbabfõzelék (hihetetlenül kevés benne a szénhidrát)2 tükörtojás Uzsi: Tejeskávé (koffeinmentes+1, 2% tej 1dl)+1db diab.zsemle (vagy fél darab normális) +diab lekvár Vacsi 1 pár virsli paradicsom+ sajt+ teljes kiõrlésû kenyér, de az még nem biztos, éhségtõl függ. A mülleres tejberizst én is be szoktam iktatni, vagy a Bauer diabetikus (nem a light) ivójoghurtot valamelyik kisétkezésre!
Az elõzõ vagyok, most töltöm a 38. hetet, eddig minden ok! Sok sikert, kitartást a diétához!
A kérdező hozzászólása: A déli étkezésben tényleg kevés a szénhidrát.De akkor nincsen meg az 50 g.Ez nem baj?

Mibol all 8 hos babatok napi menuje?

Legjobb válasz: Szia! A mai menünk a következõ: reggel felkeléskor tejcsi, délelõtt körtét reszeltem le neki, ebédre brokkoli volt krumplival és csirkemellel, délután mégegyszer gyümölcs, vacsira jó éjszakát tejpép, fürdés után alvás elõtt még egyszer tejcsi. bár ha nyûgösebb napja van akkor napközben többször igényli a tejet.

Szia! A mai menünk a következõ: reggel felkeléskor tejcsi, délelõtt körtét reszeltem le neki, ebédre brokkoli volt krumplival és csirkemellel, délután mégegyszer gyümölcs, vacsira jó éjszakát tejpép, fürdés után alvás elõtt még egyszer tejcsi. bár ha nyûgösebb napja van akkor napközben többször igényli a tejet.
A kérdező hozzászólása: mennyi tejcsit iszik meg babad 1 alk. es menyit hizik havonta?mert az enyembe 150-nel tobbet nem tudok belenyomni ezt is nagyon nehezen, nem akar mar tapot inni...
8-kor szopcsi, 10-kor gyümi (ma szilvát kapott), 12-13 körül fõzelék (mai menü: sárgarépa-karalábé-krumpli-csirkemell), de ha nagyon álmos, nyûgös, mint pl. ma, akkor 12-kor szopik és elalszik, így 13.30-14.00 körül kap fõzit. 16-kor szopcsi és este fürdés után 19.30 körül megint szopcsi.
Szia! Reggel tápi, 10 körül gyümi, 12-13 körül fõzi( ma: répapüré csirkével), utána desszert, du tápi, vacsira tejpép vagy vmi laktatóbb, fürdi után tápi.
A kérdező hozzászólása: mennyi tapot iszik a babatok?
Mivel abszolút 0 lényeges információt adtál meg, így nem tudunk válaszolni. Talán lesz változás, talán nem.
Írd meg azt is, hogy milyen operációs rendszer van a telefonodon! (pl. IOS, Android, Windows) És akkor már több segítséget tudunk írni :)
A kérdező hozzászólása: Samsung galaxy ace 2 és 2.3-as android van rajta
Ha android van rajta, akkor igen minden elfog tûnni ami a készüléken volt. Ezért ajánlatos a Super Backup programot letölteni amivel letudod menteni a telefonszámokat+sms-eket majd visszatudod tölteni a frissítés után. Persze ez attól is függ, hogy mire mentetted anno pl a telefonszámokat. És az összes letöltött program is elfog tûnni ami eddig a telefonodon volt. Valószínûleg szoftveresen finomítottak a telefonon, ilyenkor más az indítómenü vagy a kamera beállítás, használat stb. (viszont jobban van optimalizálva a telefon, tehát valamennyit fog gyorsulni) Viszont nem kell megijedni, ha a frissítés után egy ideig pl a wifi nem fog rendesen mûködni ez elõszokott fordulni
A kérdező hozzászólása: Na tulvagyok rajta :-) csak az a baj hogy ugye mindent az sd kártyára tettem és most nem találom az alkalmazásokat..
Töltsd le az "Apps on SD" applikációt Google playrõl, elvileg azzal visszatudod majd telepíteni a kártyán lévõ alkalmazásokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!